Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
E εντάξει! εγκλημα είναι ...βαριά κουβέντα! Δεν ενοχλεί κανέναν και είναι μια σχετικά αξιοπιστή λύση αν χρειαστεί. Μόνο εμείς ασχολούμαστε με τέτοιες ...υποθέσεις
Εν τω μεταξύ επειδή έχει ακουστεί κατά το παρελθόν σαν επιχείρημα για την αμπαλοσυνη του ότι δεν βελτίωσε κανέναν παιχτη νομιζω κ οι πιο "αυστηροι" μαζί του πρεπει να το ξανασκεφτούν πριν το ξαναπουν. Ινγκανσον αουγκουστο στην καλύτερη χρονιά τους, πρόοδος Ντέλια κ Κουλιερακη ακόμα κ οι εμφανίσεις του Ολιβέιρα μετά από όσα τραβηξε είναι πιο ποιοτικες από τα χρόνια του στα χανουμια. Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει ( Λημνιός, πελκας, γιάννουλης, Κρέσπο)
- Jules Winnfield
dragon έγραψε:Εν τω μεταξύ επειδή έχει ακουστεί κατά το παρελθόν σαν επιχείρημα για την αμπαλοσυνη του ότι δεν βελτίωσε κανέναν παιχτη νομιζω κ οι πιο "αυστηροι" μαζί του πρεπει να το ξανασκεφτούν πριν το ξαναπουν. Ινγκανσον αουγκουστο στην καλύτερη χρονιά τους, πρόοδος Ντέλια κ Κουλιερακη ακόμα κ οι εμφανίσεις του Ολιβέιρα μετά από όσα τραβηξε είναι πιο ποιοτικες από τα χρόνια του στα χανουμια. Όχι πως δεν το έχει ξανακάνει ( Λημνιός, πελκας, γιάννουλης, Κρέσπο)
Ο Μιχαηλίδης ,όταν ήρθε στην αντρική ομάδα, δήλωσε: "Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, όσα έχω μάθει αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προπονήσεων από τον Λουτσέσκου, δεν τα έχω μάθει στα 2,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα από άλλον προπονητή."
Τα κατάφερε με πασχαλακη που οι καλύτερες χρονιές του ήταν με τον ΛουτσέσκουDimg4 έγραψε:Με τον Ζιβκο παντως δεν τα καταφερε γιατι ο τυπος ειναι κουνελι απο γεννηθεις
Πόσα θαύματα πια;

-
Το οτι βελτιωσε και τον Γιαννουλη
παντως μπορει να συμπεριληφθει και
στα απαντα των ανακριβιων ανετα.-
Διαφωνώ. Δεν είναι ευκολο από ομάδα σαν τον Ατρόμητο να ενταχθεις στην καλύτερη ομάδα κ να μην έχει credit ο προπονητής. Μάλλον διαφωνεί κ ο Γιαννούλης μαζί σου.montekristo έγραψε:Το οτι βελτιωσε και τον Γιαννουλη
Γιαννούλης speaking
Ήξερα όταν γύρισα πως θα είμαι στον πάγκο, θα πρέπει να κάνω υπομονή. Ο κ. Λουτσέσκου με ενέταξε στην ομάδα ομαλά, μου έδωσε ευκαιρίες. Ήταν όλα αλλιώς. Άλλη πίεση, άλλοι οι στόχοι. Με χειρίστηκε καλά. Ο δυσάρεστος τραυματισμός του Αντρέ με έφερε στο προσκήνιο και έπρεπε να αποδείξω τι αξίζω».
Για τον Λουτσέσκου: «Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Απίστευτος στο επικοινωνιακό κομμάτι με τους παίκτες. Θα σου έλεγε όσα έπρεπε να ακούσεις, όσα δεν ήθελες να ακούσεις, αλλά κακία δεν κρατούσε σε κανέναν. Ήταν δίκαιος και όπως πρέπει απέναντί σου».
Για το πώς τον προσέγγισε μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: «Ήταν μεγάλο το βάρος που πήρα. Περίμενα τις ευκαιρίες και ξαφνικά έπρεπε να παίξω όπως και να έχει. Με πλησίασε ο κ. Λουτσέσκου, με δούλεψαν πολύ με ατομικές προπονήσεις, με ταχύρυθμα μαθήματα για να ανταπεξέλθω. Ο τελικός Κυπέλλου ήταν το μεγάλο στοίχημα».
Σε έκραξα άπειρα από το καλοκαίρι και μετά, αλλά μου έβαλες τα γυαλιά!
Είσαι τεράστια προσωπικότητα, και ξεκάθαρα ό,τι καλύτερο είχαμε ποτέ σε προπονητή!
Δεν παίζει να υπήρξε προπονητής άλλος που να είναι "ένας από εμάς" περισσότερο από σένα!
Πλέον πιστεύω στο νταμπλ, αλλά είσαι μεγάλος μάγκας με όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, ακόμη κι αν δεν πάρουμε στο τέλος τίποτα!
Είσαι τεράστια προσωπικότητα, και ξεκάθαρα ό,τι καλύτερο είχαμε ποτέ σε προπονητή!
Δεν παίζει να υπήρξε προπονητής άλλος που να είναι "ένας από εμάς" περισσότερο από σένα!
Πλέον πιστεύω στο νταμπλ, αλλά είσαι μεγάλος μάγκας με όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, ακόμη κι αν δεν πάρουμε στο τέλος τίποτα!
Μπραβο Gospi,ωραιος.Μακαρι να κανουμε λαθος εμεις που σχολιαζουμε αλλα η ομαδα να πηγαινει μπροστα σε ολα τα επιπεδα.
Που είσαι χαμενος ρε gospiGospi έγραψε:Σε έκραξα άπειρα από το καλοκαίρι και μετά, αλλά μου έβαλες τα γυαλιά!
Υγ. δεν το γράφω για το συγκεκριμένο ποστ, γενικά έχεις καιρό να γράψεις, μας έλειψες
άντε να μαζευόμαστε
Έχει δημιουργήσει μια ομαδα κυριαρχική που χαίρεσαι να βλέπεις.
Αν πάρουμε φορ για βάθος,το μπακ μας βγει και έχει λίγη τύχη μπορεί μέχρι και νταμπλ φέτος.
Ότι όμως και να γίνει περιμένουμε κάθε εβδομάδα να ρθει η Κυριακή και αυτό είναι το πιο σημαντικό
Αν πάρουμε φορ για βάθος,το μπακ μας βγει και έχει λίγη τύχη μπορεί μέχρι και νταμπλ φέτος.
Ότι όμως και να γίνει περιμένουμε κάθε εβδομάδα να ρθει η Κυριακή και αυτό είναι το πιο σημαντικό
Ημουν στον παγκο με μονιμο μπαν Ναπολιτανε... Ευτυχως εφυγε το μπαν και θα πανηγυρισουμε παρεα το νταμπλ!Napoli4 έγραψε:Που είσαι χαμενος ρε gospiGospi έγραψε:Σε έκραξα άπειρα από το καλοκαίρι και μετά, αλλά μου έβαλες τα γυαλιά!
Υγ. δεν το γράφω για το συγκεκριμένο ποστ, γενικά έχεις καιρό να γράψεις, μας έλειψες
άντε να μαζευόμαστε