Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
celtik kai rangers που εχουν βρει τοσο χρημα??
εχουν δωσει παρα πολλα για μεταγραφες..
Δωσε λινκinvincible έγραψε:Αυτόν τον Γιαννούλη όλοι τον θέλουν τώρα και η Σελτικ γράφουν ετοιμάζει πρόταση με 5εκ .
- ΑποστόληςΑ
δανεικο τον σταφυ , ποσα να χρειαζεται..>?ΑποστόληςΑ έγραψε:Και πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να αναπληρώσουμε τον Γιαννούλη;
Ο Σταφυ ειναι ιδανικος για τον ρολο που ειχε ο Ματος περσι. Αριστερο μπακ-τριτος στοπερ στυλ Αλαμπα. Για να καλυπτει ολη την πλευρα οπως ο Γιαννουλης, δε νομιζω να ταιριαζει. Εκει θα μαρεσε ο Πολωνος της Αταλαντα.
-
ron-swanson
Συμφωνώ Νάπολι. Όσο τον έχω δει τον Σταφυ νομίζω ότι πλέον δεν είναι μπακ να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά. Και στην 3αδα αριστερά θα στερήσει συμμετοχές απο τον Μιχαηλίδη, που για μένα ο μικρός πρέπει φέτος να παίξει όσο περισσότερο μπορεί.
Βεβαια δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε Σταφυ τελικά για αριστερό μπακ. Συνήθως οι μεταγραφές μας δεν έχουν 100% ποδοσφαιρική λογική.
Βεβαια δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε Σταφυ τελικά για αριστερό μπακ. Συνήθως οι μεταγραφές μας δεν έχουν 100% ποδοσφαιρική λογική.
Εντάξει και εμείς τι περισσότερες φορές είχαμε την αντίπαλη περιοχή άδεια ή ήταν ο μπισεε και ο φορ ...ron-swanson έγραψε:Εντάξει αντικειμενικά είναι πολύ μοντέρνο μπακ. Ενα θέμα με την σέντρα έχει μόνο, βέβαια στον Ατρόμητο σαν να σεντραρε καλύτερα, αλλά δεν είχα δει και όλα τα ματς του. Είναι σε πολύ καλή ηλικια και τα 5 εκατομμύρια που ζητάμε είναι τελείως νορμάλ ποσό για τις ομάδες που σπρώχνουν χρήμα στις μεταγραφές. Άρα λογικό να τον έχουν πόσες ομάδες στην λίστα τους.
Μπερδεύεστε, δεν χάνουμε κάτι οριστικά με αποκλεισμό από Μπεσίκτας. Εξακολουθούμε να διεκδικούμε την είσοδο μας με τον επόμενο αντίπαλο.
Αυτό να ληφθεί υπόψιν και για το πως κινείται γενικότερα η ΠΑΕ στα μετεγγραφικά.
Εξασφαλίζοντας τους ομίλους φυσικά, έχουμε σίγουρο και νωρίτερα το χρήμα και κινούμαστε άμεσα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό να ληφθεί υπόψιν και για το πως κινείται γενικότερα η ΠΑΕ στα μετεγγραφικά.
Εξασφαλίζοντας τους ομίλους φυσικά, έχουμε σίγουρο και νωρίτερα το χρήμα και κινούμαστε άμεσα.
-
Jack_riper
Πραγματικά για αυτους δεν υπαρχει ffp?Demir έγραψε:celtik kai rangers που εχουν βρει τοσο χρημα??
- Disharmonic
Νομίζω, μπορεί να παίξει το ρόλο του φουλ μπακ, αλλά είναι ένα σκαλί κάτω ο Σταφυ από τον Γιαννούλη για αυτόν τον ρόλο. Επειδή, όμως θα μπορούσε και να καλύψει τον Μηχαιλίδη δεν θα ήταν και η χειρότερη δυνατή κίνηση.
Γενικά πλέον θα ήθελα απλά 1 πιο δυνατό/ψηλό φορ και έναν αντί-Μπισε(δείχνει να έχει 0 κίνητρο) και νομίζω το ρόστερ έχει κλείσει.
Γενικά πλέον θα ήθελα απλά 1 πιο δυνατό/ψηλό φορ και έναν αντί-Μπισε(δείχνει να έχει 0 κίνητρο) και νομίζω το ρόστερ έχει κλείσει.
Αδελφέ μου, καθότι άσχετος με το θέμα σε παρακαλώ, αν θέλεις, το εξηγείς λίγο αυτό. Δηλαδή πως πάει η πορεία. Ευχαριστώ.soigol έγραψε:Μπερδεύεστε, δεν χάνουμε κάτι οριστικά με αποκλεισμό από Μπεσίκτας. Εξακολουθούμε να διεκδικούμε την είσοδο μας με τον επόμενο αντίπαλο.
-
makispaspartou
Μάλλον δεν έχεις δει τις πιθανές αντιπάλους αν αποκλειστούμε. Αν είναι να μιλάμε θεωρητικά τότε έχουμε ελπίδες και για CHL... Ρεαλιστικά όμως το ματς με την Μπεσίκτας εντός είναι all in.soigol έγραψε:Μπερδεύεστε, δεν χάνουμε κάτι οριστικά με αποκλεισμό από Μπεσίκτας. Εξακολουθούμε να διεκδικούμε την είσοδο μας με τον επόμενο αντίπαλο.
- Maximus
soigol, τρέχα να κρυφτείς, γιατί αν μπει ο doomlord και δει το ποστ σου, θα στα χώσει...!

ΥΓ.
Με προκριση εχουμε σιγουρους ομιλους Γιουροπα (με οτι αν σημαινει αυτο μεταγραφικα), ενω εχουμε πιθανοτητες και για Τσου Λου...
Με αποκλεισμο μάλλον θα κληρωθούμε με δυσκολη ομάδα για Γιουροπα (ο doomlord και τα αλλα παιδια το ξερουν καλυτερα), οποτε ισως και να χαιρετησουμε ευρωπη και παλι φέτος...
ΥΓ.
Με προκριση εχουμε σιγουρους ομιλους Γιουροπα (με οτι αν σημαινει αυτο μεταγραφικα), ενω εχουμε πιθανοτητες και για Τσου Λου...
Με αποκλεισμο μάλλον θα κληρωθούμε με δυσκολη ομάδα για Γιουροπα (ο doomlord και τα αλλα παιδια το ξερουν καλυτερα), οποτε ισως και να χαιρετησουμε ευρωπη και παλι φέτος...
Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου. Άντε να δούμε. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥMaximus έγραψε:soigol, τρέχα να κρυφτείς, γιατί αν μπει ο doomlord και δει το ποστ σου, θα στα χώσει...!
ΥΓ.
- GiorgosAtha
Αν περάσουμε τους Τούρκους πάμε σίγουρα ομίλους EL? Εγώ πως νόμιζα πως πρέπει να αποκλεισουμε ακόμα έναν για αυτό?
Άντε... βράδιασε!!!
Άντε... βράδιασε!!!