Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω απορω γιατι κραζετε το scouting team οποιος εχει ερθει απο scouting εχει παρει νταμπλ κ ειναι στην ομαδα χρονια εκτος ελαχιστων περιπτωσεων αυτοι που ηρθαν χωρις scouting περασαν κ δεν ακουμπησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Δευ 21 Ιουν 2021, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

joshua έγραψε:Nα δειτε που στο τελος ο Κρμεντσικ θα καταληξει Τσεχια και με λιγα σχετικα λεφτα.
"Με το μέλλον του Μάικλ Κρμέντσικ ασχολούνται τα βελγικά ΜΜΕ, που βάζουν στο παιχνίδι της απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού και την Σλάβια Πράγας, αφού σημειώνουν ότι ο σύλλογος από την Τσεχία έχει καταθέσει πρόταση στην Μπριζ.

Σύμφωνα με του Βέλγους, η Σλάβια Πράγας είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα που έχει καταθέσει πρόταση για τον Κρμέντσικ, που ολοκλήρωσε την σεζόν στον ΠΑΟΚ με την μορφή του δανεισμού από την Μπριζ.

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, με την Σλάβια Πράγας να έχει μέχρι στιγμής το… προβάδισμα.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Σλάβια, Γιάροσλαβ Τβρντικ που σημείωσε ότι η ομάδα του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και περιμένει την απάντηση της Μπριζ." https://t.co/V9z2sMVEuY?amp=1
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έχουμε πολύ πλάκα πάντως..ούτε μυαλό φαίνεται να βάζουμε.. μόνο πανηγύρι ρε..
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

seaman έγραψε:@ johnpet γράφεις:

"Από το Απρίλιο ταυτόχρονα με την συμφωνία του Λουτσέσκου θα έπρεπε να γίνει και η πρόσληψη του ΤΔ και μέχρι την ανακοίνωση τέλη Μαΐου, να είχε γίνει ο βασικός σχεδιασμός της ομάδας με τις αντίστοιχες διερευνητικές επαφές".

Ο Γκαρσία που ήταν ο ενεργός αυτή την περίοδο προπονητής τι ρόλο θα είχε?
Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Γκαρσία, τα θετικά του και τα αρνητικά του. Επίσης δέχομαι απολύτως την άποψη ότι είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη να θεωρεί ότι πρωταθλητισμό μπορεί να κάνει μόνο με τον Λουτσέσκου και όχι με τον Γκαρσία.
Το σωστό όμως θα ήταν όταν ανέλαβε την ομάδα να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο, από την στιγμή που δεν ήταν σίγουροι για τις δυνατότητές του. Ο Γκαρσία είμαι σίγουρος πάλι θα αναλάμβανε την ομάδα με τον ίδιο ζήλο για διάκριση, ήταν 100% λάθος ο χειρισμός έως και ανήθικος.
Από εκεί και πέρα θα έπρεπε από τις αρχές Απριλίου να είχε γίνει όλοι προεργασία ώστε σήμερα να υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, πλάνο αλλά και τα στελέχη για να τα υλοποιήσουν. Για εμένα όταν βλέπω σήμερα, 21/6 την οργάνωση και τον σχεδιασμό της ομάδας και ταυτόχρονα ακούω δηλώσεις για πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκή ελίτ το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να γελάσω.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, αυτόματα σημαίνει ότι τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς δεν βλέπω να κινούνται για τον Τσέχο.
Και πως να κινηθούν βέβαια όταν δεν ξέρουν καν τι θα γίνει με τον Πολωνό.
Προσωπικη μου άποψη πάντως είναι ότι κάνουν τεράστιο λάθος
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Μα ποιος κάνει τις μεταγραφές στην ομάδα μας τέλος πάντων;;;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ποιες μεταγραφές?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις με τον μανατζερ του...
Εμεις ψωνιζουμε μονο απο δικους μας μανατζαραιους, που μας φροντιζουν και μας φορτ... μας δινουν τα καλυτερα παιχτακια!
Και σε τιμη ευκαιριας φυσικα! Και με σκόντο στα μεσιτικα βεβαιως βεβαιως!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Δυστυχώς δεν βλέπω να κινούνται για τον Τσέχο.
Και πως να κινηθούν βέβαια όταν δεν ξέρουν καν τι θα γίνει με τον Πολωνό.
Προσωπικη μου άποψη πάντως είναι ότι κάνουν τεράστιο λάθος
Τι σχεση εχει ο Πολωνος με τον Τσεχο? Το μονο που εξαρταται απο το τι θα γινει με τον Πολωνο ειναι αν θα παρουμε 1 η 2 παικτες.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Gospi έγραψε:Μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις με τον μανατζερ του...
Εμεις ψωνιζουμε μονο απο δικους μας μανατζαραιους, που μας φροντιζουν και μας φορτ... μας δινουν τα καλυτερα παιχτακια!
Ποιός είναι ο manager του;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για να δούμε λοιπόν. Τα ζητάνε τα 4 ακατέβατα και από τους Τσέχους ή είχαν λειτουργήσει πληθωριστικά τα εγχώρια δημοσιεύματα?
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ο ΤΔ αν δεν είναι επιπέδου Αρνεσεν να πάρει την ομάδα να την τρέξει μπορεί κι να μην χρειάζεται. Συγκεκριμένοι είναι οι μάνατζερ και η διοίκηση μπορεί να μιλάει απευθείας. Αυτό που χρειάζεται είναι ποδόσφαιρανθρωποι. Τέτοιους δεν έχουμε. Και δεν ξέρουμε να φερθούμε σε ποδοσφαιριστές κλπ.

Όποτε παιδια εμένα δεν μου λέει κάτι που δεν έχουμε τδ. Εμένα με νοιάζει ότι δεν έχουμε πλάνο. Όπως την χρόνια του πρωταθλήματος που δεν πήραμε τον χάφ που χρειαζόμασταν όπως την χρόνια της Σπαρτάκ που περιμέναμε μέχρι μετά τα παιχνίδια κάποιον φέρελπι Σουηδό. Εμένα με νοιάζει που όλη η συμπεριφορά της ΠΑΕ δείχνει ότι δεν μας νοιάζει η Ευρώπη. Εγώ αυτά για ΝΔ κλπ ενώ έχουν βάση τα ακούω βερεσέ. Εμείς τι κάνουμε; Θελουμε Ευρώπη; Απλά ερωτήματα. Άντε πήγαινε να ανανεώσεις τον Σβι τώραπολλα θέματα πολλά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Totem_pk έγραψε: Εμένα με νοιάζει που όλη η συμπεριφορά της ΠΑΕ δείχνει ότι δεν μας νοιάζει η Ευρώπη.
Γιατί νοιάζει την πλειοψηφία του κόσμου;
8 στους 10 μόνο εδώ μέσα, γράφουν ότι έχουμε χρόνο για να γίνουν κινήσεις που θα χτυπήσουμε το πρωτάθλημα
Και καμία αναφορά για το "στοίχημα" της Ευρώπης
Στο fb να δεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 21 Ιουν 2021, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Darklord67 έγραψε:
Gospi έγραψε:Μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις με τον μανατζερ του...
Ποιός είναι ο manager του;
Δεν αναφερει καποιον στο τρανσφερμαρκτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”