Πιθανόν θα είναι κανάς Ντάνκανpanpangr77 έγραψε:Ποιός είναι ο μέσος απο την Ιταλία ?
https://www.transfermarkt.co.uk/details ... e/48641684
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Kabamaru11
Duncan?Ο man at arms του He Man? Να τον παρουμε!!!
Εχει ωραιο μουστακι.
Εχει ωραιο μουστακι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτός ο Duncan τι μέρος του λόγου είναι;
Πήγε βλέπω στην Φιορεντίνα με 15 χαρτιά αλλά για να μένει ελεύθερος πρέπει να είναι σε πτώση.
Πήγε βλέπω στην Φιορεντίνα με 15 χαρτιά αλλά για να μένει ελεύθερος πρέπει να είναι σε πτώση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Παρ 14 Ιουν 2024, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Ο Duncan σαν χαρακτηριστικά πιο πολύ σαν επιλογή αν χαλούσε του Καμαρά μου φαίνεται πάρα αν χαλάσει του Μεϊτέ. Καλός παίκτης πάντως, ειδικά όταν ήταν νεότερος περίμενα ότι θα έκανε ακόμα καλύτερη καριέρα
όσο τον είδα στο conference ήταν πολύ καλός. Μου φάνηκε καλός και δυνατός ανασταλτικά και με καλές μεταβιβάσεις.
Μαλλον εχει να κανει με την αξιοπιστια και τη αξιοπρεπεια της ομαδας..Amsterdamer_87 έγραψε:[quote="nunies4"Αν μιλαμε για ανωτερο του Μειτε γιατι δεν στρεφεται η ομαδα αμεσα εκει; Ειναι θεμα χαρακτηριστικων,ηλικιας, κοστους η στην ζυγαρια βαζουν την ομοιογενεια;Amsterdamer_87 έγραψε:Οτι η ομαδα φετος ειναι απο καιρο προετοιμασμενη ειναι γεγονος και δεδομενο..thanos-xanthi έγραψε:Amsterdamer έχουμε πραγματικά λύση έτοιμη?
με σκοπό δηλαδή να είναι από αρχή προετοιμασίας
πολλά μπράβο αν ισχύει πάντως, δείχνει πιο οργανωμένη η ομάδα και με καλύτερα αντανακλαστικά
Η λυση ναι υπαρχει και ο παιχτης ηταν/ειναι συμφωνημενος σε περιπτωση που δεν θα ερχοταν ο Καμαρα..
Τον παιχτη ομως δεν μπορεις να τον εχεις στο περιμενε και μπαλακι γιατι θα γινεις και "ρομπα" και θα τοω χασεις..
Γι'αυτο τα πηρε ο ΠΑΟΚ κι εδωσε ντεντ λαιν στον Μειτε..
Δεν γινεται να ξερω αν προλαβαινει αν ναυαγησει του Μειτε να ειναι απ'την αρχη της προετοιμασιας σε 6 μερες..
Αυτο μονο η ΠΑΕ το γνωριζει αν τον φερουμε ομως,στην Ολλανδια λογικα θα ειναι..
Οταν συμφωνεις με καποιον δεν μπορεις να πεις ετσι αβιαστα,ξερεις βρηκα αλλον αντε γεια..
Τωρα ομως αν και εφοσον σε πουλησει ο συμφωνημενος μπορεις να κανεις οτι θεωρεις καλυτερο για σενα..
Εγω παντως πιστευω ακομα οτι ο Μειτε θα συνεχισει μαζι μας..[/quote]
Sorry αλλά ο ρασβαν μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να έχει καινούργιο βασικό δίδυμο στα χαφ δρακουλιαζεται.
Επίσης το καλύτερος από μεϊτέ ο οποίος ήταν εναλλακτική του Καμαρά, υποδηλώνει ότι ο Καμαρά είναι καλύτερος και από τους δύο...κάτι που δεν ισχύει τουλάχιστον στην μια περίπτωση.
Υγ ο Ντάνκαν πότε τα έκλεισε τα 31 ...πριν ή μετά την πρωθυπουργία Σημίτη?
Η εναλλακτικη του Καμαρα λεγανε οτι ηταν καλυτερος. Οπότε στέκει να είναι και καλύτερος του Μειτε.
Το να είναι κάποιος εναλλακτική δεν σημαίνει απαραίτητα χειρότερος της πρώτης επιλογής.
Το να είναι κάποιος εναλλακτική δεν σημαίνει απαραίτητα χειρότερος της πρώτης επιλογής.
Δεν χρειάζεται, θα σας το πω εγώ από τώρα. Αν ανανεώσει ο Μεϊτέ θα λέμε, πολύ καλύτερος έπρεπε να πάμε σε αυτόν ενώ αν δεν ανανεώσει θα λέμε που πάμε με αυτόν για αντι-Μεϊτέ.Amsterdamer_87 έγραψε:Λογικα πιστευω πως Ναι..Logistis έγραψε:Αμστερνταμερ εαν τελικα μεινει στον ΠΑΟΚ ο Μειτε, θα μας πεις μετα το ονομα του μεσου απο Ιταλια;

- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά τα καλύτερος και χειρότερος κρίνονται στο χορτάρι.
Ο μειτε απέδειξε ότι είναι υψηλού επιπέδου παίκτης και σίγουρα το να κρατάς τον κορμό σου σταθερο είναι μεγάλο συν για την ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μειτε απέδειξε ότι είναι υψηλού επιπέδου παίκτης και σίγουρα το να κρατάς τον κορμό σου σταθερο είναι μεγάλο συν για την ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κάποιος να ρωτήσει τον Κόλκα αν ο Γκαρσία πατάει περιοχή.....
σε ότι αφορά τις μεταγραφές Μειτέ Καμαρά Μισιτσ είναι όνειρο για κέντρο + ένα τρεχαντήρι και Σβαμπ
σε ότι αφορά τις μεταγραφές Μειτέ Καμαρά Μισιτσ είναι όνειρο για κέντρο + ένα τρεχαντήρι και Σβαμπ
- Shivaspace
Εμένα πάντως ο Μέιτε στο στύλ παιχνιδιού αλλά και σε ποιότητα με θύμισε Πάμπλο φέτος. Καλύτερος ο Πάμπλο αλλά σαν κι αυτόν δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Γι’αυτό γουστάρω να μείνει. Και νομίζω θα μείνει.
Αν πάλι δεν θέλει, θα πορευτούμε με κάποιον άλλο. Άλλωστε ο Ραζβάν μπορεί να ανεβάσει όποιον παίκτη και να πάρουμε.
Αν πάλι δεν θέλει, θα πορευτούμε με κάποιον άλλο. Άλλωστε ο Ραζβάν μπορεί να ανεβάσει όποιον παίκτη και να πάρουμε.
Εγω να ρωτησω. Αν υποθεσουμε οτι ο Καμαρα παιρνει την θεση του Μαρκος Αντονιο, θα ψαξουμε και εναν ακομα παικτη οταν (και αν) φυγει ο Τσιγγαρας;
Πάντως δεν βγαίνουν τα κουκια για τις ευρωπαικες λιστες...
Οι ξενοι θα ειναι πανω απο το οριο και ποιος θα μεινει εκτος..
Η μονη λυση αντικατάσταση Μουργκ με ελληνα (φορτουνη)
Οι ξενοι θα ειναι πανω απο το οριο και ποιος θα μεινει εκτος..
Η μονη λυση αντικατάσταση Μουργκ με ελληνα (φορτουνη)
- Σουριναμέζος
2 παίκτες πάνω από τους 17 θα είμαστε, αν δεν υπάρξει κάποια ακραία αλλαγή στον σχεδιασμό. Ο ένας που θα κοπεί θα είναι ο Ράφα Σοάρες και το ερωτηματικό (μετά την παραμονή Βιερίνια) θα είναι ο δεύτερος