Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ron-swanson

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από ron-swanson »

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 0169090.ab

Εδω ειναι μια συνεντευξη του Nabil Bahoui που ακουγεται για τον γαυρο και ο δημοσιογραφος τον ρωταει αν θα πηγαινε στον γαυρο. Αλλα σε 2 σημεια γραφει οτι ενδιαφερεται και ο ΠΑΟΚ. Το βαζω μονο και μονο για ειχε γραφτει το ονομα του Bahoui εδω μεσα και φαινεται να ειναι καλος παιχτης.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παικταρα ειναι ο σουηδος..εγω τον ειχα προτεινει...
σημερα διαβαζα οτι ΔΕΝ εχει καν μανατζερ...και λεει οτι δεν 8ελει γιατι αγαπαει την ομαδα του και την εμπιστευεται....
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

βρηκα μεσοεπιθετικο που μου κανει και δεν ειναι ο βιερινια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

stephanos έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:η Τριπολη σημερα πηρε κι αλλον
αργεντινο σεντερ μπακ, ενω εχει ηδη Σανκαρε, Γκοιαν, Κουρμπελη..
Δηλαδη επι ενα γυρο, το σωματειο-προτυπο την εβγαζε με τρια σεντερ μπακ, εκ των οποιων, ενας φερελπις, ενας αμπαλος και ενας κανονικος. :mrgreen: Α, ναι, και τον Ζησοπουλο, που κατα την αντιληψη ορισμενων "δεν ειναι σεντερ μπακ".

Κι εγω που νομιζα οτι μονο στον ΠΑΟΚ... :roll:
δεν μιλησε κανεις για σωματειο προτυπο
παντως ροστερ εχει κλασεις πιο ισορροπημενο απο εμας..
και μεις τη βγαζαμε επι ενα γυρο
μ ενα σεντερ μπακ, εναν ακομη αιωνιο φερελπι που τραυματιστηκε και απο εκει και περα
ολα τ αριστερα και τα δεξια σεντερ μπακ κατ αναγκη που βαφτιστηκαν στοπερ
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

ABALAEA2 έγραψε:Εγώ δεν γουστάρω να πληρώσεις μία το μουνόπ@νο τον Καρυπίδη. Πιο σκατόφατσα πεθαίνεις! Γαυρόφατσα βασικά...
Εγώ από φθηνές λύσεις θα ήθελα Ναπολεόνι πολύ περισσότερο από το Μπεν... Και των 2 τα συμβόλαια λήγουν..
+1926
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε παρτε τον Σουλειμανι μαμιεται το λιμανι και ο ολυμπιακος,παικτης ετοιμο συνθημα ειναι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Σανκαρέ και ο Γκοϊάν της Τρίπολης και οι 2 βασικά είναι μια χαρά παίκτες. Στέκονται. Η σύγκριση με αρούλη είναι πολύ άκυρη που έκανες αδερφε. Η Τρίπολη είναι η 3η καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα με καλή παρουσία στην Ευρώπη. ο Αρούλης τη χρονιά του Σανκαρέ που κρίνεις επεσε στη Β και στην Γ από χρέη. Η ομάδα ήταν διαλυμένη. Επίσης είναι άστοχο αν υπονοείς ότι όταν ο Σανκαρέ πήγε σε μεγάλη ομάδα (αρούλη) πάτωσε. ο Αρης ειναι μικρή ομάδα πάρτο χαμπάρι και η φανέλα του δεν υπάρχει πλέον. 3 φορές στη β, τώρα γ. Τον βλέπω δύσκολα ξανά α κατηγορία - σίγουρα όχι σύντομα. Το πρόβλημά μας φέτος είναι η έλλειψη στόπερ περισσότερο από την ποιότητα δυστυχώς. Αλλά αυτό δε σημαίνει να φέρουμε Βιβιάν και τον Ισπανό που δεν ακούμπησε. Θέλεις παίκτες μαχητές στην άμυνα όπως ο Μπιζέρα ή ο Τσιρίλο. Μακάρι να είχαμε φέτος Τσιρίλο όπως ήταν την χρονιά του Σάντος. Φέτος δυστυχώς μάλλον θα έπαιζε βασικός ακόμη και ο Κουμαλό.

Γενικά δεν θέλω ένα ρόστερ πολύ μεγάλο. Προτιμώ την ποιότητα. Αλλά μια ομάδα πρέπει να έχει κανονικά 5 κεντρικούς αμυντικούς (καθαρούς). 2 εντεκαδάτους παικταράδες, 1 Τσιρίλο που ξέρεις ότι οταν θα μπει μέσα από ανάγκη θα τα δώσει και δε θα σε πουλήσει, έναν Μαλεζά που να αγαπά την ομάδα, και 1 ταλέντο καλό σε μικρή ηλικία που να μη δημιουργεί πρόβλημα που δε θα παίρνει τόσες ευκαιρίες. Εμείς φέτος έχουμε μόνο τον Βίτορ εντεκαδάτο (με πολλούς τραυματισμούς γενικά) και τον Κατσικά που έπρεπε να είναι παίκτης που θα έρχεται από τον πάγκο. Ο Κατσικάς είναι ο ιδανικός τέταρτος. Ακόμη και αυτός με συμβόλαιο που λήγει. Σκόνδρας και Τζαβέλλας απέδειξαν ότι δεν μπορούν. Άλλη η θέση τους ξεκάθαρα. Ο Τζαβελλας στους πρώτους αγώνες δε μας φάνηκε τόσο κακός στην άμυνα, γιατί δεν δεχόμασταν πίεση, παίζαν όλοι μπροστά με σκορ 3-0 από το ημίχρονο. έχει πρόβλημα στις τοποθετήσεις του, στην αποτελεσματικότητά του σε μαρκαρίσματα, ψηλό παιχνίδι κτλ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ. Το ίδιο και ο Σκόνδρας.

Για αυτό μιλαω για Σανκαρέδες. Εμένα μου αρέσει ο παίκτης για τα λεφτά του - τίποτε παραπάνω. Δεν κόβω φλέβα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μην μικρύνετέ άλλο την ομάδα ρε παιδιά...
Ποιος Σανκαρε; ο αμπαλος τσουρεκας μπα μπα μπου μπα;
Αυτός που έφαγε γκολ από τον Παπάζογλου; ρε πατε καλά; αυτός κοντρόλ δεν ξέρει να κάνει τον ονειρεύεστε συμπαίκτη του Νομποα; δεν θα παίρνει μπάλα με τίποτα ο καημένος.
Δεν θέλω Νεστα κάτι σε μεσαίο πράμα αποκλείεται δηλ;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o tal ben haim πρεπει να ειναι αυτος με την ρητρα παντως... μου αρεσει πολυ .. μεχρι 1,2-1,3 και συμβολαιο 400.000 ειναι κινησαρα....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

2 εκατομύρια ευρώ είναι η ρήτρα του Μπεν Χαίμ της Μακκάμπι όπως είπαν στο Λίμπερο :roll:
Δεν θα το έλεγες και "χαμηλή ρήτρα"
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά δεν έχει νόημα να μιλάω. Με πόσους διαφορετικούς τρόπους να το πω? Δεν θέλω Σανκαρε για βασικό, αλλά για 3ο αμυντικό. Η ομάδα έχει 1 βασικό Βίτορ, ψάχνει 1 παικταρά, θέλει έναν 3ο ή 4ο(Σανκαρέ) να παλεύει με τον κατσικά (που δεν ανανεώνει) από τον πάγκο, και έχω και για καλυψη μετά τον Παπαγιαννόπουλο που δεν ξέρουμε αν θα μπορεί να σταθεί από φέτος στο επίπεδο ΠΑΟΚ. Ομοίως και στα winger, αφού φαίνεται να μην υπολογίζουμε τον πολύ καλό πόζογλου, που για μένα έπρεπε να παίζει βασικός, θέλουμε κανονικά 1 παίκτη επιπέδου Youssoyf, και έναν Αντελίνο. Αυτό είναι το ιδανικό ρόστερ. Ο Tal Ben Haim φοράει πάλι το 14. Θα μας ανακατώσει :D :lol: https://www.youtube.com/watch?v=9p8JShz ... freload=10
Στο βίντεο φαίνεται καλός σχετικά. Όμως λίγο light, πέφτει εύκολα, και κερδίζει φάουλ και πέναλτι που σε εμάς θα παίρνει κίτρινες για θέατρο λόγω εγκληματικής οργάνωσης.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ποιον Tal Ben Haim ρε παιδια...Αν ειναι να παρουμε εβραιους φερε Ιβαν χθες τον συμπαικτη του Eran Zahavi και τον Lior Refaelov!!!!!!!!Πακετο!!Αν βαζουμε κατω απο 4 γκολ μετα θα ειναι ειδηση!!!
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Τι Σανκαρέ ρε παιδιά, έλεος. Και μόνο που γράφονται αυτά το ονόματα για ΠΑΟΚ είναι ντροπή.

Τον εβραίο τον ήξερα από καιρό. Πολύ καλός αλλά και τα 2+ είναι κάμποσα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τον εβραιο δεν τον ξερω αλλα απο τον Γκολασα που ειχαμε ακουσει τοσα πολλα το καλοκαιρι, δεν ειδαμε τιποτα...αν ειναι και αυτος ετσι θα κλαιμε με μαυρο δακρυ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δυστυχώς η ονοματολογία μεττά το caso από την Τριπολη ειναι απογοητευτικη....Ελπίζω η ΠΑΕ απλά να βγαζει προς τα εξω τις καμμενες προτασεις παικτων ενω παραλληλα να κανει διαπραγματευσεις με παικτες στο ιδιο βεληνεκες με Noboa..Αλλωστε αν ηθελε απλα παικτες θα ειχε κλεισει Ben ,Usero και θα τελειωνε η μπουγαδα...Απλα μετα απο Blanco-Sivok-Diskerud οι παικτες που ακουστηκαν ειναι σκετη απογοητευση...Ακου 2,2 για τον Ben haim..χωρια το συμβολαιο..Δηλ. ο Refaelov που ειναι παικταρα και στο τελευταιο εξαμηνο συμβολαιου ή ο Darko Lazovic ή τοσοι παικτες που εχουν προτεινει και αλλα τσακαλακια εδω μεσα θα στοιχισουν πιο πολυ???Εδω ο Martens ασχετα αν δε βγηκε και δε στοιχισε τοσο...Τεσπα..Παικταραδες και επιλογες υπαρχουν..Το θεμα ειναι τι ακρες εχει ο Βρυζας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”