Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Αν με τον αστέρα έχασες δίκαια , αυτός είναι ρεαλισμός του κώλου.
Πρέπει να ντρέπεσαι , εγώ ντρέπομαι που διαβάζω τετοιες μ@λακιες σε οπαδικό φορουμ. Ουτε στο βοθρολιμανο δε θα άκουγα τέτοιες βλακείες. Ο χοντρός υπόδικος σε έχει εκεί που θέλει . Να σε πηδάει και να λες εγώ φταίω.
Πρέπει να ντρέπεσαι , εγώ ντρέπομαι που διαβάζω τετοιες μ@λακιες σε οπαδικό φορουμ. Ουτε στο βοθρολιμανο δε θα άκουγα τέτοιες βλακείες. Ο χοντρός υπόδικος σε έχει εκεί που θέλει . Να σε πηδάει και να λες εγώ φταίω.
- The_Stalker
giapas,
η διαιτησία παίζει δύο ρόλους. Να κόβει βαθμούς από μας και να χαρίζει βαθμούς στον gay. Στο 2ο κομμάτι, είναι ευθύνη της ΠΑΕ να κάνει κάτι κι έχει φάει το ανάλογο κράξιμο. Για το 1ο κομμάτι, επαναλαμβάνω κάτι που είχα γράψει στο τόπικ των μεταγραφών:
Από 3/12 που παίξαμε με gay, ο ΠΑΟΚ έχει 5 ήττες (Ξάνθη, ΠΑΣ, Τρίπολη, Παναιτωλικός, ΟΦΗ). Από τις 5 αυτές ήττες, το μόνο παιχνίδι που θα είχαμε βαθμό ή βαθμούς με καλύτερη διαιτησία είναι αυτό με τον Παναιτωλικό. Στα άλλα χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Στα δύο παιχνίδια που είχαμε τις χειρότερες διαιτησίες φέτος (Λεβαδειακός, Καλλονή), κερδίσαμε. Κερδίσαμε επίσης με το ζόρι Κέρκυρα και Πανιώνιο, παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και οδυνηρό, και με άγχος τον Πλατανιά. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο αδελφάκης έπαιξε αδελφίστικα, αλλά την κηδεία μια χαρά μπορούσε να στην κάνει στο τέλος. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι φοβήθηκε κι εδώ φαίνεται η δυναμική του κόσμου που στο παιχνίδι εκείνο ουσιαστικά έδωσε τη νίκη.
Μπορείς να πεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο, ότι οι διαιτησίες σπάνε και νεύρα, αφήνουν κενά με τις κάρτες, σε δείχνουν κάθε στιγμή "μην προσπαθείς άδικα φίλε, όσο και να παίζεις του gay είναι πάλι", σε κάνουν να χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, να φοβάσαι να μαρκάρεις, δημιουργούν γκρίνιες και προστριβές κλπ κλπ.
Ωστόσο δεν υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Δλδ η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο ο φαταούλ με τα κοράκια του και η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο η αγωνιστική εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι φταίνε και τα δύο και όποιος παραβλέπει το ένα από τα δύο, εθελοτυφλεί. Γιατί όταν κατεβήκαμε κάτω ψυλλιασμένοι και ΕΤΟΙΜΟΙ για το τι θα αντιμετωπίσουμε, με εχθρική διαιτησία τους ξεφτιλίσαμε. Όταν βάλαμε στην άκρη το βρωμοκόρακο, κερδίσαμε. Στην Τρίπολη ξεκινάς και κάνει μπαμ τι θα επακολουθήσει. Ωστόσο αφού το πέναλτι το πιάνει ο Ιτάνζ, η ψυχολογία θα έπρεπε να είναι μ' εμάς. Αντιθέτως, τσαφ και τσουφ και 2-0 σε χρόνοι dt..
Δε θέλω να πω περισσότερα σήμερα, σήμερα προέχει να κερδίσουμε. Μετά το ματς, ξανασυζητάμε.
η διαιτησία παίζει δύο ρόλους. Να κόβει βαθμούς από μας και να χαρίζει βαθμούς στον gay. Στο 2ο κομμάτι, είναι ευθύνη της ΠΑΕ να κάνει κάτι κι έχει φάει το ανάλογο κράξιμο. Για το 1ο κομμάτι, επαναλαμβάνω κάτι που είχα γράψει στο τόπικ των μεταγραφών:
Από 3/12 που παίξαμε με gay, ο ΠΑΟΚ έχει 5 ήττες (Ξάνθη, ΠΑΣ, Τρίπολη, Παναιτωλικός, ΟΦΗ). Από τις 5 αυτές ήττες, το μόνο παιχνίδι που θα είχαμε βαθμό ή βαθμούς με καλύτερη διαιτησία είναι αυτό με τον Παναιτωλικό. Στα άλλα χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Στα δύο παιχνίδια που είχαμε τις χειρότερες διαιτησίες φέτος (Λεβαδειακός, Καλλονή), κερδίσαμε. Κερδίσαμε επίσης με το ζόρι Κέρκυρα και Πανιώνιο, παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και οδυνηρό, και με άγχος τον Πλατανιά. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο αδελφάκης έπαιξε αδελφίστικα, αλλά την κηδεία μια χαρά μπορούσε να στην κάνει στο τέλος. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι φοβήθηκε κι εδώ φαίνεται η δυναμική του κόσμου που στο παιχνίδι εκείνο ουσιαστικά έδωσε τη νίκη.
Μπορείς να πεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο, ότι οι διαιτησίες σπάνε και νεύρα, αφήνουν κενά με τις κάρτες, σε δείχνουν κάθε στιγμή "μην προσπαθείς άδικα φίλε, όσο και να παίζεις του gay είναι πάλι", σε κάνουν να χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, να φοβάσαι να μαρκάρεις, δημιουργούν γκρίνιες και προστριβές κλπ κλπ.
Ωστόσο δεν υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Δλδ η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο ο φαταούλ με τα κοράκια του και η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο η αγωνιστική εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι φταίνε και τα δύο και όποιος παραβλέπει το ένα από τα δύο, εθελοτυφλεί. Γιατί όταν κατεβήκαμε κάτω ψυλλιασμένοι και ΕΤΟΙΜΟΙ για το τι θα αντιμετωπίσουμε, με εχθρική διαιτησία τους ξεφτιλίσαμε. Όταν βάλαμε στην άκρη το βρωμοκόρακο, κερδίσαμε. Στην Τρίπολη ξεκινάς και κάνει μπαμ τι θα επακολουθήσει. Ωστόσο αφού το πέναλτι το πιάνει ο Ιτάνζ, η ψυχολογία θα έπρεπε να είναι μ' εμάς. Αντιθέτως, τσαφ και τσουφ και 2-0 σε χρόνοι dt..
Δε θέλω να πω περισσότερα σήμερα, σήμερα προέχει να κερδίσουμε. Μετά το ματς, ξανασυζητάμε.
Συμφωνω απολυτα με τον Stalker ειδικα σε αυτο το σημειο υπογραφω κιολας.
The_Stalker έγραψε: Ωστόσο δεν υπάρχει ή το ένα ή το άλλο. Δλδ η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο ο φαταούλ με τα κοράκια του και η απόλυτη άποψη ότι φταίει μόνο η αγωνιστική εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι φταίνε και τα δύο και όποιος παραβλέπει το ένα από τα δύο, εθελοτυφλεί. Γιατί όταν κατεβήκαμε κάτω ψυλλιασμένοι και ΕΤΟΙΜΟΙ για το τι θα αντιμετωπίσουμε, με εχθρική διαιτησία τους ξεφτιλίσαμε.
The_Stalker έγραψε:giapas,
Γιατί όταν κατεβήκαμε κάτω ψυλλιασμένοι και ΕΤΟΙΜΟΙ για το τι θα αντιμετωπίσουμε, με εχθρική διαιτησία τους ξεφτιλίσαμε.
Τότε η διοργάνωση που συμμετέχω εγώ είναι "Σουπερ Λιγκ που πρέπει να είμαι ψυλλιασμένος για εχθρικές διαιτησίες" και η διοργάνωση που συμμετέχει ο π@υστης είναι κάτι άλλο.
Άρα δε μπορώ ούτε να πάρω πρωτάθλημα ούτε και να το χάσω όμως. Απλά συνυπάρχουμε στα ίδια γήπεδα ,αγωνιζόμενοι όμως για διαφορετική διοργάνωση.
Μια χαρά είναι τότε η ομάδα. Δε βλέπω κανέναν πιο ψηλά στη βαθμολογία από εμάς. Να βελτιωθούμε λοιπόν για να ξεκολλήσουμε από τη 2η ζελα
Εννοειται οτι και ομαδαρα να ειχαμε με αυτες τις συνθηκες πρωταθλημα δεν παιρναμε.
Μη λεμε τα ιδια ρε συ giapa,αλλωστε τα ξερεις και τα εχεις γραψει κιολας γιαυτο πρωτο μελημα πρεπει να ειναι η ευρεση τροπου καθαρσης.
Μη λεμε τα ιδια ρε συ giapa,αλλωστε τα ξερεις και τα εχεις γραψει κιολας γιαυτο πρωτο μελημα πρεπει να ειναι η ευρεση τροπου καθαρσης.
Είσαι ντεφορμέ .. Αυτός ο ΠΑΟΚ δε μπορει με 2 χαφ και 2 φορ
Τζάμπα τους βάζεις .. Εξω Φανούρης μεσα 3 ο χαφ..αυτ
Πάμε για τη 2 η θεςη ξυπνα
Τζάμπα τους βάζεις .. Εξω Φανούρης μεσα 3 ο χαφ..αυτ
Πάμε για τη 2 η θεςη ξυπνα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η ομαδα με ορίζοντα πλέι οφ πρέπει να στρώσει ..
Τωρα τρίτο χαφ .. Γκολασα καλυτερα εξω περειρα και πάμε καλα
Τωρα τρίτο χαφ .. Γκολασα καλυτερα εξω περειρα και πάμε καλα
-
ron-swanson
Μαλλον απο τον Δεκεμβριο και μετα πρεπει να μας κοουτσαρει ο διδυμος αδερφος του.
Δυστυχως δεν το πας καλα Αγγελε.
Σε μια βδομαδα απο το -2 στο -8 και στο -2 απο τον βαζελο.
Δυστυχως δεν το πας καλα Αγγελε.
Σε μια βδομαδα απο το -2 στο -8 και στο -2 απο τον βαζελο.
- ace79grpaok
Τον Νομπόα τομ έβγαλε και έβαλε παπατζον για να κλειδώσει ρο χ?μέρες 90'ς στην τούμπα σήμερα με γαυρο να πέρνει το χ άνετα και να φεύγει, δεν λέω να φύγει γιατί θέλω να απομυθοποίηθει πλήρως λαι η ράτσα που λέγεται αγγελοσκυλα να εκλειψει
Το πάμε καρφί να περάσει η ομάδα ένα πολύ ξεκούραστο καλοκαίρι.
Ούτε προκριματικά, ούτε Ευρώπες ούτε τίποτα.
Ούτε προκριματικά, ούτε Ευρώπες ούτε τίποτα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator