Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Τους βαραν εκει που πονανε οι γαυροι στην αμυνα.
- navigator11
Και ο Γκατσινοβιτς Τζος. Όργια κάνει
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε προταθεί και σε εμάς αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε προταθεί και σε εμάς αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια
Του γαύρου βουτάνε απεγνωσμένα...τα έχουν φτύσει από το τρέξιμο που τους κάνει το χαρτί αλλά ο ρεφ δεν μασάει για την ώρα
-
Τον Αλμέιδα της Κούλας τον λες και μάγο. Μεσοεπιθετικα έφερε Γκατσινοβιτς και Πινέδα και εμφανίζει τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με το περσινό σιχαμα.
Ο Πασχαλακης έκανε και καραγκιοζιλικια μπροστα στην 7. Μια ζωή καραγκιόζης.
Ο Πασχαλακης έκανε και καραγκιοζιλικια μπροστα στην 7. Μια ζωή καραγκιόζης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 13 Νοέμ 2022, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύω θα έχει γκολ.. αρκετά ανοικτό παιχνίδιnavigator11 έγραψε:Η ισοπαλία δύσκολο να κάτσει, λέτε;;
Το 1-1 εφικτό
Ο Μιτσελ νομιζει οτι ειναι χρονικα στην πρωτη του θητεια. Τους ανεβασει ολους και τον ξεβρακωνουν.
Μονο αν πετυχει κανα γκολ κοντρα στη ροη ο γαυρος, τους εχει κανει γιογιο η επιθετικη γραμμη των χαρτιών.
Αν χασουν, θα τιναξει το πρωταθλημα στον αερα ο χοντρος, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντεξει εκτος Τσουλου χωρις απευθειας ανάθεση προνομιουχας θεσης.
Αν χασουν, θα τιναξει το πρωταθλημα στον αερα ο χοντρος, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντεξει εκτος Τσουλου χωρις απευθειας ανάθεση προνομιουχας θεσης.
Είναι τόσο ύπουλη και βρώμικη η χάρτινη κουλα που μετά το σεισμό η δεύτερη μου επιλογή είναι να κερδίσει ο γαύρος.
Καλα εννοειτε ότι σαν αποτελεσμα θελουμε το Χ για να χασουν απο 2 πονταλακια έκαστος.
Ή να πλακωθουν οπως με το βαζελο και να εχει τζερτζελε.
Ή να πλακωθουν οπως με το βαζελο και να εχει τζερτζελε.
αν ο γαύρος έτρωγε ενα στο 20 λεπτο, μετά θα άνοιγε και το σκορ θα ήταν 0-3 στο ημίχρονο, θα είχαμε μπουκαδούρες και ωραία πράγματα , κρίμα....
Τα ίδια λέγανε κι οι άλλοι για το πρωτάθλημα των Πρεσπών.Mitsospaoki4 έγραψε:Έτσι θεωρίες συνωμοσίαςMauroSixama έγραψε:Είμαστε πρώτοι στις θεωρίες συνωμοσίας πλέον. Έχουμε γυρίσει επισήμως σε άλλα χρόνια.
Αυτό που θέλει και το ποκ να είμαστε γραφικοί εμείς που βλέπουμε τι γίνεται μπροστά στα μάτια μας
Όχι φίλε , όλα συμπτώσεις είναι και τυχαία γεγονότα
Σάπια ελληνική νοοτροπία και τίποτα παραπάνω, όλα στημένα, όλα δοσμένα.
Αν χάνουμε εμείς δεν είναι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι, είναι γιατί τους ευνοούν.
Κλασικ.
Δεν σέβονται τις επενδύσεις του στοιχουργου και τον ιδρώτα των μουντιαλικων παικταραδων οι αλητες οι χαρτογιακαδες.Ettien26 έγραψε:1-9 οι τελικές στο πρώτο ημίχρονο διαβάζω.