21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Γκαρσία Βιερινια και Μπισεσβαρ στην ίδια πρόταση δεν κολλάνε. Άλλο η βούρτσα αλλο η.... Σεβασμό έδειξε η ομάδα με τα 800 άρια οπότε εγώ και να μην δείξω σεβασμό δεν θα του χαλάσω τις διακοπαρες του.
Ποια είναι η πούτσα ? Ο Μπίσεσβαρ? Πας καλά μωρέ?
Είσαι μπροστά στις διαπραγματεύσεις και ξέρεις ότι χαλάνε γιατί θέλει να τον ξύνει? Το έχει ξανακάνει πολλές φορές 5 χρόνια?
Είσαι μπροστά στις διαπραγματεύσεις και ξέρεις ότι χαλάνε γιατί θέλει να τον ξύνει? Το έχει ξανακάνει πολλές φορές 5 χρόνια?
- Σουριναμέζος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Βλεπω πολλους νεαροφερμενους,να παιζουνστον ΠΑΟΚ Β' φετος και να πηγαινοερχονται στον ΠΑΟΚ Α'.
Αν γινουν οι επομενες 4 μεταγραφες.
Αν γινουν οι επομενες 4 μεταγραφες.
-
Φίλε Δραμινέ αυτό σκεφτόμουν και εγώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να συμβεί. Ελπίζω απλά να μη δούμε Κωνσταντέλια, Αντρέ Ρικάρντο, Τσαούση, Κουλιεράκη και λοιπούς να κόβονται από αποστολές τελευταία στιγμή ή να μπαίνουν απλά για να συμπληρώσουν και στο τέλος να μη παίζουν πουθενά. Γτ αυτό το έργο το είδαμε πολλές φορές περύσι, με το Λουτσέσκου να δείχνει μια αδιαφορία σχετικά με το αν θα πάρει κάπου παιχνίδια πχ ο Κούτσιας. Ελπίζω φέτος να μην ισχύσει αυτό.
Τον έναν το βρήκαμε, παμε για τους αλλους 10 βασικους για τον ξερόλα της εντεκαδας!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εχασε ολη την προετοιμασια και ανανεωσε στα 35 του τελευταια μερα. Τραγικοτητες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κριμα για τους μικρους που θα τους στελει στη Β με συνοπτικες διαδικασιες ο Ρουμανος. Κανενας Ζαμπα μην σκασει μύτη τωρα. Μονο αυτό εμεινε να δουμε.
- Σουριναμέζος
Υπερβολές τα περί προετοιμασίας, λέμε για έλλειψη προετοιμασίες για παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι και υπογράφουν 31 Αυγούστου, δηλαδή ουσιαστικά 3 μήνες απροπόνητοι. Ο Μπίσε έπαιξε τελευταίο παιχνίδι στις 12 Ιουνίου και σήμερα 9 Ιουλίου είναι στο Άπελντοορν. Ακόμα και αν είχε ανανεώσει από τον Μάιο θα πήγαινε στην προετοίμασια την προήγουμε βδομάδα (όπως ο Κούρτιτς) και ουσιαστικά θα είχε κάνει 4(!) παραπάνω προπονήσεις με την ομάδα από όσες θα κάνει τώρα. Με δεδομένη την επιβάρυνση που είχε την προήγουμε σεζόν καλύτερα που έιχε μια έξτρα εβδομάδα άδεια παρά οι 4 χαμένες προπονήσεις.Gospi έγραψε:Εχασε ολη την προετοιμασια και ανανεωσε στα 35 του τελευταια μερα. Τραγικοτητες.
- Shivaspace
πολλοί λίγοι πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές με περισσότερα συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα απ τον Ντιέγκο..θυμάται κανείς κάποιους άλλους? η μιση χρονιά στην κύπρο δεν μετράει.