Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Η Φορτσα λεει παντως για 2 χαφ (1 Μειτε και αλλον εναν) και 2 μεσοεπιθετικους
Ρε παιδιά. Αν ήταν και γρήγορος και ευκίνητος όντας 1.88, πιστεύετε ότι θα ερχόταν στα 29 του στην Ελλάδα;;;; Σοβαρά το πιστεύετε;;
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Δεν έχω εικόνα, τζος. Εμπιστεύομαι παιδιά από εδώ μέσα ότι ο παίχτης αξίζει. Οκ, για Ιταλία πιθανώς να μην κάνει. Η σωματοδομή του μάλλον δεν τον βοήθησε να πείσει. Τώρα βέβαια πώς παίχτη 23 ετών, με μια μόλις σεζόν στην πλάτη του, τον έκριναν οριστικά ως αποτυχημένη επένδυση είναι απορίας άξιο. Στα 23 παιχνίδια που έπαιξε τόσο άοσμος ήταν;joshua έγραψε:Καλα αυτα τα 40 μυρια μην τα παιρνουμε και της μετρητης ... Ο παικτης δεν επιασε,η Λατσιο αγωνια να τον δωσει και ολοι ξερουν οτι τον πηρε 8 και ειμαι σιγουρος οτι αυτο το 1,66 σε πολλους καθεται στο λαιμο,να ειμαι ειλικρινης και σε μενα.Αν δεν ειχα διαβασει τοσο καλα λογια θα ελεγα μακρια και αγαπημενοι...
Αγωνία μάλιστα να τον δώσει για να πάρει τον Γκεντουζι της Μαρσειγ...
O Αντονιο παντως το παοκτσακι κάνει συνεχώς like σε ότι ανεβαζει ο ΠΑΟΚ ...
φορτσα για αντονιο λεει τα βρηκαμε στα 5 εκ αλλα υπαρχει διαφωνια στην υποχρεωτικοτητα της ρητρας
δεν χρειαζεται να γραψω τι θελουμε εμεις
δεν χρειαζεται να γραψω τι θελουμε εμεις

Αντεεεεε να ερθει ο παικταραςjoshua έγραψε:O Αντονιο παντως το παοκτσακι κάνει συνεχώς like σε ότι ανεβαζει ο ΠΑΟΚ ...
Ευτυχώς δεν το σκεφτήκαμε έτσι και δεν αφήσαμε ελεύθερο τον ντελια όταν γύρισε από το Βέλγιο....prax έγραψε:Μάγκες το έγραψα κ ψες, το γράφω κ σήμερα.. ο ρεινιερ πέρσι έκανε 18 παιχνίδια στη λα λίγκα με συνολικά λεπτά συμμετοχής 639.. άρα 36 λεπτα τον αγώνα.
Πρόπερσι στη ντορτμουντ έπαιξε 395 λεπτά σε 27 συμμετοχές, άρα 15 λεπτά.
Τα συμπεράσματα δικα σας..
Το βραζιλιανακι που δεν έπιασε στην χιρονα δεν το παίρνεις δανεικό.... Το αγοράζεις με 5ετες.
Διαφορετικά δεν πιστεύω ότι αξίζει γιατί το παιδί είναι μικρό και θα χρειαστεί χρόνο...αν πιάσει.
Είναι κοντός αλλά πύραυλος.joshua έγραψε:Καλα αυτα τα 40 μυρια μην τα παιρνουμε και της μετρητης ... Ο παικτης δεν επιασε,η Λατσιο αγωνια να τον δωσει και ολοι ξερουν οτι τον πηρε 8 και ειμαι σιγουρος οτι αυτο το 1,66 σε πολλους καθεται στο λαιμο,να ειμαι ειλικρινης και σε μενα.Αν δεν ειχα διαβασει τοσο καλα λογια θα ελεγα μακρια και αγαπημενοι...
Αν και (εφόσον υπογράψει ο Μέιτε) δεν νομίζω ότι θα κινηθούμε για άλλον χαφ.
Ήδη με Μέιτε και Οζντόεφ θα έχουμε κλείσει τα βασικά κενά μας με παίκτες συμβολαίου ενός εκατ.
Βρε λες να μένουν λεπτομέρειες;;;joshua έγραψε:O Αντονιο παντως το παοκτσακι κάνει συνεχώς like σε ότι ανεβαζει ο ΠΑΟΚ ...
Τον ΚυρΚυρ κατασκοπευστε όσοι έχετε σοσιαλ. Τον Μειτε τον έκανε follow πριν κλείσει

Την ίδια σκέψη έκανα και εγώ. Επειδή να μετριάσει την χασουρα της η Ρεάλ είναι ανέφικτο με ένα δανεισμό 10 μηνών, θα είχε ενδιαφέρον ένας διετής δανεισμός μήπως μπορέσει και ξαναβάλει την καριέρα του στις ράγες για επιστροφή σε περιβάλλον λαλιγκαkos έγραψε:Ευτυχώς δεν το σκεφτήκαμε έτσι και δεν αφήσαμε ελεύθερο τον ντελια όταν γύρισε από το Βέλγιο....prax έγραψε:Μάγκες το έγραψα κ ψες, το γράφω κ σήμερα.. ο ρεινιερ πέρσι έκανε 18 παιχνίδια στη λα λίγκα με συνολικά λεπτά συμμετοχής 639.. άρα 36 λεπτα τον αγώνα.
Πρόπερσι στη ντορτμουντ έπαιξε 395 λεπτά σε 27 συμμετοχές, άρα 15 λεπτά.
Τα συμπεράσματα δικα σας..
Το βραζιλιανακι που δεν έπιασε στην χιρονα δεν το παίρνεις δανεικό.... Το αγοράζεις με 5ετες.
Διαφορετικά δεν πιστεύω ότι αξίζει γιατί το παιδί είναι μικρό και θα χρειαστεί χρόνο...αν πιάσει.
- PAOKevolution
-
Ούτε εγω πουθενάPAOKevolution έγραψε:Τζος αυτό με τα like του Αντώνη μας, δεν τα βλέπω.
-