Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πού είσαι jibbie;

Στάμος: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πανηγυρίζει με αυτή την απόφαση»

Metrosport Team

Ο νομικός, Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την απόφαση που έβγαλε το διοικητικό εφετείο πως δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος είναι μπερδεμένος με τα νομικά. Δε συμφωνώ με τον κ. Μπαλτάκο. Ο Γεραπετρίτης είπε πως ό,τι αποδείχθηκε, αποδείχθηκε. Το δικαστήριο όμως μπορεί να εξετάσει την νομική υπαγωγή, είπε. Άρα αυτό σημαίνει ότι όποια πραγματικά περιστατικά δέχτηκε η ΕΕΑ θα τα εξετάσει και η Εφέσεων για το αν υπάγονται στο νόμο. Άρα αυτό είναι εναντίον μας, διότι ενώ δεν αποδείχθηκε τίποτα και υπήρξε μια γελοία πιθανολόγηση, ο Γεραπετρίτης λέει ότι αυτό δεν εξετάζεται. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είναι πως το δικαστήριο θα εξετάσει όλη την υπόθεση εκ νέου, αλλά αν αυτό που αποδείχθηκαν υπάγονται στο νόμο».

«Ο ΠΑΟΚ έκανε 2 προσφυγές, μία για να ακυρώσει την απόφαση της ΕΕΑ η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, κακώς, διότι έπρεπε να έχει οριστεί η δικάσιμος. Μετά ζήτησαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο για να ανασταλεί η απόφαση, αυτό λοιπόν δεν έγινε δεκτό. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απόφαση δεν πρέπει να πανηγυρίζει».
icue

Δημοσίευση από icue »

Νομιζω οτι καπου εχουν μπερδευτει και αυτοι. Το δικαστηριο δεν θα κρινει αν γιναν πχ οι μεταβιβασεις, αν αλλαξε το ΔΣ και γενικα αν οντως ισχυουν τα γεγονοτα. Αυτο ουτε και εμεις νομιζω οτι το αντικρουσαμε. Αλλα το αν με αυτα τα στοιχεια μπορει να σταθει η κατηγορια της πολυιδιοκτησιας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πού είσαι jibbie;

Στάμος: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πανηγυρίζει με αυτή την απόφαση»

Metrosport Team

Ο νομικός, Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την απόφαση που έβγαλε το διοικητικό εφετείο πως δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος είναι μπερδεμένος με τα νομικά. Δε συμφωνώ με τον κ. Μπαλτάκο. Ο Γεραπετρίτης είπε πως ό,τι αποδείχθηκε, αποδείχθηκε. Το δικαστήριο όμως μπορεί να εξετάσει την νομική υπαγωγή, είπε. Άρα αυτό σημαίνει ότι όποια πραγματικά περιστατικά δέχτηκε η ΕΕΑ θα τα εξετάσει και η Εφέσεων για το αν υπάγονται στο νόμο. Άρα αυτό είναι εναντίον μας, διότι ενώ δεν αποδείχθηκε τίποτα και υπήρξε μια γελοία πιθανολόγηση, ο Γεραπετρίτης λέει ότι αυτό δεν εξετάζεται. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είναι πως το δικαστήριο θα εξετάσει όλη την υπόθεση εκ νέου, αλλά αν αυτό που αποδείχθηκαν υπάγονται στο νόμο».

«Ο ΠΑΟΚ έκανε 2 προσφυγές, μία για να ακυρώσει την απόφαση της ΕΕΑ η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, κακώς, διότι έπρεπε να έχει οριστεί η δικάσιμος. Μετά ζήτησαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο για να ανασταλεί η απόφαση, αυτό λοιπόν δεν έγινε δεκτό. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απόφαση δεν πρέπει να πανηγυρίζει».
Μην καθεστε και ακουτε κανεναν.
Ο καθε δικηγορος εχει την αποψη του και την δικη του ερμηνεια. Ειδικα σε τοσο εξειδικευμενα θεματα και δυσκολες υποθεσεις οπως η δικη μας, ειναι πανευκολο να βγει ο καθε δικηγορος ειτε γνωριζει ειτε δεν γνωριζει, και να λαικισει ή να κανει τζαμπα διαφημιση τον εαυτο του παραθετοντας την δικη του αποψη.
Δεν κινδυνευει να εκτεθεί γτ τπτ απ ολα οσα καλειται να σχολιασει δεν ειναι ξεκαθαρο.
Μεχρι στιγμης για το συγκεκριμενο θεμα εχου τοποθετηθει πανω απο 10 νομικοι και κανενας δεν συμφωνησε απολυτα με τον αλλο!
Να εχουμε κατα νου και την οπτικη της τοποθετησης του Γεραπετριτη ο οποιος εξ αρχης δηλωσε γαυρος. Αρα η κριση του και η εκτιμηση του ειναι τετοια που στο τελος να οδηγει σε δικο μας αδιεξοδο. Μαθαν απο χθες για την αποφαση και αρχισαν να ψαχνουν τροπο να σωσουν την απατεωνια τους με τα νεα δεδομενα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

invincible έγραψε:
bane1980 έγραψε:
invincible έγραψε:Μπορεί να σε αθωώσει ο γαύρος εφέτης αν δεν γίνουν τα πλέι οφ ώστε να μην πεις για χαρτιά κτλ ή μπορεί να μην σε αθώωσει και να φας -10 γιατί μπήκε στην ουσία για πρώτη φορά κτλ και να χαρεί και ο τίγρης ;) πολλά μπορεί αλλά εγώ μπορεί να είμαι λάθος αλλά μου φαίνεται ύποπτο ότι σήμερα συζητάμε όλα αυτά.... :cry:

Ξέρεις κανέναν να λέει ότι κώλυσε αλλά να κάθεται σπίτι του ? Και που και πως το έμαθε ότι κώλυσε πήγε στο νοσοκομείο και τον είπαν φύγε? Δεν μου αρέσουν όλα αυτά...
Δεν είμαι σίγουρος οτι νοσηλεύονται όλα τα περιστατικά. Έχω την εντύπωση οτι κάποια είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είμαι σίγουρος.

Σε κάθε περίπτωση, νοσηλεία ή όχι, ό,τι θέλει κάνει. Είναι απίθανο δηλαδή να τους είπε "εγώ δεν κάθομαι εδώ μέσα, θα κάνω νοσοκομείο το σπίτι";

Όσο για αυτά που θέλει να πετυχει, γιατί να "αρρωστήσει" αυτός εάν δεχθούμε τα ".", και όχι πχ κάποιο μέλος του προπονητικού τημ; Τις ίδιες επαφές έχουν και αυτός αλωνίζει ελεύθερος.
Σου είπα μπορεί να είμαι καχύποπτος και οι υποψίες μου να αποδειχτούν λάθος και μαλ@κίες . Στο καφενείο συζήτησή γίνεται στο τέλος θα φανεί τι παίζει... Αυτή την ώρα κυριαρχεί φόβος και πανικός στην χώρα ενω στην γειτονική τουρκια η ζωη και η οικονομία συνεχίζει κανονικά
Φίλε νομίζω οτι ένα στοιχείο που δεν είχα εγώ τουλάχιστον υπόψη μου, κάνει στην άκρη αυτά που λέμε εδώ. Για τη δίκη ίσως το έστησε, όχι για αναβολές αγώνων. Το ανέφεραν δύο παιδιά σε άλλο νήμα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ποιο από τα δικαστήρια του μαρινουρακη παραγράφεται Ιούλιο? Γιατί θυμάμαι κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση λίγο, το διοικητικό εφετείο, με τη συγκεκριμένη κρίση του, ξεφτιλίζει όλους όσοι επιχειρούν εδώ και μήνες να μας πείσουν πως μπορείς, έστω στη συγκεκριμένη υποψία "χώρας", που καλείται Ελλάς, να κατα-δικαστείς για μια υπόθεση από κάποια "ανεξάρτητη" επιτροπή, συναποτελουμένη από ... κάτι σαν δικαστές, χωρίς μάλιστα να δικαιούσαι να τύχεις εν συνεχεία προστασίας από κανονικούς δικαστές, επανακρινομένης από αυτούς της ουσίας της υπόθεσης. Επίσης, ξεκάθαρα αφήνει έκθετη παντελώς την "κυρία" Τσαγκιά, η οποία αρνήθηκε να δικάσει σε πρώτο βαθμό, ... επειδή έτσι. Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν, μανδάμ; Οφείλετε να δικάσετε το "σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας". Προτίθεστε να κάνετε τη δουλειά σας, ναι ή τσουκου;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Είδη επίσημα ζήτησε αναβολή η Γουλβς για 20 ήμερες... Συνεχίστε να πιστεύετε ότι κόλλησε κορονοκόρη ο χοντρός :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

icue έγραψε:
tasso85 έγραψε:εγω παντως περιμενω να ανακοινωθει και κρουσμα σε δικηγορο μετριου αναστηματος
Πηγε να κολλησει αλλα περασε απο πανω του.
Αυτός του φιλάει το χέρι κάθε μέρα

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:ψόφο στο πούστη.
και θάψιμο τα μπρούμυτα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Θέλει βαθύ σκάψιμο και τσιμέντο από πάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Τάκης Μπαλτάκος τώρα σε συνέντευξη στο Face 2 Face, στο sdna: https://www.youtube.com/watch?v=KKAUHEYif2s
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

trouman έγραψε:ποιο από τα δικαστήρια του μαρινουρακη παραγράφεται Ιούλιο? Γιατί θυμάμαι κάτι τέτοιο?
Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με παραγραφές.Θα ήταν πιο εύκολο να κολλήσουν κορονο'ι'ο οι μάρτυρες κ η έδρα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Παρακαλώ μην εμπαίζετε με τον σωτήρα του κόσμου. Όταν η μεταδοτικότητα του θανατηφόρου ιού είναι επικίνδυνα μεγάλη εμείς έχουμε στην χώρα μας την λύση για να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοιού αφού έχουμε τον άνθρωπο που δεν κολλάει κανένας δίπλα του παρότι ήρθε σε επαφή με 4 ομάδες, πλήθος διοικητικών παραγόντων και ένα γεμάτο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πολύ καλός ο Μπαλτάκος.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Βαγγέλης ο Πρεζεμποράκης, ο σκιώδης Πρωθυπουργός του Βαλκανικού Προτεκτοράτου του Ελλαδιστάν θυσιάζεται για να δώσει την θεραπεία για τον κορονοϊό!

Αφού θαυματουργικά και με την βοήθεια του Θεού και της Εκκλησίας, ο Βαρώνος των ΜΜΕ και παρένθετος Δήμαρχος Πειραιά έρχεται σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους σε Αγγλία και Ελλάδα αλλά δεν κολλάει κανένας!

Ο απόγονος του Υψηλάντη και Ελέω Αμβρόσιου και Κούγια Ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας έχει στο αίμα του το αντίσωμα του Θεού απο το οποίο θα προκύψει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Όπως είχε προβλέψει ο πάτερ Παίσιος, ο Έλληνας Ιησούς Χριστός που είχε στείλει τον κορονοϊο για να τιμωρήσει τους σχισματικούς Λατίνους και τους άθεους κομμουνιστές, θα σώσει τους πιστούς ολυμπιακούς, τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας (ακόμα και αν είχαν παρασυρθεί και ψήφισαν χρυσή αυγή στο παρελθόν) και τους τηλεθεατές τους ΣΚΑΙ.

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
ΑΜΗΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”