Τότε ας δεί το Μαράκι και τι μας περιμένει στον επόμενο γύρο.Λουντογκορετς,ΑΠΟΕΛ, Μάλμε,Γιαγκελονια & Μιντιλαντ ούτε Τσιμισκή είναι, ούτε Μόδα Μπάνιο και με Samatta ένα άγχος το έχωmbison έγραψε:Σαν να παιζουν Γιαννενα με Πανσερραικο στο αλλο ματς. Αυτο βλεπει η Γκονζαρεβα κ δεν υπογραφει τις μεταγραφες (on topic).
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
- Επικοινωνία:
Ρε φέρτε Marin να τελειώνουμεdanirifle έγραψε:ο κρέσπο είναι χαφ με κύριο χαρακτηριστικό του τις ανακτήσεις μπάλας
τι σχέση έχει με τον πλειμέικερ που λείπει από το ρόστερ μας?
Δεν θυμαμαι ακριβως τους υποψηφιους αντιπαλους στα πλει οφ (περα απο γαλατα και γιουνγκ μποις) αλλα οπως βλεπω τα πιθανα ζευγαρια του επομενου γυρου, μπορει και η πιθανοτοτητα πραγματικα βατης κληρωσης να ειναι μικροτερη σε αυτον τον γυρο απο οτι στον τελευταιο. Αν οντως εχουν τεθει ως οριζοντας ενισχυσης τα πλει οφ οπως κυκλοφορει απο καποιους και οχι ο επομενος γυρος προκειται για πολυ μεγαλο λαθος.
Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.
Οριστικά πάμε για άλλα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οριστικά πάμε για άλλα
Ο Κυρι εβγαλε για Αντρε Σιλβα απο Λειψια, περσι δανεικος στην Ρεαλ Σοσιεδαδ. Δανεικος με οψιον
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε είναι υπέροχοι στην ΠΑΕ.Jim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.
Οριστικά πάμε για άλλα
-
Η μίρλα μας θα φταίει...
Ισχυρή φάπα. Οπως έγραψα πρόσφατα μόνο αν κλείσει Μειτε ή Μπρεθ άλλη ελληνικη ομαδα μπορει να ξυπνήσουν κάποιοι...
Ελπίζω να μας βγει σε καλό.
Ισχυρή φάπα. Οπως έγραψα πρόσφατα μόνο αν κλείσει Μειτε ή Μπρεθ άλλη ελληνικη ομαδα μπορει να ξυπνήσουν κάποιοι...
Ελπίζω να μας βγει σε καλό.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Φίλε δεν καταλαβαίνουν. Εκεί που κα....νε εκει κοιμούνται. Μάλλον πρέπει να μεγαλώσουμε την διάρκεια των αποκλεισμών.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε φίλε πάλι off-topic;;;;embuji έγραψε:Ω ρε τι δρεπάνια είναι αυτοί της εγνατιας. Είπαμε κάνε φάουλ αλλά αυτοί απλά κλοτσάνε στο ψαχνό. οβερ 2,5 κόκκινες αν περάσουν και στα 2 ματσ.![]()
![]()
Πλάκα κάνετε ρε; 25 άτομα μπάναρα προχθές, δεν καταλάβατε;;
Καλά από χθες φάνηκε το πως βγάλανε ότι το παρατάνε κτλ.. προφανώς και μάθανε ότι πάει γαβρο και είπαμε να βγάλουμε ότι αποσυρόμαστε ..Jim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.
Οριστικά πάμε για άλλα
- AlxNeapoli1
Καλα παμεJim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.
Οριστικά πάμε για άλλα
- AlxNeapoli1
Πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως κανουνvasgias έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε είναι υπέροχοι στην ΠΑΕ.Jim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.
Οριστικά πάμε για άλλα
nunies4 έγραψε:Η Ντιναμό στην πρώτη κρούση είχε πει 4. Τώρα που θα ξέρουν ότι καιγόμαστε επειδή μάλλον μας συμπαθούν θα δεχτούν με 2.Logistis έγραψε:Τα 2 μύρια που θα έδιναν στην Μπενφίκα για Μειτε θα μπορούν να δωθουν στην Ντιναμό για Μισιτς . Ή έστω 2,5
Τι 4,κατοστάρικα;
Όποιος δώσει πάνω από 500 χιλιάρικα αυτή τη στιγμή για αγορά του Μισιτς ,είναι μεγάλο κορόιδο.
Στον Ολυμπιακό για 2ος καλός είναι ...για μας θα ήθελα κάτι διαφορετικό...αν ισχύει πχ για Αντρέ Σίλβα δανεικό θα είναι τεράστια αναβάθμιση...το κακό είναι ότι στις θέσεις φορ και τερματοφύλακα σπάνια κάνουμε καλές επιλογές και πολύ συχνά βλέπουμε πάικτες τύπου Τσόλακ, Σαμάτα κλπ
Αντίθετα σχεδόν πάντα είχαμε ευστοχία σε αριστερά μπακ και εξτρέμ
Αντίθετα σχεδόν πάντα είχαμε ευστοχία σε αριστερά μπακ και εξτρέμ