Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Γέρος »

famagusta72 δεν πιστεύω ότι κάποιος παίρνει στα σοβαρά αυτά τα μέσα.

Ούτε ο Πρόεδρος, ούτε ο Γιώργης.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επειδή η Ελλαδίτσα μας είναι μικρή, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε από που ξεκινάει η προπαγάνδα - εμετός. Και γιατί έχει υιοθετηθεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ, και τι θέλουνε να πετύχουν και φυσικά γιατί κάποια μέσα έχουν γίνει ανυπόφορα.

Για τους ρομαντικούς υπάρχουν τα ραδιόφωνα, για τους αρχαίους οι εφημερίδες και για τους νεοσσούς τα social media.

Από παντού είναι πιασμένο το σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Το συγκεκριμένο μέλος ή δεν είναι ΠΑΟΚ ή βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα (που σχετίζονται με την ομάδα) πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν θα έπρεπε να γράφει εδώ.
Δυστυχώς δεν είναι αλλόθρησκος, είναι ένας ιδιοτελής πρώην οπαδός που θίχτηκαν τα προσωπικά του συμφέροντα.
Mηπως τον λενε Γιαννη που κανει και τον λαγο καμια φορα; :lol:
gpap

Δημοσίευση από gpap »

τώρα που μάθαμε πως ο Ιβάν ειναι Ελλάδα, ξεκινήσαμε τα σχόλια για τον Γιωργη και για τις "πληρωμές προσωπικού"...

Μου θυμίζει την φάση που με το που σκάει το σκάνδαλο των υποκλοπών, αυτομάτως επανέρχονται στις τάσεις ολα τα βίντεο της κωλοτουμπας του Τσίπρα στο δημοψήφισμα...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Οπαδικο φόρουμ είμαστε τα τσογλανια που προσβάλουν την νοημοσυ μας δεν έχουν θέση εδώ μέσα
Καλή και αποδεκτή η καλοπιστη κριτική αλλά σε λίγο θα πούμε ότι ο Γούμενος είχε περισσότερα λεφτά από τον Ιβαν
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Kabamaru11 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Το συγκεκριμένο μέλος ή δεν είναι ΠΑΟΚ ή βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα (που σχετίζονται με την ομάδα) πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν θα έπρεπε να γράφει εδώ.
Δυστυχώς δεν είναι αλλόθρησκος, είναι ένας ιδιοτελής πρώην οπαδός που θίχτηκαν τα προσωπικά του συμφέροντα.
Mηπως τον λενε Γιαννη που κανει και τον λαγο καμια φορα; :lol:
Χαχα
Καλημέρα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εντάξει.ολα πάνε καλά.αφου ακόμη πληρώνεται κόσμος για να ποστάρει για τον σαββιδη,σημαίνει ότι ζει και βασιλεύει.για έναν πεθαμένο,πτωχεύμενο, άφαντο κάνεις δε θα πλήρωνε τρολ στο διαδικτυο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 16 Αύγ 2022, 07:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Όσο και να βαρατε τον κωλο σας μερικοί αχαρακτηριστοι, όσο και να βελαζετε στα ράδια και όσο και να σκουζετε στο διαδίκτυο,ο Ιβάν δεν πρόκειται να εισπράξει από τον κόσμο την ίδια αχρεια και αχάριστη συμπεριφορά που εισέπραξε ο Παντελάκης.
kos

Δημοσίευση από kos »

renegade έγραψε:
tzo_1926 έγραψε:ο Γιωργης πρέπει να παραμένει ζεστός..... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Όταν έπρεπε να γίνεται διαδικτυακό ντου σε όποιον χλεβαζε τον " Γιωργάκη" εμείς νομίζαμε ότι μας κάνει πιο Κουλ και πιο ψαγμενους το να του τη λεμε.
Φάτε τώρα sustainability και καλή χώνεψη
Έλα τώρα που κρύωσε ο Γιώργης και ήρθε το sustainability.
Μπαμπά με κράζουν δεν ασχολούμαι άλλο, οκ παιδί μου και εγώ δεν βάζω άλλα λεφτά αν δεν κάνεις εσύ τις μεταγραφές....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

gmet έγραψε:
rainmaker έγραψε:Αναμένω να δω τι εννοεί το μέλος
Εννοώ ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές προσωπικού.

Ωραία, τώρα που ήρθε ο gmet φαντάζομαι θα βρέξουμε λίγο και το πουλί μας…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιβάν κράτα γερά!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αρε Ιβάν , τι πόνο τους έχεις δώσει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Villa Galini

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 16 Αύγ 2022, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Εγώ δεν έχω ούτε πηγές, ούτε βρύσες.

Έχω μια απλή γνωριμία με ένα Ρωσόφωνο άτομο του Π.Α.Ο.Κ. Τρίχες γνωριμία μάλιστα. Απλά δειπνήσαμε ένα βράδυ πέρσι τον Νοέμβριο στο σπίτι μου.

Ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται ένα μέτρο μακριά σου, αλλά συγχρόνως να νιώθεις ότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρύτερα. Παγερά ευγενικότατο, μετράει την κάθε λέξη του, δεν παρασύρεται ποτέ. Ενώ είναι ομιλητικότατο σε θέματα καθημερινότητας, σε ερωτήσεις που αφορούν την Ομάδα - και μόνο εάν ρωτήσεις εσύ - μετά από δευτερόλεπτα έρχεται μια ξερή μονολεκτική απάντηση. Ναι, Όχι, Έτσι φαίνεται.

giapas (στο οφείλω) αλλά φυσικά και όσοι διαβάσετε αυτό το σημείωμα. Με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργη Σαββίδη δεν υπάρχει απολύτως κανένα "πρόβλημα" όσον αφορά τον Π.Α.Ο.Κ.

Είχα αναφέρει και την άλλη φορά ο Πρόεδρος αισθάνεται πολύ θιγμένος με αυτήν την αηδία της πολύ ιδιοκτησίας και την στάση εχθρών και "φίλων". Ένας πραγματικός κανιβαλισμός από όλες τις πλευρές και κυρίως από την ίδια την πολιτεία τόσο πριν αλλά το κυριότερο και μετά την οριστική και τελεσίδικη Αθώωση του Προέδρου στο υψηλότερο δικαιοδοτικό δικαστήριο.

Ο Πρόεδρος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με αρκετά στελέχη της Διοίκησης και τον τρόπο που χειρίζονται πολλά θέματα της καθημερινότητας. Έχει σκληρύνει τη στάση του και δείχνει έντονα τον εκνευρισμό του στις επικοινωνίες τους. Πραγματικά έχει αλλάξει.

Στο αγωνιστικό είχε δώσει εντολή στον Lucescu να αξιολογήσει και να ξεκαθαρίσει το ρόστερ την πρώτη χρονιά της επιστροφής του στον Π.Α.Ο.Κ., εκμεταλλευόμενος την λήξη πολλών και μεγάλων συμβολαίων έως 30/06/2022.

Αυτά μου μεταφέρθηκαν. Τώρα πια γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια.

Δεν γνωρίζω πως αντέδρασε ο Πρόεδρος στην απόκτηση και άμεσο σοβαρότατο τραυματισμό Oliveira με μεγάλο συμβόλαιο, στην ανανέωση Kaddouri με ανάλογη συνέχεια. Δεν γνωρίζω αλλά προφανώς είχε τις ίδιες εντολές και o Boto. Τώρα πια γνωρίζουμε που βρισκόμαστε με ένα ρόστερ 36 - 37 Ποδοσφαιριστών το 1/3 των οποίων μάλλον δεν υπολογίζεται καθόλου.
Προφανώς δεν πήγε καθόλου καλά το πλάνο.

giapas σου ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου τις προάλλες, ήμουν πολύ εκνευρισμένος. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο στρυφνός γίνομαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”