33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

θα ανανεωσει αυριο, και συγχρονως θα ανακοινωθει και το 8ρι
αυτο περιμενε ο στεφανακος
αυτον που θα τον βγαζει φατσα καρτα με το γκολ ;) ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αντε ρε Κλαους τελειωστε το να ησυχασουμε.

ΥΓ - Τοσα χρονια ειμαστε στο φορουμ, διαφωνουμε συμφωνουμε αλλα αλληλοσεβασμος πρεπει να υπαρχει μεταξυ μας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

rainmaker
επειδη η αποχωρηση ενος τοσο ενεργου και παλιου μελους οπως ο σικ δεν ειναι κατι που πρεπει να περναει στο ντουκου κ ελαφρα την καρδια, ειδικα οταν εχει προηγηθει και δημοσια προταση συγκλησης "συμβουλιου" των μοντς(με την απειλη της οριστικης απομακρυνσης) θα ηθελα να ξερω τι εγραψε που ηταν τοσο σημαντικο ωστε οχι να διαγραφει απλα το τοστ αλλα να διωκεται ενα μελος λες και ειναι κανενας εγκληματιας.
αν ειναι απλα το ειρωνικο υφος γραφης του καλο θα ειναι να αναθεωρησεις και να αναγνωρισεις οτι η αντιδραση σου ηταν ακραια.στο κατω κατω και το δικο μου υφος ειναι συχνα ειρωνικο οπως και αρκετων αλλων.αν ειναι ο συνδυασμος του υφους του με τη διαφορετικοτητα των αποψεων του τοτε ειναι ακομα πιο εκθετη η αντιδραση σου.
αλλωστε νομιζω πως η αντιδραση του οφειλεται σε φημες και αποψεις που εκφραστηκαν εδω οτι εχει στηθει επικοινωνιακο παιχνιδι ειτε με την ενορχηστρωση ειτε με την ανοχη του κλαους.αν τετοιου ειδους αποψεις χωρις να υπαρχουν απτες αποδειξεις μπορουν να γινονται ανεκτες επειδη τις γραφει καποιος μοντ και η ειρωνικη αντιδραση ειναι κατακριτεα τοτε μιλαμε για φορουμ που χιεραγωγει την κοινη γνωμη που του αναλογει, καθως μια ακραια αποψη πλασαρεται ως λογικη και μια ακραια εστω ειρωνικη αντιδραση πλασαρεται ως επικινδυνη για την αρμονικη υπαρξη του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Με... Αγγελίδη το ραντεβού με Κλάους

Πριν την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (9/9), ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ζήσης Βρύζας είχαν μία σύντομη επαφή και κατέληξαν στην απόφαση το ραντεβού των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού να γίνει μέσα στην εβδομάδα, παρουσία και του Ιάκωβου Αγγελίδη που και σήμερα βρισκόταν στη Γενεύη για τη συνεδρίαση του European Club Association.

Η αλήθεια είναι πώς η πλευρά Αθανασιάδη είχε τη διάθεση να γίνει άμεσα το τετ-α-τετ, ωστόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ έβγαλε μπροστά τον Ιάκωβο Αγγελίδη, που έρχεται να αναλάβει την πρώτη δύσκολη αποστολή ως πρόεδρος.

Το πιθανότερο είναι η καθοριστική συζήτηση να γίνει το πολύ μέχρι την Πέμπτη, αφού την Παρασκευή η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

http://olapaok.gr/podosfairo/me_aggelid ... 17254.html
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Barlow η απάντηση στο τόπικ των προβλημάτων του φόρουμ σε λίγο. Εδώ είναι οφ τόπικ.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

sourmenetes έγραψε:Εγω ενα πραγμα ξερω...
Η ΠΑΕ εχει κανει μια προταση.Καλη-κακη δεν ξερω.
Ξερω οτι αν θες να λεγεσαι αρχηγος και ντομπρος και και και,βγαινεις και λές εμενα με καλυπτει ή δεν με καλυπτει η προταση.Δηλαδη απο τις 14/8 τι περιμενει ο κλαους???
Ξερουμε τις αστοχιες της διοικησης, καλα κανει και θελει να μιλησει και με τον ιβαν ο κλαους, αλλα δεν μπορει απο τη μια να ειναι θιγμενος απο το οτι βγηκαν τα νουμερα του συμβολαιου του και απο την αλλην να σερνεται μια υποθεση κοντα ενα μηνα.
souremenetes, ενημερωσε ρε αδερφε, τι ειπε ο Κλαους για το θεμα ?
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Προδότη 37-4, εμεις δεν φύγαμε ποτέ !

Coming soon... :D
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μπαχαλακηδες παντου,λες κ δεν ξερουμε τι θα γινει ξανα κ ξανα.
Υπογραφει ο Κλαους κ μετα απο κανα μηνα κανει να σκοραρει 3-4 βδομαδες.
Θα βγουνε φωτο απο προπερσι που ηταν σε μπουζουκια κ θα πεσει κραξιμο αν η καινουρια του κοπελα ειναι απο την τριπολη η την βαρκιζα,θα πεσει κραξιμο γιατι το νεο του τατου δεν ειναι σε καλη θεση κ τον εμποδιζει να σκοραρει,στο τελος θα του την πεσουν κ μερικοι κ τελος.
Δεν υπογραφει ο Κλαους.
Σεναρια για το ποια ομαδα θα τον παρει απο την κουλα μεχρι την αλ αχλι.
Σεναρια για το ποσα λεφτα θα του δινουν κ δεν τα δωσαμε εμεις.
Σεναρια για το ποσο καιρο πριν ηταν προσχεδιασμενο απο τον ιδιο να φυγει.
Πανο 500ευρω με την φατσα του επειδη πηγε στην φιορεντινα.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

psykoman έγραψε:Ο Κλαους εχει το 95% του κοσμου μαζι του...αν οχι το 99,99%
Το μεγαλυτερο ποσοστο των ΠΑΟΚτσηδων για οτιδηποτε δημιουργειτε στην ομαδα παντα φταει η διοικηση...σε ΟΛΑ τα θεματα...μα σε ΟΛΑ...η κακια διοικηση που θελει το κακο της ομαδας(αλλα δεν μας εξηγει κανεις τι ωφελος εχει καποιος καταστρεφοντας μια ομαδα)...

Οποτε μεσα σε ολο αυτο τον αρνητισμο δεν θα μου φαινοταν παραξενο ο Κλαους να παταει πανω στην αγαπη του κοσμου και να κανει τσαλιμακια...

Μεσα σε ολον αυτο τον αρνητισμο μονο ωφελος μπορει να εχει ο Κλαους...
αν φυγει ολοι θα τα βαλουν με την διοικηση...και θα αρχισουν τα πανηγυρια σε γηπεδο και ιντερνετ...
αν μεινει θα φανει σαν ηρωας που πανω απ ολα βαζει την ομαδα...

Ο Κλαους το ξερει πολυ καλα αυτο...παρα πολυ καλα...και κανει οτι κανει...
Το παλικαρι που εχει φυγει δανεικος για χρονια και δεν ειχε πει κουβεντα για να παιξει στον ΠΑΟΚ, που οταν του χρεωνει ο κόσμος οτι μπορεις να φανταστεις π.χ. επειδη περισυ δεν σκοραρε ενα μηνα και επεσαν όλοι να τον φανε, που παλευει και τρεχει σε καθε φαση με τη φανελα του συλογου για χρονια, που του την πεφτουν και σκυβει το κεφαλι και δουλευει, που ακομα και για το οτι γουσταρει τα τατοο γρινιαξαμε και ο τυπος εχει τατοο τον ΠΑΟΚ!!!

θα αποφασισει τώρα ξαφνικα να γινει ο τυπος που "παταει πανω στην αγαπη του κοσμου και να κανει τσαλιμακια..." :evil:

Ο Κλαους ειναι παικτουρα και περνει λιγοτερα απο οσα αξιζει και αυτο το ξερουμε ολοι, χρονια τωρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ant έγραψε:
Ξερω οτι αν θες να λεγεσαι αρχηγος και ντομπρος και και και,βγαινεις και λές εμενα με καλυπτει ή δεν με καλυπτει η προταση.Δηλαδη απο τις 14/8 τι περιμενει ο κλαους???
Ξερουμε τις αστοχιες της διοικησης, καλα κανει και θελει να μιλησει και με τον ιβαν ο κλαους, αλλα δεν μπορει απο τη μια να ειναι θιγμενος απο το οτι βγηκαν τα νουμερα του συμβολαιου του και απο την αλλην να σερνεται μια υποθεση κοντα ενα μηνα.
Ηταν εκνευρισμενος για το οτι βγηκαν τα λεφτα του συμβολαιου του προς τα εξω..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

mpouJr έγραψε:Μπαχαλακηδες παντου,λες κ δεν ξερουμε τι θα γινει ξανα κ ξανα.
Θα βγουνε φωτο απο προπερσι που ηταν σε μπουζουκια κ θα πεσει κραξιμο αν η καινουρια του κοπελα ειναι απο την τριπολη η την βαρκιζα,θα πεσει κραξιμο γιατι το νεο του τατου δεν ειναι σε καλη θεση κ τον εμποδιζει να σκοραρει,στο τελος θα του την πεσουν κ μερικοι κ τελος.
Δεν υπογραφει ο Κλαους.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τέλη Ιουλίου 2014...

- Θα σε βλέπουμε και μετά το καλοκαίρι του 2015 στον ΠΑΟΚ;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον πρόεδρο αλλά τόσο εγώ όσο και ο κύριος Σαββίδης ζητήσαμε να έχουμε συνάντηση για να βρεθεί η λύση. Είμαι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου μου και πιστεύω ότι στην συνάντηση με τον κύριο Σαββίδη θα βρούμε την λύση»

- Εσύ πως αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;

«Εγώ έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Η ομάδα ξέρει τι αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ και τι σημαίνει για εμένα αυτή η ομάδα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο αλλά και μετά την ανανέωση, όσα χρόνια παίξω στην ομάδα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε έναν τίτλο και να κάνουμε καλή πορεία».

- Η αίσθηση σου είναι ότι θα είσαι εδώ για πολλά χρόνια;

«Ξεκαθαρίζω ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η προοπτική μου. Θα περιμένω τον ΠΑΟΚ και αν τυχόν δε βρεθεί λύση δε θα είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του».

- Σε έχει ενοχλήσει αυτή η καθυστέρηση;

«Θεωρούσα ότι πριν τελειώσει η σεζόν θα είχαμε αρχίσει της συζητήσεις και αυτό δε συνέβη. Γράφτηκε ότι ήμουν κοντά στην ανανέωση, βγήκαν προς τα έξω τα ποσά που ζητούσα, τα διάβαζα στο ίντερνετ ενώ κουβέντα δεν είχα κάνει. Αυτό με πείραξε περισσότερο».

- Πιστεύεις ότι η κουβέντα με τον Σαββίδη θα τελειώσει το θέμα;

«Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου και θέλω στην συζήτηση με τον Σαββίδη να βρεθεί η λύση. Δεν αφορά μόνο το οικονομική συγκεκριμένη κουβέντα που θέλω να κάνω».

- Πότε έγινε η πρώτη κουβέντα με τον κ. Βρύζα;

«Έχω βρεθεί δυο φορές με τον πρόεδρο. Δυο μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας έγινε η πρώτη κουβέντα. Αποφασίσαμε ότι πρέπει να βρεθώ με τον μεγαλομέτοχο και θέλω μέσα από αυτή τη συνάντηση να είμαι ευχαριστημένος και εγώ και η ομάδα...».

(...)

- Ήταν μεγάλη η διαφορά που προέκυψε στις συζητήσεις με τον κ. Βρύζα. Καταλαβαίνουμε πώς προέκυψε αδιέξοδο γι’ αυτό και ζήτησες συνάντηση με τον κ. Σαββίδη;

«Κάπως έτσι είναι. Δεν βρέθηκε λύση και πιστεύω ότι ήταν καλύτερο και για μένα και για την ομάδα να βρεθώ με τον μεγαλομέτοχο. Το ζήτησα και εγώ και αυτός».

(...)

- Ο Σαββίδης είπε πως είσαι ο ΠΑΟΚ, είσαι το νόημα του ΠΑΟΚ…

«Για αυτό θέλω να βρεθώ μαζί του και να τα πούμε. Ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι είμαι εδώ από 8 ετών, από το 1996. Θέλω για αυτό το λόγο να βρεθούμε και να καταλήξουμε σε μια λύση».

- Νιώθεις δικαιωμένος για το ότι είσαι πλέον ο φυσικός αρχηγός της ομάδας;

«Όλα αυτά τα χρόνια δούλεψα για να καθιερωθώ και τα καταφέραμε τη βοήθεια της οικογένειάς μου ξεπερνώντας τις δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω αυτό τον ρόλο».

(...)

- Στην κουβέντα με τον Σαββίδη, φανταζόμαστε δε θα μιλήσεις μόνο για το οικονομικό...

«Φυσικά και όχι. Θα μιλήσουμε για όλα. Για την ομάδα, πώς σκέφτομαι εγώ τα πράγματα για την ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα, Πιστεύω ότι αν κάτσουμε να μιλήσουμε θα τα βρούμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου αλλά δε θα μιλήσουμε μόνο για αυτό».

(...)

- Είναι λάθος να πούμε ότι είσαι σκασμένος ψυχολογικά;

«Πέρσι στην προετοιμασία ήμουν πολύ χειρότερα για όλα αυτά που είχαν γίνει στα πλέι οφ».

- Ποια η άποψη σου για την δουλειά του Αναστασιάδη;

«Πρώτη φορά δουλεύω μαζί του. Από την πρώτη μέρα φρόντισε να μας πει ότι πρέπει να γίνουμε ομάδα. Να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, να είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Είναι ένας προπονητής που ξέρει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ποιο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο».

(...)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

abg12d34 έγραψε:
mpouJr έγραψε:Μπαχαλακηδες παντου,λες κ δεν ξερουμε τι θα γινει ξανα κ ξανα.
Δεν υπογραφει ο Κλαους.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΟΚ εισαι
εγω παλι βλεπω σε περιπτωση που φυγει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
να ξαναμπαινουν τα πανια λευτερια στον ΠΑΟΚ ζητειται επενδητης
και κατι συνθηματακια Π.Α.Ο. ΚΑΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ........ ΜΑΛΑΚΑ

THIS IS NOT ROSTOF ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ
ΖΟΥΜΠΑΔΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΨΟΥ λαιμαι
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

sourmenetes έγραψε:
ant έγραψε:
Ηταν εκνευρισμενος για το οτι βγηκαν τα λεφτα του συμβολαιου του προς τα εξω..
:pano: :opaokara: Ναι ρε αδερφε, δηλ. τι? Τον ρωτησαν σε συνεντευξη, και τι είπε αυτος? Τweetαρε " Ειμαι εκνευρισμενος ...." η κατι τετοιο? Μιλησε ο ατζεντης του στα κανάλια? ... Το αλλο το κατάλαβα και πριν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έτοιμα τα μπινελίκια στο υποθετικό σενάριο της μη ανανέωσης...

Α, ρε Μάρλευ... Κάτσε, ρε συ, πρώτα να μην ανανεώσει και μετά του πέφτουμε του κακού Ρωσοπόντιου όλοι μαζί!

Ήμαρτον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”