33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Όσοι συγχέετε τον Κλάους και το ενδεχόμενο μη ανανέωσης του συμβολαίου του, με την περίπτωση του 14, έστω και για πλάκα ή είστε από άλλο πλανήτη ή τον ΠΑΟΚ έχει δεν έχει καμιά 5ετία που τον ακολουθείτε.
Ον Τόπικ
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Κλάους θα ανανεώσει (αν όχι τώρα, σίγουρα μέσα στη χρονιά), και θα γίνει ένας από τους λίγους παίχτες που αγωνίστηκαν μόνο στον μεγάλο ΠΑΟΚ και σε κανένα άλλο λιμό εντός ή εκτός συνόρων.
Επίσης εύχομαι, να πάρει τη γαλανόλευκη φανέλα και να την πετάξει στη μάπα του Ρανιέρι, της επο και όλων όσων την απαρτίζουν, δείχνοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και κανένας θίασος της vodafone και της τράπεζας πειραιώς.
Ον Τόπικ
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Κλάους θα ανανεώσει (αν όχι τώρα, σίγουρα μέσα στη χρονιά), και θα γίνει ένας από τους λίγους παίχτες που αγωνίστηκαν μόνο στον μεγάλο ΠΑΟΚ και σε κανένα άλλο λιμό εντός ή εκτός συνόρων.
Επίσης εύχομαι, να πάρει τη γαλανόλευκη φανέλα και να την πετάξει στη μάπα του Ρανιέρι, της επο και όλων όσων την απαρτίζουν, δείχνοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και κανένας θίασος της vodafone και της τράπεζας πειραιώς.
- hasio_john
Σορυ για το οφ τόπικ, αλλά επειδή ρώτησε ...Patron έγραψε:Τι σημαινει ζουμπαδιασου;
Δες όλο το βίντεο και θα σου πει ο Σερβετάς κάπου στην μέση!

[youtube]mGlv0lwg0ns[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
καθομαι ...Dinos_Liverpool έγραψε:Έτοιμα τα μπινελίκια στο υποθετικό σενάριο της μη ανανέωσης...
Α, ρε Μάρλευ... Κάτσε, ρε συ, πρώτα να μην ανανεώσει και μετά του πέφτουμε του κακού Ρωσοπόντιου όλοι μαζί!
Ήμαρτον!
ειπα σε περιπτωση που φυγει δεν διαβασες σωστα...
κρανατε
μην παλευεις αδικα θα βγει ο κλαους φραγκοφονιας αλητης που πουλαγε ΠΑΟΚτσηδηληκι
δεδομενο ειναι πως αυτην την στιγμη στην παε δεν υπαρχει ουτε ενας ΠΑΟΚτσης
τι ψαχνεις να βρεις?
- hasio_john
Μάγκες ηρεμία! Ο Κλάους θα υπογράψει και ας παίζει και τζάμπα στην ομάδα! Κυλάει μαυρόασπρο αίμα μέσα του και είναι ντροπή ν΄ακούγονται ειρωνείες και υπονοούμενα γι' αυτόν! ΠΟΤΕ δεν θα έκανε κάτι που θα προκαλούσε κακό στην ομάδα ή σ' εμάς τους οπαδούς!
Κάντε λίγη υπομονή μια δυο μέρες που θα συναντηθεί με τον Αγγελίδη και θα δείτε πως όλα θα διευθετηθούν και μπορεί να έχουμε και καμιά έκπληξη της τελευταίας στιγμής!
Κάντε λίγη υπομονή μια δυο μέρες που θα συναντηθεί με τον Αγγελίδη και θα δείτε πως όλα θα διευθετηθούν και μπορεί να έχουμε και καμιά έκπληξη της τελευταίας στιγμής!

- Dinos_Liverpool
Συμφωνώ 100% με το on topic του Κρανάτου.
Το θέμα, Γ@ΜΩ τον μπελά μου, είναι ότι δεν έπρεπε επ ουδενί σε μια χρονιά που η ομάδα δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά, να γίνει σήριαλ κάτι που έπρεπε να είχε ρυθμιστεί άμεσα και προς τα έξω να βγει μόνο η ανακοίνωση της ανανέωσης. Δηλαδή, είμαστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να μην ανανεώσουμε το μεγαλύτερο ταλέντο που ανέδειξαν τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες μας; Είναι δυνατόν, μετά την αποδεδειγμένη αξία και προσφορά του, να μην του κάνουμε μία πρόταση που να τον ικανοποιεί (και δεν νομίζω να είναι παράλογος ο μικρός); Τι αεκ και τι γαύρος είναι αυτά που ακούστηκαν; Δώσαμε δικαιώματα για κάτι που ούτε και οι ιδιοι φαντάζονταν πριν από ένα μήνα! Είναι σημαία ο μικρός και τη σημαία δεν δίνεις σε κανένα πστ την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να την ονειρευτεί!
Ούτε σκέψη για αρνητική εξέλιξη! Δεν θα μιλάμε για λάθος, αλλά για έγκλημα!
Το θέμα, Γ@ΜΩ τον μπελά μου, είναι ότι δεν έπρεπε επ ουδενί σε μια χρονιά που η ομάδα δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά, να γίνει σήριαλ κάτι που έπρεπε να είχε ρυθμιστεί άμεσα και προς τα έξω να βγει μόνο η ανακοίνωση της ανανέωσης. Δηλαδή, είμαστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να μην ανανεώσουμε το μεγαλύτερο ταλέντο που ανέδειξαν τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες μας; Είναι δυνατόν, μετά την αποδεδειγμένη αξία και προσφορά του, να μην του κάνουμε μία πρόταση που να τον ικανοποιεί (και δεν νομίζω να είναι παράλογος ο μικρός); Τι αεκ και τι γαύρος είναι αυτά που ακούστηκαν; Δώσαμε δικαιώματα για κάτι που ούτε και οι ιδιοι φαντάζονταν πριν από ένα μήνα! Είναι σημαία ο μικρός και τη σημαία δεν δίνεις σε κανένα πστ την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να την ονειρευτεί!
Ούτε σκέψη για αρνητική εξέλιξη! Δεν θα μιλάμε για λάθος, αλλά για έγκλημα!
RoMaN έγραψε:Τέλη Ιουλίου 2014...
- Θα σε βλέπουμε και μετά το καλοκαίρι του 2015 στον ΠΑΟΚ;
«Δεν το γνωρίζω αυτό. Έχουμε (...)
Να'σαι καλα φιλε. Ευχαριστω.
Kranatos έγραψε:Όσοι συγχέετε τον Κλάους και το ενδεχόμενο μη ανανέωσης του συμβολαίου του, με την περίπτωση του 14, έστω και για πλάκα ή είστε από άλλο πλανήτη ή τον ΠΑΟΚ έχει δεν έχει καμιά 5ετία που τον ακολουθείτε.
Δηλαδη για να καταλαβω αν ο Κλαους (εγω προσωπικα δε δινω ουτε μια στο εκατομυριο) αν λεμε τελειωσει το συμβολαιο του και φυγει ως ελευθερος το επομενο καλοκαιρι δε τρεχει καστανο;
Και κατι αλλο επι προσωπικου.
Οταν θελεις εισαι πολυ καλος συνομιλητης ωρες ωρες ομως βγαζεις μια εικονα υπερπαοκτση υποτιμωντας ανθρωπους που δε ξερεις.
Αυτο δεν εχει να κανει με εμενα ισα ισα που παντα μιλαμε σε καλους τονους μεχρι τωρα, εχει να κανει με την εικονα που εχω αποκομισει διαβαζοντας σε.
- Μπαρκαρούτσος
Εμένα με καλύπτει αυτό.
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... i-o-klaous
Τα είπαν Βρύζας και Κλάους...
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσήμβρια με τον Βρύζα και συζήτησαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του...
Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν ο Αθανασιάδης θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο, βάζοντας τέλος στο σήριαλ που απασχολεί το τελευταίο διάστημα, όλους όσους βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ ...
Oι δύο πλευρές θα τα πούνε πιθανότατα αύριο, σε συνάντηση που θα έχουν στην Τούμπα, παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη. Θυμίζουμε πως στις αρχές Αυγούστου η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει συμφωνία με τον παίκτη, κάτι όμως που δεν μετατράπηκε σε ... υπογραφές στο διάστημα που ακολούθησε και οι φήμες (βάσιμες ή αβάσιμες) έδιναν και έπαιρναν...
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... i-o-klaous
Τα είπαν Βρύζας και Κλάους...
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσήμβρια με τον Βρύζα και συζήτησαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του...
Η συνάντηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα και όπως όλα δείχνουν ο Αθανασιάδης θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο, βάζοντας τέλος στο σήριαλ που απασχολεί το τελευταίο διάστημα, όλους όσους βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ ...
Oι δύο πλευρές θα τα πούνε πιθανότατα αύριο, σε συνάντηση που θα έχουν στην Τούμπα, παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη. Θυμίζουμε πως στις αρχές Αυγούστου η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει συμφωνία με τον παίκτη, κάτι όμως που δεν μετατράπηκε σε ... υπογραφές στο διάστημα που ακολούθησε και οι φήμες (βάσιμες ή αβάσιμες) έδιναν και έπαιρναν...
Έλα ρε Μπάνε σόρυ τώρα το είδα.obanebane έγραψε:Kranatos έγραψε:Όσοι συγχέετε τον Κλάους και το ενδεχόμενο μη ανανέωσης του συμβολαίου του, με την περίπτωση του 14, έστω και για πλάκα ή είστε από άλλο πλανήτη ή τον ΠΑΟΚ έχει δεν έχει καμιά 5ετία που τον ακολουθείτε.
Δηλαδη για να καταλαβω αν ο Κλαους (εγω προσωπικα δε δινω ουτε μια στο εκατομυριο) αν λεμε τελειωσει το συμβολαιο του και φυγει ως ελευθερος το επομενο καλοκαιρι δε τρεχει καστανο;
Και κατι αλλο επι προσωπικου.
Οταν θελεις εισαι πολυ καλος συνομιλητης ωρες ωρες ομως βγαζεις μια εικονα υπερπαοκτση υποτιμωντας ανθρωπους που δε ξερεις.
Αυτο δεν εχει να κανει με εμενα ισα ισα που παντα μιλαμε σε καλους τονους μεχρι τωρα, εχει να κανει με την εικονα που εχω αποκομισει διαβαζοντας σε.
Ρε Μπάνε μεγάλος άνθρωπος (ηλικιακά) είσαι (δε σε λέω γέρο

Για το παρακαλητό να μη φύγει για να μην πάρει παράταση ζωής ο χοντρός.
Για τις εξαγγελίες του "πληρώστε με και αποσύρω την προσφυγή".
Για το σήριαλ τέλος πάντων που κράτησε κοντά 2 μήνες για να μείνει ο 14 άλλο ένα 6μηνο προκειμένου ο χοντρός να τα μαζέψει και να φύγει καθώς οι τσέπες του ήταν πιο άδειες από ποτέ και χωρίς ένα θαύμα η κατάσταση δεν είχε επιστροφή.
Ε το θαύμα αυτό συνέβη με την περίπτωση του 14.
Και σε ρωτάω.
Πού κολλάει η σημερινή φάση του Κλάους με όλα αυτά.
Δεν σου λέω ότι δε θα στεναχωρηθώ αν φύγει ο Κλάους (ίσα ίσα) αλλά στη μία περίπτωση μιλάμε για καταστάσεις εσχάτης προδοσίας με θύμα τον χιλιοταλαιπωρημένο τότε ΠΑΟΚ και στην άλλη μιλάμε για την αποδέσμευση ενός πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή σε έναν ΠΑΟΚ που τουλάχιστον οικονομικά όλοι λένε/τε ότι σφίζει από υγεία.
Όσο για το άλλο, το κατά πόσο συζητήσιμος είμαι.
Ρε αδερφέ δεν είμαι ρομπότ.
Άλλες στιγμές είμαι cool, μπαίνω, βλέπω κανένα μαργαριτάρι, το παίρνω στην πλάκα ή τουμπεκιάζομαι και λήγει εκεί η φάση.
Άλλες τα μυαλά μου πονάνε, διαβάζω κάτι που με βγάζει εκτός εαυτού και απαντάω αναλόγως.
Άλλες πάλι κουβεντιάζω ήρεμα γιατί και ο συνομιλητής μου μιλάει σε ίδιους μ' εμένα τόνους.
Και στην τελική ΠΑΟΚ είμαστε. Τι να σου πει και λίγος διχασμός προσωπικότητας.

Εδω μιλαμε οτι καποιοι δινουν + στον Κλαους να φυγει απο τον ΠΑΟΚ και ας τον καλυπτει οικονομικα επειδη δεν θα ειναι ανταγωνιστικος (Ο ΠΑΟΚ) οτιναναι.
Δηλαδη λενε στο ΠΑΟΚτσακι αν γουσταρεις φυγε γιατι εδω δεν θα δεις τιτλους και ανταγωνιστικη ομαδα.
Μαλιστα ο αρρωστος τον παρομοιασε με τη περιπτωση φραγκοφωνουλη (σπανουλη) λεγοντας οτι πηγε στο γαυρο για να ειναι πρωτο ονομα και οχι για τα χρηματα.
Και επι τη ευκαιρια να του πω οτι ειναι μ@λ@κ@ς που φευγει αν φευγει, το φορουμ δεν ειναι οι μοντ αλλα ειναι τα μελη οι μοντ ειναι εδω για να τηρουν τους κανονες (οταν λενε την αποψη τους για κατι ειναι μελη και οχι μοντ τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω) και να μην αφηνουν να ξεφευγουν οι συζητησεις.
Και τον φνκατι λενε πολλοι να διωχθει απο το φορουμ δεν ειδα την ιδια αντιμετωπιση-υπερασπιση της ελευθεριας λογου.
Δε συγκρινω τον αρρωστο με τον φν απλα προσπαθω να πω οτι ολοι εχουν δικαιωμα αποψης και λογου δε γινεται ομως να αγαπιομαστε ολοι μεταξυ μας.
Ενταξει λιγο βαρυ αυτο που ειπε ο βροχοποιος αλλα οσοι τον ξερουμε ειμαστε σιγουροι οτι βγηκε εξω απο τα ρουχα του με τη συνεχη (η αληθεια ειναι) ειρωνικη συμπεριφορα του αρρωστου που επισης ομως οσοι τον ξερουμε λεμε οτι αυτος ειναι ο αρρωστος οποτε ειναι λιγο κουλουβαχατα η κατασταση.
Εχω γραψει χιλιες φορες εδω μεσα οτι εχουν χαθει αξιολογα μελη απο το φορουμ για μια διαφορα που ειχαν και δε μπορεσαν να τη λυσουν.
Αν το φορουμ κανει κακο στην υγεια τους καλως αποχωρησαν αν ομως το κανουν λογο εγωισμου και ξεροκεφαλιας τοτε τι να πω,χανουν τη μοναδικη αυθεντικη ΠΑΟΚτσηδικη παρεα του διαδικτυου.
Υ.Γ Το μαμησα πολυ με τα εκτος θεματος,Κλαους υπογραψε ρε αγορι μου να ησυχασουμε λιγο τοσα περασαμε φετος δε μας λυπασε;
Δηλαδη λενε στο ΠΑΟΚτσακι αν γουσταρεις φυγε γιατι εδω δεν θα δεις τιτλους και ανταγωνιστικη ομαδα.
Μαλιστα ο αρρωστος τον παρομοιασε με τη περιπτωση φραγκοφωνουλη (σπανουλη) λεγοντας οτι πηγε στο γαυρο για να ειναι πρωτο ονομα και οχι για τα χρηματα.
Και επι τη ευκαιρια να του πω οτι ειναι μ@λ@κ@ς που φευγει αν φευγει, το φορουμ δεν ειναι οι μοντ αλλα ειναι τα μελη οι μοντ ειναι εδω για να τηρουν τους κανονες (οταν λενε την αποψη τους για κατι ειναι μελη και οχι μοντ τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω) και να μην αφηνουν να ξεφευγουν οι συζητησεις.
Και τον φνκατι λενε πολλοι να διωχθει απο το φορουμ δεν ειδα την ιδια αντιμετωπιση-υπερασπιση της ελευθεριας λογου.
Δε συγκρινω τον αρρωστο με τον φν απλα προσπαθω να πω οτι ολοι εχουν δικαιωμα αποψης και λογου δε γινεται ομως να αγαπιομαστε ολοι μεταξυ μας.
Ενταξει λιγο βαρυ αυτο που ειπε ο βροχοποιος αλλα οσοι τον ξερουμε ειμαστε σιγουροι οτι βγηκε εξω απο τα ρουχα του με τη συνεχη (η αληθεια ειναι) ειρωνικη συμπεριφορα του αρρωστου που επισης ομως οσοι τον ξερουμε λεμε οτι αυτος ειναι ο αρρωστος οποτε ειναι λιγο κουλουβαχατα η κατασταση.

Εχω γραψει χιλιες φορες εδω μεσα οτι εχουν χαθει αξιολογα μελη απο το φορουμ για μια διαφορα που ειχαν και δε μπορεσαν να τη λυσουν.
Αν το φορουμ κανει κακο στην υγεια τους καλως αποχωρησαν αν ομως το κανουν λογο εγωισμου και ξεροκεφαλιας τοτε τι να πω,χανουν τη μοναδικη αυθεντικη ΠΑΟΚτσηδικη παρεα του διαδικτυου.
Υ.Γ Το μαμησα πολυ με τα εκτος θεματος,Κλαους υπογραψε ρε αγορι μου να ησυχασουμε λιγο τοσα περασαμε φετος δε μας λυπασε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 10 Σεπ 2014, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Κρανάτε, επειδή το έχεις παραγ@μήσει ελαφρώς με το 14 και δε λες με τίποτα να καταλάβεις ότι έχουμε πει, από δω και πέρα κάθε τι που έχει μέσα το "14" θα σβήνεται...
Κάτσε ρε Ντίνο.
Τόσο καιρό λέτε να μην τον χαρακτηρίζουμε ούτε με βάση το ανάστημά του, ούτε με βάση την κόμμωση του, ούτε με βάση την καταγωγή του, ούτε με βάση τη μεταγραφή του, ούτε με βάση την ποδοσφαιρική του αξία.
Δηλαδή τι σε ενοχλεί να τον λέω με το νούμερο του?
Ούτε τον βρίζω, ούτε τίποτα.
Τόσο καιρό λέτε να μην τον χαρακτηρίζουμε ούτε με βάση το ανάστημά του, ούτε με βάση την κόμμωση του, ούτε με βάση την καταγωγή του, ούτε με βάση τη μεταγραφή του, ούτε με βάση την ποδοσφαιρική του αξία.
Δηλαδή τι σε ενοχλεί να τον λέω με το νούμερο του?
Ούτε τον βρίζω, ούτε τίποτα.