Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από zissos »

Ούτε ο Κοντρέρας, ούτε οι Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Βιερίνια, Μαλεζάς κλπ, είναι παίχτες του ΠΑΟΚ πιά. Οπότε εμένα μου είναι αδιάφορο
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

lamosas έγραψε::lol: :lol: Τι προδότης και παπαριες. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος πήγε εκεί που δίνανε το μεγαλύτερο συμβόλαιο και τη μεγαλύτερη ασφάλεια πληρωμών. Τωρα όλα τα αλλα τα δάκρυα οι δηλώσεις οι φανέλες και λοιπά είναι για φθηνο λαϊκό ρομαντσο...
Σωστότατος...απλή τετράγωνη λογική

άλλωστε η διαφορά ΠΑΟΚ γάβρου είναι χαώδης πλέον...σε χρήμα,τίτλους,παίκτες,διοίκηση,γήπεδα,ΜΜΕ,έσοδα κλπ

ΥΓ Ατυχέστατο το άρθρο στην κεντρική και ιδίως ο μικρός που σκίζει την αφίσα.

Το επόμενο βήμα θα είναι πέτρες στο αεροδρόμιο

έλεος,υφίσταται ακόμα τέτοιος τυφλός οπαδισμός?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

[youtube]hKikzi7i-cM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα δε μιλησει ο κολκας πρωτα για το θεμα εγω δεν λεω τιποτα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

city_boy έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Σε συνδιασμό με την οικονομική άνεση που θα αποκτήσουμε θα ξεφύγουμε από αυτούς!!!
:lol: :lol: :lol:

καλο...
Γιατί ρε φίλε, αμφιβάλλεις;
Πλέον με την παρουσία επενδυτή στην ομάδα μας και με την αναθέρμανση των οπαδών, γιατί να μην είμαστε πιο άνετοι από αυτούς στο άμεσο μέλλον...; Αυτόν τον αρνητισμό σαν κάποιων δεν τον μπορώ... Τι προσδοκάτε από τον ΠΑΟΚ δηλαδή και υποστηρίζεται ότι είστε ΠΑΟΚτσήδες και μπαίνετε και σχολιάζετε εδώ...; Πραγματικά, πέστε μου...!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τι εγινε ρε μαγκες σας πείραξε που παει στον γαυρο? αλλα δεν σας πειραξε οταν η διοικηση ζαγορακη- βρυζα τον εδιωχνε για να πληρωνει τους τσουκαλαδες τους μπαλαφες και τους σακιδες. τετοιους παικτες δεν τους πετας, κανεις τα παντα για να τους κρατησεις στην ομαδα σου. τωρα αφηστε τον κοντρερας να μαθει τα μιστικα της θεσης στους μανολαδες και τους σιοβες. φιλακια
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Sera4 έγραψε:αμα δε μιλησει ο κολκας πρωτα για το θεμα εγω δεν λεω τιποτα... :ugeek:
Σαν τους Κνίτες να συνεδριάσουν τα όργανα και μετά θα πάρουμε γραμμή από τον ινστρούκτουρα μας. :lol: :mrgreen:
Γεια σου ρε Σέρα αλάνι!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε ναι ρε φιλε που πας χωρις γραμμη?? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μπορεί να είμαι οφ τοπικ αλλά γιατί η Ανόρθωση τιμωρήθηκε απο την Ουέφα με 3 αγωνιστικές και 50000 ευρώ πρόστιμο και οχι με αποκλεισμό :?:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Armagedonas έγραψε:
lamosas έγραψε::lol: :lol: Τι προδότης και παπαριες. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος πήγε εκεί που δίνανε το μεγαλύτερο συμβόλαιο και τη μεγαλύτερη ασφάλεια πληρωμών. Τωρα όλα τα αλλα τα δάκρυα οι δηλώσεις οι φανέλες και λοιπά είναι για φθηνο λαϊκό ρομαντσο...
Σωστότατος...απλή τετράγωνη λογική

άλλωστε η διαφορά ΠΑΟΚ γάβρου είναι χαώδης πλέον...σε χρήμα,τίτλους,παίκτες,διοίκηση,γήπεδα,ΜΜΕ,έσοδα κλπ

ΥΓ Ατυχέστατο το άρθρο στην κεντρική και ιδίως ο μικρός που σκίζει την αφίσα.

Το επόμενο βήμα θα είναι πέτρες στο αεροδρόμιο

έλεος,υφίσταται ακόμα τέτοιος τυφλός οπαδισμός?

Σαφώς και θα τη σκίσει την αφίσα φίλε ο πιτσιρικάς. Η τελευταία ανάμνηση του πιτσιρικά από αυτόν τον τύπο θα είναι με τη φανέλα του gay.
Αν είναι έτσι, ας βάλει δίπλα στην αφίσα του και μια του Μιραλάς...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Για να πω την αλήθεια.. Ούτε που με αγγίζει το ότι πήγε στον σουβλάκι γαυρο καλαμάκι... Πολυ απλά γιατί έχω πολύ θετικό προαίσθημα για τον Σαββίδη... Αν τον έπαιρναν πριν τον Σαββίδη θα ξενέρωνα.. Αλλα τώρα ξέρω ότι ότι και να κάνει το μπιφτέκι με πόδια ο ΠΑΟΚ στέκεται πλέον στα πόδια του και αυτό είναι που με καίει εμένα και όχι το τι θα κάνει ο κάθε θεατρινος... Πείτε με χαζό ονειροπόλο δεν ξέρω γω τι άλλα πιστεύω ότι ο Σαββίδης μπορεί να σταματήσει το μονοπώλιο του χοντρού, όχι στα πρωταθληματα αλλά και σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο... Όχι κάτι πατέρες και αδαμιδηδες....

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

οι μισοι απο εσας εχετε συνδεση κοσμοτε και οι αλλοι μισοι βοθνταφον και κραζετε τον Κονρερας
πλακα εχετε
εχτως και αν ολοι σας δουλευετε σε ΠΑΟΚτζιδικες δουλειες
και οι καθηγητες σας ειναι και αυτοι ΠΑΟΚτζιδες

καλα εκανε βρηκε παραπανω λευτα και πηγε
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πραγματικα ρε φουστη μου,πως γινεται τοσοι εδω μεσα να φερεστε τοσο ' και καλα μεγαλοψυχα' (ή μηπως σα γκομενες που ο,τι κ να τους κανει ο γκομενος αυτες τον υπερασπιζονται κ τον εχουν ψηλα) ενω οσον αφορα σε αλλα προσωπα ή τελως παντων στον ΠΑΟΚ γενικοτερα τους φερεστε με τοση μικροψυχια-κακια?
Δηλαδη το γεγονος οτι δεν εχει τα κακαλα να πει δε με πληρωναν,δε αντεχαν το συμβολαιο μου τα σπασαμε κ φευγω αλλα αντ'αυτου λεει πιπες του στυλ "να'μαι διπλα στην οικογενεια μου,στη μητερα μου που'ναι αρρωστη.Επισης παω στην ομαδα που εχω μες στην ψυχη μου,εκει που αναδειχτηκα...
Γιατι να λες πουστριλικια για να φτιαξεις το ιματζ σου του στυλ "Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, το είπα και στον Ζήση Βρύζα"?

Τεσπα..Πηγαινεις κολο κολο,εισαι αρχηγος,σε λατρευουν και ξαφνικα μεσα σε 6 μηνες,με το σε θελει ο γαβρος,σου δινει 100 χιλιαρικα παραπανω ΤΣΑΦ
τα οικογενειακα σου προβληματα (ποια μητερα σου,ελα πες το χρημα εννοεις....) λυνονται,ξαφνικα κ καλα θες να βοηθησεις την ομαδα σου με τα 200 χιλιαρικα που θα παρει...
Ομως εκει που σου αρνουνται 2ετες συμβολαιο αλλα σου δινουν 1ετες,(ή η Κολο θελει 50χιλιαρικα παραπανω) παιζεις μανατζεριστικα παιχνιδια με τακτικιστικες ψευτικες δηλωσεις <<Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται» ξεφτιλιζοντας εν τελει τους φιλαθλους που σ'αγαπησαν εκει,αφου ενω τους "καθησυχαζεις" οτι "εδω θα μεινω"
<<Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται»
μετα απο 6 ωρες αφου ηρθε η προταση στην οποια αποσκοπουσες,πουλας "κολοκολοδηλικι" και θες να σωθει η ομαδα
<<Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο-Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα>>
και αλλες 6 ωρες μετα τους γαμας κ φευγεις...

Αν αυτα δε ΦΩΝΑΖΟΥΝ για το ηθος του ανθρωπου κ ακομα κ τωρα υπαρχουν ατομα που πιο ευκολα θα τον αποθεωσουν ή τεσπα θα τον δικαιολογησουν παρα με την ιδια τους την ομαδα ή τους παικτες του ροστερ της,
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Υ.Γ. Αχαρακτηριστο το "να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"...Αν οντως καταλαβες που ησουν τοσα χρονια κ εκανες παρεα με τον Canario,τουλαχιστον θα ελεγες ο μονιμος πρωταθλητης Ελλαδας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 14 Αύγ 2012, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

δε θα βρισω ρε φιλε τη διοικηση που τον εδωσε για να παιζω ευρωπη
θα ευχαριστησω που τον εφερε πριν 4 χρονια να μας δωσει τα καλυτερα του
και τωρα πλεον τον παιρνει ο γκευ για το εφαπαξ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

tsou έγραψε:+1 Cristiano.
Σεβασμό στο Κοντρέρας, αλλά εύχομαι παταγώδη απατυχία και σε σένα και σε αυτήν εμετική ομάδα.
Εγω του εύχομαι να παίζει στην εθνικη χιλης κάθε 15 μέρες γιατι η εθνικη πάνω απο όλα .....βέβαια τον σέβομαι αλλα θα φοράει τα κόκκινα και οποίος τα φοράει ειναι εχθρός εντός γηπέδου φυσικα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”