Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

zissos έγραψε:Κάνε ομάδα να γουστάρουμε, αλλιώς πάρε τον μπούλο και πίσω στα κολχόζ
Σε 5 χρόνια και ο κουτός θα μάθαινε.
Για πες καμία έξυπνη ιδέα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

βρες επικοινωνιολόγο.
δεν γίνεται να γνωστοποιείς παρασκήνιο, απειλές και όλα αυτά πάντα μετά από ήττες και αποτυχίες γιατί χάνουν την αξία τους.
γιατί δεν τα έλεγες 1 ημέρα πριν ή 5 ημέρες πριν. δεν μας ταιριάζει ιστορικά άλλο η κλάψα και ο τρόπος είναι ένας, φτιάξε επιτέλους ομαδάρα. φέτος κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά στο φίνις μας ταπεινώσανε, μας ξεφτιλίσανε 4 ήττες στα πλεί οφ μέσα-έξω από τους πρασινοκίτρινους.
μεγάλες βλέψεις χωρίς ΠΑΟΚ στο τσουλού δεν νοείται. άλλη μια χρονιά, τα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια θα περιμένουν.
πάλι από του χρόνου και πάμε για τον 7ο χρόνο σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:Συμφωνώ με το τζοσουα αν και είναι λίγο δύσκολο να το εκφράσω.
Για αυτό θα δοκιμάσω όσο πιο κομψά μπορώ.

Είναι αστείο στα μάτια μου , κάποιος ο οποίος κατάφερε (προφανώς όχι με το σταυρό στο χέρι) να κάνει δικές του τριανταπόσες ενώσεις να βγαίνει δημόσια και να λέει για απειλητικά τηλεφωνήματα. Δημόσια να βγω εγώ και να παραπονεθώ που δεν έχω στον ήλιο μοίρα . Εσύ ρίχνεις τα εκατομμύρια για πλάκα σε μπιζνες και κανάλια και μου λες ότι σε έπαιρναν τηλέφωνο , ή έστω τους υπαλλήλους σου και σας απειλούνε; Και γιατί το λες σήμερα , τη μέρα που αποτύχαμε αγωνιστικά;

Για μένα είναι καθαρά πολιτικές δηλώσεις - άλλωστε είμαι σίγουρος ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια και υπερ του και κατά του. Δε το αμφισβητώ. Αλλά τα έχουμε κάνει όλα αχταρμα.

Εμένα με νοιάζουν τα γκολ που θα βάλει ο ΠΑΟΚ κι όχι το ποσοστό που θα έχει ο Σαββίδης στο Μεγκα.
joshua έγραψε:Σταματα να μιλας,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,εχει περασει πολλα ο παοκτσης για να φορτωνεται αλλο ενα σωρο λαλακιες.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ οσες θελεις οχι ομως αλλα φαντασματα,αρκετα μας κυνηγανε τοσα χρονια.Καποιοι σημερα μπορει να χαρηκαν γιατι βρηκαν νεους εχθρους,εγω παλυ, ειδικα ΣΗΜΕΡΑ βλεπω μονο δικαιολογιες.
joshua έγραψε:Θα το γραψω και τριτη φορα γιατι μπορει να φταιω εγω.Δεν κρινω την αληθεια αυτων που λεει,απλα δεν αντεχω τον τροπο με τον οποιο επικοινωνει την οποια αληθεια θελει να πει.
Αν τελείωνε το ματς 2-1, τίποτα απ αυτά που είπε δεν θα έλεγε, στοιχηματίζω το αμάξι μου.
Καλός, χρυσός, ευχαριστούμε, σπασίμπα, αναμορφωτής, χώμα πιάνεις μάλαμα γίνεται, αλλά κάπου
φτάνουν αυτά τα χαζά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Asimos έγραψε:Δεν θα προχωρησω σε βαθυστοχαστη αναλυση των τελευταιων ημερων. Δεν θα προχωρησω σε αντιπαραθεση επιχειρηματων. Δεν εχει καμια σημασια το σημερινο παιχνιδι. Εδω κι ενα μηνα δεν παιζεται ποδοσφαιρο.

Συνηθισμενοι να φυτοζωειτε στο βορρα (με εξαιρω γιατι λειπω απειρα χρονια και φυτοζωω στο νοτο) δεν μπορειτε να αντιληφθείτε το μεγεθος των αλλαγων που συμβαινουν στη χωρα. Δεν μπορειτε να αντιληφθείτε το μεγεθος του Σαββιδη και δεν μπορειτε να αντιληφθειτε τη δυναμικη που εχουν ολοι μαζι αλλα και χωρια ο καθενας τους.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε καν τις διεργασιες που γινονται και πως αλλαζουν οι συσχετισμοι. Αυτοι που ειναι φιλοι μας σημερα αυριο ειναι απεναντι μας. Και οι εχθροι θα γινουν παροδικοι φιλοι.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας ειναι πως ο Σαββιδης εχει μπλεχτει αγρια με τον ΠΑΟΚ. Και ενοχλουνε και οι δυο. Αποφασιστε, αν και ειναι αργα, με ποιον ειστε.

Χαστουκια θα φαμε κι αλλα. Πολλα. Εχουμε δωσει οσα δεν εφαγαν ποτε. Πανηγυριζουν ολοι μαζι εδω κατω, αγκαλια γιατι παντα ενα ηταν.

Σε αυτο το πολεμο με τη διαπλοκη και το κατεστημενο εχουμε πρωτη φορα βγαλει το θηριο εξω απο το κλουβι. Ολοι ξερουν τι γινεται και βολευει να κανουν τους χαζους. Αφοριζοντας τον Σαββιδη, αφοριζουμε τον ΠΑΟΚ οσο ειναι η κεφαλη του. Οταν φυγει θα εχουμε χρονο να αναλυσουμε τα παντα.

να δω τον τιγρη που θα κατεβασει την ΑΕΚ προκριματικα CL με Μανταλο, τον τζαμπατζη αλαφουζο να του κανει ομαδα ο Μαρινος με 500 ευρω και τον μαγκα Μαρινακη να μας κοπαναει με τις μαριονετες του.

Αυτα και εις αλλα με υγεια.
Συμφωνώ, ωραίος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

rainmaker έγραψε:Τζόσουα κάνεις πλάκα;

Ειλικρινά μ κάνετε πλάκα;

Δε ξέρω ρε παιδιά κανέναν σας αλλά αν κατεβήκατε χτες στην Ελλάδα ΠΑΡΑΚΑΛΩ δείτε λίγο τι συμβαίνει απ το 1830 μέχρι σήμερα, διαβάστε τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ το τελευταίο πεντάμηνο και ελάτε να μου πείτε ότι ο Σαββίδης λέει δικαιολογίες και αερολογιες.

Α μη ξεχάσω τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ δηλώσεις του καργιολη του Αλαφούζου π έχει γίνει πιόνι του φαταουλ και του κουμπάρου του.

Εμετοί όλοι τους

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Μα πραγματικά δεν βλέπετε τι γίνεται μόνο τις αστείες δηλώσεις του θεσσαλονικιου Αφραγκουζου να δεις.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

zissos έγραψε:Κάνε ομάδα να γουστάρουμε, αλλιώς πάρε τον μπούλο και πίσω στα κολχόζ
Σε 5 χρόνια και ο κουτός θα μάθαινε.
Σωστά να έρθει ο επόμενος
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Congratulations to the team! Four losses of four possible against two teams like vazelos and koula.
I am very disappointed with the team. Hope that the president retrieves a large number of professional players who will cause us to be insufficient if 3-4 players are injured or suspended.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο ένας έγινε Πόντιος απόγονος του Υψηλάντη, ο άλλος Θεσσαλονικιός , ο άλλος είδε ΠΑΟΚ όταν ήταν 17 ετών και ο παρ άλλος έχει υπουργό που είναι ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ιβάν είναι ξένος.
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

-6 βαθμους και 7 αγωνιστικές χωρις κοσμο
3 στην κουλα

αυτο για οσους δεν εχουν καταλαβει ποιος ειναι ο εχθρος
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

χαχαχα, τι ξεφτιλες ειναι αυτοι ρε....

Μηπως ειναι η ωρα να φευγουμε?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

που λέτε να πάτε;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

HeartOfDarkness έγραψε:-6 βαθμους και 7 αγωνιστικές χωρις κοσμο
3 στην κουλα

αυτο για οσους δεν εχουν καταλαβει ποιος ειναι ο εχθρος
Αν ισχύει για του χρόνου, τότε :
Добре дошли в България.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χαλιφης...
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Αυτοί νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν από το να κατακτησουμε το πρωταθλημα της νέας χρονιάς. Οτι προλαβαν να κανουν προλαβαν.
Ευτυχώς ο Πρόεδρος θα βγαλει με νταηλικι τον δικό μας Γραμμένο στην ΕΠΟ κι ευτυχως που η λιγκα είναι δικιά μας και θα παίξει και ο 1ος play off αφου κάνει κουμάντο ο Σαββιδης. Ελπίζω σε σφαξιμο στο γόνατο σε όλες τις ομάδες της Αττικής. Θα πρέπει κάθε χρόνο να υποβιβαζονται 2 ή 3. Εμείς σε άδειο γήπεδο θα κάνουμε το 7 στα 7 άνετα με τους σωστους διαιτητες του χρονου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος B&W την Πέμ 01 Ιουν 2017, 09:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

1 κυπελλο...
Σαν τσου λου...

Γαμω τα σπιτια σας..
Πουτανες του συστηματος...

Σαν ποναει πολυ ο βορρας..γαμιολες..

Πεναλτυ απο τη σεντρα θελω πλεον..
Να πατε να γαμηθειτε ολοι..