21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Мир

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Мир »

[FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Είχα ρωτήσει 3 ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Αν έπαιρνες έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ ποιος θα ήταν αυτός; και οι τρεις απάντησαν ο Biseswar....
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Να υποθέσω η ερώτηση έγινε πριν από 3 χρόνια έτσι?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

εμμονικοί :D
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τι κατηγορία παίζουν οι ομάδες που υποστηρίζουν?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mattias_g4 έγραψε:Είχα ρωτήσει 3 ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Αν έπαιρνες έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ ποιος θα ήταν αυτός; και οι τρεις απάντησαν ο Biseswar....
Νταξ 3 ΠΑΟΚτσηδες δυσκολα θα βρεις. :lol:
Περα απ την πλακα καλος χρυσος, τον αγαπαμε, του χρωσταμε(και μας χρωσταει) αλλα για βασικος πλεον δεν απ τη στιγμη που δεν εχει τρεξιματα και οι οποιοι αντικαταστατες του θα μπορουν να κρατησουν μπαλα και να δωσουν λυσεις στην κυκλοφορια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε σεις κάποιος μαμημενος λόγος θα υπάρχει που ο πιο επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ τον θέλει διακαώς . αφήστε λίγο τον εγωισμό σας κατά μέρους
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε καλα ο ιδιος προπονητης ηθελε τον Κανιας καποτε.
Γενικοτερα θυσιαζει πολλα ο Ραζβαν στον βωμο της ομοιογενειας και της ισορροπιας, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο και οτι του βγαινει παντα σε καλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Mattias_g4 έγραψε:Είχα ρωτήσει 3 ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλες ομάδες. Αν έπαιρνες έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ ποιος θα ήταν αυτός; και οι τρεις απάντησαν ο Biseswar....

Εμένα πάντως οι δύο μου είπαν Ομάρ και ο ένας Biseswar.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ομάδες σε παραολυμπιακούς είχαν οι 2 δικοί σου; :mrgreen:
renegade

Gospi έγραψε:Ε καλα ο ιδιος προπονητης ηθελε τον Κανιας καποτε.
Γενικοτερα θυσιαζει πολλα ο Ραζβαν στον βωμο της ομοιογενειας και της ισορροπιας, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο και οτι του βγαινει παντα σε καλο.

Και καλά έκανε και ζητούσε τον κανιας . Ο κανιας αν έμενε λέω εγώ και έπαιζε αντί του εσιτι θα περνούσες τον αγιαξ.
Αλλά όχι μόνο για αυτό το ματς. Σίγουρα θα πρόσφερε πολλά περισσότερα.
Ο οπαδός αν μπορούσε κάθε χρόνο θα έκανε 25 μεταγραφές με την πεποίθηση ότι θα έρθουνε 25 καλύτεροι απ' αυτούς που θα φύγουν. Ο ΠΡΟΠΟ δεν λειτουργεί και δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι.
Όσο για το τι είναι σωστό,σε μία ομάδα σωστό είναι πάντα αυτό που λέει ο προπονητής και έτσι θα κριθεί στο τέλος.
Αν ο προπονητής θέλει επιθετικό 190 ύψους θα πρέπει να έχει επιθετικό 190. Ο προπομπός αντίθετα με ένας δεν παίζει ένα βιρτσουαλ γκειμ κ είναι αυτός που θα πρέπει να ενώσει τα χαρακτηριστικά του καθενός και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν το καλύτερο σύνολο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε καλα ο ιδιος προπονητης ηθελε τον Κανιας καποτε.

Και καλά έκανε και ζητούσε τον κανιας . Ο κανιας αν έμενε λέω εγώ και έπαιζε αντί του εσιτι θα περνούσες τον αγιαξ.
Αλλά όχι μόνο για αυτό το ματς. Σίγουρα θα πρόσφερε πολλά περισσότερα.
Ο οπαδός αν μπορούσε κάθε χρόνο θα έκανε 25 μεταγραφές με την πεποίθηση ότι θα έρθουνε 25 καλύτεροι απ' αυτούς που θα φύγουν. Ο ΠΡΟΠΟ δεν λειτουργεί και δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι.
Όσο για το τι είναι σωστό,σε μία ομάδα σωστό είναι πάντα αυτό που λέει ο προπονητής και έτσι θα κριθεί στο τέλος.
Αν ο προπονητής θέλει επιθετικό 190 ύψους θα πρέπει να έχει επιθετικό 190. Ο προπομπός αντίθετα με ένας δεν παίζει ένα βιρτσουαλ γκειμ κ είναι αυτός που θα πρέπει να ενώσει τα χαρακτηριστικά του καθενός και να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν το καλύτερο σύνολο
Κανε κατι για το Τ9 σου βασικα χεχε! Τα τελευταία δυσκολεύτηκα να τα πιασω.
Οσο για αυτο που λες για Κανιας και Εσιτι, εχεις δικιο. Αλλα μαλλον μονο στον ΠΑΟΚ διωχνουμε παιχτες για να φερουμε χειροτερους. Οποιος αντικατεστησε τον Κανιας με τον Εσιτι ειναι απλα εγκληματιας. Λεγαμε για τον συμπαθεστατο Κανιας οτι δεν ειναι και ο πιο τεχνιτης και καταφεραν και μας φεραν ακομη χειροτερο.
Διαφωνω για αυτο π λες οσον αφορα στις απαιτησεις του προπονητη. Δεν μπορεις να ικανοποιεις ακριτα τις επιθυμιες του. Αν στραβωσει το πραγμα στο τελος, αυτος θα αποχωρησει και θα σου εχουν μεινει αμανατι οι επιλογες του με συμβολαια 3ετη και 4ετη. Εν προκειμενω δεν βλεπω τι εχει να δωσει ο 35-36χρονος Μπισε που εχασε και ολη την προετοιμασια. Τελος θα ειχε νόημα η παραμονη του αν υπολογιζεται ως 3ος στην ιεραρχεια. Ετσι οπως διαμορφωνεται ομως το ροστερ μας, τον βλεπω 2ο αν οχι βασικο. Ας φερουν εναν βασικο ή εναν αναπληρωματικο αν λογιζεται ο Κουαλιατα ή ο Σοτελδο βασικος, κι ας κρατησουν και ως τριτο τον Μπισε.
Εκει κολλανε νομιζω οι περισσοτεροι

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το 2018;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gika έγραψε:Ομάδες σε παραολυμπιακούς είχαν οι 2 δικοί σου; :mrgreen:
:lol: κακος ανθρωπος εισαι ρε.
renegade

@ Γκοσπι έχεις δίκιο, δεν μπορείς άκριτα να ικανοποιείς τις απαιτήσεις του προπονητή για αυτό και δεν είναι εδώ ο κρεσπο . Απο την άλλη όμως πως εγώ θα κρίνω τον προπονητή οταν αντί για παράδειγμα να παίζει με τον Κρέσπο που ήθελε ,θα παίζει με τον κάργα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”