Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από barlow4 »

icue έγραψε:Μαλωνετε 2 το βραδυ για το αν θα δωσουμε τη ρητρα που δεν θα εχει, ενας παικτης που ακομα δεν ηρθε :lol:
Θα εχει.μενει να συμφωνηθει το υψος της.Ισπανοι αρδ τα λενε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Προφανώς τα παιδιά που λένε ότι δεν τα δίνεις, συνυπολογίζουν την κακη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομαδα τώρα.
Τα 6 ας πούμε δε τα δώσαμε για Ολιβειρα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε καθιερώθηκε στην 11αδα της Πόρτο.
Τελος πάντων, ας ελπίσουμε να έχουμε και τους δύο παίχτες στον επαναληπτικό,τουλάχιστον να πάμε χωρίς κενά να διεκδικήσουμε,τις πιθανότητες μας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για να καταλάβω λίγο γιατί έχω χάσει και κάτι χρόνια εδώ μέσα. Πώς πάει η δουλειά..

Μου αρέσει ο Ακπομ (συζήτηση προ εβδομάδων) την ακούω γιατί είναι παλτό και αμπαλος, ενω ο Σβι είναι καλύτερος και κράμα Μαντζουκιτς με Λεβαντοβσκι.

Μου αρέσει ο Ματος την ακούω ότι περπατάει.

Μου αρέσει ο Μπισεσβαρ την ακούω ότι περπατάει.

Μου αρέσει σαν μεταγραφή και φιλοσοφία ο Νινουα κι ο Νορβηγός την ακούω.

Δε μου αρέσει η διαχείριση του προπονητή, όπως αρκετούς, την ακούω τετραπλό στερεό..

Λέω καλύτερα να παίρναμε έναν σαν τον Νορβηγό για 700Κ αντί για δανεικό από Μπάρτσα με διακοσμητική ρήτρα την ακούω ομαδικώς με σκετσάκια ψαγμενικα ταχαμ δήθεν τρολλ από Σάουθ Παρκ και δε ξέρω γω τί, 5 άτομα μου λέτε ότι κράζω επειδή θέλω παιχταρα των 50εκατομμυριων ενώ γράφω άλλα.

Λοιπόν δεν έχω ειρωνευτεί με μια δυο εξαιρέσεις πρόσφατες, ποτέ μα ποτέ κανέναν όσο και να διαφωνώ.
Αν το θεωρείτε σταρατο αυτό που γίνεται πάω πάσο.
Είστε μάγκες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

barlow4 έγραψε:
icue έγραψε:Μαλωνετε 2 το βραδυ για το αν θα δωσουμε τη ρητρα που δεν θα εχει, ενας παικτης που ακομα δεν ηρθε :lol:
Θα εχει.μενει να συμφωνηθει το υψος της.Ισπανοι αρδ τα λενε.
Α οκ τοτε συνεχιστε :mrgreen:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ο καθένας εχει την άποψη του έτσι κ αλλιώς ο ρεμπε και ο καθε ρεμπε δεν πρόκειται να μας ρωτήσει ποτέ οπότε κάνουμε συζήτηση και μέχρι εκεί.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Parolos έγραψε:Για να καταλάβω λίγο γιατί έχω χάσει και κάτι χρόνια εδώ μέσα. Πώς πάει η δουλειά..

Μου αρέσει ο Ακπομ (συζήτηση προ εβδομάδων) την ακούω γιατί είναι παλτό και αμπαλος, ενω ο Σβι είναι καλύτερος και κράμα Μαντζουκιτς με Λεβαντοβσκι.

Μου αρέσει ο Ματος την ακούω ότι περπατάει.

Μου αρέσει ο Μπισεσβαρ την ακούω ότι περπατάει.

Μου αρέσει σαν μεταγραφή και φιλοσοφία ο Νινουα κι ο Νορβηγός την ακούω.

Δε μου αρέσει η διαχείριση του προπονητή, όπως αρκετούς, την ακούω τετραπλό στερεό..

Λέω καλύτερα να παίρναμε έναν σαν τον Νορβηγό για 700Κ αντί για δανεικό από Μπάρτσα με διακοσμητική ρήτρα την ακούω ομαδικώς με σκετσάκια ψαγμενικα ταχαμ δήθεν τρολλ από Σάουθ Παρκ και δε ξέρω γω τί, 5 άτομα μου λέτε ότι κράζω επειδή θέλω παιχταρα των 50εκατομμυριων ενώ γράφω άλλα.

Λοιπόν δεν έχω ειρωνευτεί με μια δυο εξαιρέσεις πρόσφατες, ποτέ μα ποτέ κανέναν όσο και να διαφωνώ.
Αν το θεωρείτε σταρατο αυτό που γίνεται πάω πάσο.
Είστε μάγκες.

Αν κατάλαβες κατι τέτοιο από εμένα ζητάω συγνώμη δεν το εκανα επι σκοπού.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η ρήτρα του Ολιβέιρα ήταν 12 εκ., δεν μας έκαναν κανένα σκόντο και δεν την ενεργοποιήσαμε. Τα 5-6 εκ. αφορούσαν σε ακόλουθη δική μας πρόταση για συνιδιοκτησία (ξυπνήσαμε και τη Μαρούπα) και η οποία επίσης απορρίφθηκε από την Πόρτο γιατί δεν ήθελε να καταλήξει και αυτή στη Β' εθνική :lol:
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Parolos έγραψε:Πιο πάνω γράφω ότι θα προτιμούσα αντίστοιχο με το Νορβηγό σαν πρότζεκτ δεξιά, το οποίο φυσικά και κανένας δε διάβασε, δε συμφέρει βλέπεις να βλέπεις τι ακριβώς λέει ο άλλος.. και μου λες ότι γράφω και κράζω ότι ήθελα τον Καφού?
Ρε θα μας τρελανετε σημερα!

Αριστερα ο γιαννουλης ειναι τοπ παικτης και εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του, σου μοιαζει για τετοιος ο ροντριγκο;;;

Αφου βγηκαμε να ψωνισουμε δεξι μπακ, θα παρουμε καλυτερο απο αυτον που εχουμε, δεν γινεται ολη η ομαδα να ειναι ταλεντακια που καααααααποτε θα εξελιχθουν!

Ειδαμε τι εγινε την παρασκευη που ειχαμε ολη τη νεολαια (sic) μεσα...

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Παρολε έχεις λάθος για την αξία του παίκτη.
Καμιά φορά στην ανάγκη μας να δούμε το αύριο δεν κοιτάμε το σήμερα.
Οκ εγώ σου λέω ότι 100% δεν θα τον πάρεις το καλοκαίρι,σε χαλάει να έρθει ένας παίκτης που μπορεί δυνητικά να κάνει μια πολύ καλή σεζόν?
Και θα έχει η ομάδα χρόνο και λογικά περισσότερο χρήμα του χρόνου για να φέρει παικτη.
Το είπα και πριν. Το μόνο που φοβάμαι είναι με τι μυαλά θα έρθει ένας πιτσιρικάς που η Μπαρτσελόνα τα έσταξε στα 19 του για να τον κάνει δικό της.

Υγ και έλεος, μην ξαναγράψει κανείς για ροντρίγκο βασικό.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Εντωμεταξει με ποια λογικη δε μπορουμε να δωσουμε 5 ενω εχουμε δωσει 3.5 για εσιτι ενας θεος ξερει....
Άβαταρ μέλους
obanebane

seaman έγραψε:Η ρήτρα του Ολιβέιρα ήταν 12 εκ., δεν μας έκαναν κανένα σκόντο και δεν την ενεργοποιήσαμε. Τα 5-6 εκ. αφορούσαν σε ακόλουθη δική μας πρόταση για συνιδιοκτησία (ξυπνήσαμε και τη Μαρούπα) και η οποία επίσης απορρίφθηκε από την Πόρτο γιατί δεν ήθελε να καταλήξει και αυτή στη Β' εθνική :lol:

Γράψε λάθος τότε, σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε τέτοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σε σχεση με τη δικη μου προσεγγιση , δε σε τσουβαλιασα κ δε σου εκανα ντου.Αν σε αδικησα γιατι ηρθες τελευταιος να προστεθεις σε ολον αυτον τον σκεπτικισμο ζητω συγνωμη.
Απλα παει πολυς καιρος που η μεταγραφικες περιοδοι ειναι οι χειροτερες περιοδοι της σεζον.Γεματες αρνητισμο κ απαξιωση.
Δεν ξερω τι αρρωστια ειναι αυτη.
Παιρνουμε εναν παικτη για φορ που ερχεται απο φουλ σεζον ως πρωτος σκορερ , τον βγαλαμε μετριο στην καλυτερη.
Φερνουμε παικτη που κατι ειδε σε αυτον η μπαρτσελονα κ εδωσε 5 μυρια κ ψαχνουμε να βρουμε τη φακα.
Φεραμε το σβαμπ που ηταν αρχηγος στη ραπιντ κ βασικοτατος τον βλεπουμε σαν το ζωγραφακη.
Φεραμε το νινουα κ θελουμε να το δειρουμε.21 ετων απο γεωργια τωρα..
Φεραμε τον περειρα θα δουμε αν αξιζει μετα απο 2-3 χρονια.ας παει δανεικος.
Μονο ο ζιφκοβιτς ειναι εκτος καδρου προς το παρον κ αυτο γιατι ηρθε απο μπενφικα κ εστω κ αν δεν επαιζε υπηρξε wonderkid.
Kαπου δλδ θα πρεπει να γινει κ μια αυτοκριτικη.
Κ πιστεψε με ξερω ποια ειναι η απαντηση σε αυτο."τοσοι παικτες εκει εξω.χαθηκε να φερουμε εναν σαν τον ταδε?" Κ ξεπλενουμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

sakis_the_fraud έγραψε:
Parolos έγραψε:Πιο πάνω γράφω ότι θα προτιμούσα αντίστοιχο με το Νορβηγό σαν πρότζεκτ δεξιά, το οποίο φυσικά και κανένας δε διάβασε, δε συμφέρει βλέπεις να βλέπεις τι ακριβώς λέει ο άλλος.. και μου λες ότι γράφω και κράζω ότι ήθελα τον Καφού?
Ρε θα μας τρελανετε σημερα!

Αριστερα ο γιαννουλης ειναι τοπ παικτης και εχει παρει την φανελα βασικου σπιτι του, σου μοιαζει για τετοιος ο ροντριγκο;;;

Αφου βγηκαμε να ψωνισουμε δεξι μπακ, θα παρουμε καλυτερο απο αυτον που εχουμε, δεν γινεται ολη η ομαδα να ειναι ταλεντακια που καααααααποτε θα εξελιχθουν!

Ειδαμε τι εγινε την παρασκευη που ειχαμε ολη τη νεολαια (sic) μεσα...

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άλλος από εδώ.
Και Μάτος έχω παλικάρι μου αλλά ο προπονητής τι να τον κάνω υπολογίζει το Ροντρίγκο για βασικό. Εγώ τι να σου κάνω?
Στο μεταξύ χτες είχα κουβέντα ανετρεξε αν θες, που έλεγα ότι δε γίνεται να βάλεις 6 μικρούς μέσα μονομιάς.. αλλά δε βαριέσαι.. nickname ποιος γράφει τί δεν κοιτάμε..
Τί απ' όλα αυτά που λες έχω πει για το Θεό και τον Αλλάχ δλδ.

kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:παιδια, τα νουμερα του τα ειδατε σε σχεση με τους υπαρχοντες; :?
Τα νούμερα......
Για παίκτη με καλά νούμερα στην Κροατία και στην Νορβηγία λέμε ότι δεν δείχνουν την σωστή εικόνα γιατί το πρωτάθλημα είναι εύκολο.
Για παίκτη 21 χρονών που παίζει Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σαμπιονά δεν πρέπει να τα πολλαπλασιάσουμε με το 2 σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα?
Λέω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Παρόλα αυτά,μια χαρά είναι τα νούμερα του συγκριτικά με τους δικούς μας,σε πολύ ανώτερες διοργανώσεις από την σουπερλιγκαρα μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”