Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Totem_pk »

Dimg4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Θα το γράψω και ας φάω πέσιμο.

Εμένα στα χαφ δεν θα με χάλαγε καθόλου στο μέλλον ο Lucas Sasha από το ληκι.

Στα 31 θα είναι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο και δεν έχει ανανεώσει.

1/1/2021 πας και τον υπογράφεις.
Γιατι να φας πεσιμο? Τη γνωμη σου λες για παικτη. Δεν εχω καλη αποψη για τον παικτη, νομιζω χρειαζομαστε πλυ καλυτερο για τετοια θεση κλειδι.
Εγω γιατι νομιζω οτι κατι τετοιο θα ειναι το μελλον μας το επομενο,διαστημα? Οχι απαραιτητα για τον Σασα αλλα ας πουμε το δεξι μπακ του βολου, ο αριστερος χαφ του παναιτωλικου, αυτος του Οφη κλπ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Bono. έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι εννοούμε όταν λέμε αμαρτωλό παρελθόν γιατί αν εννοούμε ότι έπαιξε πριν 3 χρόνια στον γαύρο, μάλλον παραλογιζόμαστε.
Εγώ τον θυμάμαι σαν τον κορυφαίο χαφ που είχε τότε ο γκει, θυμάμαι πολύ καλά παιχνίδια του και μετά για κάποιο λόγο περιθωριοποίηση, κάτι κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του, ήθελε αυτός να φύγει? ήθελαν αυτοί να τον διώξουν? μία πολύ περίεργη γενικώς κατάσταση.
Από τότε δεν έχω νέα του.
Αν κάποιος έχει ας μας διαφωτίσει, όπως και για το ύψος του συμβολαίου του.
Εγώ πάλι τον θυμάμαι ως έναν προκλητικό παίκτη με νοοτροπία Τρούμπας και κάτι αλβανικού αετούς που έκανε με τα χέρια.....Εν τω μεταξύ στο transfermarket τον δείχνει Ελβετοσκοπιανό!Εγώ γιατί θυμάμαι να είναι ελβετοκοσοβάρος;Επίσης τον Mauricio τον δίνει με Ρωσικό διαβατήριο!!!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάντως με
Colak Swiderski Κούτσιας
Τζόλης Jaba A.Zivkovic Murg Halilovic Βρακάς
Schwab Kaddouri Douglas Lusamba Νinua Τσιγγάρας
Γιαννούλης Pereira Wague Rodrigo Λύρατζης
Μιχαηλίδης Mihaj Crespo Varela Ingason
Z.Zivkovic Πασχαλάκης Rey
Το ρόστερ αποκτάει ένα ενδιαφέρον
Biseswar Esiti βαρίδια
Leo Matos ο παππούς του ρόστερ!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Lusamba έχει εξεταστεί και απορριφθεί από την διοίκηση εδώ και καιρό..
makispaspartou

Πληροφορία εκ των έσω? Και αν ισχύει γιατί απορρίφθηκε?
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Totem_pk έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Θα το γράψω και ας φάω πέσιμο.

Εμένα στα χαφ δεν θα με χάλαγε καθόλου στο μέλλον ο Lucas Sasha από το ληκι.

Στα 31 θα είναι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο και δεν έχει ανανεώσει.

1/1/2021 πας και τον υπογράφεις.
Γιατι να φας πεσιμο? Τη γνωμη σου λες για παικτη. Δεν εχω καλη αποψη για τον παικτη, νομιζω χρειαζομαστε πλυ καλυτερο για τετοια θεση κλειδι.
Εγω γιατι νομιζω οτι κατι τετοιο θα ειναι το μελλον μας το επομενο,διαστημα? Οχι απαραιτητα για τον Σασα αλλα ας πουμε το δεξι μπακ του βολου, ο αριστερος χαφ του παναιτωλικου, αυτος του Οφη κλπ.
Από τον ΟΦΗ ο Mellado και ο Nabi είναι καλές περιπτώσεις. Ιδίως ο Nabi μου άρεσε από πέρσι , πριν τον τραυματισμό του.
Πιο έτοιμοι σίγουρα από project τύπου Ninua.

Για τον Lusamba μου είπε ένας φίλος σήμερα ότι άκουσε στα ράδια ότι τον κοιτάμε. Είναι και ROGON (Κουτσολιάκος) που μας αρέσει δεν μας αρέσει κάνουμε νταλαβέρια.

Για τον Halilovic δεν έχω άποψη ούτε βλέπω κάποια εταιρεία ατζέντηδων να τον εκπροσωπεί

Συμφωνώ με τον makispaspartou, ότι έστω και σε επίπεδο κλίματος, με κάποια από αυτές τις προσθήκες, θα είχαμε μια μεταστροφή προς το θετικό. Σε επίπεδο αγωνιστικό θα έμενε να αποδειχθεί.
boogeyman77
Επικοινωνία:

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανένα τρεχαντήρι 6ρι ξέμεινε ελεύθερο;
Στα λεφτά που δίνουμε και στο να μη πιάνει θέση ξένου.....Franco Mussis!ΥΓ: Αν αυτός ο Imbula είναι 28,εγώ φέτος έδωσα πανελλήνιες.......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

boogeyman77 έγραψε:
Bono. έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι εννοούμε όταν λέμε αμαρτωλό παρελθόν γιατί αν εννοούμε ότι έπαιξε πριν 3 χρόνια στον γαύρο, μάλλον παραλογιζόμαστε.
Εγώ τον θυμάμαι σαν τον κορυφαίο χαφ που είχε τότε ο γκει, θυμάμαι πολύ καλά παιχνίδια του και μετά για κάποιο λόγο περιθωριοποίηση, κάτι κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του, ήθελε αυτός να φύγει? ήθελαν αυτοί να τον διώξουν? μία πολύ περίεργη γενικώς κατάσταση.
Από τότε δεν έχω νέα του.
Αν κάποιος έχει ας μας διαφωτίσει, όπως και για το ύψος του συμβολαίου του.
Εγώ πάλι τον θυμάμαι ως έναν προκλητικό παίκτη με νοοτροπία Τρούμπας και κάτι αλβανικού αετούς που έκανε με τα χέρια.....Εν τω μεταξύ στο transfermarket τον δείχνει Ελβετοσκοπιανό!Εγώ γιατί θυμάμαι να είναι ελβετοκοσοβάρος;Επίσης τον Mauricio τον δίνει με Ρωσικό διαβατήριο!!!
Καπως ετσι μπορουν να σου χαρακτηρισουν τον Παμπλο οι κατω. Οταν προκαλουν οι δικοι μας ειναι ηρωσες, οταν προκαλουν οι αντιπαλοι ειναι νοοτροπια τρουμπας?
Εγω νομιζω πως τετοιοι παικτες που φανατιζονται μας αρμοζουν. Ποσοι λιγουρευομασταν για χρονια τον Τζιμπουρ που ηταν ΤΟ μουνοπανο?
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

giliopoulos έγραψε:Διαφωνω 100%
Εξαρι χρειαζεσαι οπωςδηποτε γιατι σου λειπουν τα τρεξιματα. 2 καλα οκταρια εχεις καντουρι και σβαμπ
Το κλασσικο 6αρι απλα κοβει και πασαρει διπλα του. Στεκετει μπροστα απο τα στοπερ και απλα καλυπτει τον χωρο. Οταν παιζεις με 3 στοπερ, δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο, ενας απο τους στοπερ ανεβαινει λιγο και κανει την δουλεια.

Κλασσικο 6αρι ειναι ο εσιτι και ο βιτολο.

renegade έγραψε:8αρια,6αρια,18αρια
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα χαφ εξίσου καλός ανασταλτικά και δημιουργικα που θα μπορεί να υποδέχεται με πλάτη μπροστά από τα χαφ και να βγάζει με ασφάλεια την μπάλα στο τελευταίο τρίτο.
Ο σβαμπ για παράδειγμα είναι πολυ καλός παίκτης αλλά δεν μπορεί ούτε με ασφάλεια να βγάλει να υποδεχτεί την μπάλα ούτε να την βγάλει μπροστά ούτε ως πλέι μεικερ
8αρι λεγεται αυτο, ειδικοτερα box to box, που παταει απο την μια περιοχη του γηπεδου στην αλλη.

Οτι πιο κοντινο υπαρχει στην Ελλαδα, ειναι ο καμαρα του γαυρου. Εμεις εχουμε Μισιτς.

Τοπ παικτες σε αυτον τον ρολο ειναι ο πογκμπα, ο μοντριτς, ο σαουλ κλπ

Γενικοτερα, ειναι δυσκολο να εχεις πολυ ολοκληρωμενους μεσους στην ομαδα, για αυτο οι προπονητες φτιαχνουν "ζευγαρια" η τριαδες με παικτες που αλληλοσυμπληρωνονται.

Πχ στον ΠΑΟΚ, αν επαιζε μονο ο γκαρσια, θα φαινοταν ποσο αργος ηταν στις επιστροφες αν δεν ηταν ο βιτολο να σκουπιζει και απο την αλλη θα εκανε μπαμ οτι ο βιτολο ηταν 0 σε δημιουργια και πασσινγ γκειμ αν δεν ειχε διπλα του τον παυλαρα να μοιραζει το παιχνιδι.

ΥΓ. δειτε ενα ματς του γαβρου με την 3αδα και τους διακριτους ρολους στα χαφ και προσεξτε τον μπουχαλακη. Φαινεται πολυ καλος παικτης, γιατι ο ρολος και τα καθηκοντα που του δινει ο προπονητης του ειναι στα μετρα του. Δειτε και το σημερινο ματς της εθνικης που επαιξε μονος του 8αρι με πισω του τα 2 6αρια και θα καταλαβετε. Απλα δεν ειχε καμια συμμετοχή στο παιχνιδι.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Πέμ 08 Οκτ 2020, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Για τον Nabi συμφωνώ Bersekeros.. Πολύ καλός.. Νόμιζα ότι είναι μεγάλος αλλά είναι μόνο 26...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Πάντως δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πάρουμε παίκτη από την αγορά των ελεύθερων. Έχουμε 8 Οκτώβρη και πες ότι τον κλείνουμε σε μια εβδομάδα 15/10. Θα είναι παίκτης κατά πάσα πιθανότητα χωρίς προετοιμασία σε ομάδα αλλά μπορεί και να έχει να παίξει και σε επίσημο αγώνα από τον προηγούμενο Μάρτιο (πχ Λουσαμπά). Αυτός ο παίκτης θα θέλει το ελάχιστο 1-1,5 μήνα προπόνηση με την ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο της και να μπει. Ουσιαστικά μιλάμε για καλό Δεκέμβριο και χωρίς να μπορεί να βοηθήσει στην Ευρώπη. Δηλαδή να δώσουμε ένα συμβόλαιο σε κάποιον που δεν θα είμαστε σίγουροι μόνο και μόνο για το μήνα Δεκέμβριο στην Ελλάδα ενώ σε ένα μήνα θα μπορούμε να επιλέξουμε από πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών. Άσε που τότε θα έχουμε και καλύτερα δεδομένα για την αγωνιστική κατάσταση του Αγκούστο, ενώ έτσι ίσως πάρει και χρόνο και ο Τσιγγάρας (που τον πιστεύω πολύ) και τελικά κερδίσουμε ακόμη ένα παίκτη δικό μας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Bersekere ο προβληματισμος μου ειναι οτι αν αρχισουμε να πηγαινουμε σε τετοιες λυσεις τοτε θα εχουμε κανει πολλα βηματα πισω. Περα απο ορισμενες λιγες στον αριθμο εξαιρεσεις οποτε πηγαμε σε τετοιες λυσεις δεν κερδισαμε τιποτα. Και οχι μονο εμεις αλλα και ο γαυρος που καποτε εκανε μαζωμα στην Ελλαδα. Κανεις σχεδον δεν επιασε. Ας δουμε παντως την προοπτικη γιατι το προτζεκτ φαινεται ενδιαφερον με τοσους νεους και εξελιξιμους στην ομαδα.

Saki
Στον τομεα της αλληλοσυμπληρωσης των παικτων εχουμε μεγαλο θεμα απο περσυ. Νομιζω πως δεν το εχουμε καθολου.
Ενα καλο παραδειγμα ειναι πχ ο Ματος με Λημνιο και ο Ματος με τον χ απο οσους περασανε. Αλλαξε το συστημα και χασαμε Ματος περσυ. Αλλο παραδειγμα Πελκας -Ακμπομ σουπερ. Μπισε Ακμπομ οτιναναι. Οπως και το Σβι Πελκας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 08 Οκτ 2020, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

makispaspartou έγραψε:Για τον Nabi συμφωνώ Bersekeros.. Πολύ καλός.. Νόμιζα ότι είναι μεγάλος αλλά είναι μόνο 26...
Ναι και το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Πας και τον υπογράφεις σαν ελεύθερο από 1/1/2021.

Totem_pk συμφωνώ μαζί σου, αλλά κατά καιρούς στο παρελθόν, μερικοί παίκτες που αποκτήθηκαν από μικρότερες ομάδες όπως ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αποτέλεσαν πολύ καλές στοχευμένες προσθήκες.

Όχι να κάνουμε παιδομάζωμα από αυτές τις ομάδες , αλλά μία , άντε δύο στοχευμένες προσθήκες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο Εσιτι θα αναδειχνει μονο σε τριαδα πισω απο Καντουρι και Σβαμπ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Αυτός ο Χαλιλοβιτς που γράφετε όλοι κοιτάω και ξανά κοιτάω το βιογραφικό του και δεν βλέπω κάτι. Για πείτε τι δεν βλέπω και τον θέλετε τόσο;
Θεωρήθηκε το next big thing της Κροατίας στα 16 του αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Βιογραφικό σαν το δικό του δεν έχει κανείς στον Π.Α.Ο.Κ.!Οι μόνοι που τον πλησιάζουν είναι οι Zivkovic και El Kaddouri.Αξίζει το ρίσκο μαζί του.Ιδανική αναβάθμιση ως αντί-Biseswar αν καταφέρουμε και τον δώσουμε κάπου.Με Zivkovic-Τζόλη-Halilovic-Murg-Jaba(αν επανέλθει ποτέ ως ποδοσφαιριστής) η μεσοεπιθετικα μας γραμμή θα σφίζει από ταλέντο και νιάτα ίσως όσο ποτέ άλλοτε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”