Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Χα χα, σιγά μην χρειάζονται οι ΑΡΔ την ΠΑΕ για να ταΐσουν σανό.
Οι Τούρκοι ΑΡΔ πάντως στέλνουν τον Πέτκοβιτς στον ΠΑΟΚ.
Εγώ πιστεύω οτι η αργοπορεία στις μεταγραφές είναι business as usual για την ΠΑΕ, κάθε χρόνο το ίδιο μοτίβο βλέπουμε, δεν έχει να κάνει με έλλειψη άμεσης ρευστότητας κλπ. Το γήπεδο ίσως, αλλά δεν νομίζω τα μεταγραφικά κολλάνε λόγω ρευστότητας.
Μιά θεωρία συνομωσίας είναι οτι η αργοπορεία είναι μοχλός πίεσης στον Λουτσέσκου να παραιτηθεί. Αλλά και αυτό μου φαίνεται υπερβολικό. Πολύ πιθανόν και φέτος να πηγαίνουμε για Αύγουστο γράφοντας στα παπάρια μας τον προπονητή και την προετοιμασία. Με Μεϊτέ αφού τελειώσει τον μήνα του μέλιτος, με Ντέλια να ανανεώνει 31 Αυγούστου μετά από ατέλειωτο σήριαλ κλπ κλπ.
Όσο και να μήν μας αρέσει, έτσι φαίνεται να λειτουργεί η ΠΑΕ στο μεταγραφικό.
Οι Τούρκοι ΑΡΔ πάντως στέλνουν τον Πέτκοβιτς στον ΠΑΟΚ.
Εγώ πιστεύω οτι η αργοπορεία στις μεταγραφές είναι business as usual για την ΠΑΕ, κάθε χρόνο το ίδιο μοτίβο βλέπουμε, δεν έχει να κάνει με έλλειψη άμεσης ρευστότητας κλπ. Το γήπεδο ίσως, αλλά δεν νομίζω τα μεταγραφικά κολλάνε λόγω ρευστότητας.
Μιά θεωρία συνομωσίας είναι οτι η αργοπορεία είναι μοχλός πίεσης στον Λουτσέσκου να παραιτηθεί. Αλλά και αυτό μου φαίνεται υπερβολικό. Πολύ πιθανόν και φέτος να πηγαίνουμε για Αύγουστο γράφοντας στα παπάρια μας τον προπονητή και την προετοιμασία. Με Μεϊτέ αφού τελειώσει τον μήνα του μέλιτος, με Ντέλια να ανανεώνει 31 Αυγούστου μετά από ατέλειωτο σήριαλ κλπ κλπ.
Ποσα βγαζουν ρε σεις ολοι αυτοι οι απιθανοι τυποι τον μηνα για να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι και να κανουν ρεπρταζ του κωλου;
Σοβαρα ρωταω, να τα παρατησω ολα αν ειναι, να ξεκινησω να κανω κι γω ρεπορταζ και σκατοβιντεακια καθε μερα.
Σοβαρα ρωταω, να τα παρατησω ολα αν ειναι, να ξεκινησω να κανω κι γω ρεπορταζ και σκατοβιντεακια καθε μερα.
Για να κανουν παραλληλα αλλες 40 εκπομπες δεξια και αριστερα, μαλλον οχι αρκετα. Απλα δεν σηκωνουν και μπετα σε οικοδομη.
- George Best
Magpies4 έγραψε:Μιά θεωρία συνομωσίας είναι οτι η αργοπορεία είναι μοχλός πίεσης στον Λουτσέσκου να παραιτηθεί. Αλλά και αυτό μου φαίνεται υπερβολικό.
Ναι τον ανανέωσαν πέρυσι τον Απρίλη τον Λουτσε, μας έφερε πρωτάθλημα από το πουθενά και δεν του έφερναν παιχτες μέχρι 31 Αυγούστου σαν μοχλό πίεσης για να τον οδηγήσουν σε παραίτηση.
Όλο ακούγεται πολύ λογικό.
Στον Λουτσεσκου σίγουρα δεν αρέσει ο τρόπος και το ταιμινγκ που γίνονται οι μεταγραφες. Και πιθανότατα ούτε καν οι μεταγραφες που γίνονται.
tonipap801 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά, μην μασάς. Πρόταση δανεισμού έκανε η ΑΕΧ.
Αν ισχυει το ρεπορταζ τους, δινουν 1 εκ νοικι και 4 ρητρα αγορας για τον Τζουρασεκ
Και σε εμας υπηρξε διαρροη χτες οτι η προταση μας για Τευλορ ηταν 650 στον παιχτη και 100 στον ατζεντη, whatever this means
14 μυρια τον πηραν το 23, για 10 μυρια ρητρα ακουσα εγω
Παντως αυτο που ακουγεται για τα λεφτα του Τζιμα και τις δοσεις κλπ στα δικα μου αυτια ακουγεται αστειο.
Η Νυρεμβεργη ειχε ρήτρα 18 μυρια για να τον αποκτηση μεχρι 30-6-2025. Για να τον πουλησε ηδη στην Μπραιτον σημαινει οτι εσκασε κασερι τον χειμωνα 18 μυρια συν το ποσοστο που ειχαμε. Δεν νοειται να κανεις δοσοποιηση σε ρητρα αγορας. Δηλαδη μπορουμε εμεις π εχουμε ρητρα για Μειτε 1 μυριο να την καταβαλουμε μετα τις 30-6-2025 σε 2 δοσεις? Ειναι στο χερι μας?
Εκτος αν η ΠΑΕ χωρις να μας ενημερωσει συμφωνησε με την Μπραιτον να μην τα παρει ντουκου αλλα σε δοσεις προφανως φοβουμενη πως σε καθε αλλη περιπτωση θα χαλουσε το ντιλ και θα επεστρεφε ο Τζιμας.
Να ξερουμε λιγο τι λεμε
Η Νυρεμβεργη ειχε ρήτρα 18 μυρια για να τον αποκτηση μεχρι 30-6-2025. Για να τον πουλησε ηδη στην Μπραιτον σημαινει οτι εσκασε κασερι τον χειμωνα 18 μυρια συν το ποσοστο που ειχαμε. Δεν νοειται να κανεις δοσοποιηση σε ρητρα αγορας. Δηλαδη μπορουμε εμεις π εχουμε ρητρα για Μειτε 1 μυριο να την καταβαλουμε μετα τις 30-6-2025 σε 2 δοσεις? Ειναι στο χερι μας?
Εκτος αν η ΠΑΕ χωρις να μας ενημερωσει συμφωνησε με την Μπραιτον να μην τα παρει ντουκου αλλα σε δοσεις προφανως φοβουμενη πως σε καθε αλλη περιπτωση θα χαλουσε το ντιλ και θα επεστρεφε ο Τζιμας.
Να ξερουμε λιγο τι λεμε
Ρε Gospi φιλικα ρε συ αληθεια.
Ξεκινας ενα ποστ, λεγοντας για κατι οτι "στα αυτια σου ακουγεται αστειο" και στην συνεχεια του συλλογισμου σου αναρωτιεσαι ουσιαστικα, αν μπορει να συμβει αυτο που σου φαινεται αστειο και συνεχιζοντας καταληγεις, στο οτι μπορει τελικα αυτο που σου φαινεται αστειο να συμβαινει αλλα να μην το γνωριζουμε εμεις οι οπαδοι γιατι δεν μας το επικοινωνησε η ΠΑΕ.
Και σε ρωταω εγω πως σου ακουγεται αστειο ρε φιλε τελικα κατι που δεν το ξερεις;
Ειδικα για μεγαλα ποσα και οχι για ποσα οπως για τον Μειτε που αναφερεις, γινονται εννοειται συμφωνιες για δοσεις. Το αν θα επρεπε να το εχει επικοινωνησει η ΠΑΕ, αυτο ειναι αλλη συζητηση.
Ξεκινας ενα ποστ, λεγοντας για κατι οτι "στα αυτια σου ακουγεται αστειο" και στην συνεχεια του συλλογισμου σου αναρωτιεσαι ουσιαστικα, αν μπορει να συμβει αυτο που σου φαινεται αστειο και συνεχιζοντας καταληγεις, στο οτι μπορει τελικα αυτο που σου φαινεται αστειο να συμβαινει αλλα να μην το γνωριζουμε εμεις οι οπαδοι γιατι δεν μας το επικοινωνησε η ΠΑΕ.
Και σε ρωταω εγω πως σου ακουγεται αστειο ρε φιλε τελικα κατι που δεν το ξερεις;
Ειδικα για μεγαλα ποσα και οχι για ποσα οπως για τον Μειτε που αναφερεις, γινονται εννοειται συμφωνιες για δοσεις. Το αν θα επρεπε να το εχει επικοινωνησει η ΠΑΕ, αυτο ειναι αλλη συζητηση.
Αυτό που λένε τα δημοσιεύματα(αν ισχύουν) πως θα καταβληθεί τώρα είναι το ποσοστό μεταπώλησης που είχαμε. Όχι η ρήτρα και τα μπόνους.
-
ξερω δεν θελετε να ακουτε για Στεργιαδη καποιοι εδω, αλλα μολις ειπε οτι εχει γινει οντως αναθερμανση με Τευλορ και το οτι δεν εχει υπογραψει μεχρι τωρα ειναι ζητημα ρευστοτητας. Μολις μπουν τα λεφτα απο Τισουνταλι θα κλεισει ο Τευλορ ...
Επισης υπονοησε οτι λογω ελλειψης ρευστοτητας δεν προχωρησε και του Τσιριβεγια και τον χασαμε.
Επειδη ακουγεται παλι πολυ το ζητημα ελλειψης ρευστοτητας, πιστευω οτι ισχυει και αυτο δυσκολα θα βελτιωθει στην παρουσα φαση, εκτος αν υπαρχουν πωλησεις. Κριμα να εχουμε μπει σε τετοια τραγικη φαση λειτουργιας σαν οργανισμος.
Επισης υπονοησε οτι λογω ελλειψης ρευστοτητας δεν προχωρησε και του Τσιριβεγια και τον χασαμε.
Επειδη ακουγεται παλι πολυ το ζητημα ελλειψης ρευστοτητας, πιστευω οτι ισχυει και αυτο δυσκολα θα βελτιωθει στην παρουσα φαση, εκτος αν υπαρχουν πωλησεις. Κριμα να εχουμε μπει σε τετοια τραγικη φαση λειτουργιας σαν οργανισμος.
Αρνούμαι να το πιστέψω αυτό περί ρευστότητας ... Πώς είναι δυνατόν η ομάδα να πηγαίνει προετοιμασία και γενικά να λειτουργεί η ΠΑΕ;
Αυτά απλά δεν γίνονται ...
-
Magpies4 έγραψε:Αρνούμαι να το πιστέψω αυτό περί ρευστότητας ... Πώς είναι δυνατόν η ομάδα να πηγαίνει προετοιμασία και γενικά να λειτουργεί η ΠΑΕ;
Γιατι τα τελευταια 5 χρονια τι γινεται; Εσοδα εξοδα. Νο εσοδα, νο εξοδα. Και σιγουρα 0 επενδυση.
- sourmenetes
- Moderator
Και αν δε γίνουν έτσι τι θα γίνει;;tonipap801 έγραψε:ξερω δεν θελετε να ακουτε για Στεργιαδη καποιοι εδω, αλλα μολις ειπε οτι εχει γινει οντως αναθερμανση με Τευλορ και το οτι δεν εχει υπογραψει μεχρι τωρα ειναι ζητημα ρευστοτητας. Μολις μπουν τα λεφτα απο Τισουνταλι θα κλεισει ο Τευλορ ...
Θα βγει να πει συγγνώμη;;
DimitrisS έγραψε:Ρε Gospi φιλικα ρε συ αληθεια.
Ρε συ μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε επαγγελματιες και εγω συγκεκριμενα ειμαι δικηγορος. Ξερω απο ρήτρες ξέρω από συμβάσεις. Η προαιρετική ρήτρα εξ αγορας ειναι ένας όρος που δεν επιδέχεται διαπραγμάτευση ούτε ως προς το ποσό ούτε ως προς τον τρόπο καταβολής ούτε φυσικά ως προς τον χρόνο διάρκειάς της. Επομένως με βάση αυτά που λέω στο αρχικό ποστ, αν η Νυρεμβέργη κάλυψε την ρήτρα με λεφτά της Μπράιτον τότε το ποσό έχει δοθεί εξ ολοκλήρου από τον Γενάρη, άλλως θα δοθεί εξ ολοκλήρου στις 30-6-2025. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα από την φύση της συγκεκριμένης ρήτρας.
Το άλλο που αναφέρω δεν σχετίζεται με την ρήτρα. Τι εννοώ λοιπον... Θα μπορούσε με νεότερη συμφωνία να έχει ακυρωθεί η συγκεκριμένη ρήτρα και να έχει γίνει κάποια άλλη συνεννόηση τριμερής για το συγκεκριμένο ζήτημα. Κάτι τέτοιο όμως δεν επικοινωνήθηκε στον κόσμο. Αρα αν όντως η Νυρεμβέργη ενεργοποίησε την προαιρετική ρήτρα εξαγοράς τα λεφτά αν δεν δόθηκαν ήδη θα πρέπει να δοθούν σε ΜΙΑ δόση μέχρι 30-6-2025.
Ολα τα αλλα είναι χαζομάρες.
Δεν βγάζουν νόημα αυτά περι ρευστότητας που λέτε ρε παιδιά.
Δηλαδή όλες οι πωλήσεις που έχουμε κάνει είναι σε δόσεις και περιμένουμε να μπούν χρήματα?
Και όλες οι αγορές μας είναι με χρήμα μπροστά? Πώς βγαίνει αυτό.
Και έστω οτι υπάρχει πρόβλημα στην αγορά με 2-3 εκ.
Πρόβλημα ρευστότητας σε παίκτη ελεύθερο με συμβόλαιο 650χιλ. που θα πληρωθούν σε βάθος χρόνου ΔΕΝ νοείται.
Αν δεν έχεις 100χιλ για το μπόνους υπογραφής ΔΕΝ είναι πρόβλημα ρευστότητας.
Τέτοια προβλήματα έχουν χρεοκοπημένες ΠΑΕ.
Δηλαδή όλες οι πωλήσεις που έχουμε κάνει είναι σε δόσεις και περιμένουμε να μπούν χρήματα?
Και όλες οι αγορές μας είναι με χρήμα μπροστά? Πώς βγαίνει αυτό.
Και έστω οτι υπάρχει πρόβλημα στην αγορά με 2-3 εκ.
Πρόβλημα ρευστότητας σε παίκτη ελεύθερο με συμβόλαιο 650χιλ. που θα πληρωθούν σε βάθος χρόνου ΔΕΝ νοείται.
Αν δεν έχεις 100χιλ για το μπόνους υπογραφής ΔΕΝ είναι πρόβλημα ρευστότητας.
Τέτοια προβλήματα έχουν χρεοκοπημένες ΠΑΕ.