14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Την επόμενη φορά που θα σε παρακαλέσω να απαντήσεις και, ενώ είσαι μέσα στο φόρουμ, δεν μου απαντήσεις, θα φύγεις Θοδωρή!
Να σε ρωτήσω κάτι, με όλο το θάρρος, μιας και το έγραψες δημόσια.
Δεν νομίζεις ότι αυτό που γράφεις είναι λίγο βαρύ;
Δεν νομίζεις ότι αυτό που γράφεις είναι λίγο βαρύ;
- Dinos_Liverpool
Βλέπεις κάτι το "βαρύ";Dinos_Liverpool έγραψε:Ισχύουν όσα έγραψα στα προβλήματα του φόρουμ. Όποιος συνεχίσει να γράφει στο τόπικ αυτό για μη αγωνιστικά θέματα, αλλά παρελθοντολογεί ή γράφει μόνο και μόνο για να πικάρει "παρελθοντολόγους" θα έχει κυρώσεις.
Τελεία και παύλα .-
- thanos-xanthi
τζαμπα τσακωνομαστε
τζαμπα χαλαμε τις καρδιες μας
τζαμπα χωριζομαστε σε στρατοπεδα
για ενα θεμα που εχει ταλαιπωρησει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απο την πρωτη μερα της επιστροφης
ας ειναι στο δευτερο κυμα αποχωρησεων, για να φυγει και αυτη η αρνητικη αυρα που φερνει..
χαρακτηριστικο παραδειγμα και χτες στο γηπεδο!!! καταστασεις απιστευτες μετα το τελος του αγωνα, και μαλιστα μετα απο προκριση
δε μπορει και ο ιδιος να μη βλεπει το τι προκαλει, πραγματικα αν νιωθει ΠΑΟΚ, δε γινεται να μη βλεπει τη διχονοια που υπαρχει ακομα και τωρα
ζορικη αποφαση για ολους τους ποδοσφαιριστες η στιγμη να αποφασισουν οτι δε τραβανε αλλο τα ποδια, δε μπορουνε να προσφερουνε, και πρεπει να κρεμασουν τα παππουτσια τους...
τζαμπα χαλαμε τις καρδιες μας
τζαμπα χωριζομαστε σε στρατοπεδα
για ενα θεμα που εχει ταλαιπωρησει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ απο την πρωτη μερα της επιστροφης
ας ειναι στο δευτερο κυμα αποχωρησεων, για να φυγει και αυτη η αρνητικη αυρα που φερνει..
χαρακτηριστικο παραδειγμα και χτες στο γηπεδο!!! καταστασεις απιστευτες μετα το τελος του αγωνα, και μαλιστα μετα απο προκριση
δε μπορει και ο ιδιος να μη βλεπει το τι προκαλει, πραγματικα αν νιωθει ΠΑΟΚ, δε γινεται να μη βλεπει τη διχονοια που υπαρχει ακομα και τωρα
ζορικη αποφαση για ολους τους ποδοσφαιριστες η στιγμη να αποφασισουν οτι δε τραβανε αλλο τα ποδια, δε μπορουνε να προσφερουνε, και πρεπει να κρεμασουν τα παππουτσια τους...
Αυτό εννούσα.Dinos_Liverpool έγραψε:Την επόμενη φορά που θα σε παρακαλέσω να απαντήσεις και, ενώ είσαι μέσα στο φόρουμ, δεν μου απαντήσεις, θα φύγεις Θοδωρή!
Νομίζω ότι είναι λίγο βαρύ να απειλείς τον άλλο, ότι αν δεν σου απαντήσει θα τον διώξεις.
- Dinos_Liverpool
-
Δηλαδή απαιτείς από τον άλλο να σου μιλήσει κι αν δεν το κάνει , λες ότι 8α τον διώξεις ; το λες εσύ που αποκαλούσες τους παοκτζήδες , παόκια ; μεγάλη πλάκα έχεις ,........
και δυστιχώς διαβάζεσαι από ΄πάρα πολύ κόσμο .....................
Σε μία εβδομάδα, θα διαβάσουμε ξανά τη γνώμη σου.
Ντίνος
και δυστιχώς διαβάζεσαι από ΄πάρα πολύ κόσμο .....................
Σε μία εβδομάδα, θα διαβάσουμε ξανά τη γνώμη σου.
Ντίνος
Το ότι σε "γράφει" πως ακριβώς το συμπεραίνεις; Δεν θα μπορούσε να έχει αφήσει ανοιχτό τον browser και να έχει πάει τουαλέτα ή για καφέ;
Μου φαίνεται όπως είπαν και οι αποπάνω πολύ βαρύ κι άδικο αλλά mod είσαι ότι θέλεις κάνεις. 

- Dinos_Liverpool
Α ναι, ρε συ Νίκο; Μιλάμε, έχουμε παρουσία στο ίδιο τόπικ και μετά από λίγο σταματά να απαντά;
E, ακριβώς επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, τον προειδοποιώ για την επόμενη φορά. Λες κάτι πραγματικά βαρύ και δεν περιμένεις να δεις τι θα σου πει ο συντονιστής; Δουλευόμαστε;
Ακόμα, πάντως, περιμένω μία απάντηση.
ΥΓ. Σαν πολλοί δεν πέσατε οι "δικηγόροι" των κατατρεγμένων και αδικημένων του Παοκμάνια; Για να κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του, παρακαλώ πολύ!
E, ακριβώς επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος, τον προειδοποιώ για την επόμενη φορά. Λες κάτι πραγματικά βαρύ και δεν περιμένεις να δεις τι θα σου πει ο συντονιστής; Δουλευόμαστε;
Ακόμα, πάντως, περιμένω μία απάντηση.
ΥΓ. Σαν πολλοί δεν πέσατε οι "δικηγόροι" των κατατρεγμένων και αδικημένων του Παοκμάνια; Για να κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του, παρακαλώ πολύ!
ντινο δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να απανταει σε κανεναν εδω μεσα ουτε καποιος θα πρεπει να επιβαλει τις απαντησεις των αλλων απο την στιγμη που δε θιγεται η προσωπικοτητα του...εγραψε την αποψη του δεν ειναι υποχρεωμενος να μπει σε διαδικασια διαλογου...
νομιζω οτι παρασυρθηκες στη συγκεκριμενη περιπτωση και ξεφυγες των αρμοδιοτητων σου...
και δεν το γραφω επειδη εχω την διαθεση να κανω το δικηγορο του θοδωρη τον οποιο παρεπιπτοντως γνωριζω απο την πρωτη μερα που εγινα μελος (εκεινες τις ομορφες μερες του μανια ετσι θοδωρη?
)...απλα και εσυ μηπως τις τοσες φωνες αντιδρασης να μην τις παιρνεις σαν "δικηγορους του διαβολου" αλλα σαν να εχεις κατι λανθασμενο στη σταση που κρατησες απεναντι στον teod (εννοω την προσταγη απαντησης υπο την απειλη αποκλεισμου)?
υγ επαναλαμβανω οτι ο μονος λογος που μπαινω σε διαδικασια να γραψω ειναι επειδη αισθανομαι υποχρεωμενος λογω 8 χρονων κοινης παρουσιας με το θοδωρη στο συγκεκριμενο φορουμ...καμια διαθεση για να γινει αλλαλουμ το τοπικ :ugeek:
νομιζω οτι παρασυρθηκες στη συγκεκριμενη περιπτωση και ξεφυγες των αρμοδιοτητων σου...
και δεν το γραφω επειδη εχω την διαθεση να κανω το δικηγορο του θοδωρη τον οποιο παρεπιπτοντως γνωριζω απο την πρωτη μερα που εγινα μελος (εκεινες τις ομορφες μερες του μανια ετσι θοδωρη?

υγ επαναλαμβανω οτι ο μονος λογος που μπαινω σε διαδικασια να γραψω ειναι επειδη αισθανομαι υποχρεωμενος λογω 8 χρονων κοινης παρουσιας με το θοδωρη στο συγκεκριμενο φορουμ...καμια διαθεση για να γινει αλλαλουμ το τοπικ :ugeek:
Εγώ βλέπω οτι αντί να ασχολείστε με την ομάδα που βγάζει μετά από καιρό υγεία,κάθεστε και τρώγεστε με τον Σαλπιγγίδη (που δεν παίζει καν) σε σημείο που έχει καταντήσει όχι απλά κουραστικό,αλλά ξεκάθαρα ηλίθιο,χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.
Και μην μου πείτε πως είμαστε υπερπροστατευτικοί με τον παίκτη (που τον έχουμε γραμμένο εφόσον δεν παίζει),αλλά η δική σας εμμονή μας κάνει να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Και μην πείτε πως "όπως τους κρίνουμε όσους δεν προσφέρουν,κρίνουμε και τον Σαλπιγγίδη",γιατί δεν βλέπω να γίνεται το ίδιο στο topic π.χ του Ρατς.
Οπότε για μια τελευταία φορά,σταματήστε να λέτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και να κουράζετε με χιλιοειπωμένα πράγματα.Θερμή παράκληση.
Και μην μου πείτε πως είμαστε υπερπροστατευτικοί με τον παίκτη (που τον έχουμε γραμμένο εφόσον δεν παίζει),αλλά η δική σας εμμονή μας κάνει να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Και μην πείτε πως "όπως τους κρίνουμε όσους δεν προσφέρουν,κρίνουμε και τον Σαλπιγγίδη",γιατί δεν βλέπω να γίνεται το ίδιο στο topic π.χ του Ρατς.
Οπότε για μια τελευταία φορά,σταματήστε να λέτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και να κουράζετε με χιλιοειπωμένα πράγματα.Θερμή παράκληση.