Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από eorptol »

omerta76 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εγω αυτο που λεω και επιμενω ειναι οτι αν αρχισει το καλοκαιρι ή και πριν τα "φυγε εσυ ελα εσυ" η εμπιστοσυνη του κοσμου σε αυτον θα κλωνιστει ανεπανορθωτα.
Φυσικά φιλε γιατι ο κόσμος εχει δηλητηριαστεί, δηλητηριάζεται και θα δηλητηριάζεται όσο ακούει τις λέρες της πόλης και τους πληρωμένους ακροατές που παίρνουν τηλέφωνα για να λένε κάθε μέρα τα ιδια.
Πριν το ματς με τα Γιάννενα ήρθα Ελλάδα για λίγες μερες. Άκουσα ραδιόφωνο για μόλις 2 ώρες, τόσο άντεξα με την μιρλα και τους ΑΡΔ που "νοιάζονται" και "αγαπάνε" τον ΠΑΟΚ και τον "καημένο" τον Σαββιδη που κάποιοι τον πιάνουν κορόιδο (καλά αν κάποιος πιάσει κορόιδο Πόντιο να έρθει να μου το πει).
Κλείστε τα ράδια και τα αυτία σας, κρίνετε οι ίδιοι τις εξελίξεις και τα νεα που σας πλασάρουν. Και αγαπήστε την ομάδα μας για αυτό που ειναι και παίζει κάθε Κυριακή. Και ας πονάνε τα μάτια μας. :pano: :pano: :pano:
Μπράβο ρε φίλε με λίγα λόγια περιεγραψες την κατάσταση και που πρέπει να γράψουμε τους ΑΡΔ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

omerta76 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
abg12d34 έγραψε:
τους ξερεις τους στοχους???

και εαν τους ξερεις γιατι λες οτι ειναι δυσκολο να επιτευχθουν

για πες και μενα να καταλαβω
τους έθεσε ο Σαββίδης.
Όπως κι ο Βεζυρτζής.
Δεύτερη θέση και κύπελλο.

Μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθούν γιατί σε καμιά περίπτωση μέχρι στιγμής (μιλάω για όλα τα χρόνια του Ιβάν στον ΠΑΟΚ) δεν έχει δείξει ο σύλλογος
την απαιτούμενη σοβαρότητα και στοιβαρότητα σε όλα τα επίπεδα, που χρειάζεται για να πάρεις τίτλους.
Οταν λες σοβαρότητα φιλε τι εννοείς γιατι δεν σε καταλαβαίνω;
Να σου πω λοιπόν πως εννοώ εγω την σοβαρότητα σε έναν σύλλογο. Σοβαρός σύλλογος ειναι αυτός που:
1. Δεν χρωστάει πουθενα.
2. Δεν δυσφημείται το όνομα του ούτε στο εσωτερικό, ούτε κυρίως στο εξωτερικό με πρόσφυγες παιχτών, καταγγελίες για στημένα, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κτλ.
3. ο πρόεδρος του εχει σοβαρές επιχειρήσεις και δεν ακούγεται σε σκάνδαλα, απομαγνητοφωνησεις, καράβια με ηρωινη και δολοφονίες μαρτύρων.
4. Ποτε η ομάδα δεν εχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιαιοπραγίες κατα οποιουδήποτε διαιτητή, παράγοντα κτλ.
5. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ολοι έχουν να λένε για την φιλοξενία στο γήπεδο του.
6. προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες (οικονομικές, περιβάλλον εργασίας) στους εργαζόμενους της.
7. Δεν εχει ακουστεί απο κανέναν παίχτη που εχει φύγει κακή κουβέντα για την ομάδα.
8. Κοιτάζει να οργανωθεί σε όλους τους τομείς όσο το δυνατόν καλύτερα, προσλαμβάνοντας στελέχη με διεθνή πείρα και εμπειρία.
9. Κάνει προτάσεις για την σοβαρή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και δεν αναλώνεται σε καταγγελίες, τουιτ, άρθρα σε εφημερίδες και μιρλα για την διαιτησία για να καλύψει την γύμνια του.
10. Σκοπεύει με αργές κινήσεις και οχι φανφάρες να φτιάξει προπονητικό κέντρο και γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οκ, το αγωνιστικό δεν παει καλά και;;; Που την βλέπεις την έλλειψη σοβαρότητας; Επειδη δεν σου παίρνουν 5-6 παίχτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο;
Καταλαβαίνω τι ήθελε να πει επί της ουσίας ο Sick, αλλά δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου 1000%. Έχουμε ξεσκίσει στην κριτική την ομάδα και δε βλέπουμε το όποιο καλό γίνεται (που είναι απείρως μεγαλύτερης σημασίας από τις όποιες στραπάτσες τρώμε, κυρίως αγωνιστικές). Ναι, το αγωνιστικό είναι η βιτρίνα, αλλά τι να το κάνω που επί ΘΖ π.χ. είχαμε σοβαρή ομάδα, αλλά όλα τα άλλα έπασχαν;;; Κράτησε 2 σεζόν η χαρά και μετά αρχίσανε οι περήφανες πωλήσεις, σπάσιμο συμβολαίων, ενώ ήμασταν 1 βήμα πριν τον αφανισμό. Τουλάχιστον τώρα έχουν μπει οι σωστές βάσεις. Όταν χτιστεί η ομάδα, θα είναι για να μείνει και δε θα είναι απλά ένα κάστρο στην άμμο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

omerta76 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
abg12d34 έγραψε:
τους ξερεις τους στοχους???

και εαν τους ξερεις γιατι λες οτι ειναι δυσκολο να επιτευχθουν

για πες και μενα να καταλαβω
τους έθεσε ο Σαββίδης.
Όπως κι ο Βεζυρτζής.
Δεύτερη θέση και κύπελλο.

Μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθούν γιατί σε καμιά περίπτωση μέχρι στιγμής (μιλάω για όλα τα χρόνια του Ιβάν στον ΠΑΟΚ) δεν έχει δείξει ο σύλλογος
την απαιτούμενη σοβαρότητα και στοιβαρότητα σε όλα τα επίπεδα, που χρειάζεται για να πάρεις τίτλους.
Οταν λες σοβαρότητα φιλε τι εννοείς γιατι δεν σε καταλαβαίνω;
Να σου πω λοιπόν πως εννοώ εγω την σοβαρότητα σε έναν σύλλογο. Σοβαρός σύλλογος ειναι αυτός που:
1. Δεν χρωστάει πουθενα.
2. Δεν δυσφημείται το όνομα του ούτε στο εσωτερικό, ούτε κυρίως στο εξωτερικό με πρόσφυγες παιχτών, καταγγελίες για στημένα, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κτλ.
3. ο πρόεδρος του εχει σοβαρές επιχειρήσεις και δεν ακούγεται σε σκάνδαλα, απομαγνητοφωνησεις, καράβια με ηρωινη και δολοφονίες μαρτύρων.
4. Ποτε η ομάδα δεν εχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιαιοπραγίες κατα οποιουδήποτε διαιτητή, παράγοντα κτλ.
5. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ολοι έχουν να λένε για την φιλοξενία στο γήπεδο του.
6. προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες (οικονομικές, περιβάλλον εργασίας) στους εργαζόμενους της.
7. Δεν εχει ακουστεί απο κανέναν παίχτη που εχει φύγει κακή κουβέντα για την ομάδα.
8. Κοιτάζει να οργανωθεί σε όλους τους τομείς όσο το δυνατόν καλύτερα, προσλαμβάνοντας στελέχη με διεθνή πείρα και εμπειρία.
9. Κάνει προτάσεις για την σοβαρή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και δεν αναλώνεται σε καταγγελίες, τουιτ, άρθρα σε εφημερίδες και μιρλα για την διαιτησία για να καλύψει την γύμνια του.
10. Σκοπεύει με αργές κινήσεις και οχι φανφάρες να φτιάξει προπονητικό κέντρο και γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οκ, το αγωνιστικό δεν παει καλά και;;; Που την βλέπεις την έλλειψη σοβαρότητας; Επειδη δεν σου παίρνουν 5-6 παίχτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο;
omerta76 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εγω αυτο που λεω και επιμενω ειναι οτι αν αρχισει το καλοκαιρι ή και πριν τα "φυγε εσυ ελα εσυ" η εμπιστοσυνη του κοσμου σε αυτον θα κλωνιστει ανεπανορθωτα.
Φυσικά φιλε γιατι ο κόσμος εχει δηλητηριαστεί, δηλητηριάζεται και θα δηλητηριάζεται όσο ακούει τις λέρες της πόλης και τους πληρωμένους ακροατές που παίρνουν τηλέφωνα για να λένε κάθε μέρα τα ιδια.
Πριν το ματς με τα Γιάννενα ήρθα Ελλάδα για λίγες μερες. Άκουσα ραδιόφωνο για μόλις 2 ώρες, τόσο άντεξα με την μιρλα και τους ΑΡΔ που "νοιάζονται" και "αγαπάνε" τον ΠΑΟΚ και τον "καημένο" τον Σαββιδη που κάποιοι τον πιάνουν κορόιδο (καλά αν κάποιος πιάσει κορόιδο Πόντιο να έρθει να μου το πει).
Κλείστε τα ράδια και τα αυτία σας, κρίνετε οι ίδιοι τις εξελίξεις και τα νεα που σας πλασάρουν. Και αγαπήστε την ομάδα μας για αυτό που ειναι και παίζει κάθε Κυριακή. Και ας πονάνε τα μάτια μας. :pano: :pano: :pano:
Τα συνυπογράφω και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με τέτοιο nick, κι εγώ συνυπογράφω, χαζός είμαι; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

RoMaN έγραψε:Με τέτοιο nick, κι εγώ συνυπογράφω, χαζός είμαι; :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ρεπορταζ νο.842

" Ηρθε ο Σαββίδης, παίρνει αποφάσεις. "

2026 θα εχουμε και το ιδιο πραγμα θα διαβαζουμε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν θα πάρει αποφάσεις τώρα, μίλησε με Μελισσαννίδη και του συνέστησε υπομονη.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Να μην τους αφησεις να γυρισουν πισω αν δεν κανετε μια συσκεψη, αντε τα κακομαθημενα να ουμ, μονο στο μακ παλλας μαθανε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο φράγκος θα ρίξει φ στην ομαδα σημερα και στέρηση εξόδου
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Απορώ τι λένε σε αυτές τις... συσκέψεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS