Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από danirifle »

Αν έρθει ο λιβαγια, πόσες μέρες θα χρειαστεί για πλακωθεί με τον κουρτιτς;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο κουρτιτς θα φυγει αφου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Luigi Vampa έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
Με 32 γκολ και 7 ασίστ πέρσι, αξία στο transfermarkt 7,5 εκατομμύρια και 28 χρονών, ενώ έχει αρνηθεί πρόταση από Championship γιατί θέλει λέει να παίξει στη Πρέμιερ, θα πάει ο ΠΑΟΚ να τον πάρει με 1.5 χαρτί;
Άμα τόσο είναι η ρήτρα, πόσο να τον παρει; Να δωσουμε κάτι παραπανω;
Επιβεβαιωμένο από κάπου αυτό;
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Νομίζω ότι όταν έφυγε από τους απατεώνες ο λιβαγια μπήκε όρος να μην πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Λιβαγια παντως εκτος απ την περσινη χρονια δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν καριερα.
Περυσι εβαλε το 1/4 των γκολ απ το συνολο της καριερας του.
Κατι τετοιο βεβαια ειχε κανει στην Κροατια και ο Τσολακ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εγώ προτείνω να κρατήσετε χαμηλά έως πολύ χαμηλά την μπάλα γιατί έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε ο ΠΑΟΚ μεταγραφή (ίσως του Ζίφκο) και να είπαμε "ναι ρε φίλε, παικταράς!".
Θα σκάσει κανένας άγνωστος 22 χρονών από τη 12η ομάδα της Β Πορτογαλίας και θα αναπολούμε τα σενάρια για Λιβάγια κλπ κλπ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

burbu έγραψε:Γοογλαρε κάποιος "ανιψιός του μποτο" ?
Εγω. Το παραδεχομαι. Και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!
Ειμαι ο Νουνιες και δεν ειμαι καλα...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

gika έγραψε:Αν αντι για Λιβάγια σκάσει κανένας 22χρονος από ομάδα που δεν έχει παίξει σε ευρωπαική διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια θα ξενερώσω.

Πρώτη φορά φέτος έγραψα καλό λόγο, κανονίστε.
Με ολο το σεβασμο κ με καθε καλη διαθεση φιλε, ακου που κανεις λαθος. Ή εστω που θεωρω εγω πως το χανεις
Περα απο ενα τυχαιο κ καθολου εγκριτο σαιτ που εβγαλε μια χαζοφημη περι Λιβαγια , κανενας δε σου ειπε πως υπαρχει τετοια προοπτικη. Το κατα 99% πιθανοτερο ειναι ο Λιβαγια να μην εχει καμια απολυτως κρουση απο τον ΠΑΟΚ. Και πιο πιθανο ο επιθετικος που θα ερθει να ειναι οπως κ οι υπολοιποι. Φερελπις κ σχετικα προσιτος οικονομικα. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η ξενερα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
Πηγή;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

makispaspartou έγραψε:Dennis Dragus λοιπόν.. και πέφτουμε ξεροί όλοι γιατί τον παίκτη δεν τον γνωρίζουμε... Υπάρχει κανείς να μας πει? Σίγουρα έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι πιο second striker.
Εχει και γενεθλεια σημερα το αγορι...να μην του κανουμε δωρο ενα συμβολαιο;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε, μια προσωπική μου άποψη ειναι.

λεω ταιριάζει στα δεδομένα μας. καλή ηλικία, περιφερειακό φορ, έβγαλε και ακαδημία (Χάτζι) :mrgreen: , απο πέρυσι σε ανοδική πορεία, παίζουμε και μαζί τους φιλικό σε λίγες μέρες :) :)

όσο τον έψαξα πάντως είναι ένα ευέλικτο φορ, δεν ξερω για τελειώματα φάσεων κτλ αλλά γενικά το στυλάκι μου θυμισε λίγο λουκας περεζ

αυτα.

πιο πολύ θελω να έρθει μπας και κερδίσω στον ξερόλα των μεταγραφών και πάω το ταξιδάκι στην ικαρία που είναι το έπαθλο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Πηγή;
Καλά τόση ώρα το λέει έμμεσα ο kgeo.. Δεν το πήρατε μυρωδιά?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Από που προκύπτει αυτός ;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gika έγραψε:Αν αντι για Λιβάγια σκάσει κανένας 22χρονος από ομάδα που δεν έχει παίξει σε ευρωπαική διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια θα ξενερώσω.

Κάτσε ρε Γκίκα γιατί δε σε προλαβαίνουμε. Πότε "νέρωσες" δηλαδή και τώρα θα ξε-νερώσεις κιόλας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”