στην σπαρτακ δεν τον υπολογιζουνK_geo έγραψε:το 14 λήγει.desperando έγραψε:Demy de Zeeuw
Ποιά Κούμπαν;;;;;![]()
χαχχα τώρα το είδα! Υπάρχει τέτοια ομάδα;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
ας γραψω κι εγω το δικο μου απωθημενο ...
Νemanja Matic
ΠΑΙΚΤΑΡΑ μεγαλη ...6αρι που δεν χανει την μπαλα για κανενα λογο .. τρομερη μεταβιβαση και ηρεμια στο παιχνιδι του ...
στα μειον του η εκρηξη ... αλλα ειναι και 2 μετρα παλικαρι
Νemanja Matic
ΠΑΙΚΤΑΡΑ μεγαλη ...6αρι που δεν χανει την μπαλα για κανενα λογο .. τρομερη μεταβιβαση και ηρεμια στο παιχνιδι του ...
Milan Jovanovic, που δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόταση από γαύρο και Μπεσίκτας.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Nejmanja Matic είναι πουλενάρα από το FM το 11.. Τώρα τον θέλει πίσω η Chelsea, φυσικά με περισσότερα από όσα τον έδωσε!! Δύσκολα θα πάρει ο Π.Α.Ο.Κ. παίχτη που θέλει η Chelsea φέτος...amanaoua4 έγραψε:ας γραψω κι εγω το δικο μου απωθημενο ...
Νemanja Matic
desperando έγραψε:στην σπαρτακ δεν τον υπολογιζουνK_geo έγραψε:το 14 λήγει.desperando έγραψε:Demy de Zeeuw
Ποιά Κούμπαν;;;;;![]()
χαχχα τώρα το είδα! Υπάρχει τέτοια ομάδα;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μανταλο,Μητροπουλο και Οικονομου απο Superleague
Πώς γίνεται:
- να ξεκινάς από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα
- στα 16 (!) σου να παίρνεις μεταγραφή στη Λίβερπουλ
- στα 19 σου να είσαι φιναλίστ και πρώτος σκόρερ με την Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Νέων
- κλείνοντας τα 22 σου να φεύγεις για τρίτη φορά δανεικός, αυτή τη φορά στη σεγούντα, έχοντας παίξει ελάχιστα στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ (αλλά δείχνοντας τί μπορείς με τη δεύτερη)
- να κάνεις καλές εμφανίσεις με την Χουέσκα, αλλά η ομάδα να υποβιβάζεται στην τρίτη Ισπανίας
- να έχεις άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά η Λίβερπουλ να θέλει πλέον να σε ξεφορτωθεί και η μόνη ομάδα που σου προτείνει συμβόλαιο να είναι η... Χουέσκα
Ποιός φούστης θα τον ανακαλύψει και θα τον φέρει στην Ελλάδα, δεν ξέρω. Ποιό θα είναι το μέλλον του, δεν ξέρω. Αλλά νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή για να χτυπήσεις ένα πρώην ταλεντάκι που ακόμη δουλεύει και προσπαθεί είναι στο limit down της καριέρας του. Και αυτό είναι τώρα.
Στα τυπικά προσόντα τώρα, είναι δεξιοπόδαρος εξτρέμ που παίζει αριστερά ή πίσω από τον επιθετικό. Καλή ντρίπλα, χωρίς να κάνει κατάχρηση, καλή σέντρα, καλό ξεπέταγμα, καλή τεχνική, μαρκάρει κιόλας όσο μπορεί. Για τη Λίβερπουλ δεν κάνει. Για τη superleague μπορεί να είναι καλύτερος του Ράγιος.
Κυρίες και κύριοι, ο Ντάνι Πατσέκο:
[youtube]aVg4PSGMLak[/youtube]
Το καλύτερό του φετινό ματς, με ένα γκολ και δύο κόρνερ-ασίστ εδώ.
[youtube]oUU68S8s-pY[/youtube]
- να ξεκινάς από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα
- στα 16 (!) σου να παίρνεις μεταγραφή στη Λίβερπουλ
- στα 19 σου να είσαι φιναλίστ και πρώτος σκόρερ με την Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Νέων
- κλείνοντας τα 22 σου να φεύγεις για τρίτη φορά δανεικός, αυτή τη φορά στη σεγούντα, έχοντας παίξει ελάχιστα στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ (αλλά δείχνοντας τί μπορείς με τη δεύτερη)
- να κάνεις καλές εμφανίσεις με την Χουέσκα, αλλά η ομάδα να υποβιβάζεται στην τρίτη Ισπανίας
- να έχεις άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά η Λίβερπουλ να θέλει πλέον να σε ξεφορτωθεί και η μόνη ομάδα που σου προτείνει συμβόλαιο να είναι η... Χουέσκα
Ποιός φούστης θα τον ανακαλύψει και θα τον φέρει στην Ελλάδα, δεν ξέρω. Ποιό θα είναι το μέλλον του, δεν ξέρω. Αλλά νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή για να χτυπήσεις ένα πρώην ταλεντάκι που ακόμη δουλεύει και προσπαθεί είναι στο limit down της καριέρας του. Και αυτό είναι τώρα.
Στα τυπικά προσόντα τώρα, είναι δεξιοπόδαρος εξτρέμ που παίζει αριστερά ή πίσω από τον επιθετικό. Καλή ντρίπλα, χωρίς να κάνει κατάχρηση, καλή σέντρα, καλό ξεπέταγμα, καλή τεχνική, μαρκάρει κιόλας όσο μπορεί. Για τη Λίβερπουλ δεν κάνει. Για τη superleague μπορεί να είναι καλύτερος του Ράγιος.
Κυρίες και κύριοι, ο Ντάνι Πατσέκο:
[youtube]aVg4PSGMLak[/youtube]
Το καλύτερό του φετινό ματς, με ένα γκολ και δύο κόρνερ-ασίστ εδώ.
[youtube]oUU68S8s-pY[/youtube]
Πρέπει να είναι και αρκετά φθηνός. Απ'όλες τις προτάσεις που έχουν γραφτεί ίσως είναι η καλύτερη. Και το καλό είναι πως μετά απο Μπάρτσα και Λίβερπουλ ξέρεις πως έχει σωστή ποδοσφαιρική παιδεία. Χαμηλή τιμή- μικρό ρίσκο
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
- navigator11
Το κόρνερ,που εκτελεί (1:50),θυμίζει φωτάκη στα ... χειρότερά του.Ψιλοαγριεύτηκα.
Κατά τα άλλα,η λογική λέει πως κατά βάση σε τέτοιες περιπτώσεις θα κινηθούμε.Με 2 προσθήκες ανωτάτου για τα <<κυβικά>> μας επιπέδου.

Κατά τα άλλα,η λογική λέει πως κατά βάση σε τέτοιες περιπτώσεις θα κινηθούμε.Με 2 προσθήκες ανωτάτου για τα <<κυβικά>> μας επιπέδου.
- PAOKSaLoNiCa
Ας βάλω και εγώ ένα απ'τα μεγαλύτερα πουλέν στο fm
Václav Kadlec
[youtube]NYvgBDZDXS4[/youtube]
αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός δεν θα βάλω κανένα άλλο wonderkid του fm εδώ για προφανείς λόγους

Václav Kadlec
[youtube]NYvgBDZDXS4[/youtube]
αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός δεν θα βάλω κανένα άλλο wonderkid του fm εδώ για προφανείς λόγους

Εγώ που δεν παίζω φμ, απλά θυμήθηκα εκείνη την ψυχή, το Σαμίρ...
Σωστός, καλός παίκτης και σε θέση που μας ενδιαφέρει.
Και με παραστάσεις από τσάμπιονς λιγκ.
Και με παραστάσεις από τσάμπιονς λιγκ.
teod1980 έγραψε:Jorge Samir Cruz Campos
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sammir/profil/spieler_45710.html
- PAOKSaLoNiCa
Για εμένα, ΧΘΕΣ φέρτε τον, όμως δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το γεγονός ότι από το 11 που παίξαμε με την Ντιναμό έως τώρα δεν έχει πάει σε μεγαλύτερο club ο συγκεκριμένος παίκτης ;
τοτε δεν θα μπορούσαμε με τπτ να τον σκεφτούμε καν...
κανας μικροτραυματισμός, συμβόλαιο εν ισχύ, οι κροάτες να ζητάνε παπάδες, πολλά μπορεί να απέτρεψαν τη μεταγραφή, δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι, συνήθως οι μεγάλες ομάδες έξω αγοράζουν μικρούς σε ηλικία, δεν ξέρω μήπως αυτός "παραμεγάλωσε".
Και μην ξεχνάμε και το γεγονός οτι ένας παίκτης που "δεν κάνει" για ομάδα πρωταγωνίστρια του τσ.λ., μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.
κανας μικροτραυματισμός, συμβόλαιο εν ισχύ, οι κροάτες να ζητάνε παπάδες, πολλά μπορεί να απέτρεψαν τη μεταγραφή, δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι, συνήθως οι μεγάλες ομάδες έξω αγοράζουν μικρούς σε ηλικία, δεν ξέρω μήπως αυτός "παραμεγάλωσε".
Και μην ξεχνάμε και το γεγονός οτι ένας παίκτης που "δεν κάνει" για ομάδα πρωταγωνίστρια του τσ.λ., μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.