Τελος παντων κραταμε τους 3 βαθμους , σουμα το καλοκαιρι και τα συναφη ...
ακριβως ετσι με μονη αλλαγη ισως τον αποστολο δεξιαDigitalFan έγραψε:Έχω έμπνευση για το ματς της Κυριακής...![]()
----------------------------------- Ιtandje -----------------------------------
--------------- Κατσουράνης ------------- Schildenfeld -----------------
--- Κων/νίδης ----------------------------------------------------- Lino ---
----------------------------------- Garcia ------------------------------------
---------------------- Lazar ------------------ Lawrence ------------------
--- Oliseh ------------------------------------------------------ Camara ---
------------------------------- Αθανασιάδης --------------------------------
*Να ξεκουραστεί και λίγο ο Κάτσε...!
ΕγγύησηΌσες ομάδες με εμπιστεύτηκαν σε βάθος χρόνου ποτέ δεν έχασαν.
Αποκλειστήκαμε απο ένα χωριό μετά απο 2 φοβερές πορείες στην ευρώπη κι εσενα σε καίει το πώς φαίνεται το βιογραφικό σου?πέρα από τη Λάρισα, δεν έχω πάει σε ομίλους. Θα ήθελα να το έχω πετύχει αυτό, να το έχω στο βιογραφικό μου".
Μάλιστα .Όταν ο Λίνο κάνει σέντρα σε γεμάτη περιοχή με Σαλπιγγίδη ,Πέλκα για να πάρουν κεφαλιά ποιός φταίει?Όταν ο Λίνο κάνει σέντρα και η περιοχή είναι άδεια, είναι θέμα προπονητή. Όταν ο Λίνο κάνει κακή σέντρα, είναι θέμα παίκτη.
Πολύ σημαντικό και με αρκεί που υπάρχει αυτό στην ομάδα. Φαίνεται ότι υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια..!Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:Ο μεγαλύτερος σύμμαχος δεν είναι άλλος από την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ ποδοσφαιριστών προπονητών, των ανθρώπων γύρω από την ομάδα, και της διοίκησης.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:υπάρχουν παιχνίδια που αργότερα κατάλαβα ότι έκανα κάποια λάθη, ανεξάρτητα από το ότι κερδίσαμε.
Εάν αυτό είναι μούφες, θα βγει ο Pablo να το διαψεύσει, οπότε δεν φοβάμαι...Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:Ο ίδιος (ο Garcia) μου έχει δηλώσει-όχι ότι δεν ανέχεται να κάθεται στον πάγκο-"κόουτς σε όποιο ματς κρίνεις ότι δεν θα ξεκινώ βασικός να με αφήνεις σπίτι μου γιατί λόγω του βαριού κορμιού μου δεν μπορώ να έρθω από τον πάγκο για 20, 25 λεπτά και να βοηθήσω". Μην σας παραξενεύει, λοιπόν, ότι όταν δεν υπολογίζεται βασικός από μένα, δεν είναι αποστολή. Δεν είναι δική μου απόφαση αλλά ουσιαστικά του ποδοσφαιριστή".
Χα χα χα, κατουρήθηκα από το γέλιο! Έλεος...Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:(Για τον αγώνα με τον Λεβαδιακό και τη χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη στο τέλος)Και μάλιστα στο τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια του έκανα και πλάκα: "Μπράβο Δημήτρη, ήσουν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα".
Ιβάν, μάλλον "κοιμάσαι καλά" τα βράδια...Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:Πολλές φορές, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, για πλάκα μου έχει πει: "Μπορεί μία μέρα να ξυπνήσω, και να πάρω την απόφαση να σε απομακρύνω γιατί μπορεί να μην κοιμήθηκα καλά το βράδυ".
Αν μιλάω για την εξωγηπεδική ζωή τους, είμαι κακός. Πολύ σωστός εδώ ο Δώνης..Γιώργος Δώνης (aka Καλύτερος Έλληνας Προπονητής) έγραψε:Θα σας πω ένα παράδειγμα που βλέπω στο γιό μου, που στα 16 του είναι στη Γιουβέντους. Εκεί από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 7:30 το απόγευμα, η προτεραιότητα είναι το ποδόσφαιρο. Το τι θα φάει, πως θα αθληθεί, πως θα ξεκουραστεί. Στην Ελλάδα ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μάθει να πηγαίνει νηστικός στη προπόνηση, να προπονείται, να φεύγει και να πηγαίνει για καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα να γυρίζει σπίτι να ξεκουραστεί και να φάει και κάτι. Με αυτό το πρόγραμμα, δεν έχει σε προτεραιότητα το ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις. Προσπαθούμε να έχουμε εδώ πρωινό, τελευταία κάνουμε και μεσημεριανό εδώ, για να πάνε απευθείας για ξεκούραση στη συνέχεια, το απόγευμα, ας πάνε και στο κέντρο για καφέ. Προσπαθούμε να τους δείξουμε οτι αυτό είναι μελετημένο. Θα σας πω και για τη προπόνηση που είδατε. Σήμερα ήμουν έξω φρενών. Τους δώσαμε 2,5 μέρες ρεπό και ήρθαν όλοι λες και είναι πεθαμένοι. Γι'αυτό είμαι εναντίον των "μαζεμένων" ρεπό. Κουράστηκαν, το καταλαβαίνω, θέλουν να ξεδώσουν, αλλά θα πρέπει το μυαλό τους να είναι στο ποδόσφαιρο".