Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εγώ λέω μακάρι να τους άφηνε απλήρωτους τους υψηλομισθους μερικούς μήνες, αλλά δυστυχώς δεν τα κάνει αυτά ο Ιβάν.
- thodoris31
- Jules Winnfield
Γερόντια και νεανίες,
μη μου απευθύνετε τον λόγο. Δεν μου περνάνε τα μηνύματα. Πιθανότατα ούτε αυτό θα το περάσουν.
Τα λέμε σε άλλα φόρουμ,πιο δημοκρατικά, σε όσους αρέσει η δημοκρατία.
Αν έχετε τη στοιχειώδη ευθιξία,περάστε το. Αποχαιρετιστήριο είναι, δε θα σας ξαναενοχλήσω...
μη μου απευθύνετε τον λόγο. Δεν μου περνάνε τα μηνύματα. Πιθανότατα ούτε αυτό θα το περάσουν.
Αν έχετε τη στοιχειώδη ευθιξία,περάστε το. Αποχαιρετιστήριο είναι, δε θα σας ξαναενοχλήσω...
Το ιδιο ατομο ειναι psyko, μην τον κανεις ταγκ [FACE WITH TEARS OF JOY]psykoman έγραψε:Κι αυτο σαρκασμος για την ρευστοτητα ειναι Jules Winnfield;;;;gmet έγραψε:Εννοώ ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές προσωπικού.rainmaker έγραψε:Αναμένω να δω τι εννοεί το μέλος
Καλο ειναι να διαβαζεις ολα τα ποστ για να μην εκτιθεσαι.
Ποια μηνύματα δεν σου περάσαμε;Jules Winnfield έγραψε:Γερόντια και νεανίες,
- sourmenetes
- Moderator
Πήγαινε σε άλλο δημοκρατικό φορουμJules Winnfield έγραψε:Γερόντια και νεανίες,
Έχει πολλά!
Να τους εξηγήσεις για τη δημοκρατία το σαρκασμό που μόνο εσύ είδες παρότι αυτός που το έγραψε είπε ευθέως ότι χρωστάει λεφτά σε υπαλλήλους.
Και να σω πω. Και τ άλλο...
Τα έχει φέρει σε σακούλα.
Και θα πάει από Δευτέρα έναν έναν στο χέρι να τους πληρώσει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο καλό να πάς, να μην ξαναέρθεις και να πάρεις και τον άλλο λογαριασμό μαζί σου.Jules Winnfield έγραψε:Γερόντια και νεανίες,
- Jules Winnfield
Σου απάντησα σ'αυτο. Δε λειτουργεί η προβολή δημοσιεύσεων. Δεν το πέρασες.sourmenetes έγραψε:Πήγαινε σε άλλο δημοκρατικό φορουμJules Winnfield έγραψε:Γερόντια και νεανίες,
Έχει πολλά!
Να τους εξηγήσεις για τη δημοκρατία το σαρκασμό που μόνο εσύ είδες παρότι αυτός που το έγραψε είπε ευθέως ότι χρωστάει λεφτά σε υπαλλήλους.
Και να σω πω. Και τ άλλο...
Τα έχει φέρει σε σακούλα.
Και θα πάει από Δευτέρα έναν έναν στο χέρι να τους πληρώσει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλος πάντων,δεν έχει σημασία. Δικό σας είναι το φόρουμ, οποίους θέλετε αφήνετε να συμμετάσχουν. Απλώς επειδή διάβασα ένα ποστ του rainmaker πως πλέον επιτρέπονται κι άλλες απόψεις πλην λιβανισματος στον Ιβάν, έκανα εγγραφή. Απ'ό,τι φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε. Έκανα λάθος.
Καλή συνέχεια.
- loukas karadimos
+1926 για το άρθρο στην κεντρική
Θα προσθέσω μόνο τα λόγια του Ιβάν :
Δυνατός δεν είναι αυτός που τον φόβουνται ολοι, αλλά αυτός που δεν φοβάται κανέναν.
Θα προσθέσω μόνο τα λόγια του Ιβάν :
Δυνατός δεν είναι αυτός που τον φόβουνται ολοι, αλλά αυτός που δεν φοβάται κανέναν.
- Jules Winnfield
Τα περισσότερα .rainmaker έγραψε:Ποια μηνύματα δεν σου περάσαμε;Jules Winnfield έγραψε:Γερόντια και νεανίες,
- Kabamaru11
Στο καλο και να μη μας γραφεις Ιουλιε,γραψε σε αλλα σαητ πιο δημοκρατικα,εμεις ειμαστε μαμελουκοι και ακραιοι τυποι.
Εχε γεια κ γ@μω τον Πειραια.
Εχε γεια κ γ@μω τον Πειραια.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για οπαδούς και για αχαριστία. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας κάποια στιγμή σε κάποια κρίση μας προς κάποιον θα φανούμε αχάριστοι.
Άλλος παρασύρθηκε και πίστεψε αυτούς που έλεγαν τον Βιερίνια φιλοχρηματο που δεν υπογράφει... άλλος έβγαλε τον προπονητή των δύο ντάμπλ μέτριο που ή γιατί δεν εξελίσσει παίκτες ή/και δεν δουλεύει με μικρούς..... γιατί πονάνε τα μάτια του με το αργό τέμπο....
Κανένας δεν ξεχνάει αυτά που έκανε ο Σαββίδης.
Σε μια "φτωχή" πόλη, σε μια ομάδα από την οποία πέρασε ο Γούμενος και στο τσακ γλύτωσε από τον καπετάν Καμπάνη ήρθε ένας παράγοντας σε μέγεθος που δεν μπορούσε να διανοηθεί η πόλη και η ομάδα. Το τι έχει προσφέρει είναι γνωστό σε όλους.
Τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα είναι σε μεγάλη πτώση. Εμένα αυτό δεν με καλύπτει. Δεν είναι θέμα τρύπας και αν βαρέθηκε να πληρώνει ζημιές. Ας την είχε κάνει την ομάδα κερδοφόρα. Δεν υπάρχουν κερδοφόρες ομάδες? Οι άλλες του επιχειρήσεις είναι ζημιογόνες? Ας κρατούσε το επίπεδο και ας έχτιζε το γήπεδο από πωλήσεις. Θα ήταν πρώτος μάγκας.
Οκ είμαι αχάριστος με μία κακή 3ετια. Αν παραμείνει αυτή η κατάσταση το σίγουρο είναι ότι θα αυξηθούν οι αχάριστοι.
Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό να εκφράσει κάποιος δυσαρέσκεια. Είναι κακό να ζητάμε το καλύτερο για την ομάδα?
Πιστεύω ότι η αντίδραση στην δυσαρέσκεια είναι προϊόν φόβου. Μην φύγει ο Ιβάν και καταστραφεί η ομάδα.
Αυτό όμως δεν οδηγεί πουθενά. Δεν είμαστε φοβισμένοι υπάλληλοι που τρέμουμε την δυσαρέσκεια του αφεντικού. Είμαστε οπαδοί με ελεύθερη άποψη και ανιδιοτελή αγάπη προς τον σύλλογο. Όταν λέμε κάνε ομάδα, εννοούμε κάνε ομάδα. Εάν ποτέ έρθει η ώρα να πούμε φύγε, θα πούμε φύγε.
Άλλος παρασύρθηκε και πίστεψε αυτούς που έλεγαν τον Βιερίνια φιλοχρηματο που δεν υπογράφει... άλλος έβγαλε τον προπονητή των δύο ντάμπλ μέτριο που ή γιατί δεν εξελίσσει παίκτες ή/και δεν δουλεύει με μικρούς..... γιατί πονάνε τα μάτια του με το αργό τέμπο....
Σε μια "φτωχή" πόλη, σε μια ομάδα από την οποία πέρασε ο Γούμενος και στο τσακ γλύτωσε από τον καπετάν Καμπάνη ήρθε ένας παράγοντας σε μέγεθος που δεν μπορούσε να διανοηθεί η πόλη και η ομάδα. Το τι έχει προσφέρει είναι γνωστό σε όλους.
Τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα είναι σε μεγάλη πτώση. Εμένα αυτό δεν με καλύπτει. Δεν είναι θέμα τρύπας και αν βαρέθηκε να πληρώνει ζημιές. Ας την είχε κάνει την ομάδα κερδοφόρα. Δεν υπάρχουν κερδοφόρες ομάδες? Οι άλλες του επιχειρήσεις είναι ζημιογόνες? Ας κρατούσε το επίπεδο και ας έχτιζε το γήπεδο από πωλήσεις. Θα ήταν πρώτος μάγκας.
Οκ είμαι αχάριστος με μία κακή 3ετια. Αν παραμείνει αυτή η κατάσταση το σίγουρο είναι ότι θα αυξηθούν οι αχάριστοι.
Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι κακό να εκφράσει κάποιος δυσαρέσκεια. Είναι κακό να ζητάμε το καλύτερο για την ομάδα?
Πιστεύω ότι η αντίδραση στην δυσαρέσκεια είναι προϊόν φόβου. Μην φύγει ο Ιβάν και καταστραφεί η ομάδα.
Αυτό όμως δεν οδηγεί πουθενά. Δεν είμαστε φοβισμένοι υπάλληλοι που τρέμουμε την δυσαρέσκεια του αφεντικού. Είμαστε οπαδοί με ελεύθερη άποψη και ανιδιοτελή αγάπη προς τον σύλλογο. Όταν λέμε κάνε ομάδα, εννοούμε κάνε ομάδα. Εάν ποτέ έρθει η ώρα να πούμε φύγε, θα πούμε φύγε.
+++++++++++++++++++++kos έγραψε:Δεν μπορούμε να μιλάμε για οπαδούς και για αχαριστία. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μας κάποια στιγμή σε κάποια κρίση μας προς κάποιον θα φανούμε αχάριστοι.
Αυτό όμως δεν οδηγεί πουθενά. Δεν είμαστε φοβισμένοι υπάλληλοι που τρέμουμε την δυσαρέσκεια του αφεντικού. Είμαστε οπαδοί με ελεύθερη άποψη και ανιδιοτελή αγάπη προς τον σύλλογο. Όταν
λέμε κάνε ομάδα, εννοούμε κάνε ομάδα. Εάν ποτέ έρθει η ώρα να πούμε φύγε, θα πούμε φύγε.