Αν φέρεις το 3ο ντάμπλ εννοείς; εγώ τον έχω παραδεχτει από τα 2 πρωτα. Κάποιοι θα με πουν χειροκροτητη βέβαιαSpecial 4 έγραψε:Ραζβαν το πας πολυ καλα το εργο
Σου δινω συγχαρητηρια για την εικονα π εχει τον τελευταιο καιρο η ομαδα
Αν φερεις το νταμπλ θα σε παραδεχτω κ θα παραδεχτω οτι ημουν πολυ αυστηρος στην κριτικη μου απεναντι σου
Θα ελεγα κ το ευρωπαϊκο αλλα ισως τοτε θα ζητουσα πολλα
Οποτε με το νταμπλ ειμαστε ΟΚ
Συνεχισε ετσι
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Οι δύο ασίστ στο πίσω δοκάρι είναι η απάντηση σ' αυτούς που λέγανε τι δουλεύει η ομάδα επιθετικά και σιγά μη χρειάζεται χρόνος για να δείξει μια ομάδα κάτι. Αυτές οι δύο φάσεις θέλουν κόπο για ελληνική ομάδα.
Το Ευρωπαϊκό,στην πανδύσκολη και με ελάχιστες πιθανότητες μελλοντική πραγματικότητα
θα είναι χρονικά (29/5) το 3ο στη σειρά
Κι αν σκοράρει ο Μπάμπα,θα τραγουδάμε:
Το 3ο στη σειρά και σε φωνάζουν Μπά-Μπα!

θα είναι χρονικά (29/5) το 3ο στη σειρά
Κι αν σκοράρει ο Μπάμπα,θα τραγουδάμε:
Το 3ο στη σειρά και σε φωνάζουν Μπά-Μπα!
- Μπαρκαρούτσος
Μη καθόμαστε σε κάθε νίκη να αναζητούμε όσους τον έκραζαν. Φυτιλιάζουμε χωρίς λόγο. Εκτίθενται από τα γεγονότα τα ίδια.
Σαματτα
Ο "στρατηγός" (σ.σ ο Λουτσέσκου) ξέρει πως να μιλάει στους ποδοσφαιριστές, και ειδικότερα σε εμάς τους επιθετικούς, αλλά και πως να προετοιμάζει το γκρουπ κατάλληλα. Είναι αλήθεια ότι ζητάει από εμάς τους επιθετικούς περισσότερα πράγματα και εγώ το απολαμβάνω
Τρομερο αυτό που έχει κάνει φέτος. Η ομάδα παίζει με τέτοιο τρόπο που ο φορ να είναι απλά μια ακόμα θέση όπως οι υπόλοιπες 10. Να μην υπάρχει καμία εξάρτηση από το αν θα σκοράρει η όχι.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Χαίρομαι ιδιαίτερα που απολαμβάνεις καθολική αποδοχή έστω μέχρι την πρώτη γκέλα (αν έρθει).
-
MrSam1926apc
Ρε μαλακες το βρήκα!
Ο Λουτσε είναι deepfake, στην πραγματικότητα είναι ο Μουρίνιο! Ακουστικά ψείρες και αναχρονιστικές μαλακιες!
Καλώς ήρθατε στο μέλλον!
Ο Λουτσε είναι deepfake, στην πραγματικότητα είναι ο Μουρίνιο! Ακουστικά ψείρες και αναχρονιστικές μαλακιες!
Καλώς ήρθατε στο μέλλον!
Ο ανθρωπος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην ιστορια μας,πηρε 2 συνεχομενα νταμπλ την διετια 2017-2019 και καποιοι διαβαζουμε εδω μεσα οτι θα τον παραδεχτουν αν σηκωσει νταμπλ φετοςdragon έγραψε:Αν φέρεις το 3ο ντάμπλ εννοείς; εγώ τον έχω παραδεχτει από τα 2 πρωτα. Κάποιοι θα με πουν χειροκροτητη βέβαιαSpecial 4 έγραψε:Ραζβαν το πας πολυ καλα το εργο
Αν φερεις το νταμπλ θα σε παραδεχτω κ θα παραδεχτω οτι ημουν πολυ αυστηρος στην κριτικη μου απεναντι σου
Συνεχισε ετσι
Εγω δεν νιωθω εκτεθειμενος σε κατιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μη καθόμαστε σε κάθε νίκη να αναζητούμε όσους τον έκραζαν. Φυτιλιάζουμε χωρίς λόγο. Εκτίθενται από τα γεγονότα τα ίδια.
Κι ας τον εκραζα
Την ποδοσφαιρικη αποψη μου ελεγα
Και η αποψη μου για τα λαθη π εκανε τα 2 προηγουμενα χρονια δεν εχει μεταβληθει
Εχεις απολυτο δικιο κ συμφωνω μαζι σου σ αυτο π λες, οτι τωρα στις στιγμες της χαρας δεν εχει νοημα να φυτιλιαζουμε κ να ψαχνουμε ποιος εκραζε τον Ραζβαν ή τον Μουργκ (μονο εγω σχεδον παιζει να μη τον εχω κραξει)
Ουτε εγω θα περασω να παραλαβω το χριστουγεννιατικο βραβειο δικαιωσης απο τη γραμματεια του παοκμανια μαζι με κουραμπιεδες κ μελομακαρονα, ουτε οι υπολοιποι
Οποτε ας χαλαρωσουμε κ ας χαρουμε με την ομαδα
Και το ευρωπαϊκό. Τώρα με την μέθη της χαράς από το ντόρτι του το χαρίζουμε. Αύριο όμως είναι άλλη ημέρα και εννοείται πως θέλουμε και το ευρωπαϊκό. Ακόμη όμως και να πετύχει όλα αυτά, πάλι στην πρώτη ήττα θα τον ξεσκίσουμε. Οπότε θα τον παραδεχθούμε εάν δεν χάσει ποτέ ξανά. Σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ε τότε ναι. Θα είναι υποφερτός. Αν και εμείς πάντα ελπίζουμε ότι θα έρθει καλύτερος.Alastor έγραψε:Ο ανθρωπος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην ιστορια μας,πηρε 2 συνεχομενα νταμπλ την διετια 2017-2019 και καποιοι διαβαζουμε εδω μεσα οτι θα τον παραδεχτουν αν σηκωσει νταμπλ φετοςdragon έγραψε:Αν φέρεις το 3ο ντάμπλ εννοείς; εγώ τον έχω παραδεχτει από τα 2 πρωτα. Κάποιοι θα με πουν χειροκροτητη βέβαιαSpecial 4 έγραψε:Ραζβαν το πας πολυ καλα το εργο
Συνεχισε ετσι![]()
Νιωθω οτι θα επαναλαβω ιδια πραγματα π εχω ξαναπειdragon έγραψε:Αν φέρεις το 3ο ντάμπλ εννοείς; εγώ τον έχω παραδεχτει από τα 2 πρωτα. Κάποιοι θα με πουν χειροκροτητη βέβαιαSpecial 4 έγραψε:Ραζβαν το πας πολυ καλα το εργο
Συνεχισε ετσι
Εν συντομια
Ο ΠΑΟΚ τοτε ειχε πολυ μεγαλυτερο μπατζετ - σχεδον διπλασιο
Ο ανταγωνισμος στο πρωταθλημα τωρα ειναι πιο δυσκολος
Ο ΠΑΟΚ τοτε ειχε φοβερες ποδοσφαιρικες μοναδες
Ο ΠΑΟΚ τοτε ειχε φορ παστελωτη
Ο ΠΑΟΚ τοτε δεν προχωρησε στην Ευρωπη κ την ειχε σε 2η προτεραιοτητα
Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει σε σχεση με μια πενταετια πριν, σε πολλα
Για να μην μακρυγορω το φετινο νταμπλ θα ειναι δυσκολοτερο επιτευγμα σε σχεση με τοτε
Οποτε θα τον παραδεχτω εφοσον τα καταφερουμε
Αποψη μου
Ο Θωμας δεν αναστηθηκεkataramenos5 έγραψε:Διαβασμενο:
Ο Χριστος εκανε το θαυμα κι ανεστησε το Λαζαρο.Εσυ εκανες το ακατορθωτο κι ανεστησες το ....Θωμα.
Ο Θωμας παντα ηταν καλος παικτης
Αλλα πρωτον πρεπει να παιζει κ δευτερον να παιζει στη σωστη θεση
Με Καντουρι κ Μπισεσβαρ ηταν λιγο δυσκολο για το πρωτο, τα 2 προηγουμενα χρονια
Το για ποιους λογους ανεφερε ο Ραζβαν οτι δεν επαιζε?
Αυτη τη στιγμη δεν εχω προχειρη μια συνεντευξη του Ραζβαν π κατι λεει πανω σ αυτο, αλλα καλυτερα να τη βρει καποιος αυτουσια τι λεει ακριβως ο ιδιος ο Λουτσεσκου γι αυτο το θεμα
Φετινη ειναι η συνεντευξη - δηλωση
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Εχεις απολυτο δικιο κ συμφωνω μαζι σου σ αυτο π λες, οτι τωρα στις στιγμες της χαρας δεν εχει νοημα να φυτιλιαζουμε κ να ψαχνουμε ποιος εκραζε τον Ραζβαν ή τον Μουργκ (μονο εγω σχεδον παιζει να μη τον εχω κραξει)
Ναι έχεις δίκιο, εσύ απλά έλεγες fanboys του Lucescu όσους λέγαμε για υπομονή.
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι...