Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αν έρθει ο λιβαγια, πόσες μέρες θα χρειαστεί για πλακωθεί με τον κουρτιτς;
Επιβεβαιωμένο από κάπου αυτό;Luigi Vampa έγραψε:Άμα τόσο είναι η ρήτρα, πόσο να τον παρει; Να δωσουμε κάτι παραπανω;Blackgr4 έγραψε:Με 32 γκολ και 7 ασίστ πέρσι, αξία στο transfermarkt 7,5 εκατομμύρια και 28 χρονών, ενώ έχει αρνηθεί πρόταση από Championship γιατί θέλει λέει να παίξει στη Πρέμιερ, θα πάει ο ΠΑΟΚ να τον πάρει με 1.5 χαρτί;Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
-
Νομίζω ότι όταν έφυγε από τους απατεώνες ο λιβαγια μπήκε όρος να μην πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.
Ο Λιβαγια παντως εκτος απ την περσινη χρονια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν καριερα.
Περυσι εβαλε το 1/4 των γκολ απ το συνολο της καριερας του.
Κατι τετοιο βεβαια ειχε κανει στην Κροατια και ο Τσολακ.
Περυσι εβαλε το 1/4 των γκολ απ το συνολο της καριερας του.
Κατι τετοιο βεβαια ειχε κανει στην Κροατια και ο Τσολακ.
-
Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
Εγώ προτείνω να κρατήσετε χαμηλά έως πολύ χαμηλά την μπάλα γιατί έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε ο ΠΑΟΚ μεταγραφή (ίσως του Ζίφκο) και να είπαμε "ναι ρε φίλε, παικταράς!".
Θα σκάσει κανένας άγνωστος 22 χρονών από τη 12η ομάδα της Β Πορτογαλίας και θα αναπολούμε τα σενάρια για Λιβάγια κλπ κλπ..
Θα σκάσει κανένας άγνωστος 22 χρονών από τη 12η ομάδα της Β Πορτογαλίας και θα αναπολούμε τα σενάρια για Λιβάγια κλπ κλπ..
Εγω. Το παραδεχομαι. Και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!burbu έγραψε:Γοογλαρε κάποιος "ανιψιός του μποτο" ?
Ειμαι ο Νουνιες και δεν ειμαι καλα...
- soflodoras
Με ολο το σεβασμο κ με καθε καλη διαθεση φιλε, ακου που κανεις λαθος. Ή εστω που θεωρω εγω πως το χανειςgika έγραψε:Αν αντι για Λιβάγια σκάσει κανένας 22χρονος από ομάδα που δεν έχει παίξει σε ευρωπαική διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια θα ξενερώσω.
Πρώτη φορά φέτος έγραψα καλό λόγο, κανονίστε.
Περα απο ενα τυχαιο κ καθολου εγκριτο σαιτ που εβγαλε μια χαζοφημη περι Λιβαγια , κανενας δε σου ειπε πως υπαρχει τετοια προοπτικη. Το κατα 99% πιθανοτερο ειναι ο Λιβαγια να μην εχει καμια απολυτως κρουση απο τον ΠΑΟΚ. Και πιο πιθανο ο επιθετικος που θα ερθει να ειναι οπως κ οι υπολοιποι. Φερελπις κ σχετικα προσιτος οικονομικα. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η ξενερα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πηγή;makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
Εχει και γενεθλεια σημερα το αγορι...να μην του κανουμε δωρο ενα συμβολαιο;makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
ρε, μια προσωπική μου άποψη ειναι.
λεω ταιριάζει στα δεδομένα μας. καλή ηλικία, περιφερειακό φορ, έβγαλε και ακαδημία (Χάτζι)
, απο πέρυσι σε ανοδική πορεία, παίζουμε και μαζί τους φιλικό σε λίγες μέρες
όσο τον έψαξα πάντως είναι ένα ευέλικτο φορ, δεν ξερω για τελειώματα φάσεων κτλ αλλά γενικά το στυλάκι μου θυμισε λίγο λουκας περεζ
αυτα.
πιο πολύ θελω να έρθει μπας και κερδίσω στον ξερόλα των μεταγραφών και πάω το ταξιδάκι στην ικαρία που είναι το έπαθλο
λεω ταιριάζει στα δεδομένα μας. καλή ηλικία, περιφερειακό φορ, έβγαλε και ακαδημία (Χάτζι)

όσο τον έψαξα πάντως είναι ένα ευέλικτο φορ, δεν ξερω για τελειώματα φάσεων κτλ αλλά γενικά το στυλάκι μου θυμισε λίγο λουκας περεζ
αυτα.
πιο πολύ θελω να έρθει μπας και κερδίσω στον ξερόλα των μεταγραφών και πάω το ταξιδάκι στην ικαρία που είναι το έπαθλο
-
Καλά τόση ώρα το λέει έμμεσα ο kgeo.. Δεν το πήρατε μυρωδιά?Mitsospaoki4 έγραψε:Πηγή;makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
- pagotatzis
Από που προκύπτει αυτός ;makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
gika έγραψε:Αν αντι για Λιβάγια σκάσει κανένας 22χρονος από ομάδα που δεν έχει παίξει σε ευρωπαική διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια θα ξενερώσω.
Κάτσε ρε Γκίκα γιατί δε σε προλαβαίνουμε. Πότε "νέρωσες" δηλαδή και τώρα θα ξε-νερώσεις κιόλας;