Οταν καταλαβουμε ποσο λαθος ειμαστε στο θεμα της ευρωπης, θα ειναι αργα... αν δεν ειναι ηδηDoomlord4 έγραψε:Γιατί θέλει η πλειοψηφία του κόσμου;
8 στους 10 μόνο εδώ, γράφουν ότι έχουμε χρόνο για να γίνουν κινήσεις που θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα
Και καμία αναφορά για το "στοίχημα" της Ευρώπης
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Darklord67
Το ξέρω γι' αυτό ρωτάω.Gospi έγραψε:Δεν αναφερει καποιον στο τρανσφερμαρκτDarklord67 έγραψε:Ποιός είναι ο manager του;Gospi έγραψε:Μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις με τον μανατζερ του...
Εμεις ψωνιζουμε μονο απο δικους μας μανατζαραιους, που μας φροντιζουν και μας φορτ... μας δινουν τα καλυτερα παιχτακια!
Και σε τιμη ευκαιριας φυσικα! Και με σκόντο στα μεσιτικα βεβαιως βεβαιως!
- rade paprica
Για να γελάσει καλά ο τελευταίος πρέπει α) να έχει πλάνο και β) το πλάνο να του βγει, ή εναλλακτικά να είναι απίστευτα κωλόφαρδοςΓέρος έγραψε:Η Κακή Μέρα Από Το Πρωί Φαίνεται
ή
Γελάει Καλύτερα Όποιος Γελάει Τελευταίος
Διαλέξτε και μείνετε σταθεροί (σημαντικό).
Οπότε Γέρο μου, για να σου πω την αμαρτία μου, είμαι με το "η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται" σε συνδυασμό με το "όποιος καεί στο χυλό"
Μέχρι στιγμής δε μπορώ να είμαι πολύ αισιόδοξος
Αν όντως χαθεί ο Κρμέντσικ και φανεί ότι θα μπορούσαμε να τον είχαμε κρατήσει, θα υπάρχει ένα σοβαρότατο φάουλ, που μόνο έγκαιρη μεταγραφή τουλάχιστον ισοδύναμου φορ θα μπορούσε να ισοσκελήσει
Για τον Καράφλα τι να συζητήσουμε, ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του...
Από αυτά που έγραψε ο Κόλκας σήμερα φαίνεται ότι έχουν διαπιστωθεί τα κενά στην ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν.
Υπάρχει το κακό προηγούμενο με τη μεταγραφή Τσολακ γι'αυτό και η περίσκεψη εάν θα πρέπει να αποκτηθεί φουνταριστός με μεταγραφή ή δανεισμό.
Τηλεοπτικά δικαιώματα δεν έχουμε ακόμα για τη νέα χρονιά, δεν γνωρίζουμε εάν θα γίνει προσπάθεια για κεντρική διαχείριση.
Ωστόσο το στοίχημα της ευρωπαϊκής πορείας, είναι αλληλένδετο με τον πρωταθλητισμό.
Ο πρωταθλητισμός απαιτεί μεταγραφές και από το πάνω ράφι.
Προς το παρόν υποθέσεις κάνουμε...
Ας ελπίσουμε να μην τέθηκε ο πήχης ψηλά και περάσουμε από κάτω...
Από αυτά που έγραψε ο Κόλκας σήμερα φαίνεται ότι έχουν διαπιστωθεί τα κενά στην ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν.
Υπάρχει το κακό προηγούμενο με τη μεταγραφή Τσολακ γι'αυτό και η περίσκεψη εάν θα πρέπει να αποκτηθεί φουνταριστός με μεταγραφή ή δανεισμό.
Τηλεοπτικά δικαιώματα δεν έχουμε ακόμα για τη νέα χρονιά, δεν γνωρίζουμε εάν θα γίνει προσπάθεια για κεντρική διαχείριση.
Ωστόσο το στοίχημα της ευρωπαϊκής πορείας, είναι αλληλένδετο με τον πρωταθλητισμό.
Ο πρωταθλητισμός απαιτεί μεταγραφές και από το πάνω ράφι.
Προς το παρόν υποθέσεις κάνουμε...
Ας ελπίσουμε να μην τέθηκε ο πήχης ψηλά και περάσουμε από κάτω...
H δικη μου αποψη για τον Κμρεντσικ ειναι ξεκαθαρη.
Καθαρα υποτιμημενος παιχτης. Ζηταμε 4-5 εκατομυρια
για Σφιντερσκι δωσανε 3,5 για Τσολακ
και θελουμε να παρουμε τζαμπα τον παιχταρα,
ο οποιος ειναι μια κλαση πανω απο Πριγιοβιτς για πλακα.
Τελικα οι μανατζερ κανουν καλα τη δουλεια τους.....
Αναφέρομαι στα χαρακτηριστικά του διδύμου των επιθετικών.joshua έγραψε:Τι σχεση εχει ο Πολωνος με τον Τσεχο? Το μονο που εξαρταται απο το τι θα γινει με τον Πολωνο ειναι αν θα παρουμε 1 η 2 παικτες.renegade έγραψε:Δυστυχώς δεν βλέπω να κινούνται για τον Τσέχο.
Και πως να κινηθούν βέβαια όταν δεν ξέρουν καν τι θα γίνει με τον Πολωνό.
Προσωπικη μου άποψη πάντως είναι ότι κάνουν τεράστιο λάθος
Μπορεί να θέλει ο λουτσέσκου ο ένας εκ των δύο να είναι πιο ταργκετ μαν που δεν είναι κανένας εκ των δύο για παράδειγμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 21 Ιουν 2021, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α καλα. Τώρα διαπίστωσαν τις ελλείψεις της ομάδας; Εδώ τις ξέρουμε από περσυ τον Σεπτέμβρη. Και αφού είναι τόσο ρίσκο ο φορ πάρε αυτόν που τον ξέρεις.
Άντε δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Πως και με ποιους παίκτες θα μπούμε ομίλους; Έχουν δει τις ομάδες η και καλα ΠΑΟΚ είσαι.
Άντε δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Πως και με ποιους παίκτες θα μπούμε ομίλους; Έχουν δει τις ομάδες η και καλα ΠΑΟΚ είσαι.
- rade paprica
Αυτή είναι και η δική μου αγωνίαTotem_pk έγραψε:Πως και με ποιους παίκτες θα μπούμε ομίλους; Έχουν δει τις ομάδες η και καλα ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το είπε και φέτος τον Μάιο, ο ιδιοκτήτης, οπότε οι δικαιολογίες δεν ήξερα, δεν ρώτησα απλά δεν ευσταθούν. Σίγουρα η ελληνική πραγματικότητα είναι πολύ περίεργη και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Όταν όμως έχεις φτιάξει την καλύτερη ομάδα και διοικητικά και αγωνιστικά τότε κατά 90% θα είσαι ο πρωταθλητής. Όσο για την Ευρώπη, ένα έχω να πω, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε φέτος στους ομίλους του CHL καθαρά με δική του υπαιτιότητα. Έδωσε μια εβδομάδα πριν το καθοριστικό παιγνίδι με την Κράσνονταρ τον Άκπομ και είχε εκτός ομάδας τον Μάτος. Στη συμφωνία για τον Άκπομ θα μπορούσε να βάλει όρο για την παραχώρηση του μετά τον επαναληπτικό με την Κράσνονταρ, ακόμα και με μικρότερο τίμημα αφού έπαιζε ένα παιγνίδι αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όσο για τον Μάτος μια εβδομάδα μετά τον επαναληπτικό του CHL επέστρεψε κανονικά στη ομάδα. Οι απουσίες και των δύο παικτών ήταν καθοριστικές. Αυτοί οι χειρισμοί δείχνουν ερασιτεχνισμό για μην χρησιμοποιήσω κάτι βαρύτερο.Aye4 έγραψε:Αυτό το είπε πριν γνωρίσει την ελληνική ποδοσφαιρική και πολιτική πραγματικότητα και πριν αντιληφθεί ότι μέσω επιβίωσης εντός αυτής της "περίεργης" πραγματικότητας μπορείς να προχωρήσεις στα ευρωπαϊκά βήματα.johnpet έγραψε:Μια ομάδα που θέλει, κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη, να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ
Καλά όλα αυτά ο ΙΒΑΝ δεν τα ήξερε όταν έκανε το περίφημο καλωσόρισμα στον Λουτσέσκου?
Τα τηλεοπτικά είναι το πρόβλημά μας τώρα? Υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε πάνω κάτω το περσινό συμβόλαιο?
Το πιθανότερο είναι να έχουμε και καμιά δεκαριά χιλιάδες διαρκείας φέτος
Τα τηλεοπτικά είναι το πρόβλημά μας τώρα? Υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε πάνω κάτω το περσινό συμβόλαιο?
Το πιθανότερο είναι να έχουμε και καμιά δεκαριά χιλιάδες διαρκείας φέτος
Καλά βρε αμπαλαέα, παίχτης που χάνει δύο απανωτά τετ α τετ στο τέλος τελικού είναι για πλάκα μια κλάση πάνω από τον πρίγιοβιτς; Καλός παίχτης ο Κρμέντσικ αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, στα τελειώματα είχε θέμα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:H δικη μου αποψη για τον Κμρεντσικ ειναι ξεκαθαρη.
καταστροφή ο δανεισμός του στη μούφα φετινή Κολωνία.sn0ufel4 έγραψε:Η Μπριζ πάντως πουλάει και την παικτουρα τον Ντενιζ στη Γουοτφορτ
Νομίζω ότι θα του πάει η πρέμιερ και θα συνέλθει.
A και κατι ακομη. Ειπε ο Κολκας και νομιζω πως ειναι η γραμμη. Φορ εχουμε λεει τον Σβι και τον Κουτσια.
Πολυ μπλα μπλα για Κουτσια. Το παιδι ειναι πολυ αγουρο ακομη. Γιατιμδεν λενε για Γκορτεζιανη τιποτα που τον ειδα με τον Αρη και μου φανηκε θηριακι και εξυπνος παικτης. Αυτον γιατι τον ξεχνανε?
Πολυ μπλα μπλα για Κουτσια. Το παιδι ειναι πολυ αγουρο ακομη. Γιατιμδεν λενε για Γκορτεζιανη τιποτα που τον ειδα με τον Αρη και μου φανηκε θηριακι και εξυπνος παικτης. Αυτον γιατι τον ξεχνανε?