Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
καποια στιγμη ο πετρουλακης εγραφε για τον αλλον μπεν χαιμ... 8α του το σφυριξε καποιος το ονομα και αυτος μπερδευτηκε...χαχαχαχ
μάγκες μην τρελαίνεστε ο ισραηλινός είναι παιχταράς
έχει αριστερό-δεξί , τρίπλα , ταχύτητα , τελειώματα
είναι 25 χρονών πόσο θέλετε να τον δίνουν 500χ.ε.;
α! ξέχασα είναι και διεθνής
Απίθανο μου φαίνετε αν τον εξετάζουν όμως είναι παιχτούρα
θα την ξεσηκώσει την Τούμπα!!!
έχει αριστερό-δεξί , τρίπλα , ταχύτητα , τελειώματα
είναι 25 χρονών πόσο θέλετε να τον δίνουν 500χ.ε.;
α! ξέχασα είναι και διεθνής
Απίθανο μου φαίνετε αν τον εξετάζουν όμως είναι παιχτούρα
θα την ξεσηκώσει την Τούμπα!!!
-
αδερφε μην μου αγχωνεσαι ,το ψηνουν για μπεν-ζεμαMANIAKOS έγραψε:Παντως απο μπεν δεν ξεφεύγουμε μπεν , μπεν χαϊμ

φερε και τον lior rafaelov το καλοκαιρι για 10αρι να τρελα8ουμε τελειως....pilotos έγραψε:Αν πάρουμε δεύτερο Εβραίο ποιος ακούει τους... "Εβραίους" lol

PaokFiesta έγραψε:αδερφε μην μου αγχωνεσαι ,το ψηνουν για μπεν-ζεμαMANIAKOS έγραψε:Παντως απο μπεν δεν ξεφεύγουμε μπεν , μπεν χαϊμ![]()

ρε ace, οταν ειχα αρχισει να γραφω εδω μου το ειχες ξαναρωτησει...ace79grpaok έγραψε:απο βεροια εισαι?ασχετο και εγω απο βεροια,συνεχιζω το καλο ειναι οτι κινουμαστε παλι μεταγραφικα αντι να παρει τον μπεν χαιμ ας παρει κανενα αλλον ,για τα λεφτα τι μας νοιαζει λες και δεν εχει ο σαβιδηςK_geo έγραψε:αυτος δεν μας ειχε καρφωσει καποτε με την εθνικη;;;;![]()
καλο παιχτακι ειναι αλλα και πολλα τα λεφτα....![]()
![]()
![]()

κατα τα αλλα, δεν το κοβω να γλυτωνουμε τον Εβραιο...

και καλο θα ειναι σαν δεδομενο να αρχισουμε να σκεφτομαστε οτι μεχρι το καλοκαιρι η ομαδα θα εχει ενα ματς ανα βδομαδα. πλει οφφ δεν παμε

- Kostas_Peraia4
Και ακομα καποιοι πιστευουν οτι δεν υπαρχει εσωτερικος δακτυλος,ο οποιος εχει σαν σκοπο να φαει τον Αγγελο.Μα ειναι δυνατον?Με τοσους εβραιους παικτες που να ανταπεξελθει ο Αγγελαρας.
Παντως ο παικτης μοιαζει να ξερει 50 τονους μπαλα.Για να δουμε....

Παντως ο παικτης μοιαζει να ξερει 50 τονους μπαλα.Για να δουμε....

- ace79grpaok
ολα τα σαιτ λενε για μπεν χαιμ για στανταρ παοκ και σελτικ ,λογω αγγελιδη πιστευω οτι στα ιδια λεφτα θα ερθει σε εμας
κγεο sorry ρε φιλε το ξεχασα , να τα πουμε καμμια μερα απο κοντα,
ιτανζ
σκονδρας-----------βιτορ----------------(μεταγραφη)------------------------ρατ
κατσε--------νομποα------------τζιολης
μακ--------------------------κλαους----------------μπεν χαιμ
not bad

ιτανζ
σκονδρας-----------βιτορ----------------(μεταγραφη)------------------------ρατ
κατσε--------νομποα------------τζιολης
μακ--------------------------κλαους----------------μπεν χαιμ
not bad

πραγματικα το ισραηλ εχει ομαδαρα... ο Lior rafaelov(
) ειναι αλλαγη του δικου μας...

- john4serres
μιλαμε για τον μπεν χαιμ τον εξτρεμ που παιζει στο πρωταθλημα ισραηλ ?
εγω μονο το σεντερ μπακ ξερω ..
εγω μονο το σεντερ μπακ ξερω ..

not bad οντως η ενδεκαδα αλλα δε βλεπω το Φανουρη... αλλα και ποιον να βγαλεις
Οι Εβραίοι είναι πολύ σκληροί διαπραγματευτές και μαξιμαλιστές. Θέλουν όσο η ρήτρα, για παίκτη που δε δίνεις πάνω από μισό μύριο αν σέβεσαι τον εαυτό σου. Όσο για τον Σανκαρέ που με φάγατε, μου φαίνεται ότι δεν γνωρίζετε τι σημαίνει 3ή ή 4η επιλογή για βάθος πάγκου. Οκ μαζί σας. Να πάρουμε δηλαδή 4 αμυντικούς με 1εκ μισθό, 4 μπακ χ700Κ, 4χαφ επί 1μύριο, 4εξτρεμ χ 1εκ, 2 φορ χ 1 μύριο + 700Κ του Κλάους.
Σύνολο χωρίς εφορία = 4 + 2,8 + 4 + 4 + 2,7 = 17,5 + 2,5 από παίκτες που ήδη έχουμε = 20εκ χοντρικά
Σύνολο με εφορία = 36,3 εκ -----> budget μόνο για παίκετς. Αυτό όλοι θα το θέλαμε ιδανικά. Αλλά επειδή το μπάτζετ του ΠΑΟΚ φέτος δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τα 15 μύρια, μη πουλάτε τρέλα. Όλοι μας θέλουμε παικταράδες μέχρι και για παγκίτες. Όμως δεν μπορείς γιατί δεν έχεις τα φράγκα. Για αυτό παίρνεις καλούς βασικούς, και επιλέγεις παίκτες με πάθος για αλλαγές δηλ στιλ Τσιριλο που θα σου κοστίσουν 200Κ.
Σύνολο χωρίς εφορία = 4 + 2,8 + 4 + 4 + 2,7 = 17,5 + 2,5 από παίκτες που ήδη έχουμε = 20εκ χοντρικά
Σύνολο με εφορία = 36,3 εκ -----> budget μόνο για παίκετς. Αυτό όλοι θα το θέλαμε ιδανικά. Αλλά επειδή το μπάτζετ του ΠΑΟΚ φέτος δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε τα 15 μύρια, μη πουλάτε τρέλα. Όλοι μας θέλουμε παικταράδες μέχρι και για παγκίτες. Όμως δεν μπορείς γιατί δεν έχεις τα φράγκα. Για αυτό παίρνεις καλούς βασικούς, και επιλέγεις παίκτες με πάθος για αλλαγές δηλ στιλ Τσιριλο που θα σου κοστίσουν 200Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 16 Ιαν 2015, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.