Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Χαχαχαχαχα προσπαθώ να μην επηρεάζομαι αλλά νομίζω δεν τα καταφέρνω .
Οπότε Σουρμε θα τα λες εσύ και θα τον κάνετε Μπαν να μη βλέπει τίποτα και να παρακαλάει μετά ..
Φέρτε τα κοντά βέλη ρεεεεε
Οπότε Σουρμε θα τα λες εσύ και θα τον κάνετε Μπαν να μη βλέπει τίποτα και να παρακαλάει μετά ..
Φέρτε τα κοντά βέλη ρεεεεε
- paokmaniak
Ισα ισα με το Βατσιο εμεις ειχαμε προβλημα (ειχε κληθει σε απολογια ο Γκαγκατσης στο ματς με τη Λαμια γτ τον απειλησε) κ ειχε δωσει κ εκεινο το χιμπατζη στην ΑΕΚ 2 μετρα εξτος περιοχης.jibbie έγραψε:το ποιοι υποβιβαστηκαν ειναι το θεμα και τα μηνυματα που αυτο περναει σ αυτους που εμειναν
Μονο ο τσαγκαρακης ισως φαγωθηκε απο γαυρο ο ιαλλοι εινια αδιαφοροι.
ο Ζαχαριαδης αδιαφορος;
ο Κοτσανης και ο Βρεσκας αδιαφοροι;
ΟΚ, παμε παρακατω.
ΟΚ, παμε παρακατω.
πριν 2 και κατι μηνες μιλουσα με εναν μανατζερ για να ρωτησω κατι και με πεταει το εξης:ποιος ειναι ο τεχνικος διευθυντής του ΠΑΟΚ;Εχω ενα παιχτη να προτεινω.μου λες το μεηλ του ΠΑΟΚ να το στειλω;
Ονομα παιχτη iturbe
Για να καταλαβετε τι παιχτη παιρνουν
Ονομα παιχτη iturbe
Για να καταλαβετε τι παιχτη παιρνουν
Ε όχι και ο σιχαμενος ο Ζαχαριάδης,στα τοπικά και πιο κατωjibbie έγραψε:ο Ζαχαριαδης αδιαφορος;ο Κοτσανης και ο Βρεσκας αδιαφοροι;
![]()
ΟΚ, παμε παρακατω.
δε σε καταλαβαινω. αμφισβητεις οτι ειχε στοχοποιηθει απ τον χοντρο; τι συζηταμε τωρα; τα αυτονοητα; ειπα εγω οτι ειναι κανεις τους καλος διαιτητης; ο χοντρος εφαγε αυτους που ηθελε. αν δεν το βλεπετε, θα το δειτε μες τη χρονια. σταματαω γιατι ειμαστε και οφτοπικ.
- paokmaniak
Ο Ζαχαριαδης ρε δεν ειχε παραπεμφθει γτ εσφαξε την Τριπολη με το γαυρο?? Πως τον κυνηγουσε ο χοντρος.jibbie έγραψε:ο Ζαχαριαδης αδιαφορος;ο Κοτσανης και ο Βρεσκας αδιαφοροι;
![]()
ΟΚ, παμε παρακατω.
Τον κοτσανη κ τον βρεσκα ουτε π τους ξερω
- paokmaniak
Για το βρεσκα τωρα π κοιταξα μας εφαγε εκεινο το πεναλτυ του λισγαρα μεσα στη ξανθη.
τα αρθρα της στοχοποιησης μπορεις να τα βρεις με λιγο ψαξιμο. για ολους τους.
Ρε Τζιμπαρε,δίκιο έχουν,ο Ζαχαριάδης ο σμιχτοφρυδης είναι γαυρικη λερα.
Μολις πληροφορηθηκα πως εφυγε μια καλη μου φιλη στα 56 της απο την επαρατο...
Επειδη ενα κυριο χαρακτηριστικο της ηταν οτι ηταν τρελο ΠΑΟΚΙ, με το ραδιακι κολημενο στο αυτι ακομα και στα φιλικα προετοιμασιας, θελησα να την μνημονευσω εδω μεσα.
Καλο δρομο Χριστινακι
Επειδη ενα κυριο χαρακτηριστικο της ηταν οτι ηταν τρελο ΠΑΟΚΙ, με το ραδιακι κολημενο στο αυτι ακομα και στα φιλικα προετοιμασιας, θελησα να την μνημονευσω εδω μεσα.
Καλο δρομο Χριστινακι
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο βέβαιαjibbie έγραψε:τα αρθρα της στοχοποιησης μπορεις να τα βρεις με λιγο ψαξιμο. για ολους τους.
Αυτοί έστειλαν απόσπασμα να κάψει το "φως" και να δείρει τον Αναστόπουλο. Σβήσανε τοιχογραφίες του Τζόρτζεβιτς
Δηλαδή έχουν πρόβλημα σοβαρο
ειπα κατι πολυ απλο, εξαρχης. οτι ο γαυρος, τους διαιτητες που στοχοποιησε, τους εφαγε. και τα μηνυματα περασαν σ αυτους που εμειναν προς γνωση και συμμορφωση.obanebane έγραψε:Ρε Τζιμπαρε,δίκιο έχουν,ο Ζαχαριάδης ο σμιχτοφρυδης είναι γαυρικη λερα.
το σχετικο αρθρο για τον ζαχαριαδη στο σαιτ του ναρκεμπορα εχει τον παρακατω τιτλο
αν αυτο δεν ειναι στοχοποιηση τοτε παω πασο.Όταν η ΕΠΟ θέλει να κρύψει τη δύσοσμη αλήθεια: Ο διαιτητής Ζαχαριάδης στην Τούμπα, ως οπαδός…
Εν ενεργεία διαιτητής της Super League, παρακολουθεί αγώνα του ΠΑΟΚ ως οπαδός, αλλά ΕΠΟ, ΚΕΔ της «εξυγίανσης» υποκρίνονται ότι δεν τρέχει τίποτε...
- FreeWatcher
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση...sic-4 έγραψε:Μολις πληροφορηθηκα πως εφυγε μια καλη μου φιλη στα 56 της απο την επαρατο...
Καλο δρομο Χριστινακι
Πάσο,δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα.
Εγώ από τις διαιτησίες του που ήταν πολύ φοβικές όταν έπαιζε τον γαύρο,τον θυμάμαι.
Εγώ από τις διαιτησίες του που ήταν πολύ φοβικές όταν έπαιζε τον γαύρο,τον θυμάμαι.