Τον εχω παρατηρησει κ εγω το σταυροπουλο κ μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.βασικα απο αρη μονο αυτον.ο σουνας δε μου γεμισε το ματι.ο σταυροπουλος απο την αλλη σιγουρα πολυ ανετοιμος παικτης αλλα μου ειχε κανει εντυπωση η τεχνικη του κ ιδιως καποιες μακρινες του πασες που περα απο ακριβειας ηταν δυσκολες κ στη σκεψη κ στην εκτελεση.Demir έγραψε:Εγώ θα επερνα κ Σταυρόπουλο ,1 χρόνο Αιγινιακό... Εχει καλά στοιχεία..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ο σταυροπουλος εκανε παπάδες 15 αγωνιστικές και είχε όρο οτι αν παίξει 15+ 1 θα πάρει αλλα 20000 ευρώ,,, κ απο τότε δεν τον ξανά βάλανε ... Το ίδιο ίσχυε για κατι ψυχογιους κ 1-2 ακόμα...pisakaipoupoula έγραψε:Τον Σουνά τον έχει ξεχωρίσει κ ο Κωστίκος εδώ και χρόνια, πέρσι πήρε αρκετά παιχνίδια αλλά δεν πολυφάνηκε ιδιαίτερα, ακούγεται ότι είναι αξιόλογος πάντως..ο Σταυρόπουλος δεν πολυέπαιξε ούτε στον περσινό ρούλη, άρα μάλλον ο Σουνάς είναι πιο αξιόλογοςAthens έγραψε:Καποτε ειχα διαβασει για Σταυροπουλο και Σουνα....οτι ειναι ταλεντα και καλα θα ηταν να τα αποκτησουμε..
και καλα ο Νινιαδης και ο Τζορτζεβιτς τον κτιστοπουλο αντι στον ολυμπιακοτον φερανε σε μας.?
Πολυ περιεργα τα πραματα
Ο Diakite είναι πρώην ποδοσφαιριστής αν και 27..
αλλά
Από το ολότελα καλή κι η Ντιακενιώτενα..
αλλά
Από το ολότελα καλή κι η Ντιακενιώτενα..
- jay trotter
Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρουμε μεσοεπιθετικό Έλληνα μικρό εκτός από παίκτες που βγήκαν από ακαδημίες του βάζελου,του γαύρου ή τις δικές μας.Εξτρεμ,δεκάρια και δεύτερα φορ δεν βγάζουν στην Ελλάδα βγάζουν απλά Μ.Ε.Μ.Ο.(μεσοεπιθετικούς μικρής ομάδας).Το Μ.Ε.Μ.Ο. είναι γρήγορο όλη η ομάδα παίζει ταμπούρι και αυτός τρέχει μπροστά γιούρια να το καρφώσει.Μικρή ομάδα έχει να βγάλει κανονικό μεσοεπιθετικό από την εποχή Γιαννακόπουλου του Πύργου ή του Τσάρτα της Βέροιας.Όποιος δεν πιστεύει ας δει την Εθνική που παίζει με δυο φορ (Σαμαρά,Σαλπιγγίδη) στα πλάγια .Οι ακαδημίες του ρούλη βγάζουν μόνο Μ.Ε.Μ.Ο. με αποκορύφωμα τους Κατίδη,Γιαννιώτα που όποιος μου πει τη θέση παίζουν κερδίζει διαρκείας του ρουλη.Ο Σουνάς είναι ακριβώς αυτό και χειρότερος Κουτσανικούλης ,Γεωργιάδης δύο σε ένα δεν κάνει ούτε για απέξω από τη Μεσημβρία!
Άσχετο αλλά μια και μιλάμε για Μ.Ε.Μ.Ο. και ο Πόποβιτς μετά τους δανεισμούς μεμοποιήθηκε.Ενώ ήταν ένα καλό εξτρεμ έχει καταντήσει τρέχω τρέχω και αν μπορείς σταμάτα με.
Άσχετο αλλά μια και μιλάμε για Μ.Ε.Μ.Ο. και ο Πόποβιτς μετά τους δανεισμούς μεμοποιήθηκε.Ενώ ήταν ένα καλό εξτρεμ έχει καταντήσει τρέχω τρέχω και αν μπορείς σταμάτα με.
Γιατί ειναι πρώην παικτης???
Ο γαβρος παίρνει δανεικό έναν που δεν υπολογίζει η Άντερλεχτ... Με τα 9 εκ που λέει οτι πούλησε Σαμαρη...
Ο γαβρος παίρνει δανεικό έναν που δεν υπολογίζει η Άντερλεχτ... Με τα 9 εκ που λέει οτι πούλησε Σαμαρη...
Desperando θα σε παρακαλούσα να ηρεμήσεις λίγο και να προσέξεις τι και πως γράφεις. Γενικά τις τελευταίες μέρες τα γραφόμενα σου αποπνέουν ένα μένος είτε προς μέλη, είτε προς στελέχη της ομάδας και κάτι τέτοιο δεν προσφέρει τίποτα.
Κρίμα είναι να χαλάμε τις καρδιές μας όταν δεν υπάρχει καν λόγος.. Κανείς μας δεν είναι μες την καλή χαρά.
Κρίμα είναι να χαλάμε τις καρδιές μας όταν δεν υπάρχει καν λόγος.. Κανείς μας δεν είναι μες την καλή χαρά.
ειχα προαναγγειλει και δεχομαι συγχαρητηρια για την μεταγραφη που ειχα προαναγγειλει απο διημερουDemir έγραψε:Από τον Aρη στον ΠΑΟΚ o Κτιστόπουλος
Κάτοικος Τούμπας ο Γιώργος Κτιστόπουλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του samolis.blogspot.gr ο 18χρονος μεσοεπιθετικός άφησε τον Άρη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Προ ημερών εξασφάλισε την ελευθέρας του από τους «κίτρινους» και υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Κτιστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, συνέχισε στον Άρη και από εδώ και στο εξής θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι, μάλιστα, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων.
Οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί η εταιρεία Dony Management (Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Χατζηνικολάου, Τσουλουκίδης) με τον ΠΑΟΚ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Πηγή: samolis.blogspot.gr
Δεν σχολιάζω τελευταία παράγραφο... Το παιδί ειναι παικταρας ,τον έχω δει...8 αρι...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
θεμα χρονου να ανακοινωθει μεγαλο ονομα ...τελειωνει σε οπουλος.....

από maceio
Παρ Αύγ 29, 2014 5:08 pm
Δ. Συζήτηση: Μεταγραφολογία
Θέμα: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Απαντήσεις: 5859
Προβολές: 314998
Χαχά..
Έλα τωρα πες... Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί μικρό όνομα ,τελειώνει σε ....ονι
ετσι το προφερουν στα βλαχικα?Demir έγραψε:Χαχά..