33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- Dinos_Liverpool
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Λιγα λόγια για την καταγωγή τουKranatos έγραψε:Κάτσε ρε Ντίνο.
Τόσο καιρό λέτε να μην τον χαρακτηρίζουμε ούτε με βάση το ανάστημά του, ούτε με βάση την κόμμωση του, ούτε με βάση την καταγωγή του, ούτε με βάση τη μεταγραφή του, ούτε με βάση την ποδοσφαιρική του αξία.
Δηλαδή τι σε ενοχλεί να τον λέω με το νούμερο του?
Ούτε τον βρίζω, ούτε τίποτα.
Την Πολίχνη εννοούσα πριν.
Που τον λέω Μαραντόνα της Πολίχνης και χαλάω τον Ντίνο.
Ντίνο εκτός από το ονοματεπώνυμό (που δεν υπάρχει για μένα από τις 17/08/06) και το nickname του (που καθιερώθηκε επί των ημερών του στο βάζελο) βρες μου ένα άλλο προσωνύμιο για να λέω αυτό.

Που τον λέω Μαραντόνα της Πολίχνης και χαλάω τον Ντίνο.
Ντίνο εκτός από το ονοματεπώνυμό (που δεν υπάρχει για μένα από τις 17/08/06) και το nickname του (που καθιερώθηκε επί των ημερών του στο βάζελο) βρες μου ένα άλλο προσωνύμιο για να λέω αυτό.
- Dinos_Liverpool
Έχω συμβιβαστεί με το "κοντός", αφου με είχε μαλώσει ο danirifle που το είχα "απαγορέψει" και αυτό, αρχικά. Κανένα παράπονο;
Αν και πιστεύω ότι το θέμα θα λήξει αισίως για όλους, δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι η καθυστέρηση της συμφωνίας έδωσε "πάτημα" σε ακόμα ένα κοπρόσκυλο του συστήματος (Νικολακόπουλος) να ρίξει τις μπηχτές του και να ασκήσει προπαγάνδα μέσω ενός μεγάλου σάιτ. Το επικοινωνιακό είναι ακριβώς αυτό. Πρέπει να αποφεύγονται τέτοια κρούσματα. Να μην μπορεί καμία λέρα να πιάνει στο πληκτρολόγιο του την ομάδα και τους παίχτες της. Όλα αυτά σε ένα ιδανικό σενάριο βέβαια..
- Dinos_Liverpool
πουλεν από την εποχη του 4-3 με λαρισα, αδιανοητο να μην είναι στην ομαδα, θα κλεισει σιγουρα, τζαμπα το συζητάμε, απλα η ΠΑΕ (στη συγκεκριμενη περιπτωση-παε) θα επρεπε να αποφυγει να ξεχειλωσει ετσι το ζητημα
- Μπαρκαρούτσος
Ακούω σαμπάνιες στο σπίτι του Κρανάτου να ανοίγουν...Dinos_Liverpool έγραψε:Έχω συμβιβαστεί με το "κοντός", αφου με είχε μαλώσει ο danirifle που το είχα "απαγορέψει" και αυτό, αρχικά. Κανένα παράπονο;

-
Διαβαζω στο σεντρα οτι ο Γιανιωτας λεει εντυπωσιασε τον Ρανιερι. Ετοιμαζουν να τελειωσουν τον Κλαους μια και καλη απο την Εθνικη....
- ΑποστόληςΑ