Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα.........................
καλο καμια σοβαρη απαντηση αλλος
καλο καμια σοβαρη απαντηση αλλος
παντος αν μας παρει με 3 μεταγραφες η ομαδα μπορει να παει ψηλα φετος......
Κανενας δεν εχει ομαδα φετος ΚΑΝΕΝΑΣ ....
μονο ο γαυρος εχει τα λεφτα και εκανε κανα 2 μεταγραφες για τον κοσμο του.
Κανενας δεν εχει ομαδα φετος ΚΑΝΕΝΑΣ ....
μονο ο γαυρος εχει τα λεφτα και εκανε κανα 2 μεταγραφες για τον κοσμο του.
Karelias έγραψε:Αν γίνει (γιατί ακόμα δεν έγινε τίποτα) δεν θέλω κανένα ''μεγάλο'' όνομα.
Θέλω κλείσιμο του ανοίγματος
Το προπονητικό κέντρο να τελειώσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
και διαχείριση τέτοια που να επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να είναι κερδοφόρος.
Και ύστερα παίχτες.
Παίχτες και αεροδρόμια και μεγαλοπιασίματα είναι για άλλους.
+ 1926
Σωστός ο Καρέλιας ... Πολλα + και ΑΠΟ μένα... Προχωράμε... Έχουμε αγώνα μεθαύριο προτείνω να το κλείσουμε το τοπικ μέχρι να ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ κάτι μετα τη ρεγγα
ΥΓ
Ο ψειριστης είναι εδω; Θα ήθελα το σχόλιο του για τις εξελίξεις.
ΥΓ
Ο ψειριστης είναι εδω; Θα ήθελα το σχόλιο του για τις εξελίξεις.
Bono έγραψε:Eίναι συνέταιρος του Φλωρίδη.
υ.γ. αλάνι che εσύ που μας έλεγες πως ο Βιτόλο βαριέται τις προετοιμασίες και όλα καλά,ειδοποίησε τον σε παρακαλώ να γυρίσει γιατί η προετοιμασία τελείωσε και μεθαύριο έχουμε ματσάκι.
οκ ρε μπονο εκανα λαθος...παντως το πιστευα τοτε γιατι ο βιτολας δεν εκανε ποτε προετοιμασια....
μλκια μου παντως δεν εγραψα ποτε οτι εχω πηγες κτλ που γραφουν αλλοι εδω μεσα καθε μερα και το 99% ειναι παπαδες.....
παντως ακομα δεν εμαθα ο σαχπα τι δουλειες κανει...σοβαρα
- PAPA TSIBIKOS
Μπα δεν νομίζω.emeissaspsirizoume4 έγραψε:πραγματικα δεν εχω γνωμη
το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ολοι οσοι τους κραζαν εαν τελειωσει η φαση μετα θα ειναι και παλι οι πρωτοι γλυφτες τους
Και ξαναρωτώ , το 51% σε πόσα κομμάτια θα σπάσει
Μήπως σε τόσα ώστε να μην χρειάζεται έλενχος από την ΕΕΑ
Δυστυχώς μάλλον κάποιος μας βαρέθηκε και θέλει να την κάνει.
- emeissaspsirizoume4
zορρο αυτα θα γινουν....
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Θέλεις να σου πω εγώ niko70;niko70 έγραψε:Πες ρε Αλεκάκιους τι έχεις στο μυαλό σου...να μην υποθέτουμε και εμείς διάφορα...
Θέλουν να αναγκάσουν σε παραίτηση τον Ζαγοράκη, τώρα που είναι ζεστό το θέμα Φλωρίδη-Σαχπατζίδη (που υποτίθεται έχει βοηθήσει πολλές φορές οικονομικά τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες στιγμές), ώστε μετά την παραίτηση του Ζαγοράκη, να έρθει η οικογένεια Σαχπατσίδη με μπροστάρη τον Φλωρίδη, ως ΜΕΣΙΑΣ να λυτρώσει τον ΠΑΟΚ σε μια "δύσκολη στιγμή".
Θα είναι οι επόμενοι αναγεννητές του ΠΑΟΚ και αφού δώσουν ψωμί σε πολλούς ΠΑΟΚάρχες, από μπουτίκ, κυλικεία, εκδρομές, κ.λ.π., μετά από 3-4 χρόνια θα παίζουν πετροπόλεμο για να διώξουν τα λαμόγια.
Το έργο είναι επιτυχημένο σίκουαλ, με πολλές συνέχειες...
ΠΑΟΚ είσαι...και ότι θέλεις κάνεις...ναούμε...!
- paokmaniak
Ακομα κ 10% αν παρει καποιος υπαρχει ελεγχοςPAPA TSIBIKOS έγραψε:Μπα δεν νομίζω.emeissaspsirizoume4 έγραψε:πραγματικα δεν εχω γνωμη
το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ολοι οσοι τους κραζαν εαν τελειωσει η φαση μετα θα ειναι και παλι οι πρωτοι γλυφτες τους
Και ξαναρωτώ , το 51% σε πόσα κομμάτια θα σπάσει![]()
Μήπως σε τόσα ώστε να μην χρειάζεται έλενχος από την ΕΕΑ![]()
Δυστυχώς μάλλον κάποιος μας βαρέθηκε και θέλει να την κάνει.
- PAOK_NORTH_ARMY
Εσύ από αυτά που βλέπεις τι συμπέρασμα βγάζεις. Είναι δυνατόν ο Φλωρίδης να έχει τόσο δυνατές επιχειρήσεις και να μη βγαίνει τίποτα γνωστό παραέξω?che4 έγραψε:οκ σζμφωνα με πολλους εδω μεσα ο φλωρ ειναι πιονι...ο σαχπα τι ακριβως μεγαλοεπιχειρησεις εχει ας μας πει καποιος......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απειρα +++++++++++++++++++++++++++++++sporos123 έγραψε:Karelias έγραψε:Αν γίνει (γιατί ακόμα δεν έγινε τίποτα) δεν θέλω κανένα ''μεγάλο'' όνομα.
Θέλω κλείσιμο του ανοίγματος
Το προπονητικό κέντρο να τελειώσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι
και διαχείριση τέτοια που να επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να είναι κερδοφόρος.
Και ύστερα παίχτες.
Παίχτες και αεροδρόμια και μεγαλοπιασίματα είναι για άλλους.
+ 1926
Ο che ρωτάει κατι που το έχω και γω απορία καιρό τώρα...οk ο φλωρίδης είναι βαποράκι και μπορεί να βγάζει και πάγκο σε λαικές...ο Σαχπα τι ακριβώς επιχειρήσεις έχει?
- PAOK_NORTH_ARMY
Είχε κατά καιρούς υπό την ιδιοκτησία του επιχειρήσεις που ως επί το πλείστον πτώχευσαν...
Ελπιζω να κλεισει θετικα το θεμα γιατι εχουμε αναγκη απο ρευστο.
Να ξοφλησουμε επιτελους τους παικτες να παρουμε και τους 2 παικτες που θελουμε για να μπορεσουμε να ανταποκριθουμε στις υποχρεωσεις της σεζον και τελος να ολοκληρωθει και το προπονητικο.
Αυτα χρειαζομαστε για φετος.
Σιγουρα ο Σαχπατζιδης δεν ειναι καποιο καινουργιο προσωπο για τον ΠΑΟΚ αλλα το δυναμικο μπασιμο σιγουρα εχει να κανει και με τις ΜΕΓΑΛΕΣ παλτες του Φλωριδη.
Προτεινω αυριο να πανε και οι Σαχπα-Φλωριδης μαζι με Ζαγορακη στο Οσλο να ειναι κ αυτοι κοντα στην ομαδα.
Να ξοφλησουμε επιτελους τους παικτες να παρουμε και τους 2 παικτες που θελουμε για να μπορεσουμε να ανταποκριθουμε στις υποχρεωσεις της σεζον και τελος να ολοκληρωθει και το προπονητικο.
Αυτα χρειαζομαστε για φετος.
Σιγουρα ο Σαχπατζιδης δεν ειναι καποιο καινουργιο προσωπο για τον ΠΑΟΚ αλλα το δυναμικο μπασιμο σιγουρα εχει να κανει και με τις ΜΕΓΑΛΕΣ παλτες του Φλωριδη.
Προτεινω αυριο να πανε και οι Σαχπα-Φλωριδης μαζι με Ζαγορακη στο Οσλο να ειναι κ αυτοι κοντα στην ομαδα.
-
Asimos
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εσύ από αυτά που βλέπεις τι συμπέρασμα βγάζεις. Είναι δυνατόν ο Φλωρίδης να έχει τόσο δυνατές επιχειρήσεις και να μη βγαίνει τίποτα γνωστό παραέξω?che4 έγραψε:οκ σζμφωνα με πολλους εδω μεσα ο φλωρ ειναι πιονι...ο σαχπα τι ακριβως μεγαλοεπιχειρησεις εχει ας μας πει καποιος......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συμφωνω μαζι σου για φλωρ. τον αλλον γιατι τον εχουμε για τοσο μεγαλο το σαχπα θελω να μαθω γιατι απο κατι ακινητα επε οε αε κτλ δε γινεσαι μεγιστανας που μας τον πουλανε....