Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Τσίπα , αυτή η άγνωστη..
ρε το μεροκάματο βρε ποιος ΠΑΟΚ τώρα .. 7 χιλιάρικα βρε...και στις μεταγραφικές περιόδους το καλό το ξεσάλωμα..
ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ
εις υγείαν των κορόιδων πρόεδρα
ρε το μεροκάματο βρε ποιος ΠΑΟΚ τώρα .. 7 χιλιάρικα βρε...και στις μεταγραφικές περιόδους το καλό το ξεσάλωμα..
ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ
εις υγείαν των κορόιδων πρόεδρα
- Sick Bastard
Τα συγχαρητήρια μού για το πως έχεις μείνει στο απυρόβλητο και έχεις ταϊσει θαυματουργό σανό τα πρόβατα στα έδωσα εγκαίρως. Τότε βέβαια, ''τι ναι αυτά που λες Sick'' και τέτοια. Τώρα, ''σήκω φύγε Βρύζα''.
Εγώ λέω να κάτσεις και να παραδίνεις μαθήματα του πως να είναι κανείς αόρατος για χρόνια.
Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος στον κόσμο σαν εσένα.
Σου βγάζω και πάλι το καπέλο, είσαι μεγάλη γάτα, ελπίζω να μείνεις 1000 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Και να πληρώνεσαι, εννοείται.
Εγώ λέω να κάτσεις και να παραδίνεις μαθήματα του πως να είναι κανείς αόρατος για χρόνια.
Σου βγάζω και πάλι το καπέλο, είσαι μεγάλη γάτα, ελπίζω να μείνεις 1000 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Σε εμπιστευεται τυφλά ο Σαββιδης. Καθεσαι για το καλό του ΠΑΟΚ και οχι για τα παλιο-εφτά χιλιάρικα το μηνα.
Ο ηλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαϊδούν και εσυ εισαι ακόμα προεδρος στον ΠΑΟΚ.
Ποιον από τους δυο ξέρεις και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος ; τον Ιβαν ή τον ΖΒ ;
Angelheart
Ο ηλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαϊδούν και εσυ εισαι ακόμα προεδρος στον ΠΑΟΚ.
Ποιον από τους δυο ξέρεις και είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος ; τον Ιβαν ή τον ΖΒ ;
Angelheart
- Μπαρκαρούτσος
Στα προβατα,φανταζομαι,συμπεριλαμβανεις και αυτους που μιλουσαν μαζι του,πισω απο την πλατη του Ζαγορακη....και "τους ελεγε...άλλα".........Sick Bastard έγραψε:Τα συγχαρητήρια μού για το πως έχεις μείνει στο απυρόβλητο και έχεις ταϊσει θαυματουργό σανό τα πρόβατα στα έδωσα εγκαίρως. Τότε βέβαια, ''τι ναι αυτά που λες Sick'' και τέτοια. Τώρα, ''σήκω φύγε Βρύζα''.
- Sick Bastard
Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.
Είναι πρόεδορς και δεν φταίει για τίποτα. Ποτέ.
Μαγκιά του.
Τα υπόλοιπα ας τα βρουν στην Ευρωβουλή, στα παπάρια μου τι λέει ποιός και σε ποιόν.
Από λόγια χόρτασα.
Πράξεις θέλω και πράξεις δεν βλέπω.
Α, ναι, ξέχασα, μας έφερε τον Σαββίδη που μας γλύτωσε απ το να γίνουμε σκώληκας ή ξαδέρφη. Ε ρε παραμύθα που τρώει ο κόσμος.
Είναι πρόεδορς και δεν φταίει για τίποτα. Ποτέ.
Μαγκιά του.
Τα υπόλοιπα ας τα βρουν στην Ευρωβουλή, στα παπάρια μου τι λέει ποιός και σε ποιόν.
Από λόγια χόρτασα.
Πράξεις θέλω και πράξεις δεν βλέπω.
Α, ναι, ξέχασα, μας έφερε τον Σαββίδη που μας γλύτωσε απ το να γίνουμε σκώληκας ή ξαδέρφη. Ε ρε παραμύθα που τρώει ο κόσμος.
- Μπαρκαρούτσος
Το 'χω αναρωτηθεί κι εγώ αυτό, Άσιμε (επί τη ευκαιρία, σε έχω πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ για το nick σου; ), αλλά όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή...
Και ο Ζήσης όντως ήξερε...κάποιους πρώην συμπαίχτες του και τους έφερνε στην ομάδα.
Ε πλέον σταμάτησαν το ποδόσφαιρο αυτοί και τελείωσε το παραμύθι.
Και ο Ζήσης όντως ήξερε...κάποιους πρώην συμπαίχτες του και τους έφερνε στην ομάδα.
Ε πλέον σταμάτησαν το ποδόσφαιρο αυτοί και τελείωσε το παραμύθι.
Eπειδη το παρον τοπικ ειναι σε ισχυ- οπως και ο προεδρος της φιναλιστ του κυπελλου Ελλαδος , το τελευταιο exit poll για τον επομενο προπονητη του ΠΑΟΚ θα ειναι μεταξυ των
Μπερετα - Σαντος -Δωνης.....
Διαλεχτε...
Μπερετα - Σαντος -Δωνης.....
Διαλεχτε...
@Roman
Ρε συ, 40 χρόνων ειναι. Δεν ειναι δυνατόν μια ζωή στα γήπεδα και απο τους τυχερούς που έπαιξαν πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας, άνθρωπος που έμαθε τη γλώσσα όπου πήγε, άνθρωπος που έκανε επιχείρηση εκεί που έπαιξε μπάλα, μια ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο να μην εχει επαφές όντας τεχνικός δντης συλλόγου που έκανε πρωταθλητισμό και αργότερα πρόεδρος ομάδας που έπαιζε Ευρώπη!
Απλά δεν στέκει! Δεν εχει λογική ρε, πως το λένε!
Να ήταν ο γκιτσιούδης στη θέση του, να το καταλάβω πως έμεινε πίσω απο τις εξελίξεις να το καταλάβω!
Όσο για το Ψευδώνυμο, ερωτευμένος με τον Νικόλα απο τα αφηβικα μου χρόνια ήταν το νικ μου. Τωρα που μεγάλωσα, καταλαβαίνω πως ειναι ιεροσυλία και μάλλον πρέπει να το αλλάξω. Έψαξα αλλα δεν εχει επιλογές.
Με την προϋπόθεση πως θα αποσυρθεί απο το φόρουμ, οχι γιατι εχω καμία έννοια μην το πάρει άλλος αλλα γιατι με μερικά πράγματα δεν παίζουν. Και με τον Νικόλα Ασιμο, δεν πρέπει να παίζει κανεις.
Οφ τοπικ αλλα το σκεφτομαι καιρό.
Ρε συ, 40 χρόνων ειναι. Δεν ειναι δυνατόν μια ζωή στα γήπεδα και απο τους τυχερούς που έπαιξαν πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας, άνθρωπος που έμαθε τη γλώσσα όπου πήγε, άνθρωπος που έκανε επιχείρηση εκεί που έπαιξε μπάλα, μια ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο να μην εχει επαφές όντας τεχνικός δντης συλλόγου που έκανε πρωταθλητισμό και αργότερα πρόεδρος ομάδας που έπαιζε Ευρώπη!
Απλά δεν στέκει! Δεν εχει λογική ρε, πως το λένε!
Να ήταν ο γκιτσιούδης στη θέση του, να το καταλάβω πως έμεινε πίσω απο τις εξελίξεις να το καταλάβω!
Όσο για το Ψευδώνυμο, ερωτευμένος με τον Νικόλα απο τα αφηβικα μου χρόνια ήταν το νικ μου. Τωρα που μεγάλωσα, καταλαβαίνω πως ειναι ιεροσυλία και μάλλον πρέπει να το αλλάξω. Έψαξα αλλα δεν εχει επιλογές.
Με την προϋπόθεση πως θα αποσυρθεί απο το φόρουμ, οχι γιατι εχω καμία έννοια μην το πάρει άλλος αλλα γιατι με μερικά πράγματα δεν παίζουν. Και με τον Νικόλα Ασιμο, δεν πρέπει να παίζει κανεις.
Οφ τοπικ αλλα το σκεφτομαι καιρό.
- Μπαρκαρούτσος
Όντως...τον θαυμάζω, καταριέμαι που δεν πρόλαβα να τον ζήσω, αλλά ΠΟΤΕ δεν είπα ότι ζω ή σκέφτομαι σαν αυτόν...
Τέλος το off-topic από εμένα..
Τέλος το off-topic από εμένα..
- navigator11
navi,
έχοντας βρεθεί στην θέση του όσον αφορά εταιρικά χρέη, καταλαβαίνω την σκοπιμότητα να παραμείνει σαν πρόεδρος ΑΛΛΑ μόνο για να προφυλλάξει τον κώλο του για τα χρέη.
Στα υπόλοιπα, λειτουργία ΠΑΕ, ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες, προπονητές, δημόσιες σχέσεις, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και σε ότι άλλο δεν αφορά τα χρέη θα πρέπει να ΑΠΟΝΕYΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΔΟΝΤΙ και να μην πλησιάζει καν.
έχοντας βρεθεί στην θέση του όσον αφορά εταιρικά χρέη, καταλαβαίνω την σκοπιμότητα να παραμείνει σαν πρόεδρος ΑΛΛΑ μόνο για να προφυλλάξει τον κώλο του για τα χρέη.
Στα υπόλοιπα, λειτουργία ΠΑΕ, ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες, προπονητές, δημόσιες σχέσεις, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ και σε ότι άλλο δεν αφορά τα χρέη θα πρέπει να ΑΠΟΝΕYΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΔΟΝΤΙ και να μην πλησιάζει καν.
- kataramenos5
Δηλαδή εσυ πιστεύεις οτι όλα αυτά γίνονται για 7 χιλιάρικα?Banksy έγραψε: 7 χιλιάρικα βρε...