χαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχlaska4 έγραψε:plot twist : ειναι δωρο του γιωργη και οχι του χοντρουDimitrisS έγραψε:Κατι μου κανει η αναρτηση του Γιωργου Σαββιδη στο insta παντως...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εννοείται οτι δεν συγκρίνω καταστάσεις.Ούτε λέω ααα γιατι τον πηραν εκεινοι και οχι εμεις και ξυπνατε κτλ.Απλα λογω συμπαθειας στην πρωην ομαδα του,τον παρακολουθουσα και εκεινον σαν παιχτη, και ωρες ωρες αναρωτιομουν πως δεν εκανε καριερα με τετοια προσοντα.Αλλα ειπαμε, τσαπατσουλια level 1000. Η τοποθετηση μου εγκειται στην προσπαθεια να μειωσουμε καποιον επειδη ειναι η κατσικα του γειτονα.makispaspartou έγραψε:Κοίτα από τη στιγμή που εμείς φέραμε μόλις πέρσι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ε νομίζω είναι μεγαλύτερο μπαμ από Ιτούρμπε. Δε διαφωνώ όμως ότι ο παίκτης είναι σαν όνομα τουλάχιστον μεγάλη μεταγραφή για Ελλάδα.vdragic έγραψε:Αφού το κάναμε offtopic ας καταθέσω και εγω την ταπεινή μου άποψη...
-
makispaspartou
Άβυσσος η ψυχή του Γιώργη....
Ας το ερμηνεύσουμε σαν ότι ξαναβρυχαται η ρωσική αρκούδα και να μάθουμε αύριο τα ευχάριστα για Τζιοβινγκο
Ας το ερμηνεύσουμε σαν ότι ξαναβρυχαται η ρωσική αρκούδα και να μάθουμε αύριο τα ευχάριστα για Τζιοβινγκο
ολοι οι μεσοεπιθετικοι μας πλην Λαμπρου, ειναι πιο ουσιαστικοι και επιδραστικοι στο παιχνιδι της ομαδας απ τον Iturbe. αν κατεληγε πχ ο Ουαρντα στα σκουληκια θα ηταν μεγαλυτερη αγωνιστικη ζημια. κλαιν μαιν εν ολιγοις, παμε παρακατω.
o Ουεντραόγκο απ το Ουαγκαντουγκου ενδεχομενως να αποδειχθει καλυτερη κινηση.
o Ουεντραόγκο απ το Ουαγκαντουγκου ενδεχομενως να αποδειχθει καλυτερη κινηση.
- PAOKevolution
Σουρμε απλώς για να ξέρεις... Ο Εβριτης επειδή γνωριζόμαστε και προσωπικά ασχολείται όλη μέρα με τα του ΠΑΟΚ. Σε όλους τους τομείς . Για τον Ράφα και τον Ρεμποτσο μου τα έλεγε μέρες... Οπότε να προσέχετε τι λέτε για στοιχεία γιατί ο αλήτης είναι ψαγμένος...
Eμεις τοσα χρονια τι λαθος εχουμε κανει κ τα μαθαινουμε τελευταιοι..
παντως μιλωντας για μεταγραφες, καλα τα λεμε εδω περα, αλλα οι καλυτερες μεταγραφες εγιναν ηδη απο τον φαταουλ. μια ματια στους νεους πινακες διαιτησιας θα σας πεισει. απορω τι σκοτωνονται για τις ενωσεις. πανωλεθρια για μας.
Δερνετε κύριε. Είστε βιαιοςbarlow4 έγραψε:Eμεις τοσα χρονια τι λαθος εχουμε κανει κ τα μαθαινουμε τελευταιοι..
- paokmaniak
Αφου δε μπηκε καν ρε νεος διαιτητης τι πανωλεθρια παθαμεjibbie έγραψε:παντως μιλωντας για μεταγραφες, καλα τα λεμε εδω περα, αλλα οι καλυτερες μεταγραφες εγιναν ηδη απο τον φαταουλ. μια ματια στους νεους πινακες διαιτησιας θα σας πεισει. απορω τι σκοτωνονται για τις ενωσεις. πανωλεθρια για μας.
το ποιοι υποβιβαστηκαν ειναι το θεμα και τα μηνυματα που αυτο περναει σ αυτους που εμειναν 
Γιατί υπάρχει έστω και ένας καλός?jibbie έγραψε:παντως μιλωντας για μεταγραφες, καλα τα λεμε εδω περα, αλλα οι καλυτερες μεταγραφες εγιναν ηδη απο τον φαταουλ. μια ματια στους νεους πινακες διαιτησιας θα σας πεισει. απορω τι σκοτωνονται για τις ενωσεις. πανωλεθρια για μας.
- sourmenetes
- Moderator
Είναι παλιό αλητάμπουρας δηλαδή...PAOKevolution έγραψε:Σουρμε απλώς για να ξέρεις... Ο Εβριτης επειδή γνωριζόμαστε και προσωπικά ασχολείται όλη μέρα με τα του ΠΑΟΚ. Σε όλους τους τομείς . Για τον Ράφα και τον Ρεμποτσο μου τα έλεγε μέρες... Οπότε να προσέχετε τι λέτε για στοιχεία γιατί ο αλήτης είναι ψαγμένος...
Χάχαχαχα...
Δεν ξαναμιλάω..
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και κάτι ακόμα...
Ωραίες παρέες Κανεις
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίες παρέες Κανεις