Για πες καμία έξυπνη ιδέαzissos έγραψε:Κάνε ομάδα να γουστάρουμε, αλλιώς πάρε τον μπούλο και πίσω στα κολχόζ
Σε 5 χρόνια και ο κουτός θα μάθαινε.
SM-G935F
Για πες καμία έξυπνη ιδέαzissos έγραψε:Κάνε ομάδα να γουστάρουμε, αλλιώς πάρε τον μπούλο και πίσω στα κολχόζ
giapas έγραψε:Συμφωνώ με το τζοσουα αν και είναι λίγο δύσκολο να το εκφράσω.
Για αυτό θα δοκιμάσω όσο πιο κομψά μπορώ.
Είναι αστείο στα μάτια μου , κάποιος ο οποίος κατάφερε (προφανώς όχι με το σταυρό στο χέρι) να κάνει δικές του τριανταπόσες ενώσεις να βγαίνει δημόσια και να λέει για απειλητικά τηλεφωνήματα. Δημόσια να βγω εγώ και να παραπονεθώ που δεν έχω στον ήλιο μοίρα . Εσύ ρίχνεις τα εκατομμύρια για πλάκα σε μπιζνες και κανάλια και μου λες ότι σε έπαιρναν τηλέφωνο , ή έστω τους υπαλλήλους σου και σας απειλούνε; Και γιατί το λες σήμερα , τη μέρα που αποτύχαμε αγωνιστικά;
Για μένα είναι καθαρά πολιτικές δηλώσεις - άλλωστε είμαι σίγουρος ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια και υπερ του και κατά του. Δε το αμφισβητώ. Αλλά τα έχουμε κάνει όλα αχταρμα.
Εμένα με νοιάζουν τα γκολ που θα βάλει ο ΠΑΟΚ κι όχι το ποσοστό που θα έχει ο Σαββίδης στο Μεγκα.
joshua έγραψε:Σταματα να μιλας,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,εχει περασει πολλα ο παοκτσης για να φορτωνεται αλλο ενα σωρο λαλακιες.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ οσες θελεις οχι ομως αλλα φαντασματα,αρκετα μας κυνηγανε τοσα χρονια.Καποιοι σημερα μπορει να χαρηκαν γιατι βρηκαν νεους εχθρους,εγω παλυ, ειδικα ΣΗΜΕΡΑ βλεπω μονο δικαιολογιες.
Αν τελείωνε το ματς 2-1, τίποτα απ αυτά που είπε δεν θα έλεγε, στοιχηματίζω το αμάξι μου.joshua έγραψε:Θα το γραψω και τριτη φορα γιατι μπορει να φταιω εγω.Δεν κρινω την αληθεια αυτων που λεει,απλα δεν αντεχω τον τροπο με τον οποιο επικοινωνει την οποια αληθεια θελει να πει.
Συμφωνώ, ωραίοςAsimos έγραψε:Δεν θα προχωρησω σε βαθυστοχαστη αναλυση των τελευταιων ημερων. Δεν θα προχωρησω σε αντιπαραθεση επιχειρηματων. Δεν εχει καμια σημασια το σημερινο παιχνιδι. Εδω κι ενα μηνα δεν παιζεται ποδοσφαιρο.
Συνηθισμενοι να φυτοζωειτε στο βορρα (με εξαιρω γιατι λειπω απειρα χρονια και φυτοζωω στο νοτο) δεν μπορειτε να αντιληφθείτε το μεγεθος των αλλαγων που συμβαινουν στη χωρα. Δεν μπορειτε να αντιληφθείτε το μεγεθος του Σαββιδη και δεν μπορειτε να αντιληφθειτε τη δυναμικη που εχουν ολοι μαζι αλλα και χωρια ο καθενας τους.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε καν τις διεργασιες που γινονται και πως αλλαζουν οι συσχετισμοι. Αυτοι που ειναι φιλοι μας σημερα αυριο ειναι απεναντι μας. Και οι εχθροι θα γινουν παροδικοι φιλοι.
Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας ειναι πως ο Σαββιδης εχει μπλεχτει αγρια με τον ΠΑΟΚ. Και ενοχλουνε και οι δυο. Αποφασιστε, αν και ειναι αργα, με ποιον ειστε.
Χαστουκια θα φαμε κι αλλα. Πολλα. Εχουμε δωσει οσα δεν εφαγαν ποτε. Πανηγυριζουν ολοι μαζι εδω κατω, αγκαλια γιατι παντα ενα ηταν.
Σε αυτο το πολεμο με τη διαπλοκη και το κατεστημενο εχουμε πρωτη φορα βγαλει το θηριο εξω απο το κλουβι. Ολοι ξερουν τι γινεται και βολευει να κανουν τους χαζους. Αφοριζοντας τον Σαββιδη, αφοριζουμε τον ΠΑΟΚ οσο ειναι η κεφαλη του. Οταν φυγει θα εχουμε χρονο να αναλυσουμε τα παντα.
να δω τον τιγρη που θα κατεβασει την ΑΕΚ προκριματικα CL με Μανταλο, τον τζαμπατζη αλαφουζο να του κανει ομαδα ο Μαρινος με 500 ευρω και τον μαγκα Μαρινακη να μας κοπαναει με τις μαριονετες του.
Αυτα και εις αλλα με υγεια.
Μα πραγματικά δεν βλέπετε τι γίνεται μόνο τις αστείες δηλώσεις του θεσσαλονικιου Αφραγκουζου να δεις.....rainmaker έγραψε:Τζόσουα κάνεις πλάκα;
Ειλικρινά μ κάνετε πλάκα;
Δε ξέρω ρε παιδιά κανέναν σας αλλά αν κατεβήκατε χτες στην Ελλάδα ΠΑΡΑΚΑΛΩ δείτε λίγο τι συμβαίνει απ το 1830 μέχρι σήμερα, διαβάστε τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ το τελευταίο πεντάμηνο και ελάτε να μου πείτε ότι ο Σαββίδης λέει δικαιολογίες και αερολογιες.
Α μη ξεχάσω τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ δηλώσεις του καργιολη του Αλαφούζου π έχει γίνει πιόνι του φαταουλ και του κουμπάρου του.
Εμετοί όλοι τους
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Σωστά να έρθει ο επόμενοςzissos έγραψε:Κάνε ομάδα να γουστάρουμε, αλλιώς πάρε τον μπούλο και πίσω στα κολχόζ
Αν ισχύει για του χρόνου, τότε :HeartOfDarkness έγραψε:-6 βαθμους και 7 αγωνιστικές χωρις κοσμο
3 στην κουλα
αυτο για οσους δεν εχουν καταλαβει ποιος ειναι ο εχθρος