Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
- Montrealiotis
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Βρε να πάει και στην Αυστραλία και στην Κίνα, δεν διαφωνώ, αλλά εξαντλήσαμε όλες τις άλλες «ποδοσφαιρικές» αγορές;
Τεσπα, θέλω να έχω πίστη στον Μποτο. Ελπίζω να μην με απογοήτευσει.
Τεσπα, θέλω να έχω πίστη στον Μποτο. Ελπίζω να μην με απογοήτευσει.
- Metagrafakias
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Άγιε μου Βασίλη(Boto) εμφανίσου λίγο νωρίτερα και φέρε σε παρακαλώ Jiri Pavlenka,Rafa Soares,Joris Gnagnon,Jaime Seoane,Jean Paul Boetius,Ola Solbakken,Linton Maina και έναν Oscar Estupinan!Δεν ζητάω πιστεύω πολλά.....ούτε ομάδες δεν πληρώνεις!Αααα και να μην ξεχάσω....φεύγοντας πάρε μαζί σου Zivko Zivkovic, Varela,Taylor,Sidcley,Schwab,Biseswar,Murg,Jaba και Colak! Θέλω να πάρω πρωτάθλημα περπατώντας άγιε μου Jose.Κανε μου την χάρη σε παρακαλώ
Υγ: Για να προλάβω τους κράχτες.....χιούμορ κάνω!
Ρε συ φίλε, τι χιούμορ κάνεις?!!
Όλους όσους ανέφερες, στο τέλος, ούτε ένας δεν κάνει. Άντε πες ότι έχεις ένα καλά δομημένο ροστερ και σου έχει ξεμείνει ο Βαρελα ή ο τεηλορ ή ο Μουργκ. Αλλά όλοι μαζί?!!!!
Ευτυχώς που όλοι συμφωνούμε για την δυναμική της ομάδας και τις δυνατότητες παικτών.
Όλοι αυτοί οι παραπάνω συν κάποιοι ακόμη είναι το αποτέλεσμα κακής δουλειάς και επιλογών.
Άρα ποιος να σε κραξει?!!!
Όλους όσους ανέφερες, στο τέλος, ούτε ένας δεν κάνει. Άντε πες ότι έχεις ένα καλά δομημένο ροστερ και σου έχει ξεμείνει ο Βαρελα ή ο τεηλορ ή ο Μουργκ. Αλλά όλοι μαζί?!!!!
Ευτυχώς που όλοι συμφωνούμε για την δυναμική της ομάδας και τις δυνατότητες παικτών.
Όλοι αυτοί οι παραπάνω συν κάποιοι ακόμη είναι το αποτέλεσμα κακής δουλειάς και επιλογών.
Άρα ποιος να σε κραξει?!!!
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το χιούμορ το λέω σχετικά με τους παίκτες που θα ήθελα ν'αποκτηθούν( ενδεικτικά τα ονόματα/ με παρόμοια χαρακτηριστικά) και στο ότι θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει με μιας όλη η φύρα.Εδω μπορειν'ανανεωσουν κάποιοι......Τέσπα.Ίδωμεν
Ο πρόεδρος της Νάπολι ανακοίνωσε τον… μάγο! https://www.sdna.gr/podosfairo/959679_o ... e-ton-mago
Ο πρόεδρος των παρτονοπέι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια και ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γεωργιανό ζογκλέρ Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος είχε κάνει… σμπαράλια την ελληνική άμυνα στα πρόσφατα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.
Ο Γεωργιανός εξτρέμ, ο οποίος ξεμουδιάζει στην Ντιναμό Μπατούμι της χώρας του, μετά το πάγωμα της συνεργασίας του με την Ρούμπιν Καζάν ένεκα του πολέμου, θα κοστίσει στην Νάπολι 10 εκατομμύρια ευρώ και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε ετών.
Το χασαμε το κορμι πατριωτη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ο πρόεδρος των παρτονοπέι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια και ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γεωργιανό ζογκλέρ Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος είχε κάνει… σμπαράλια την ελληνική άμυνα στα πρόσφατα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.
Ο Γεωργιανός εξτρέμ, ο οποίος ξεμουδιάζει στην Ντιναμό Μπατούμι της χώρας του, μετά το πάγωμα της συνεργασίας του με την Ρούμπιν Καζάν ένεκα του πολέμου, θα κοστίσει στην Νάπολι 10 εκατομμύρια ευρώ και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε ετών.
Το χασαμε το κορμι πατριωτη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ο οποιος πηγε στη Ρουμπιν τσαμπα το ιδιο καλοκαιρι που δωσαμε οσα δωσαμε για τον συμπατριωτη του Νινουα...
- episimos73
Βολτέζος Ντέμης φάση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα ήθελα να ξανά αναφέρω μετά τα χτεσινά παιχνίδια πόσο πολύ θα ταίριαζε ο Χατσινοβιτς του βάζελου στην ομάδα μας. Εχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που πιστεύω πως ο Λουτσέσκου ψαχνει για 10αρι και δεν μπορώ να δω πως θα μπορούσε να τον κρατήσει ο βάζελος του αλαφούζου.
Συγνώμη, κλείνουμε παίχτη και δεν κουνιέται φυλλο εδώ μέσα; Τόσο κουλ είμαστε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Λάθος τόπικ.Kos-T έγραψε:Συγνώμη, κλείνουμε παίχτη και δεν κουνιέται φυλλο εδώ μέσα; Τόσο κουλ είμαστε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
να ανοιξει καποιος το
μεταγραφες καλοκαιριου 2022
ετσι για να προλαβουμε οτι μπορουμε,γιατι θα παμε νωρις για μπανια
μεταγραφες καλοκαιριου 2022
ετσι για να προλαβουμε οτι μπορουμε,γιατι θα παμε νωρις για μπανια