Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Ούτε σ' εμένα άρεσαν κάποιες κουβέντες που είπε. Αλλά, γενικά, είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνει κάποιος "ξένος" σε ένα σύστημα όπου συμμετέχουν μόνο οι βόθροι, οι ίδιοι που διαχειρίζονται τις τύχες των ανθρώπων δεκαετίες τώρα.
Θα μπω ένα μπράβο στον Ιβάν για το ότι δεν τα έχει παρατήσει, παρά τα πολλά λεφτά που έχει χάσει και που δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε υγιώς σκεπτόμενο να κατανοήσει ότι αυτά που ψιθυρίζονταν τόσα χρόνια είναι αλήθειες και όχι θεωρίες συνωμοσίας.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
Θα μπω ένα μπράβο στον Ιβάν για το ότι δεν τα έχει παρατήσει, παρά τα πολλά λεφτά που έχει χάσει και που δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε υγιώς σκεπτόμενο να κατανοήσει ότι αυτά που ψιθυρίζονταν τόσα χρόνια είναι αλήθειες και όχι θεωρίες συνωμοσίας.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
Μισό πρωτάθλημα χωρίς έσοδα από εισητήρια,
αφαίρεση βαθμών διαφοράς από πρωτάθλημα.
1/4 εκατομυρίου ευρώ γιατί η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της και ο παρατηρητής ήταν στημένος....
αφαίρεση βαθμών διαφοράς από πρωτάθλημα.
1/4 εκατομυρίου ευρώ γιατί η αστυνομία δεν έκανε τη δουλειά της και ο παρατηρητής ήταν στημένος....
Παιδιά μη τη ψάχνετε. Η απόφαση ήταν απόλυτα στοχευμένη. Σκεφτείτε με την αφαιρετικη μέθοδο. Με ποιους άλλους τρόπους θα μπορούσαν να ανακοψουν (με το νου τους) τη πορεία του ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Πέμ 01 Ιουν 2017, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
τελικα ιβαν εμπλεξες σε 100 δικαστηρια κανοντας μια τρυπα στο νερο και αυτοι σε ενα σε ετρεξαν και σου πηραν τα σωβρακα.βιαστηκες..
που πας ακομα με μια σεκαπ , μερικα νερα απο τη σουρωτη και ενα ωραιο ξενοδοχειο.
οχι τιποτα αλλο ψαρωσαμε και εμεις και αγορασαμε κελεμπιες και μεταξωτα τουρμπανια.
που πας ακομα με μια σεκαπ , μερικα νερα απο τη σουρωτη και ενα ωραιο ξενοδοχειο.
οχι τιποτα αλλο ψαρωσαμε και εμεις και αγορασαμε κελεμπιες και μεταξωτα τουρμπανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Ιουν 2017, 09:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
3 αγωνιστικές στο δαφνομπουκομενο για ξυλοδαρμο παικτών αντιπάλου με σκοπό να χάσουν το παιχνιδι.
Ατιμωρητος παραμένει η επίθεση με καρέκλες και σκουπιδοτενεκέδες εναντίον παικτών παοκ στο βόλεϊ.
3 αγωνιστικές στην αεκ για συμπλοκες μεταξύ οπαδων εκτός γηπέδου.
7 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ και -6 για τις ιδιες συμπλοκες μεταξύ οπαδων εκτός γηπέδου.
Η εγχώρια μαφία των ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ εστειλε μέσω της ψευδοδικαιοσυνης το μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικο στο γιουνανινσταν.
Καληνύχτα σε όσους ακόμη μιλούν για μεταγραφές, Ιβιτς και ξυνιζουν για τις δηλώσεις του Μεγαλομετοχου.
Ατιμωρητος παραμένει η επίθεση με καρέκλες και σκουπιδοτενεκέδες εναντίον παικτών παοκ στο βόλεϊ.
3 αγωνιστικές στην αεκ για συμπλοκες μεταξύ οπαδων εκτός γηπέδου.
7 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ και -6 για τις ιδιες συμπλοκες μεταξύ οπαδων εκτός γηπέδου.
Η εγχώρια μαφία των ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ εστειλε μέσω της ψευδοδικαιοσυνης το μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικο στο γιουνανινσταν.
Καληνύχτα σε όσους ακόμη μιλούν για μεταγραφές, Ιβιτς και ξυνιζουν για τις δηλώσεις του Μεγαλομετοχου.
Μόνο εμένα μου θυμίζει κάτι όλο αυτό;Μηχανή του Χρόνου: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ξεκίνησε τον εμφύλιο μεταξύ Σέρβων και Κροατών
Τα επεισόδια είχαν ήδη αρχίσει στην πόλη πολλές ώρες πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού και συνεχίστηκαν στο γήπεδο Μαξιμίρ.
Τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο και η απαθής αστυνομία
Με καρέκλες, μαχαίρια, καδρόνια και πάρα πολύ ξύλο, οι οπαδοί μετέτρεψαν τις εξέδρες σε πραγματικό πεδίο μάχης, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κοιτούσαν έκπληκτοι τις συγκρούσεις.
Για αρκετή ώρα, το ίδιο έκανε και η αστυνομία, παρά τις διαμαρτυρίες των Κροατών ποδοσφαιριστών, που φώναζαν στα όργανα της τάξης «τι κάνετε; Υπάρχει αστυνομία;».
Σου στήσαν μέχρι και τα κάγκελα οι 3 τους κάτω για το ποδόσφαιρο.
Σου στήσαν μέχρι και τους φακέλους, τα μέλη της διαπλοκής στα κοινωνικά θέματα.
Με τι θέληση να συνεχίσεις αλήθεια;
Ας ηρεμησουμε λιγο να εκτονωθει το κλιμα,τα σχολια που υπαρχουν δεξια και αριστερα βγαζουν μισος και θυμο.
Δεν ειναι κατασταση αυτη,ας δωσουμε εμεις πρωτοι τοπο στην οργη και ας μη ριχνουμε λαδι στη φωτια.
Το καλυτερο θα ειναι να απεχουμε για λιγες μερες απο τα βοθροσαιτ τους.
Εμεις πρωτοι ξερουμε ποτε η ομαδα μας αξιζει και ποτε οχι,αφηστε τους να λενε οτι θελουν.
Δεν ειναι κατασταση αυτη,ας δωσουμε εμεις πρωτοι τοπο στην οργη και ας μη ριχνουμε λαδι στη φωτια.
Το καλυτερο θα ειναι να απεχουμε για λιγες μερες απο τα βοθροσαιτ τους.
Εμεις πρωτοι ξερουμε ποτε η ομαδα μας αξιζει και ποτε οχι,αφηστε τους να λενε οτι θελουν.
teod1980 έγραψε:Σου στήσαν μέχρι και τα κάγκελα οι 3 τους κάτω για το ποδόσφαιρο.
Δε νομιζω οτι υπαρχει κατι που μπορει να τον πτοησει,"μπλεξαμε" και εμεις και αυτοι.
Σε μία χώρα που είναι στην κατάσταση που την έχουν φέρει, τέτοιες ενέργειες μόνο κακό κάνουν.
Εγώ που είμαι ήρεμος άνθρωπος (σε βαθμό παχύδερμου πολλές φορές) έχω φτάσει στα όριά μου. Φοβάμαι ότι θα πλακωθώ,
Το μόνο που σκέφτομαι να κάνω, είναι φέτος να πάρω διαρκείας. Λόγω απόστασης δεν είχα ποτέ. Φέτος, μα την αλήθεια το σκέφτομαι σοβαρά. Κάπως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εδώ ότι και να κάνουν.
Εγώ που είμαι ήρεμος άνθρωπος (σε βαθμό παχύδερμου πολλές φορές) έχω φτάσει στα όριά μου. Φοβάμαι ότι θα πλακωθώ,
Το μόνο που σκέφτομαι να κάνω, είναι φέτος να πάρω διαρκείας. Λόγω απόστασης δεν είχα ποτέ. Φέτος, μα την αλήθεια το σκέφτομαι σοβαρά. Κάπως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εδώ ότι και να κάνουν.
- BlackBlockAttack
Ο στοχος ειναι ενας....Να τον απογοητευσουν και να τον στειλουν πισω στη Ρωσσια και εσυ κατσε να σκοτωνεσε για το ποιος επαιξε και ποιος δεν επαιξε....
Χτυπημα στη πλατη κανα αρθρο για το πυρινο σου κοσμο και τη Τουμπα και πολυ σου ειναι ραγια που ηθελες και να γινεις και χαλιφης...
Χτυπημα στη πλατη κανα αρθρο για το πυρινο σου κοσμο και τη Τουμπα και πολυ σου ειναι ραγια που ηθελες και να γινεις και χαλιφης...
Οχι βεβαια,δεν ειναι εκει το θεμα,αλλα ρε φιλε το ποδοσφαιρο ειναι το θεμα μας.
Κουραστηκα με οσα γινονται γυρω απο αυτο,δε θελω να μιλησω αλλο.
Θα περιμενω να αρχισουν οι μεταγραφες να το διασκεδασω λιγο,να δω και την ομαδα της επομενης χρονιας.
Αν χασω αυτο το ενδιαφερον θα παψω να ασχολουμαι.
Υ.Γ Ο χοντρος καταφερε να τα παρει παλι ολα (αντε του πηραμε το κυπελακι) κανοντας τους "συμμαχους" να σφαχτουνε στην κυριολεξια μεταξυ τους (κυριως τους οπαδους της συμμαχιας,της ποιας;
) και καταφερε εκτος ολων αυτων να φυγουν πανω απο την ομαδα του τα φωτα που αφορουσαν την Ε.Ο. που εχει στησει και να μεταφερθουν στον ενα και μοναδικο πραγματικο του αντιπαλλο.
Υ.Γ1 Ιβαν,καλως ηρθες στην Ελλαδα.
Κουραστηκα με οσα γινονται γυρω απο αυτο,δε θελω να μιλησω αλλο.
Θα περιμενω να αρχισουν οι μεταγραφες να το διασκεδασω λιγο,να δω και την ομαδα της επομενης χρονιας.
Αν χασω αυτο το ενδιαφερον θα παψω να ασχολουμαι.
Υ.Γ Ο χοντρος καταφερε να τα παρει παλι ολα (αντε του πηραμε το κυπελακι) κανοντας τους "συμμαχους" να σφαχτουνε στην κυριολεξια μεταξυ τους (κυριως τους οπαδους της συμμαχιας,της ποιας;

Υ.Γ1 Ιβαν,καλως ηρθες στην Ελλαδα.