Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Hermann »

Μακάρι αλλά δε νομίζω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ρε παιδια τι να τον κανουμε τον Μπεργκ, να σκουπιζει τον παγκο?
Πριγιο εχουμε. Αν ερθει επιθετικος θα ειναι αλλο στυλ κ λογικα θα φυγει ο Μακ, αλλα δεν το νομιζω γιατι ο Μακ αρχιζει κ συνερχεται. Εκτος κ αν φυγει δανεικος ο Κουλουρης κ ερθει αλλος, για τον παγκο ομως.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Εγώ λέω θα έρθει center back και τέλος
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Φορτσάρουμε για Χατσερίδη γράφει η Sportime.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η Φόρτσα εκτός απο Χατσερίδη αναφέρει και τον Γκάμπριελ Παλέτα της Μίλαν.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Η Φόρτσα εκτός απο Χατσερίδη αναφέρει και τον Γκάμπριελ Παλέτα της Μίλαν.
https://www.transfermarkt.com/gabriel-p ... eler/30767
Παλέτα? πάμε για οικοδόμηση μεγάλου πλάνου
απο φαλάκρα σε φαλάκρα το πάμε δηλαδή
τι φάση για να γλιστράει η μπάλα στο κεφάλι?
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

mbison έγραψε:Ρε παιδια τι να τον κανουμε τον Μπεργκ, να σκουπιζει τον παγκο?
Πριγιο εχουμε. Αν ερθει επιθετικος θα ειναι αλλο στυλ κ λογικα θα φυγει ο Μακ, αλλα δεν το νομιζω γιατι ο Μακ αρχιζει κ συνερχεται. Εκτος κ αν φυγει δανεικος ο Κουλουρης κ ερθει αλλος, για τον παγκο ομως.
Αδερφέ δε νομίζω να υπάρχει θέμα πώς θα αξιοποιηθεί ο Μπεργκ όταν ο Λουτσέσκου βάζει Κουλούρη στα εκτός έδρας. Χρειάζεται ο σωστός ανταγωνισμός και ο Μπεργκ είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος επιθετικός. Ο Κουλούρης το μόνο εύκολο να πάει δανεικός. Με Μπεργκ, η επίθεση του ΠΑΟΚ θα είναι μακράν η καλύτερη και αυτό είναι το ζητούμενο. Έπειτα προστατεύεσαι και από το ενδεχόμενο τραυματισμών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 20 Ιαν 2018, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

ιστορίες υποθέσεων και μόνο
έστω και μιση πιθανότητα να παίζει να ρθεί ο Μπέργκ θα γίνει χαμούλης
ο Παναθηναικός ξέρει κανείς αν έχει ποσοστό μεταπώλησης απο Μπέργκ?
γιατί αν έχει είναι πιθανό σενάριο να στόχευε τον Μάρκους όταν έλεγε ο Γιώργης οτι άλλος ήταν ο στόχος μας
και στηρίζω την υπόθεση στους επικείμενους δανεισμούς 1-3 παιχτών μας στο βάζελο αφού πως στο καλό θα μας πληρώσουνε
μήπως παίζει να πατσίσουμε με την κάλυψη του ποσοστού μεταπώλησης ? (αν έχουνε βέβαια)
εκτός κι αν πάμε για Κουρμπέλη, κάτι άλλο δε μπορώ να υποθέσω όσον αφορά τις σχέσεις μας με τους βάζελους
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως μιά βόλτα στα Σουηδικά σάιτς δείχνει ότι όντως παίζει του Granqvist. Φυσικά κάποια επικαλούντε δικά μας σάιτς. Καλή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

H καλύτερη από όσες έχουν ακουστεί με διαφορά..
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

Magpies4 έγραψε:Πάντως μιά βόλτα στα Σουηδικά σάιτς δείχνει ότι όντως παίζει του Granqvist. Φυσικά κάποια επικαλούντε δικά μας σάιτς. Καλή περίπτωση.
δεν έχω ιδέα για τον παίχτη πάντως φιλαράκι μου Ελλήνας που ζεί χρόνια Σουηδία που εμπιστεύομαι πολύ την ποδοσφαιρική του ματιά μου είπε οτι είναι θεόαργος βαρύς αλλά τεχνίτης..με τόσο γρήγορο Βαρέλα μπορεί και να δέσουν σε φάση Μέλπεργκ Παπαδόπουλου..άν υπάρχει κάποιος που να ξέρει τον παίχτη ας δώσει ενα σύντομο ραπόρτο
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Apegner έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Πάντως μιά βόλτα στα Σουηδικά σάιτς δείχνει ότι όντως παίζει του Granqvist. Φυσικά κάποια επικαλούντε δικά μας σάιτς. Καλή περίπτωση.
δεν έχω ιδέα για τον παίχτη πάντως φιλαράκι μου Ελλήνας που ζεί χρόνια Σουηδία που εμπιστεύομαι πολύ την ποδοσφαιρική του ματιά μου είπε οτι είναι θεόαργος βαρύς αλλά τεχνίτης..με τόσο γρήγορο Βαρέλα μπορεί και να δέσουν σε φάση Μέλπεργκ Παπαδόπουλου..άν υπάρχει κάποιος που να ξέρει τον παίχτη ας δώσει ενα σύντομο ραπόρτο
Ακριβώς..Εϊναι πολύ αργός...Ποιοτικός αλλά πολύ αργός...Το είχε δείξει και στα μεταξύ μας παιχνίδια...Με πατημένα τα 33 και με μουντιάλ το καλοκαίρι είναι λίγο ρίσκο...Και το συμβόλαιο του είναι στον ουρανό..
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Εδω μεσα θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω πραγματικα.
Ο Σουηδος ειναι τερας....τρομερος στο ψηλο παιχνιδι και εξαιρετικος σε τοποθετησεις.
Καλος τεχνικα και πολυ εγκεφαλικος αμυντικος.
Φετος πηρε και απο τον Ζλαταν το βραβειο του καλυτερου Σουηδου παικτη.
Αρχηγος με την Εθνικη του και στην Κρασνονταρ.
Πολυτελεια για την Ελλαδα τετοιοι παικτες...
Μπροστα του Μουντιαλ οποτε θα θελει να ειναι σε καλη κατασταση για να συμμετεχει.
Μακαρι να ειναι αυτος ο αμυντικος που θελουμε γιατι ο ανθρωπος ειναι τρομερος στοπερ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Γκρανκβιστ τον Απρίλιο κλείνει τα 33, αλλά ΟΚ σέντερ μπάκ είναι, άρα 1 ίσως και 2 χρόνια τα έχει άνετα. Λογικά άν έρθει θα μας στοιχήσει μόνο το συμβόλαιο οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσουμε ομάδα. Το κασέ του τώρα θα εξαρτηθεί από την διάρκεια του συμβολαίου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απαγορευτικό.

Νομίζω το ῾μπάμ᾽, άν γίνει, θα γίνει στον επιθετικό. Πολύ ησυχία έχει πέσει εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”