Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Φήμες λένε ότι η ...παρέα είχε ξανθό μακρύ μαλλί και έφυγαν κατευθείαν για υπερπολυτελή σουίτα.omerta76 έγραψε:Aκόμα στην Χάιντουκ ειναι....ο Μηλιός μόλις είπε ότι ο Σαββιδης πήγε με παρέα στο Μακ. παλλαςjoshua έγραψε:Το πουλεν μου ο Τσακτας πηγε πουθενα η εμεινε Χαιντουκ;
???ron-swanson έγραψε:Χαχαχαχαχα respect σε οποιον το εγραψε το σχολιο στον Μηλιο!!!
Καιλή;;;;black death έγραψε:Φήμες λένε ότι η ...παρέα είχε ξανθό μακρύ μαλλί και έφυγαν κατευθείαν για υπερπολυτελή σουίτα.omerta76 έγραψε:Aκόμα στην Χάιντουκ ειναι....ο Μηλιός μόλις είπε ότι ο Σαββιδης πήγε με παρέα στο Μακ. παλλαςjoshua έγραψε:Το πουλεν μου ο Τσακτας πηγε πουθενα η εμεινε Χαιντουκ;

Πω, τι θυμήθηκες ρε φίλε.! Καλοκαιράκι 2010, είχα βαρέσει τέτοια ασθένεια με την παιχτούρα το Nabil που γράφτηκα στο forum για να μην πάρω ναρκωτικά!alp920 έγραψε:μου θυμίζει τότε που περιμέναμε τον ελ ζαρ.Τον ίδιο υπολογιστή έχω ακόμα

p.s. φέρτε Yoan και ας παίξει το Φλεβάρη

-
-
Tου εγραψε καποιοςMANIAKOS έγραψε:???ron-swanson έγραψε:Χαχαχαχαχα respect σε οποιον το εγραψε το σχολιο στον Μηλιο!!!
Και ο Μηλιος εμεινε μακακαςμα πως? αφου ο ace εκραζε οτι δε θα παρουμε σεντερ φορ. και ο despe που πιστευε στο πλανο απο σημερα τα γυρισε.

- The_Stalker
Κάτι που πέρασε στα ψιλά από το live του Μήλιου, είναι όταν ρωτήθηκε με ποιόν άλλον μιλούσε ο Φρανκ, απάντησε Ιμπίσεβιτς.
Αυτός που έκανε σχόλιο "ekleise k einai thessaloniki se ligo neotera" και ο Μήλιος απαντά Ντίνο κάτι ξέρεις εσύ, δεν είναι τσακαλάκι ούτε ο γνωστός οπαδός της Λίβερπουλ (γκουχ γκουχ), αλλά όπως φαίνεται ο Ντίνος Καραμητρούσης, επί σειρά ετών ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Αυτός που έκανε σχόλιο "ekleise k einai thessaloniki se ligo neotera" και ο Μήλιος απαντά Ντίνο κάτι ξέρεις εσύ, δεν είναι τσακαλάκι ούτε ο γνωστός οπαδός της Λίβερπουλ (γκουχ γκουχ), αλλά όπως φαίνεται ο Ντίνος Καραμητρούσης, επί σειρά ετών ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧ
Δηλαδη ερχεται ο παικταρας ο δημητρης .....σιγα σιγα μακαριιιι τωρα με αυτο που ανεβασες μας εκανεσσσς
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΛΙΟΣ
Φαντάζεσαι να ζητήσει το 14;
Δηλαδη ερχεται ο παικταρας ο δημητρης .....σιγα σιγα μακαριιιι τωρα με αυτο που ανεβασες μας εκανεσσσς
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΛΙΟΣ
Φαντάζεσαι να ζητήσει το 14;
Χώσε τα γερά Ιβάν, μην λες μετά ότι έκανα ότι μπορούσα για να τον φέρω αλλά δεν ήθελε, όπως με Ροναλντίνιο...
βλεπεις οτι δε μιλαω επι του θεματος γιατι ειμαι προληπτικος μην το γκαντεμιαζειςrainmaker έγραψε:Che ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΑΙΜΑΙ.
Έχεις ευθύνες τώρα.
ron-swanson έγραψε:Tου εγραψε καποιοςMANIAKOS έγραψε:???ron-swanson έγραψε:Χαχαχαχαχα respect σε οποιον το εγραψε το σχολιο στον Μηλιο!!!
Και ο Μηλιος εμεινε μακακαςμα πως? αφου ο ace εκραζε οτι δε θα παρουμε σεντερ φορ. και ο despe που πιστευε στο πλανο απο σημερα τα γυρισε.