Ε ναι..το φόρουμ να είναι ευχαριστημένο...ποιος ΠΑΟΚ τώρα και μαλακίες...Maxpaok έγραψε:Μια είναι η λύση.
Δεξιά μπακ χάφ ο αντριγια και μπροστά του ο δεσποτας.
Ο Ότο τις ανάσες και τις αλλαγές.
Το φόρουμ ευχαριστημένο και ο λουτσε δεν θα έχει γκρίνιες.
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
- Jean Valjean
Andrew R έγραψε:Σήμερα οποίος ήταν στο γήπεδο είδε τον πιο ανήσυχο λουτσεσσκου από την αρχή της σεζόν .
Η γλώσσα του σώματος ήταν τόσο χαρακτηριστική που δεν χρειάζεται δεύτερη περιγραφή. Υπάρχει ένα ερώτημα που θα έπρεπε να ταλανίζει την πλειοψηφία των οπαδών μας . Γιατί πρέπει να διμιουργητε μια ομάδα διαφορετική από τα θέλω του προπονητή. Τι ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε με αυτό. Σήμερα αν εισασταν στο γήπεδο θα βλέπατε ότι δόθηκε ένα συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου σε ένα ποδοσφαιριστή που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι αόρατος στο γήπεδο. Αναγκάζοντας ουσιαστικά ολη την μεσοεπιθετική γραμμή να γυρίζει 20 και 30 μέτρα πίσω για να κατεβάσει αυτή την μπάλα. Αυτό έχει στοιχίσει απίστευτα στη συνοχή και απόδοση της ομάδος που επιδεινώνεται κι από την εν γένει όχι τόσο καλή φόρμα των Τάισον κι Αντριγια. Η απάντηση που δίνεται από πολλούς φίλους κι εδώ στο φόρουμ κι στο γήπεδο είναι γιατί δεν δοκιμάζουμε κι κάτι άλλο . Η απάντηση είναι απλή ο πολύ καλός προπονητής που έχουμε δεν δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Σωστος λάθος αυτός είναι. Ή λοιπόν θα τον στηρίξουν σε αυτό που θέλει να κάνει αυτός ή θα πρέπει κάποιος να μπορεί να αναλαμβάνει τα φιάσκο της αντικατάστασης του καλύτερου χαφ του περσινού πρωταθλήματος με έναν πρώην ποδοσφαιριστή. Μπορεί περσι ο προπονητής να μπορεσε έστω με τρεις αόρατες μεταγραφές του εκατομμυρίου ( εκονγκ,Σαματα, Αντόνιο ) να αντιπαρελθει κι να πήρε το πρωτάθλημα αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνει κι φέτος κι ότι με έναν λαθερ τύπου Όττο , ένα κάκιστο αμυντικό χαφ , θα πρέπει πάλι ο προπονητής να βρει την άκρη. Ίσως να μην τα καταφέρει αυτή την φορά. Θα είναι όμως αυτός που θα έχει κι την μικρότερη ευθύνη!!!
Αυτόν τον ανήσυχο Λουτσέσκου είδα κι εγώ φίλε μου και ..τρόμαξα.
Δεν είναι ποδοσφαιρικό το πρόβλημα της ομάδας, δυστυχώς. Αν ήταν ποδοσφαιρικό θα είχε βρεθεί μια λύση. Εδώ βρέθηκε πέρσι και πρόπερσι.
Η χρονιά μοιάζει με πρόπερσι όπου ο Μπότο είχε φέρει ένα κάρο παίκτες και σουλατσάριζε ο ίδιος στις προπονήσεις αναστατώνοντας την ομάδα.
Τείνω να πιστεύω πως το πρόβλημα βρίσκεται στο περιβάλλον της ομάδας, όχι στην ίδια την ομάδα. Ομάδα εννοώ ποδοσφαιριστές και προπονητικό τημ. Εξω από εκεί είναι το πρόβλημα. Το που είναι, δεν μπορώ να το ξέρω.
Έγραψα σχετικά και στα παραλειπόμενα του αγώνα.
Συγνωμη αλλα το καλοκαιρι διαβαζαμε για το ποσο διακαης ποθος ηταν ο Καμαρα,ο Τισουνταλι και οτι ο Τσαλοφ ηταν αυτος που κουμπωνε καλυτερα στα θελω του προπονητη μετα τον Δανο. Στο κατω κατω αν νιωθει οτι μονιμα του φερνουν παικτες που δεν θελει ας παρει και αυτος πρωτοβουλιες για την επιλογη παικτων. Εχετε καταλαβει ποσους παικτες εχουμε βγαλει αχρηστους στη δευτερη θητεια του Ραζβαν? Συγνωμη αλλα αν εγω ημουν Ιβαν και εβλεπα τον Μπραντον μετα απο 2 μηνες να μπαινει σε 2 παιχνιδια βασικος και στο ενα να ειναι εκτος ο Τισουνταλι θα βαρουσα το κεφαλι μου στον τοιχο...
εγω δε βλεπω να "βγαλαμε αχρηστους" παικτες τα τελευταια χρονια. Αντιθετως, παικτες στα κατω τους, ακομα και μετριοτατοι, έχουν κανει εξαιρετικές χρονιες και πήραν η διεκδίκησαν το πρωτάθλημα.
Το προβλημα του οπως το εχει εξηγησει ο ιδιος ειναι οι πολλες αλλαγες στο ροστερ.
Το προβλημα του οπως το εχει εξηγησει ο ιδιος ειναι οι πολλες αλλαγες στο ροστερ.
-
Ποσους? Μπορεις να τους αναφερεις?joshua έγραψε:Εχετε καταλαβει ποσους παικτες εχουμε βγαλει αχρηστους στη δευτερη θητεια του Ραζβαν?
Τώρα να κάτσω να ψάξω όλους τους παίκτες που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια δεν θα το κανω, αλλά νομίζω ότι είναι γενικά αποδεκτό πως δεν έχουμε το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας...
Για μένα είναι απλό το θέμα. Ο Ραζβαν θέλει από τους παίκτες του 2-3 χαρακτηριστικά ,ούτε 4 ούτε 1. Επιπλέον στο γήπεδο θέλει να γίνονται 10 πράγματα,ούτε 11 ούτε 9. Αυτό περιορίζει σε τεράστιο βαθμό τους διαθεσιμους παίκτες στην αγορά που ταιριάζουν στα θέλω του και καθιστα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την ενασχόληση του με την επιλογή τους. Αυτό νομίζω είναι και το σημείο τριβής με τη διοίκηση. Δεν γινεται να πρέπει να φέρουμε 30 παίκτες για να βρεθούν οι 4-5 που υα κουμπώνουν. Πρέπει και αυτός να προσπαθήσει να εκμεταλευτει τα χαρακτηριστικά όσων έρχονται όχι μόνο να τους εντάξει στα θέλω του.
Για μένα είναι απλό το θέμα. Ο Ραζβαν θέλει από τους παίκτες του 2-3 χαρακτηριστικά ,ούτε 4 ούτε 1. Επιπλέον στο γήπεδο θέλει να γίνονται 10 πράγματα,ούτε 11 ούτε 9. Αυτό περιορίζει σε τεράστιο βαθμό τους διαθεσιμους παίκτες στην αγορά που ταιριάζουν στα θέλω του και καθιστα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την ενασχόληση του με την επιλογή τους. Αυτό νομίζω είναι και το σημείο τριβής με τη διοίκηση. Δεν γινεται να πρέπει να φέρουμε 30 παίκτες για να βρεθούν οι 4-5 που υα κουμπώνουν. Πρέπει και αυτός να προσπαθήσει να εκμεταλευτει τα χαρακτηριστικά όσων έρχονται όχι μόνο να τους εντάξει στα θέλω του.
Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τα αποτελέσματα μέχρι το Γενάρη και να ρθει άμεσα ένας οργανωτής στο κέντρο
Δε γίνεται να βγει το πρόγραμμα με αυτή τη τετράδα στα χαφ
Δε γίνεται να βγει το πρόγραμμα με αυτή τη τετράδα στα χαφ
-
Το θεμα δεν ειναι το ποσοστο επιτυχιας επειδη ειπες οτι τους βγαλαμε εμεις αχρηστους.
Το θεμα ειναι ποιοι απο αυτους που βγαλαμε εμεις αχρηστους διαπρεπουν στις επομενες ομαδες τους.
Απαντηση> ΚΑΝΕΝΑΣ
Αρα Ναι ηταν αχρηστοι. Αρα δεν φταιει ο προπονητης αλλα το τμημα σκαουτινγκ
Το θεμα ειναι ποιοι απο αυτους που βγαλαμε εμεις αχρηστους διαπρεπουν στις επομενες ομαδες τους.
Απαντηση> ΚΑΝΕΝΑΣ
Αρα Ναι ηταν αχρηστοι. Αρα δεν φταιει ο προπονητης αλλα το τμημα σκαουτινγκ
-
Δεν έχει να κάνει καθόλου αυτό, όταν έρχεσαι στα 28-31 στην ελλαδα προφανώς και ο επόμενος σταθμός του δεν γίνεται να είναι υψηλότερος.
-
Μα δεν ειναι αχρηστος ο Μειτε.Μονιμα ο βασικος ηταν.
Εγω λεω απο αυτους που λες οτι βγαλαμε εμεις αχρηστους ποιος ηταν καλος και τον αδικησαμε?
Βαση αυτου "Εχετε καταλαβει ποσους παικτες εχουμε βγαλει αχρηστους στη δευτερη θητεια του Ραζβαν?".
Πες μου εναν ή δυο.
Εγω λεω απο αυτους που λες οτι βγαλαμε εμεις αχρηστους ποιος ηταν καλος και τον αδικησαμε?
Βαση αυτου "Εχετε καταλαβει ποσους παικτες εχουμε βγαλει αχρηστους στη δευτερη θητεια του Ραζβαν?".
Πες μου εναν ή δυο.
Νταξει joshua εγω δεν το βρίσκω παράξενο κάποιοι παίκτες να μην κολλάνε με αυτα που ζητάει ο ραζβάν ή να μην κολλάνε γενικότερα με την ομάδα, εννοειται πως αυτό δεν τους κάνει άχρηστους αυτομάτως. Άλλωστε θεωρώ οτι σε πολλές ομάδες (οχι μονο σε μας) υπάρχουν παίκτες πραγματικά καλοί που απλά δεν ρολάρουν για το χ ή ψ λογο στο σύστημα του προπονητή ή στη τακτική του προσέγγιση
Εγώ δεν είπα ότι είναι παράξενο. Είπα ότι είτε δεν πρέπει να έρχονται παίκτες που εμφανώς δεν ταιριάζουν στα θέλω του είτε εκείνος να προσαρμόζει το παιχνίδι του στις ικανότητες τους. Εμείς και παίρνουμε τετοιους παίκτες και δεν αλλάζουμε τρόπο παιχνιδιού. Μοιραία αυτό δεν έχει καλή κατάληξη και τρεχουμε άρον άρον να βάλουμε βασικο ξέρω γω τον Μπραντον λες και ήταν εκτός ομάδας ο Ιμπραημοβιτς...
Αλλαγές επιτελους και επειγόντως
Σε τρόπο παιχνιδιού, όχι σε σύστημα διάταξης.
Και σε πρόσωπα.
Όπως έγραψα πριν μήνες στην κεντρική και κάποιοι μου την έπεσαν, επιβάλλεται να απεξαρτηθουμε από το ποδόσφαιρο Τάισον
Αυτό είναι το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, όχι το βασικό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο
Το να δίνουμε τη μπάλα στον Χ κινητικό παίκτη ν τρέχει μόνος του και να ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ, είναι γελοίο και εμφανώς αναποτελεσματικο.
Σε τρόπο παιχνιδιού, όχι σε σύστημα διάταξης.
Και σε πρόσωπα.
Όπως έγραψα πριν μήνες στην κεντρική και κάποιοι μου την έπεσαν, επιβάλλεται να απεξαρτηθουμε από το ποδόσφαιρο Τάισον
Αυτό είναι το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ, όχι το βασικό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο
Το να δίνουμε τη μπάλα στον Χ κινητικό παίκτη ν τρέχει μόνος του και να ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ, είναι γελοίο και εμφανώς αναποτελεσματικο.
-
Εγω θα εβλεπα και ενα 3-5-2 παντως..νομιζω οτι κουμπωνει μια χαρα.
Μπαμπα - Ζιλε στις πτερυγες, Τσαλοφ-Τισου μπροστα.
Μικραινουν και οι αποστασεις στο κεντρο..
Μπαμπα - Ζιλε στις πτερυγες, Τσαλοφ-Τισου μπροστα.
Μικραινουν και οι αποστασεις στο κεντρο..