Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

iremidynami 4+ έγραψε:Δηλ τοσο ευχαριστημενοι θα ειμαστε με λιβαγια;
Δεν μου κανει για κιλερ πάντως, ασε τα εξωαγωνιστικα (συμπεριφορα κλπ)
Κοιτα....περυσι τα ξεπατωσε ολα. 32 γκολ σε 40 ματς.
Μπαλαρα σιγουρα ξερει. Πισω απο το φορ παιζει για πλακα. Οχι σαν εξτρεμ που τον ειχαν σκοτωσει οι χαρτινοι να τον βαζουν
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Παπάς πέφτει με Λιβάγια, ο οποίος συν τοις άλλοις δεν είναι σέντερ φορ, φέρνει περισσότερο προς δεκάρι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Γερασίμου έγραψε:Παπάς πέφτει με Λιβάγια, ο οποίος συν τοις άλλοις δεν είναι σέντερ φορ, φέρνει περισσότερο προς δεκάρι.
μετα απο αυτο θεωρω πλεον δεδομενο οτι θα ειναι ο λιβαγια.

για να εχουμε μετα συζητηση γιατι δεν παιζει αυτος στο 10 που ειναι και παιζει ο αλλος που ειναι 8 και γιατι δεν πηραμε φορ που ειναι 9 και γιατι δεν παιζουν στο 10 αυτοι που παιζουν στα ακρα κτλ κτλ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Γοογλαρε κάποιος "ανιψιός του μποτο" ?
gmet

Δημοσίευση από gmet »

Απ' ότι κατάλαβα από τα σχόλια στην τελευταία μου ανάρτηση, εδώ μέσα έχουν θέση όσοι είναι αρεστοί και όσοι θεωρούν ότι όλα γίνονται καλώς. Υποψία κριτικής ή διαφορετικής άποψης αντιμετωπίζεται με ειρωνία και απαξίωση. Από την στιγμή που δεν υπάρχει σεβασμός στη διαφορετική άποψη δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να την κατθέτω. Άλλωστε, σήμερα κατάλαβα μετά από 55 χρόνια, ότι είμαι λιγότερο Παοκτσής από κάποιους άλλους. Λυπάμαι πολύ και σταματώ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μετα το φιλικο θα βγουν τα νονπειπερ με ονοματα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Λιβαγια ολιβειρα μαζί είχαν 30 γκολακια . Βέβαια δεν τους έχω για τύπους να γουστάρει πολύ ο ένας τον άλλον :D
Πάντως σε αυτόν τον παπά κολλάει και ο μητροπολίτης με τον αραουχο.
Θα πάρουμε επιθετικό που το όνομα του έχει συνδεθεί με ΑΕΚ του είπαν .γρίφος σου λέει αυτός ο αραουχο θα είναι :twisted: :twisted:
Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των ΑΡΔ μας είναι απο την εξής συνομιλία
Κολκας : Ζοσε θα πάρουμε επιθετικό;
Μποτο: ποιος είσαι εσυ;
Κολκας: άλλο ρωτάω θα πάρουμε ;
Μ: δεν σ λέω
Κ : έλα πες κάτι και δεν σ ξαναρωταω !
Μ: καλά θα πάρουμε …
Κ : μοιάζει τον νελσον;
Μ : πιο πολύ με έναν ανιψιό μ μοιάζει καμία σχέση …
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αφού ο ρειν είπε ότι το όνομα δεν είναι κάτι σπουδαίο... ποιος λιβαγια?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Mitropolitis_1926 έγραψε:Να σας τρελάνω;;;
Ο παίκτης είναι ανιψιός του Boto
Ωραια θα μας κουβαλησει ολο το σοι τωρα ο ΖΑΜΕ...μας το εφερνε λαου λαου με τους πορτογαλους
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο Λιβαγια ειναι SS (shadow striker), κρυφος κυνηγος. Αυτο ακριβως χρειαζεται η ομαδα. Ειναι ακριβως αυτο που δεν εχει η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν υπάρχει λιβαγια...μ΄ονο αυτο
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

JohnDag έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:Πώς προκύπτει πάλι ότι δεν ξοδεύονται λεφτά ρε παιδιά; Το είχα πει και πριν αρκετές μέρες αλλά ας ξαναδούμε κάποια δεδομένα για ακόμη μια φορά.

METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ:2022
Φελίπε Σοάρες: 2.5 μύρια
Κοτάρσκι: 2 μύρια
Κουαλιάτα: 1.8 μύρια
Σάστρε: 400 χιλ.
Κάργας: 300 χιλ.
Νάρει: 2 μύρια
Ράφα Σοάρες: Ελεύθερος
Ντάντας: Δανεικός με μεγάλη ρήτρα
Ρικάρντο: Ελεύθερος
Νάσμπεργκ: Ελεύθερος
ΣΥΝΟΛΟ: 9.000.000 ευρώ μόνο για μεταγραφές (χωρίς να υπολογίσουμε τους μισθούς και έχουμε ακόμα 6/7!) ΠΗΓΗ: ΤΡΑΝΣΦΕΡΜΑΡΚΤ

Στην μετά-Σαββίδη εποχή, μόνο τη χρονιά του πρωταθλήματος έχουν ξοδευτεί περισσότερα (γύρω στα 12.5)... Έχουμε τεράστιες πιθανότητες να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ αν κινηθούμε για 2-3 ακόμα παίκτες ή αν ας πούμε ενεργοποιήσουμε τη ρήτρα του Ντάντας, την ώρα που γίνονται συζητήσεις για αρκετές αναπροσαρμογές συμβολαίων και ανανεώσεις (βλ. Αγκούστο)

Επομένως, κατά τη γνώμη μου ο ισχυρισμός "η ομάδα δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στη τσέπη για σοβαρή ενίσχυση" είναι άτοπος και λίγο άκυρος... Ίσως θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ξοδεύονται τα λεφτά σε λάθος κινήσεις ή σε παίκτες με λιγότερη εμπειρία αλλά το ότι δεν ξοδεύεται τίποτα... κάπως άκυρο.
I hate to be this guy απλα επειδή το είπες μια και πέρασε ντούκου και το λες και δεύτερη.

Στους υπολογισμούς σου γιατί βάζεις μόνο αυτά που ξοδεύτηκαν Γενάρη και έως τώρα στην καλοκαιρινή μεταγραφικη και αφήνεις έξω τις πωλήσεις;

Να σε βοηθήσω αν δεν τις έχεις πρόχειρες.

- Σφιντερσκι 4.55Μ
- Εσιτι 1Μ
- Τσολακ 3Μ

Σύνολο περίπου 9Μ. Σου θυμίζει κάτι αυτό το νούμερο;

Έχουμε πει πολλάκις ότι η απόφαση του Ιβαν είναι ξεκάθαρη. Ξοδεύουμε αυτά που βγάζουμε, ίσα βάρκα ίσα νερά. Sustainability. Και αν θες την άποψη μου αυτό είναι το σωστό. Η ομάδα πρέπει να γίνει βιώσιμη ώστε να έχει μέλλον.

Ποστ που παρουσιάζουν την μισή αλήθεια δεν προσφέρουν κάτι, καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές και να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω ότι είναι η μισή αλήθεια. Το πόστ μου αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα καθαρά έξοδα για μεταγραφές μιας και η συζήτηση έγινε για το "ξόδεμα". Και δεν νομίζω πως αυτό το ποσό αμφισβητείται.

Όσον αφορά τη σχέση φετινών εσόδων-εξόδων αν το κοιτάξουμε έτσι, έχεις δίκαιο. Απλώς τα 9.000.000 ξοδεύτηκαν όπως και να έχει και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος. Δηλαδή, έχουμε ως δεδομένο ότι χρησιμοποιήθηκαν 9 μύρια, πολύ πριν αποφασιστεί να πωληθεί ο Τσόλακ. Άρα για παράδειγμα, αν συγκρίνουμε το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με το περσινό (που είχαμε ρεκόρ πωλήσεων με Τζόλη, Γιαννούλη, Περέιρα [19 μύρια]) στο οποίο ξοδεύτηκαν 3 μύρια για μεταγραφές, έχουμε ξοδέψει τα τριπλάσια (αρχές Ιούλη) έχοντας σχεδόν το 1/3 των περσινών εσόδων. Μπορούμε να συζητάμε όλη μέρα για έσοδα και έξοδα, εγώ απλώς ήθελα να επισημάνω ότι τα 9 εκατομμύρια για μεταγραφές είναι σημαντικός αριθμός για τα δεδομένα της ομάδας και επι Σαββίδη...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν έρθει και Λιβάγια και φορ τύπου Πρίγιο θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αντρίγια/Νάρει/Ντέλιας...Λιβάγια/Σοάρες/Καντουρί...Κουαλιάτα/Ρικάρντο/Μπίσε
...............................κατιΣανΠρίγιο/Ολιβέιρα/Κούτσιας............................

Φέρε μετά και ένα στόπερ επιπέδου για βασικό δίπλα στον Ίγκι κι ασε τον Νασμπεργκ. Με τους Κάργα, Κουλιεράκη, Μιχάι και Μιχαηλίδη αναπληρωματικούς.

Και στα χαφ αν πουληθεί Αουγκούστο ή Κούρτιτς, ένα καλό γρήγορο δυνατό και ψηλό εξάρι που να προωθεί και το παιχνίδι θα ήταν ταμάμ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να δειτε που θα καταλήξουμε σε κανα 23χρονο ρουμάνο κλεφτοκοτά απο καμια στανταρ λιέγης και στυλάκι λούκας πέρεζ :mrgreen:

υγ: ο Κατισανπριγιο, ισπανός;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

gergeo4 έγραψε:δεν υπάρχει λιβαγια...μ΄ονο αυτο
Καντε ενα μπαν τον κυριο. Μας γ%"§σε την ψυχολογια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”