9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
''Στα αποδυτήρια μετά το ματς, είδα τον Σαλπιγγίδη να χαμογελάει και αυτό είναι σημαντικό επειδή συμβαίνει πρώτη φορά” αυτο ειπε ο μπολονι...μπραβο για την κινηση του κοσμου!!!!πολυ ευχαριστο...ρε μαγκες οσοι δεν τον γουσταρετε για τους χ,ψ λογους ενταξει μην τον χειροκροτατε,μην φωναζετε το ονομα του αλλα ΜΗΝ τον γιουχαρετε ...δηλαδη για να αναγκαζεται να λεει ο προπονητης κατι τετοιο φανταστειτε τον ιδιον το παικτη πως θα ενιωθε..εβαλε γκολ με την τοτεναμ και δεν νομιζω να το χαρηκε τοσο και φανηκε και απο τον πανιγυρισμο.ειναι αμαρτια αυτο που γινεται και αν δεν σκεφτεστε τον παικτη σκεφτειτε αυτα τα τεσσερα ιερα γραμματα που ολοι αγαπαμε .ολοι ενωμενοι μαγκες και να μην χωριζετε ο κοσμος σε σαλπιγγιδικους και αντι ή ζαγορακιδες και αντι.ολοι μαζι τιποτα δεν εχουμε να χωρισουμε μπορει να μην εχουμε την ιδια αποψη αλλα εχουμε τον ιδιο σκοπο(ολοι ελπιζω)ο ΠΑΟΚ να φτασει οσο πιο ψηλα.
μπραβο σαλπι και για την εμφανιση!
μπραβο σαλπι και για την εμφανιση!
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
σημερα εκλεισαν αρκετα στοματα δημοσιογραφισκων που και καλα αφουγκραζονται το κραξιμο στον σαλπι αλλα και τις τασεις της διοικησης που ντεμεκ ψαχνουν ομαδα να τον δωσουν, το μονο που πρεπει να κανει ο σαλπι ειναι να συνεχισει ετσι και ο κοσμος θα ναι μαζι του, πρεπει να γινει και παλι ο ηγετης μας..
Μακαρι φιλε μου να μπορουσες να καταλαβεις ποσο μα ποσο λαθος ειναι αυτο που εγραψες!eleos έγραψε:Η στάση του κόσμου απέναντι του σήμερα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο σημαντική και απο το αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι το παρατεταμένο χειροκρότημα κατά την αλλαγή του ήταν το καλύτερο "γκάλοπ" και μας είπε πολλά.
Ελπίζω να τα κατανόησε και ο ίδιος: η θέση του είναι εδώ.
Όταν θα ξεκλειδώσει ο ίδιος την ψυχολογία του, θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Ελπίζω να τα κατανόησε και ο ίδιος: η θέση του είναι εδώ.
Όταν θα ξεκλειδώσει ο ίδιος την ψυχολογία του, θα δώσει ακόμα περισσότερα.
Περιμένω στη συνέντευξη τύπου (όταν..) θέση της διοίκησης στο θέμα του Σάλπι.. Φτάνει πια..
Δηλαδή νιώθω οτι παλεύει μόνος του με τον κόσμο (έστω και μειοψηφία).. Μόνο ο Μπολόνι παίρνει θέση.
Δηλαδή νιώθω οτι παλεύει μόνος του με τον κόσμο (έστω και μειοψηφία).. Μόνο ο Μπολόνι παίρνει θέση.
Παντως αν θελησει αυτη η ''μειοψηφια'' να φυγει ο σαλπιγγιδης...εφυγε και δεν το ξερει κιολλας....λεω εγω τωρα μεχρι να πεσετε να με φατε!
- sourmenetes
- Moderator
Ισχυει αυτο που λες..
Αλλά νομιζω κανεις δε γουσταρει να γραφεται σε εξωφυλλα της κούλας και του βαζελου, για παιχτες μας.. ανεξαρτητα το ποιος ειναι.. Ταυτοχρονα εχουμε και τους ΑΡΔ μας να λενε οτι φευγει το Γεναρη και γλιτωνουμε μεγαλο συμβολαιο. Και η ΠΑΕ πουθενα.. Μόνο ο παντελης να λέει μην τον βριζετε.. Ευχαριστουμε Παντελη, αλλα αυτο το λεει κι ο παπα-χρηστος...
Αλλά νομιζω κανεις δε γουσταρει να γραφεται σε εξωφυλλα της κούλας και του βαζελου, για παιχτες μας.. ανεξαρτητα το ποιος ειναι.. Ταυτοχρονα εχουμε και τους ΑΡΔ μας να λενε οτι φευγει το Γεναρη και γλιτωνουμε μεγαλο συμβολαιο. Και η ΠΑΕ πουθενα.. Μόνο ο παντελης να λέει μην τον βριζετε.. Ευχαριστουμε Παντελη, αλλα αυτο το λεει κι ο παπα-χρηστος...
Σήμερα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.
Είχε καλές ενέργειες και βοήθησε τα μέγιστα.
Το χειροκρότημα και η αποθέωση ήταν το λιγότερο για την προσφορά του..
Μπράβο Σάλπι..
Είχε καλές ενέργειες και βοήθησε τα μέγιστα.
Το χειροκρότημα και η αποθέωση ήταν το λιγότερο για την προσφορά του..
Μπράβο Σάλπι..
LOLThanix έγραψε:Μακαρι φιλε μου να μπορουσες να καταλαβεις ποσο μα ποσο λαθος ειναι αυτο που εγραψες!eleos έγραψε:Η στάση του κόσμου απέναντι του σήμερα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο σημαντική και απο το αποτέλεσμα.
Ε ναι μωρέ, 3 βαθμοί ή ένα απο τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας...
ω ρε κάτι μυαλά...
sorry για τα μυαλα που ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε επαγγελματια που παιζει σε αυτη την ομαδα...
ειτε γραφει στη φανελα γκαρσια,ειτε λαζαρ,ειτε σαλπι,ειτε κουδας ειτε οτιδηποτε...
Ολοι αυτοι εφυγαν και θα φυγουν ....οι μονοι που εμειναν ειναι 11 φανελες και ο κοσμος στη κερκιδα να υποστηριζει ακομη και παικτες τυπου σκαρμουτσου!
Αλλα και παλι συγγνωμη για τα μυαλα μου, χιλια συγγνωμη και παλι!
ΥΓ το κοβω εδω γιατι 1ον ειμαι offtopic αλλα κυριως το κοβω γιατι τα μυαλα μου δεν πανε καλα!
ειτε γραφει στη φανελα γκαρσια,ειτε λαζαρ,ειτε σαλπι,ειτε κουδας ειτε οτιδηποτε...
Ολοι αυτοι εφυγαν και θα φυγουν ....οι μονοι που εμειναν ειναι 11 φανελες και ο κοσμος στη κερκιδα να υποστηριζει ακομη και παικτες τυπου σκαρμουτσου!
ΥΓ το κοβω εδω γιατι 1ον ειμαι offtopic αλλα κυριως το κοβω γιατι τα μυαλα μου δεν πανε καλα!
Σωστό.Αφού αυτοί διοικούν τον ΠΑΟΚ.Έτσι είναι...λαίκή δικτατορία.Thanix έγραψε:Παντως αν θελησει αυτη η ''μειοψηφια'' να φυγει ο σαλπιγγιδης...εφυγε και δεν το ξερει κιολλας....λεω εγω τωρα μεχρι να πεσετε να με φατε!

Μα είναι πάνω από τον κάθε επαγγελματία???Είναι ένα ερώτημα..Thanix έγραψε:sorry για τα μυαλα που ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον καθε επαγγελματια που παιζει σε αυτη την ομαδα...

Δυστυχως η ευτυχως αυτοι ειναι που εφεραν αυτη την διοικηση και αυτοι ειναι που πληρωνουν αυτη την διοικηση...οποτε και λογο εχουν και οταν γινονται λαθη που κοστιζουν θα τα ακουνε ολοι...Photis έγραψε:Σωστό.Αφού αυτοί διοικούν τον ΠΑΟΚ.Έτσι είναι...λαίκή δικτατορία.Thanix έγραψε:Παντως αν θελησει αυτη η ''μειοψηφια'' να φυγει ο σαλπιγγιδης...εφυγε και δεν το ξερει κιολλας....λεω εγω τωρα μεχρι να πεσετε να με φατε!