Bravo Asimos... πολύ ωραία οπτική .Asimos έγραψε:Όχι Μπάνε, δεν θα φέρουν επιθετικό επειδή έσπασε ο Αθανασιάδης το δάχτυλο αλλά επιθετικό που θα τον πλαισιώσει για ολη τη σαιζον τουλάχιστον. Ο Σαλπι ειναι ποδοσφαιρικά νεκρος και 5η εφεδρεία πλέον.obanebane έγραψε:Asimos
Δε διαφωνει κανεις,αλλα η ομαδα πρεπει να προχωραει και να εξελισεται δεν μπορω να διανοηθω τον ΠΑΟΚ να μενει εκτος ευρωπης απο αντιπαλους του χεριου του επειδη ο λουκας εχει περιοδο.
Και αφου ο λουκας εχει περιοδο εδω και καιρο δωσε σε αλλους το προβλημα απο νωρις (λα κορουνια) και φερε αντικαταστατη.
Και ολα αυτα σε συνδυασμο με τον τραυματισμο του Αθανασιαδη το παγωμα του περειρα και την ανυπαρξια του Σαλπιγγιδη εμεινε η ομαδα χωρις επιθετικους.
Εγω δεν ειδα κανεναν να λεει οτι δεν μας ενδιαφερει η ευρωπη,και καλως δηλαδη γιατι αν το δηλωνε καποιος θα αρχιζα τα μπινελικια.
1.5 μηνα δε μπορουσαν να βρουν εναν γαμοεπιθετικο να καλυφθουν τα κενα;
Οκ ας παρουν τον χρονο τους αλλα οχι οτι ειναι ολα μελι γαλα.
Όχι Μπάνε, αυτο το ρόστερ περνάει τα χωρια μέχρι τα ΠΟ χωρίς προσθήκες και φάνηκε. Γιατί να βιαστούν;
Όχι Μπάνε, ο Λούκας είναι ιδιάζουσα περίπτωση και ορθώς πράξανε να τον περιμένουν να τελειώσει η περίοδος του. Μήπως ξεχάσαμε τις περιόδους του Γκαρσία που ένα ματς έπαιζε και 4 ήταν έξω με κάρτες; Αφου επιμένει να φύγει ας φύγει τώρα με όσο το δυνατόν καλύτερο αντάλλαγμα.
Η εξέλιξη είναι δεδομένη, και το shortcut με ρατς, περέιρα, νομπόα, γκολάσα σου εξαφάλισαν 2 χρόνια ανούσιας παραμονής τους να παρακαλάμε να κάνουν ένα καλό ματς. Εξέλιξη είναι η εκκαθάριση που έγινε/γίνεται και επαναλαμβάνω ας καεί η χρονιά. Λες και κάθε χρόνο πηγαίναμε για κάτι σοβαρό.
Απο μένα πιστώνονται όλη τη χρονιά σε υπομονη καθώς ξέρω πως δεν κάνουν κουμάντο κατσαπλιάδες και ασχετοι ποδοσφαιρομάνες και ποδοσφαιροπατέρες.
Σιγά μη με πιάσει πρεμούρα για τις μεταγραφές.
Α... Και περιμένω να διαβάσω αρθρο/ποστ για τον μιζάκια Άρνεσεν να επιβεβαιωθώ πλήρως.
ΥΓ, Φαντάζομαι πως πιάνεις το τρόπο γραφής μου, καθώς μετά την δίκη 85 ποδοσφαιρανθρώπων για κάθε ειδους έγκλημα στο ποδοσφαιρο εκτός απο αυτόν που παιρνει 20 χρόνια το πρωτάθλημα καταλαβαίνουμε πως το μόνο που μένει είναι να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο, κι αυτό θα γίνει μόνο με τύπους τύπου Άρνεσεν καθώς οι δικοί μας, δεν...
Ωραίος