Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Σαουδική Αραβία έκλεισαν οι μεταγραφές. Μονο Eμιράτα και Κατάρ έμειναν από εκεί γύρω
-
προλαμβανεσε . Απο μενα ναι!tonipap801 έγραψε:αν υποθεσουμε οτι παμε για νεαρο παιχτη (<25), με δεξι ποδι, που μπορουμε να τον παρουμε σχετικα φτηνα (συμβολαιο να ληγει του χρονου), τοτε οι παρακατω φαινονται ενδιαφεροντες:
https://www.transfermarkt.co.uk/mujaid- ... ler/497663
https://www.transfermarkt.co.uk/lucas-n ... ler/743379
https://www.transfermarkt.co.uk/colin-k ... ler/622722
https://www.transfermarkt.co.uk/lukas-m ... ler/345780
https://www.transfermarkt.co.uk/tobias- ... ler/851385
https://www.transfermarkt.co.uk/luca-ki ... ler/384553
https://www.transfermarkt.co.uk/lukasz- ... ler/554969
https://www.transfermarkt.co.uk/juanma- ... er/1146029
https://www.transfermarkt.co.uk/georgiy ... ler/718758
Παιδια αληθεια ακομα πιστευετε σε επιστροφη Μεϊτε;
Εγω παλι πιστευω οτι αν γινουν 2 κινησεις χαφ και στοπερ θα πανε για ψαγμενια μικρους σαν τον σωτηρη και τον μεξικανοαμερικανο που θα τους δουλεψει φουλ φετος ο Λουτσι και θα τους βαλει πιο εντονα του χρονου μιας και πολλα συμβολαια ληγουν. Ειδικα στα χαφ. πιο σημαντικο το θεωρω για την επομενη σεζον να ερθει απο τωρα ενας χαφ και να δουλευτει παρα στοπερ.
Εγω παλι πιστευω οτι αν γινουν 2 κινησεις χαφ και στοπερ θα πανε για ψαγμενια μικρους σαν τον σωτηρη και τον μεξικανοαμερικανο που θα τους δουλεψει φουλ φετος ο Λουτσι και θα τους βαλει πιο εντονα του χρονου μιας και πολλα συμβολαια ληγουν. Ειδικα στα χαφ. πιο σημαντικο το θεωρω για την επομενη σεζον να ερθει απο τωρα ενας χαφ και να δουλευτει παρα στοπερ.
Προσωπικά, δεν μου προκαλούν καμία ανασφάλεια οι κινήσεις των άλλων και δεν ζηλεύω καμία.
Κοιτάω μόνο την ομάδα μου και πως μπορεί να γίνει καλύτερη.
Χρειαζόμασταν ένα ακόμα καλό δεξί στόπερ και καλό θα ήταν να είχε έρθει και ο Μειτε.
Τα ειπαμε, όμως, αυτά και τα εξαντλήσαμε.
Τέλος, φτάνει. Πάμε με αυτούς που έχουμε (ο οποίοι μόνο άσχημοι δεν είναι) να τους μαμησουμε όλους!
Κοιτάω μόνο την ομάδα μου και πως μπορεί να γίνει καλύτερη.
Χρειαζόμασταν ένα ακόμα καλό δεξί στόπερ και καλό θα ήταν να είχε έρθει και ο Μειτε.
Τα ειπαμε, όμως, αυτά και τα εξαντλήσαμε.
Τέλος, φτάνει. Πάμε με αυτούς που έχουμε (ο οποίοι μόνο άσχημοι δεν είναι) να τους μαμησουμε όλους!
- figurehead4
Κρητικέ δεν επιθυμώ να κάνω την μπαλαδόφατσα και τέτοια χαζά, όμως για Θυμιάνη και Γκόμεζ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχει τουλάχιστον σπουδαία πρώτη ύλη.kritikos44 έγραψε:Τουλάχιστον δε θα κάνουμε κίνηση (απελπισίας) για κρέας τον Μανωλα ,για να βγει η λίστα
Αν και ΠΑΟΚ είσαι, ικανούς τους έχω ακόμα και τώρα
Από κει και πέρα τώρα όπου κι αν υπογράψει ο οποιοσδήποτε παίκτης Ευρώπη δε θα παίζει
Και θα το ξαναπώ
Αν είχαμε πάρει με ένα 500 τον χρόνο τον Φαμπιάνο για back up του Κεντζιόρα τώρα θα ήμασταν ΟΚ
Επαρκής αγωνιστικά, φτηνός, και αν ήταν εκτός λίστας δε θα έτρεχε τίποτα, γνώστης του πρωταθλήματος, μηδέν προσαρμογή
Τώρα ο οποιοσδήποτε έρθει θα πρέπει να είναι καλός παίκτης και όχι απλά ένα αριθμητικό συμπλήρωμα
Προκειμένου να ξεκουραστεί ο Κεντζιόρα ενόψει ενός ντέρμπι ή ευρωπαϊκού ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ισάξιος του για να μην έχουμε απώλειες
Βέβαια εγώ απορώ με πολλούς που είναι σίγουροι ότι ο Θυμιάνης θα τα καταφέρει και ότι είναι παικταράς.
Μακάρι το παλικάρι να βγάλει μάτια, αλλά το πρόσφατο παράδειγμα του Κάργα εμένα προσωπικά με κάνει να κρατώ μικρό καλάθι
Και επίσης στηρίζουμε τις ελπίδες μας στο παλικάρι που έχει παίξει ίσα ίσα μια σεζόν Α εθνική και παίκτες όπως τον Σταφυλίδη τους έχουμε βγάλει σαπάκια
Ακόμα και αριθμητικά αν ερχόταν πχ ο Σταφυλίδης θα είχαμε ένα παίκτη παραπάνω στην Ευρώπη και για όνομα του Θεού πόσο χειρότερος από τον άχρωμο Σοάρες θα ήταν?
Και το χειρότερο είναι ότι άμα δε βγει ο Γκομεζ, προβλέπεται να κάμει ο Μπάμπα ότι έκανε ο Κεντζιόρα πέρυσι, να παίζει καμιά 30 ματς σερί
Τον Θυμιάνη τον είδα σε καμιά δεκαριά ματς πέρυσι, εκ των οποίων 3 μέσα από την κερκίδα και τον Γκόμεζ που δεν τον ήξερα καθόλου, έψαχνα όταν ήρθε χίλια δυο πράγματα και ειλικρινά πρόκειται για περίπτωση Σορετίρε. Αν βρω χρόνο θα τα βάλω σε μια σειρά να τα γράψω κι εδώ.
Το αν το ταλέντο τους συνδυαστεί με πνευματικά χαρίσματα που απαιτούνται για να παίξουν στον ΠΑΟΚ μένει να το δούμε. Όμως πώς γίνεται να θέλουμε από τη μια να φεύγουν γέροι και σαπακια και από την άλλη να μην τολμάμε να εμπιστευτούμε νέα παιδιά; Εμείς που πήραμε ζωή από τα 3Κ και μόνο; Κι ας κάνουν λάθη. Αν ο Θυμιάνης κάνει τα λαθη του Εκόνγκ, μπορεί να μάθει και να εξελιχτει. Μπορεί και να τον διαλύσουν φυσικά, όπως το Λύρατζη. Ναι αλλά έτσι συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Στην πράξη χτίζεται ο παίχτης. Ενώ ο Εκόνγκ δεν θα άλλαζε.
Τα ίδια και με τον Ράφα. Ένας ασήμαντος παίχτης ήταν. Πόσο χειρότερα να παίξει αυτός ο τρελός που σφάζονται δύο εθνικές για πάρτη του; Αλλά αν δεν μπει στη φωτιά, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Δεν το γράφω για να σου κάνω τον έξυπνο. Κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει. Απλώς έχω λιγότερο άγχος από σένα και πολλά άλλα παιδιά, γιατί ξέρω τους παίχτες και έχω μια αισιοδοξία. Λίγο να μετριασω το άγχος σας θέλω δηλαδή και όχι να πω με σιγουριά πως είμαστε κομπλέ.
Με σιγουριά θα πω μόνο ότι ο Θυμιάνης με τον Κάργα έχουν τόση σχέση ποιοτικά όση ο Κεντζιόρα με τον Νάσμπεργκ. Σαν πρώτη ύλη. Αν τώρα βαρεθεί να δουλεψει ο Θυμιάνης, δεν θα κάνει ούτε την καριέρα του Κάργα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο Θυμιανης έχει την ποιότητα που απαιτείται (το οποίο βέβαια πρέπει να αποδειχτεί μέσα στο γήπεδο) δεν παύει να είναι ένας 23χρονος με μόλις 23 παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης Εθνικής. Και αυτά σε μια ομάδα με τελείως διαφορετικές απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ. Σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι, υπάρχουν απειρα παραδείγματα late bloomers στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε περίπτωση η ένταξη του πρέπει να είναι σταδιακή για να μην καεί.
Γι’ αυτό και η άποψη μου ήταν ότι έπρεπε να είναι 5ος φέτος είτε στα χάφ είτε στα στόπερ, να πάρει κάποια ματς, να δοκιμαστεί και να δούμε να μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του.
Τα έφερε η μοίρα να γίνει τελικά το 4ο μας στόπερ όποτε είναι πιθανό να γίνει και η ένταξη του πιο γρήγορα με το ρίσκο βέβαια να είναι και μεγαλύτερο.
Σε κάθε περίπτωση με τον συγκεκριμένο προπονητή το σίγουρο είναι ότι οποιος αξίζει παίζει. Κολλήματα δεν έχει.
Άρα θα δούμε τι θα γίνει με τον Θυμιανη μέσα στην χρόνια.
Δημήτρη, προσωπικά δεν βλέπω να έρχεται άλλος παίκτης αλλά αυτό είναι εκτίμηση όχι πληροφορία έτσι; Θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι, υπάρχουν απειρα παραδείγματα late bloomers στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε περίπτωση η ένταξη του πρέπει να είναι σταδιακή για να μην καεί.
Γι’ αυτό και η άποψη μου ήταν ότι έπρεπε να είναι 5ος φέτος είτε στα χάφ είτε στα στόπερ, να πάρει κάποια ματς, να δοκιμαστεί και να δούμε να μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του.
Τα έφερε η μοίρα να γίνει τελικά το 4ο μας στόπερ όποτε είναι πιθανό να γίνει και η ένταξη του πιο γρήγορα με το ρίσκο βέβαια να είναι και μεγαλύτερο.
Σε κάθε περίπτωση με τον συγκεκριμένο προπονητή το σίγουρο είναι ότι οποιος αξίζει παίζει. Κολλήματα δεν έχει.
Άρα θα δούμε τι θα γίνει με τον Θυμιανη μέσα στην χρόνια.
Δημήτρη, προσωπικά δεν βλέπω να έρχεται άλλος παίκτης αλλά αυτό είναι εκτίμηση όχι πληροφορία έτσι; Θέλω να είμαι ξεκάθαρος.
Δεν νομιζω να ερθει αλλος παικτης,να το εχετε εστω στο πισω μερος του μυαλου σας καποιοι π πιστευουν οτι θα ερθει ,για να μην απογοητευτουν οπως χθες.
Είναι οι αντίστοιχοι που λένε ότι τον Ιούνιο δεν έρχονται καλοί παίχτες στην Ελλάδα, αλλά και τελευταίες μέρες δεν μπορείς να κλείσεις κάτι καλό υπό πίεση..psykoman έγραψε:Επειδη αρκετοι εγραφαν οτι δεν μπορεις να φερεις καλο παικτη αν δεν δηλωθει στην λιστα και να παιξει ευρωπη κτλ...
Εγω μια χαρα βλεπω θα ερθει ο Κορεα απ την Ιντερ στο βαζελο..

Στοπερ θα ερθει 100%. Απο εκει και περα αυτον https://www.transfermarkt.com/daniel-am ... ler/214056 που ηταν συμπαικτης του Κολει ,εχει περασει τη μιση του καριερα ως στοπερ και τη μιση ως αμυντικο χαφ και εχει μεινει εκτος λιστας της Μπεσικτας γιατι δεν τον θελουμε?
Οχι ρε τι πληροφορια εγω ιδεα δεν εχω, απλα ψαχνω τα ροστερ να βρω τι υπαρχει διαθεσιμο και αυτος ειναι διαθεσιμος και καλυπτει θεωρητικα πολλα θελω ,καθως και τον Κολει γνωριζει και δυο θεσεις που ποναμε παιζει και εκτος πλανων των Τουρκων ειναι.Φανταζομαι βεβαια οτι αυτα τα γνωριζουν και στη ΠΑΕ,δεν γινεται να ειμαστε οι μονοι που δεν κοιταμε τι ξεφορτωνεται η Τουρκια.Απλα καπου πηρε το ματι μου παιδια να λενε μακρια απο αυτον και αναρωτιεμαι γιατι.
- buffalobill4
Πλέον που έκλεισε και η λίστα της Ευρώπης ας πω κι εγώ δύο λόγια.
Καταρχήν να πούμε οτι οικονομικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Η παε, ο ιδιοκτήτης της δηλαδή έχουν δείξει ένα τρομερό consistency του έσοδα - έξοδα στις μεταγραφές. Εμένα αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο γιατί η οικονομική πολιτική μιας εταιρεία θα πρέπει να διαμορφώνεται από την ίδια την εταιρεία και όχι τον ανταγωνισμό. Δηλώσεις δηλαδή του τύπου "ο βαζελος και η αεκ έκαναν ολ ιν, εμείς γιατί όχι" δεν πρέπει να μας απασχολούν. Η αεκ έχει νέο ιδιοκτήτη που σίγουρα θέλει να γίνει αρεστός. Ο βαζελος μπορεί να έχει πιο τυχοδιώκτη ιδιοκτήτη μπορεί ίσως να έχει και ευκαιριακο συνιδιοκτητη (βλ. Ατζουν). Αν τυχόν δηλαδή και πέφταμε έξω οικονομικά, μαζί μας και ο βαζελος, θα βρισκόταν κανείς να πει "Α εντάξει, τουλάχιστον καταστράφηκε και ο βαζελος μαζί μας". Κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικό του στυλ. Ο Ιβάν είναι του νοικοκυρεματος, πάμε παρακάτω.
Αγωνιστικά η ομάδα άλλη μια χρονιά θα βασιστεί στον προπονητή και την ομοιογένεια του συνόλου της. Υπό αυτό το πρίσμα ο προπονητής θέλει τις λιγότερες αλλαγές στο ροστερ. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί διδάσκει κάποια αστροφυσική και μόνο οι παρόντες μπορούν να καταλάβουν αλλά για την ποιότητα των προπονήσεων. Όσο περισσότεροι παίκτες γνωρίζουν αυτά που απαιτεί ο προπονητής σε αυτές, τόσο πιο γρήγορα μπαίνουν στο κλίμα οι καινούριοι. Αγωνιστικά μπορώ να πω πως ακόμα και έτσι έχουμε πλήρως ανταγωνιστικό ροστερ ακόμα και για το μπακ του μπακ. Ο ανταγωνισμός έχει βελτιωθεί αλλά και εμείς έχουμε το μεγαλύτερο όπλο στα ομαδικά αθλήματα. Ομοιογένεια και πλάνο σταθερό. Στην Ευρώπη θα παλέψουμε πιστεύω για την πρόκριση στον επόμενο γύρο μέσω των νοκ άουτ. Στα ματς με γαλατα και Μάντσεστερ περιμένω να σταθούμε όπως σε όλα τα δύσκολα εκτός έδρας του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, εξαιρετικά δηλαδή.
Στα μεταγραφικα είμαι μια χαρά. Θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν ερχόταν ο μειτε, έστω και αντί του μπακαγιοκο, αν είχε αποκτηθεί ένας φερελπις σέντερ μπακ ή είχε ανέβει συνειδητά κάποιος από β ομαδα και αν βγει ο τσαλοφ. Τότε θα είχαμε το απόλυτο για μένα.
Πάμε τώρα και σε αυτά που δεν μου άρεσαν. Δεν νοείται να λες ότι έχεις τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και να μην ανεβάζεις κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 παίκτες για το ροτεισο της πρώτης ομάδας. Φέτος κανένας, πέρσι επίσης κανένας. Επίσης δεν αποφύγαμε πάλι τις παλινωδίες με έναν στόχο που σερνεται για μήνες. Κάθε χρόνο υπάρχει ένας τέτοιος. Φέτος υπήρξαν δύο. Μπρεθ και μειτε. Κοινός παρονομαστής, κανένας δεν ήρθε. Όσα χρόνια θυμάμαι, όταν ακόλουθαμε αυτήν την τακτική πάντα τρώμε τα μούτρα μας. Εξαίρεση ο Βέρνμπλουμ με τη συνέχεια που είχε, αν και τυχαία εξέλιξη. Τέλος η αδυναμία να βγάλεις λεφτά από τις φυρες σου. Σοαρες και Νασμπεργκ είχαν συμμετοχή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ενώ ο Σαματά αν και χωρίς νούμερα είχε ξεκάθαρο ρόλο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Θα έπρεπε να βγάζεις έστω και κάτι από τέτοιους παίκτες.
Καταρχήν να πούμε οτι οικονομικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Η παε, ο ιδιοκτήτης της δηλαδή έχουν δείξει ένα τρομερό consistency του έσοδα - έξοδα στις μεταγραφές. Εμένα αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο γιατί η οικονομική πολιτική μιας εταιρεία θα πρέπει να διαμορφώνεται από την ίδια την εταιρεία και όχι τον ανταγωνισμό. Δηλώσεις δηλαδή του τύπου "ο βαζελος και η αεκ έκαναν ολ ιν, εμείς γιατί όχι" δεν πρέπει να μας απασχολούν. Η αεκ έχει νέο ιδιοκτήτη που σίγουρα θέλει να γίνει αρεστός. Ο βαζελος μπορεί να έχει πιο τυχοδιώκτη ιδιοκτήτη μπορεί ίσως να έχει και ευκαιριακο συνιδιοκτητη (βλ. Ατζουν). Αν τυχόν δηλαδή και πέφταμε έξω οικονομικά, μαζί μας και ο βαζελος, θα βρισκόταν κανείς να πει "Α εντάξει, τουλάχιστον καταστράφηκε και ο βαζελος μαζί μας". Κάθε ιδιοκτήτης έχει το δικό του στυλ. Ο Ιβάν είναι του νοικοκυρεματος, πάμε παρακάτω.
Αγωνιστικά η ομάδα άλλη μια χρονιά θα βασιστεί στον προπονητή και την ομοιογένεια του συνόλου της. Υπό αυτό το πρίσμα ο προπονητής θέλει τις λιγότερες αλλαγές στο ροστερ. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί διδάσκει κάποια αστροφυσική και μόνο οι παρόντες μπορούν να καταλάβουν αλλά για την ποιότητα των προπονήσεων. Όσο περισσότεροι παίκτες γνωρίζουν αυτά που απαιτεί ο προπονητής σε αυτές, τόσο πιο γρήγορα μπαίνουν στο κλίμα οι καινούριοι. Αγωνιστικά μπορώ να πω πως ακόμα και έτσι έχουμε πλήρως ανταγωνιστικό ροστερ ακόμα και για το μπακ του μπακ. Ο ανταγωνισμός έχει βελτιωθεί αλλά και εμείς έχουμε το μεγαλύτερο όπλο στα ομαδικά αθλήματα. Ομοιογένεια και πλάνο σταθερό. Στην Ευρώπη θα παλέψουμε πιστεύω για την πρόκριση στον επόμενο γύρο μέσω των νοκ άουτ. Στα ματς με γαλατα και Μάντσεστερ περιμένω να σταθούμε όπως σε όλα τα δύσκολα εκτός έδρας του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, εξαιρετικά δηλαδή.
Στα μεταγραφικα είμαι μια χαρά. Θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν ερχόταν ο μειτε, έστω και αντί του μπακαγιοκο, αν είχε αποκτηθεί ένας φερελπις σέντερ μπακ ή είχε ανέβει συνειδητά κάποιος από β ομαδα και αν βγει ο τσαλοφ. Τότε θα είχαμε το απόλυτο για μένα.
Πάμε τώρα και σε αυτά που δεν μου άρεσαν. Δεν νοείται να λες ότι έχεις τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και να μην ανεβάζεις κάθε χρόνο τουλάχιστον 2 παίκτες για το ροτεισο της πρώτης ομάδας. Φέτος κανένας, πέρσι επίσης κανένας. Επίσης δεν αποφύγαμε πάλι τις παλινωδίες με έναν στόχο που σερνεται για μήνες. Κάθε χρόνο υπάρχει ένας τέτοιος. Φέτος υπήρξαν δύο. Μπρεθ και μειτε. Κοινός παρονομαστής, κανένας δεν ήρθε. Όσα χρόνια θυμάμαι, όταν ακόλουθαμε αυτήν την τακτική πάντα τρώμε τα μούτρα μας. Εξαίρεση ο Βέρνμπλουμ με τη συνέχεια που είχε, αν και τυχαία εξέλιξη. Τέλος η αδυναμία να βγάλεις λεφτά από τις φυρες σου. Σοαρες και Νασμπεργκ είχαν συμμετοχή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ενώ ο Σαματά αν και χωρίς νούμερα είχε ξεκάθαρο ρόλο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Θα έπρεπε να βγάζεις έστω και κάτι από τέτοιους παίκτες.
- WeWillRockYou
Έχει 3 εκ. συμβόλαιο, πέρσι χρόνια γεμάτη τραυματισμός και οι Τούρκοι παράκαλανε να φύγει.joshua έγραψε:Στοπερ θα ερθει 100%. Απο εκει και περα αυτον https://www.transfermarkt.com/daniel-am ... ler/214056 που ηταν συμπαικτης του Κολει ,εχει περασει τη μιση του καριερα ως στοπερ και τη μιση ως αμυντικο χαφ και εχει μεινει εκτος λιστας της Μπεσικτας γιατι δεν τον θελουμε?