Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εχω ξεκινησει τη μεταγραφικη περιοδο και δεν πολυμιλαω γιατι λεω αντε να δουμε αλλα συμπτωση επαναλαμβανομενη αρχιζει και βρωμαει και πως να μην αρχισει τη γκρινια ο οπαδος?
Περσι το καλοκαιρι διναμε 1 μυριο για Σολτεδο αλλα ουτε ηρθε ουτε πηραμε αλλον.Τον Γεναρη διναμε 1 μυριο για φορ δεν ηρθε κανενας.Τωρα διναμε 1.5 μυριο για τον Ιταλο αλλα ανανεωσαμε τον Μπραντον.Η μας δουλευουν η ειναι αχρηστοι...
Περσι το καλοκαιρι διναμε 1 μυριο για Σολτεδο αλλα ουτε ηρθε ουτε πηραμε αλλον.Τον Γεναρη διναμε 1 μυριο για φορ δεν ηρθε κανενας.Τωρα διναμε 1.5 μυριο για τον Ιταλο αλλα ανανεωσαμε τον Μπραντον.Η μας δουλευουν η ειναι αχρηστοι...
- black_star_ninja
-
Σορρυ για το οφτοπικ αλλα ο Αλαφουζος ειναι σε φαση που κυβερνανε οι κολλητοι του και του κανουν δωρο γηπεδο. Λογικο να χωνει οταν ξερει οτι για τουλαχιστον μια 4ετια ακομα θα ειναι στα πανω του. Ο Ιβαν ειναι στην ακριβως αντιθετη φαση. Τουλαχιστον ο Ιβαν ακομα και τωρα χωνει οσο μπορει, ενω ο Αλαφουζος οταν ζοριστηκε τους αφηνε απληρωτους και κοντεψε να τους ριξει Β΄εθνικη.
Τα είδαμε και τα μεγάλα ονόματα...joshua έγραψε:Κατσε γιατι εγω θα τρελαθω...Δινουμε υποτιθεται 1.5 μυριο για τον Ιταλο και για το βασικο αριστερο εξτρεμ θελουμε παικτη των 300.000? Ποιος Μισιτζαν ρε φιλε και ποιος Μπραντον? Φετος που αδειασε το ροστερ αντι να κανουμε 4-5 ποιοτικες κινησεις να φτιαξουμε κορμο παλυ θα φορτωθουμε μετριατζες που θα ψαχνουμε να ξεφορτωθουμε...
Ας μην βιαζόμαστε...μπορεί να μην μας κάνει κλικ αλλά ο Ολλανδός δεν είναι τυχαίος παίκτης...ούτε στοίχημα είναι... Βασικός επί χρόνια στην Λουντογκορετς (και μην ακούσω ποια Λουντογκόρετς τώρα) ενώ προέρχεται και απο καλή χρονιά στην Τβέντε...
Υ.Γ. Ο Μπράντον δεν ανανέωσε ακόμη.
Μακάρι να κλείσει ο Μισιτζάν...είναι καλός παίκτης και αθλητικός με ταχύτητα, ντρίπλα και στοιχεία που γενικά λείπουν απο την ομάδα...δεν λέω ότι μου προκαλεί ενθουσιασμό αλλά σε σχέση με τα άλλα ονόματα που ακούγονται μου φαίνεται αρκετά τίμια λύση αν είναι σε λογικά χρήματα...Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σημασία δεν έχουν τα ονόματα, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποιος παίκτης, το κίνητρο που έχει να αποδώσει στην Ελλάδα, τα αθλητικά του χαρακτηριστικά, ο επαγγελματισμός του κλπ. Κάποιοι πέρσι ξύνιζαν για το Νάρει και ήταν μια από τις πιο αξιόλογες μεταγραφές των τελευταίων χρόνων σε προσφορά και ο μοναδικός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με νούμερα σε γκολ-ασίστ και σωστός τακτικά.
Το πρόβλημα θα είναι να κλείσει ο κάθε Μισιτζάν με υπέρογκο ποσό...όπως πχ. ακούμε για Μπράντον Τόμας για 650-700 χιλ. πέρα από ότι δεν κάνει για φορ σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ...
Το πρόβλημα θα είναι να κλείσει ο κάθε Μισιτζάν με υπέρογκο ποσό...όπως πχ. ακούμε για Μπράντον Τόμας για 650-700 χιλ. πέρα από ότι δεν κάνει για φορ σε ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ...
Δεν νομιζω οτι το προβλημα σε μας ειναι χρηματικο...μια χαρα διαθετουμε χρηματα...κι αυτο ειναι το τελευταιο που μπορει να προσαψει καποιος στον Ιβαν...και μαγκια του που το κανει σ ενα τετοιο περιβαλλον..
υ.γ.Πραγματικα εχω πεσει κατω απ τα γελια με τα σημερινα δημοσιευματα γενικα...Ο Γκαμπιαντινι στα 31 περναει για ξοφλημενος και ρισκο...ο Τζουρισιτς στην ιδια ηλικια περναει σαν η μεταγραφη της χρονιας για την Ελλαδα.
υ.γ.Πραγματικα εχω πεσει κατω απ τα γελια με τα σημερινα δημοσιευματα γενικα...Ο Γκαμπιαντινι στα 31 περναει για ξοφλημενος και ρισκο...ο Τζουρισιτς στην ιδια ηλικια περναει σαν η μεταγραφη της χρονιας για την Ελλαδα.
Οι Ιταλοί δύσκολα φεύγουν από την χώρα τους και φυσικά μόνο για μεγάλα πρωταθλήματα. Ελπίζω μόνο οι ιθύνοντες να έχουν έτοιμες εναλλακτικές και να μην ξεκινούν από το μηδέν, όπως συνήθως κάνουν. Από όσα μπόρεσα να δω μου κάνει ο Σενεγαλέζος Ντιάν, κάπως άτεχνος, αλλά τρομερά γυμνασμένος και αθλητικός. Τέτοιους θέλουμε κυρίως στην μεσαία και στην επιθετική μας γραμμή, γιατί δεν έχουμε ούτε έναν. Μου αρέσει επίσης και ο Κράσσο της Σεντ Ετιέν, αλλά λένε πως δεν τον θέλει ο Λουτσέσκου. Αληθεύει αυτό;
- pisakaipoupoula
εγώ γελάω με την κατάσταση που μας εχουν φερει οι υπεύθυνοι -ανεύθυνοι...μονο μπράβο αξιζουν
Ρε συ Τζος τον 35χρονο Τάισον γιατί τον έκανες 37?
Υγ πάντως. Τα χοντρά προβλήματα στο θέμα των μεταγραφών ξεκίνησαν από την μέρα που ήρθε ο λουτσέσκου.
Δεν είναι κάποιο μυστικό ότι την πρώτη του χρονιά απέριψε πάνω από καμιά δεκαριά παίκτες που του πρότειναν
Υγ πάντως. Τα χοντρά προβλήματα στο θέμα των μεταγραφών ξεκίνησαν από την μέρα που ήρθε ο λουτσέσκου.
Δεν είναι κάποιο μυστικό ότι την πρώτη του χρονιά απέριψε πάνω από καμιά δεκαριά παίκτες που του πρότειναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 20 Ιουν 2023, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν έχουμε θέμα ρευστοτητας λόγω ουκρανικού δεν περιμένω να μας το πουν, αλλά το να διαρρέουν ότι κυνηγάμε Ιταλούς παιχταράδες δεν βοηθάει. Αν στο τέλος καταλήξουμε με χειρότερο ρόστερ από πέρσι τότε θα έχουν κάνει τεράστιο έγκλημα.