Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ερώτηση προς τα 2-3 άτομα που έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση από τους απλούς οπαδούς:
Η φημολογία πως κλείσαμε δύο παίκτες της Λέφσκι και θα ανακοινωθούν μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Βούλγαρων ισχύει;
Επίσης, μεταγραφές τέλος, ή περιμένουμε κάτι;
Η φημολογία πως κλείσαμε δύο παίκτες της Λέφσκι και θα ανακοινωθούν μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Βούλγαρων ισχύει;
Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζονται, αν θες τη γνώμη μου. Σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται τα απλά μέλη να το παίζουν δικαστές. Πιστεύω δεν θα διαφωνείς.rainmaker έγραψε:Black αυτό δεν χρειάζεται να το κάνεις τώρα.
Επίσης αναφέρεσαι σε κάποια γνωριμία μαζί μου, επειδή δεν καταλαβαίνω αν θέλεις στείλε μου ένα μεηλ
Όχι δεν εννοούσα πως γνωριζόμαστε προσωπικά. Εννοώ πως σε ακολουθούσα από πολύ πιο παλιά και σέβομαι τις απόψεις σου.
αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες εστω και με αρκετη επαναληψη αυτοι που μπαινουν εδω μεσα για να μαθουν τα νεα θα νομιζαν οτι με τα 20xρονα νανακια απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και οποίας αλλης χωρας ετοιμαζαμε την ομαδα για μικτη κοσμου οπως και αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες νουμερο 2 θα νομιζαμε οτι η ομαδα διαλυεται και θα παιζει την παραμονη στην κατηγορια παρα το οτι εχει το 2-3 μπατζετ στο πρωταθλημα.
ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας προσωπικα δεν με πείραζε να διαβαζω αρκετα-συνεχομενα ποστ συγκεκριμενων παιδιων ακομα και με το ιδιο περιεχομενο, οταν μεσα μου εχω κατασταλαξει σε αποφασεις για καποια θεματα της ομαδας, ειτε ειναι συμφωνα ειτε οχι με τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα η των περισσοτερων που γραφουν στο φορυμ
ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας προσωπικα δεν με πείραζε να διαβαζω αρκετα-συνεχομενα ποστ συγκεκριμενων παιδιων ακομα και με το ιδιο περιεχομενο, οταν μεσα μου εχω κατασταλαξει σε αποφασεις για καποια θεματα της ομαδας, ειτε ειναι συμφωνα ειτε οχι με τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα η των περισσοτερων που γραφουν στο φορυμ
Απλούστατα , ΟΧΙ δεν υπάρχει τετοιου είδους παραπληροφόρηση εδώ και δεν δεχόμαστε τέτοιου είδους μπηχτεςdimpaok4 έγραψε:αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες εστω και με αρκετη επαναληψη αυτοι που μπαινουν εδω μεσα για να μαθουν τα νεα θα νομιζαν οτι με τα 20xρονα νανακια απο τους λεβαδειακους και τις λαμιες της πορτογαλιας και οποίας αλλης χωρας ετοιμαζαμε την ομαδα για μικτη κοσμου οπως και αν δεν υπηρχαν και οι διαφορετικες φωνες νουμερο 2 θα νομιζαμε οτι η ομαδα διαλυεται και θα παιζει την παραμονη στην κατηγορια παρα το οτι εχει το 2-3 μπατζετ στο πρωταθλημα.
όχι και ναι περιμένουμε κατιAnthimox έγραψε:Ερώτηση προς τα 2-3 άτομα που έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση από τους απλούς οπαδούς:
None taken αδερφέ. Έκατσα (μαζοχιστικά) και διάβασα ξανά τα ποστ των τελευταίων ημερών και παραδέχομαι ότι το παρακανα. Στο δικό μου το μυαλό αντιδρώντας σε μια περιρρέουσα αντιληψη ότι μόνο ο ΠΑΟΚ τα κάνει όλα @@@τα. Αλλά όντως το παρακανα σε βαθμό κουραστικό.renegade έγραψε:Γιατί ρε μάστορα δεν αναφέρεσαι στα ποστ του νιουνες ( νιουνες κανενα προσωπικό θέμα μαζί σου) που μπορεί να είναι περισσότερα και των τριών μαζί?sic-4 έγραψε:Στην αρχη καταλαβες 3 σελιδες και σου φανηκαν λιγα τα 8 στα 45 σε ενα φορουμ που συμμετεχουν 200 ανθρωποι. Δηλαδη το 1/6 για παρτη σου και σου φανηκε και λιγο...Blackgr4 έγραψε: Σε 3 σελίδες που η κάθε σελίδα χωράει 15 σχόλια, δηλαδή 45 στο σύνολο, είδες 8 δικά μου και σου φάνηκαν πολλά;
Κουραστικό, αγενές και άρρωστο, είναι να παριστάνεις πως σε ενοχλεί η παράβαση (αν υφίσταται αυτό) των "κανόνων", αλλά επί της ουσίας σε ενοχλεί η διαφορετική άποψη και δεν έχεις αυτό που πρέπει για να το πεις.
Αν είχα γράψει 8 φορές "Χίλια μπράβο στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον υπέροχο σχεδιασμό της" δεν πιστεύω να σε ενοχλούσα.
Ντροπή μεγάλε. Απλά ντροπή.
Εχεις παρουσια σχεδον σε καθε σελιδα λεγοντας πανω-κατω το ιδιο πραγμα. Ε ενταξει, το εμπεδωσαμε ρε φιλε. Δεν νομιζω οτι παραβαινεις κανεναν κανονισμο αλλα νομιζω οτι εισαι στο οριο του spam.
Αποψη που να λεει "Χίλια μπράβο στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον υπέροχο σχεδιασμό της" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ υπηρχε και ΑΝ επαναλαμβανοταν σε καθε σελιδα θα με ενοχλουσε το ιδιο.
Τελος, θα μπορουσαμε να κανουμε κριτικη στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ και στους ανθρωπους απο τους οποιους περιμενουμε να μας δωσουν χαρες, χωρις να εκφραζομαστε απαξιωτικα γι αυτους. Πιθανον θα υπαρχουν και εξαιρεσεις οταν εχεις κανεναν Τζαβελα πχ, αλλα εδω εχει γινει κανονας να αναφερομαστε απαξιωτικα και ειρωνικα σε παικτες, προπονητες, διοικουντες και ολους οσους υπηρετουν την ασπρομαυρη φανελα. Αυτο, σε ενα ΟΠΑΔΙΚΟ forum ενοχλει και ειναι προβλημα. Ο οπαδος δεν πολυγουσταρει να του μειωνουν το δυναμικο της ομαδας του διαρκως και αλογιστα.
Εκεί δεν σε ενοχλεί η επανάληψη?
Υγ dimpaok4 κάνει ο ΠΑΟΚ διπλές προπονήσεις αυτή την περίοδο?
Ή μήπως κανει σκληρες?
Αυτη την εποχή οι προπονήσεις λογικά είναι χαλαρές
Για να επιστρέψουμε στα μεταγραφικά και επειδή "χυθηκε πολύ μελανι" για τον συγκεκριμένο εδώ μέσα.
Σύμφωνα με τα μέσα του Mexico ο Σοτελδο είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Santos με τη μορφή του δανεισμού.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύμφωνα με τα μέσα του Mexico ο Σοτελδο είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Santos με τη μορφή του δανεισμού.
Παει κ αυτος, παει και ο Boetius, κανα δεκαρι θα παρουμε; [FACE WITH TEARS OF JOY]
-
paokpantou
????serres60 έγραψε:2 γκολακια ο Φερνάντες χτες. Ψαχτε 10αρι στην Αλάσκα αμπαλοι.
Αφίξεις σε παίκτες δεν ξέρω αν θα έχουμε.
Αφίξεις ΠΟΛΎ πιο σημαντικές, κάτι πήρε το αυτί μου πως θα έχουμε σχετικά σύντομα. Με την ελπίδα πάντα να υπάρχει ακόμα η ίδια.. καύλα.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο σόρυ.
Αφίξεις ΠΟΛΎ πιο σημαντικές, κάτι πήρε το αυτί μου πως θα έχουμε σχετικά σύντομα. Με την ελπίδα πάντα να υπάρχει ακόμα η ίδια.. καύλα.
- paokovios1974
Τοσα χρονια δε μαθατε.
31 Αυγουστου θα ζησουμε το θριλερ με το 10ρι.
Και μετα θα ερθει ο ο σπαντασιο.
31 Αυγουστου θα ζησουμε το θριλερ με το 10ρι.
Και μετα θα ερθει ο ο σπαντασιο.
- paokovios1974
Εχει κολλήσει την αρωστια αδερφέ δε φοβάμαι.Blackgr4 έγραψε:Αφίξεις σε παίκτες δεν ξέρω αν θα έχουμε.
Προσωπικά διαφωνώ.nunies4 έγραψε: None taken αδερφέ. Έκατσα (μαζοχιστικά) και διάβασα ξανά τα ποστ των τελευταίων ημερών και παραδέχομαι ότι το παρακανα. Στο δικό μου το μυαλό αντιδρώντας σε μια περιρρέουσα αντιληψη ότι μόνο ο ΠΑΟΚ τα κάνει όλα @@@τα. Αλλά όντως το παρακανα σε βαθμό κουραστικό.
Κουραστικό είναι να διαβάζεις ποστ που δεν έχουν να πουν τίποτα και απλά επιτίθενται στην αντίθετη άποψη.
Μπορεί να βλέπουμε τελείως διαφορετικα τα πράγματα αλλά δεν με ενοχλεί η άποψη σου ούτε το να κάνω συζήτηση μαζί σου...το αντίθετο.
Όσο για τον αριθμό ποστ ( που κάποιοι κάθονται και μετράνε) είναι πολλές φορές και συγκυριακο. Είτε γιατί μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο μέλλων ένας διάλογος είτε γιατί κάποιος μπορεί να γράψει μια άποψη και κάποια άτομα να του απευθύνουν κάποιες ερωτήσεις ή να σχολιάσουν τα λεγόμενα του κάτι που δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερα ποστ και ανάλυση.
Αν φτάσουμε στο σημείο να γράφουμε ένα ποστ,να με ρωτάς κάτι και να μην σε απαντάω γιατί ξεπεράσαμε το όριο ποσταρισματων που θέτουν κάποιοι στο μυαλό τους...τότε το χάσαμε το παιχνίδι.
Υγ το να δηλώνει κανείς ότι κουράστηκε από κάποια σχόλια και να στέλνει και μέιλ στους διαχειριστές,λες και τον υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις τα πάντα στο φόρουμ...είναι τουλάχιστον αχαρακτηριστο
δεν ηθελαν να τον δωσουν σε εμας οποτε δε πειραζει....JohnDag έγραψε:Για να επιστρέψουμε στα μεταγραφικά και επειδή "χυθηκε πολύ μελανι" για τον συγκεκριμένο εδώ μέσα.