Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Και να μπορεί, ελπίζω να μην τον πάρει, φτάνει λίγο με το ξεφτιλίκι.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

CCCP έγραψε:Αν οντως υπογραφει τωρα ο γκαρυ υπαρχει περιπτωση να τον παρει και στην αποστολη?
ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Θα μου πεις δεν ειναι δηλωμενος αρα βλακειες λεω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φοίνικας έγραψε:Και να μπορεί, ελπίζω να μην τον πάρει, φτάνει λίγο με το ξεφτιλίκι.
ξεφτιλικι για μενα ειναι να παρουμε πσικτη με το ονομα γκαρυ ,ακου γκαρυ
:):)
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

CCCP έγραψε:Θα μου πεις δεν ειναι δηλωμενος αρα βλακειες λεω.
δεν έχει δικαίωμα να δηλώσει μια αλλαγή στο ρόστερ 24 ώρες πριν το παιχνίδι?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Βλέπω ότι υπάρχει μία σύγχυση στο θέμα Λούκας και φυσικά οι ΑΡΔ ξεφαντώνουν. Εγώ έχω καταλάβει πολύ ξεκάθαρα τι παίζει από τα δεδομένα ως τώρα:
Ο Λούκας μετά το 6-0 στην Τούμπα ανεβάζει στο διαδίκτυο ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στους ομίλους. Άρα έκανα το χρέος μου --> αφήστε με να φύγω. Του λένε οι δικοί μας ότι σε χρειαζόμαστε, κάνε λίγη υπομονή και βοήθησέ μας και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Από εμάς φεύγεις αν έρθει πρόταση που μας καλύπτει - σου το εγγυόμαστε. Παίζει λοιπόν ο Λούκας και αποχαιρετά τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Ο ΠΑΟΚ όμως του λέει ότι η προσφορά είναι όχι μικρή, αλλά πολύ μικρή για την αξία σου. Έπειτα ακολουθεί η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη που του δείχνει πόσο τον θέλει και μάλιστα του προσφέρει πολύ καλύτερο συμβόλαιο. Ο παίκτης του λέει ότι θέλει να φύγει και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Ο Σαββίδης του απαντά ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι σου και δεν μπορεί ο κάθε παίκτης να κάνει ότι γουστάρει. Φέρε μία πρόταση που να μας ικανοποιεί έστω λίγο. Σου έχουμε ρήτρα 5εκ και εκεί πιστεύουμε ότι είναι η αξία σου. Σου προτείνουμε ανανέωση στα 1,3/έτος γιατί σε υπολογίζουμε. Βοήθα και εσύ όμως. Πάνε στη Λα Κορούνια και ζήτα να μας φέρουν τουλάχιστον τη μισή ρήτρα δηλαδή 2,5εκ. Για εμάς είναι τεράστια υποχώρηση γιατί κάτω από 5εκατομύρια δε θα σε πουλούσαμε. Αν τις μέρες της άδειάς σου δε φέρει πρόταση η ομάδα της καρδιάς σου, επιστρέφεις και παίζεις για τον ΠΑΟΚ. Σεβάσου το σωματείο που σου τα έχει δώσει όλα. Αν η ομάδα σου δεν μπορεί να δώσει 2,5εκ ενώ εσύ αξίζεις 5εκ, σημαίνει ότι δε σε θέλουν. Εμείς σου προσφέρουμε τριπλάσιο συμβόλαιο και χτίζουμε μια ομάδα πάνω σου. Αυτά λοιπόν.

Ουσιαστικά κάναμε μία κίνηση ματ στον παίκτη. Αν αντίθετα τον βάζαμε να παίξει στον επαναληπτικό, μπορεί να έκανε την ομάδα ταναπού, γιατί θα θέσει ότι δεν τηρήσαμε το λόγο μας. Μπορεί να χάναμε εξαιτίας του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

υπαρχουν καποιες μικρες λεπτομερειες στην ιστορια σου vs40...

1) συμφωνα με τον μανατζερ του ο ΠΑΟΚ δεν του προτεινε αναεωση συμβολαιου...
2) συμφωνα με τον μανατζερ του η λακορουνια δινει 1,5 και ο ΠΑΟΚ ζηταει 2...ουτε 2,5 ουτε 5 ουτε 15...
3) την ολη ιστορια την χειριζεται ο μανατζερ οπως ειναι φυσιολογικο και ο λουκας απλα διακοπαρει...ουδεμια επιδραση ή επισσορη μπορει να εχει ο παιχτης στην ολη ιστορια...

απο εκει και περα ειμαστε ξεκαθαρα σε εβδομαδα ανακοινωσεων πιστευω περαν του ροντριγκεζ θα εχουμε πιθανον αλλες 2...

υγ με πολυ μεγαλη μου χαρα βλεπω να γραφεται συνεχως για την καμμενη γη που αφησανε στην ομαδα, οτι χτιζουμε, οτι ξεκιναμε απο το 0 κλπ...πολυ ωραια ολα αυτα αλλα για το πως φτασαμε στην καμμενη γη θα μιλησουμε ποτε ή παλι για την ταμπακιερα τιποτα?γιατι μεχρι τωρα ολα καλα φαινονταν και ο ζησακος προσπαθουσε και η ομαδα χτιζοταν και αλλα ωραια που ακουμε ολα αυτα τα χρονια...παλι στην πουδρα οι υπαιτιοι...εχουν γνωση οι φυλακες που ελεγε και μια ψυχη...

υγ2 φρανκ γερα παρτους τα μυαλα
Δημήτρης_Δημητριάδης

Δημοσίευση από Δημήτρης_Δημητριάδης »

vs40 έγραψε:Βλέπω ότι υπάρχει μία σύγχυση στο θέμα Λούκας και φυσικά οι ΑΡΔ ξεφαντώνουν. Εγώ έχω καταλάβει πολύ ξεκάθαρα τι παίζει από τα δεδομένα ως τώρα:
Ο Λούκας μετά το 6-0 στην Τούμπα ανεβάζει στο διαδίκτυο ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στους ομίλους. Άρα έκανα το χρέος μου --> αφήστε με να φύγω. Του λένε οι δικοί μας ότι σε χρειαζόμαστε, κάνε λίγη υπομονή και βοήθησέ μας και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Από εμάς φεύγεις αν έρθει πρόταση που μας καλύπτει - σου το εγγυόμαστε. Παίζει λοιπόν ο Λούκας και αποχαιρετά τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Ο ΠΑΟΚ όμως του λέει ότι η προσφορά είναι όχι μικρή, αλλά πολύ μικρή για την αξία σου. Έπειτα ακολουθεί η συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη που του δείχνει πόσο τον θέλει και μάλιστα του προσφέρει πολύ καλύτερο συμβόλαιο. Ο παίκτης του λέει ότι θέλει να φύγει και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Ο Σαββίδης του απαντά ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι σου και δεν μπορεί ο κάθε παίκτης να κάνει ότι γουστάρει. Φέρε μία πρόταση που να μας ικανοποιεί έστω λίγο. Σου έχουμε ρήτρα 5εκ και εκεί πιστεύουμε ότι είναι η αξία σου. Σου προτείνουμε ανανέωση στα 1,3/έτος γιατί σε υπολογίζουμε. Βοήθα και εσύ όμως. Πάνε στη Λα Κορούνια και ζήτα να μας φέρουν τουλάχιστον τη μισή ρήτρα δηλαδή 2,5εκ. Για εμάς είναι τεράστια υποχώρηση γιατί κάτω από 5εκατομύρια δε θα σε πουλούσαμε. Αν τις μέρες της άδειάς σου δε φέρει πρόταση η ομάδα της καρδιάς σου, επιστρέφεις και παίζεις για τον ΠΑΟΚ. Σεβάσου το σωματείο που σου τα έχει δώσει όλα. Αν η ομάδα σου δεν μπορεί να δώσει 2,5εκ ενώ εσύ αξίζεις 5εκ, σημαίνει ότι δε σε θέλουν. Εμείς σου προσφέρουμε τριπλάσιο συμβόλαιο και χτίζουμε μια ομάδα πάνω σου. Αυτά λοιπόν.

Ουσιαστικά κάναμε μία κίνηση ματ στον παίκτη. Αν αντίθετα τον βάζαμε να παίξει στον επαναληπτικό, μπορεί να έκανε την ομάδα ταναπού, γιατί θα θέσει ότι δεν τηρήσαμε το λόγο μας. Μπορεί να χάναμε εξαιτίας του.
Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλλήσαντα, και εγώ το βλέπω ως τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ προς τον Λουκάς, και όχι το αντίθετο. Δεν πιστεύω επ' ουδενί ότι με ΦΑ, θα κάναμε τέτοιο λάθος, που να του πούμε πάνε και υπέγραψε, εμείς σε δίνουμε, αντιθέτως, αφού θες να πας εκεί σον και καλά, πάνε πίεσε τους να μας δώσουν τα λεφτά που θέλουμε, αν δεν τα δώσουν και με αυτόν τον τρόπο, έρχεσαι και σου στρώνουν τον χαρακτήρα, το σκυλί του πολέμου, ο δίμετρος Τούντορας και ο ψυχρός Δανός, και θα σας πω εγώ τι καλά θα στρώσει η τιτικα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ το τι δηλώνει το κάθε λαμόγιο μάνατζερ δεν το λαμβάνω τόσο υπόψην. επίσης που τα δήλωσε ο μάνατζερ? Οι ΑΡΔ πήραν καμία live συνέντευξη να την ακούσουμε και εμείς ή τα βγάζουν ως συνήθως από το μυαλό τους? Αν η πρόταση που φέρει η Λακορούνια είναι 1,5 και εμείς ζητάμε 2εκ, η διαφορά είναι πολύ μικρή και λογικό να ξενερώνει ο Λούκας. Σου λέει τι 1,5 τι 2. Εγώ πιστεύω ότι έγινε συζήτηση για ανανέωση με τον παίκτη όχι με τον μάνατζερ, αλλά προφορικά, για να του δείξει ο Ιβάν πόσο τον θέλουμε. Η πρόταση που θα ζητήσουμε θα είναι μίνιμουμ 2,5 μπορεί και μίνιμουμ 3εκ. Δε λέω ότι έχω πληροφορίες, αλλά η λογική της αγοράς και της συγκεκριμένης διαπραγμάτευσης είναι αυτή. Το να του πεις φέρε λίγα κατοστάρικα σαν ζητιάνος, τον κοροϊδέυεις τον παίκτη. Επίσης αν που λές ήταν όλα θέμα μάνατζερ, θα ήταν η πιο εύκολη υπόθεση: Σκας στο μάνατζερ 3 κατοστάρικα και σου κάνει τούμπες. Ο Μάνατζερ γενικά είναι με την καλύτερη οικονομική προσφορά και με την καλύτερη μίζα. Σιγά μη τον νοιάζει τον μάνατζερ αν ο Λουκάς θέλει να δει από κοντά την οικογένειά του. Είναι ξεκάθαρο ότι η διαπραγμάτευση περνά μεταξύ του παίκτη και του ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι οικονομική η βασική παράμετρος του θέματος.
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Εντάξει, ο manager του Λουκας μας έχει δείξει ως τώρα ότι είναι περισσότερο σεναριογράφος, παρά ατζέντης.
Ας μη πιστεύουμε και σαν Ευαγγέλιο τα όσα λέει.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Καλα το τι λενε ο μανατζερ και το τι ισχυει νομιζω απεχει.Εδω καθε τρεις και λιγο βαγινουν ειδησεις απο την ισπανια κοντα ο Λουκας,και τα σχετικα,αλλα δεν ξερω καν αν εχει υποαρξει επισημη προταση,Οποτε δεν εμπιστευομαι πουτε τους εδω αρδ,που αναπαραγουν αυτα που λενε οι γαλινθιανοι,ουτε αυτους που αναπαραγουν τις "ελληνικε πηγες".Μυλος με λιγα λογια..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μεχρι στιγμης Παντως μοναδικη πηγη πληροφορησης ειναι τα σαιτ και οι εφημεριδες της ισπανιας, και ο μανατζερ του.
Και εμεις εχουμε υιοθετησει οτι μας ειπαν.
Ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσα απο αυτα τα στοιχεια και τα νουμερα αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.
Καθως και το αν καναμε προταση στον λουκας.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:
απο εκει και περα ειμαστε ξεκαθαρα σε εβδομαδα ανακοινωσεων πιστευω περαν του ροντριγκεζ θα εχουμε πιθανον αλλες 2...

υγ με πολυ μεγαλη μου χαρα βλεπω να γραφεται συνεχως για την καμμενη γη που αφησανε στην ομαδα, οτι χτιζουμε, οτι ξεκιναμε απο το 0 κλπ...πολυ ωραια ολα αυτα αλλα για το πως φτασαμε στην καμμενη γη θα μιλησουμε ποτε ή παλι για την ταμπακιερα τιποτα?γιατι μεχρι τωρα ολα καλα φαινονταν και ο ζησακος προσπαθουσε και η ομαδα χτιζοταν και αλλα ωραια που ακουμε ολα αυτα τα χρονια...παλι στην πουδρα οι υπαιτιοι...εχουν γνωση οι φυλακες που ελεγε και μια ψυχη...

υγ2 φρανκ γερα παρτους τα μυαλα
Μου αρέσει ρε συναγωνιστή που έχεις την απαίτηση να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα ... που ζεις ρε αδερφέ ????

εάν υπήρχε 20% ανθρώπων στην Ελλάδα που να σκέφτονταν σαν και εσένα (και σαν εμένα και κανά 2-3 ακόμα) τότε η Ελλάδα θα ήταν άλλη χώρα ...

εδώ είσαι τόσο μικρή μειοψηφία που σχεδόν δεν ακουγόμαστε ...

άντε εξήγησε τώρα εσύ στο λαό ότι ο λόγος που είναι άδειο το γήπεδο από πρόπερσι είναι η ταμπακιέρα και όχι οι αγωνιστικές αποτυχίες και οι μεταγραφές ... θα σε περάσουν για τρελό ... αυτά τους λένε οι ΑΡΔ αυτά λένε δυστηχώς και οι περισσότεροι από τους Παοκτσήδες ... εάν το απαιτούσαμε σωστά να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα θα είχε γίνει κιόλας ...

επειδή όμως είμαστε και στο τόπικ των μεταγραφών ...

υγ3 Φράνκ γερά πάρτους τα μυαλά :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε: Αντε γιατι μου φαινεται οτι απο αυριο θα ειναι στις επαλξεις το τοπικ.
:lol: :lol: :lol:
Πάντα από αύριο είναι. Ποτέ από σήμερα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εστω σε 48 ωρες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”