9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αυτοι δεν γράψανε το κορυφαίο ότι η νίκη στην τοτεναμ έγινε για να αποπροσανατολισει ο ζαγορακης τους οπαδούς του ΠΑΟΚ απο το πόρισμα και τα εσωτερικά προβλήματα ;
:):):)

- kataramenos5
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σαν δεξί εξτρέμ τι άλλο να έκανε δηλαδη?Μια πτέρυγα μόνος του κρατάει.gika έγραψε:Εγώ μιλησα για την ποδοσφαιρική προσφορα του..kataramenos5 έγραψε:
Υγ Κι εσύ ρε gika?
Να δεχτώ οτι αμοίβεται υπερβολικά σε σχέση με την γενική οικον. κατάσταση
αλλα όχι οτι δε προσφέρει.Άν θέλεις ,ανάλυσε περισσότερο το "μηδαμινή προσφορά" που έγραψες.
Μπορεί να κάνω εγώ λάθος.
Ή παίρνει πολλά για αυτά που προσφέρει, ή προσφέρει λίγα για αυτά που παίρνει.
Πως να το πω αλλιώς.
Στο ματς με την Τότεναμ είδαμε έναν Σαλπιγγίδη, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε έναν άλλον Σαλπιγγίδη..
Αν έπαιζε κάθε αγώνα όπως με την Τότεναμ ή έστω η απόδωση του να ήταν κάπου εκεί κοντά, να έλεγα και σαλπι οε οε οε...
Αλλά όταν τον βλέπεις να μην έχει εκρηκτικότητα, να μην μπορεί (;) να τρέξει, να πέφτει κάτω με το παραμικρό, επιθετκά να είναι άφαντος κτλ όπως και να έχει απογοητεύεσαι.
Και δεν είναι μονο τα 800.000....
Η επιστροφή του μας κοστισε πολύ παραπάνω. Διχασμός, καυγάδες, μειωμένα έσοδα κλπ.. Προφανώς η διοίκηση (κι εγώ αλλά και άλλοι τότε) πιστέψαμε πως με την απόδωση του θα έκανε την απόσβεση για όλα αυτά.
Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε, και τώρα πια δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει.
Τώρα αν κάνει κι άλλα ματς όπως αυτό με την Τότεναμ θα κερδίσει με το σπαθί του την κολοτούμπα μου...
Πως να το πω αλλιώς.
Στο ματς με την Τότεναμ είδαμε έναν Σαλπιγγίδη, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε έναν άλλον Σαλπιγγίδη..
Αν έπαιζε κάθε αγώνα όπως με την Τότεναμ ή έστω η απόδωση του να ήταν κάπου εκεί κοντά, να έλεγα και σαλπι οε οε οε...
Αλλά όταν τον βλέπεις να μην έχει εκρηκτικότητα, να μην μπορεί (;) να τρέξει, να πέφτει κάτω με το παραμικρό, επιθετκά να είναι άφαντος κτλ όπως και να έχει απογοητεύεσαι.
Η επιστροφή του μας κοστισε πολύ παραπάνω. Διχασμός, καυγάδες, μειωμένα έσοδα κλπ.. Προφανώς η διοίκηση (κι εγώ αλλά και άλλοι τότε) πιστέψαμε πως με την απόδωση του θα έκανε την απόσβεση για όλα αυτά.
Τώρα αν κάνει κι άλλα ματς όπως αυτό με την Τότεναμ θα κερδίσει με το σπαθί του την κολοτούμπα μου...
Αν ήμουν mod, θα το είχα διαγράψει το απο πάνω post του gika. Xάρη θα του έκανα. 

- kataramenos5
Μα στο παιχνίδι με την Τοτεναμ(όπως σε όλα τα ευρωπαϊκά) όλοι ήταν πολύ καλύτεροί ,γιατι ξεχωρίζεις το Σαλπι?gika έγραψε: Στο ματς με την Τότεναμ είδαμε έναν Σαλπιγγίδη, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια βλέπουμε έναν άλλον Σαλπιγγίδη..
....
.....
Δηλαδή τον Γεωργιάδη του Λονδίνου τον έχεις ξαναδει στην σουπα λίγκα?Τι προσφορά έχει ο Γεωργιάδης στο πρωτάθλημα, με βάση το ματς του Λονδίνου παντα?Θα πρεπε να έχεις την ίδια απαίτηση και απ αυτόν.
Σαφώς και έχει χάσει σε εκρηκτικότητα σε σχέση με το παρελθόν αλλα "να μη μπορεί να τρέξει?"Νομίζω οτι τρέχει και προσπαθεί πιο πολύ απ όλους.Όσο για την αποδοσή του στην επίθεση, έκτός του οτι του ταιριάζει περισσότερο η περιοχή παρά τα άκρα(γνώμη μου) ,για αυτό χρειάζεται και λίγη γ@μημένη ψυχολογία.Κι εμεις του την έχουμε κάνει θρύψαλα .Είναι άλλο να έχεις τη ψυχολογία του Κλάους (όλοι μαζί του πλην Αποστόλη

Για τα λεφτά συμφωνώ οτι είναι πολλά όχι τόσο για τη αξία του Σάλπι όσο για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ.
Anyway το ίδιο ποτήρι βλέπουμε.Εγώ το βλέπω μισογεμάτο , εσύ μισοάδειο .
Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει η κώλο-τούμπα σου και καμιά κώλο-τούμπα άλλων. Βαρέθηκα να βλέπω ποστ ανθρώπων να αναλύουν ως λογιστές να σχολιάζουν ως προπονητές και να φέρουν γνώμη ως Διοικούντες. Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και τον συμπεριφέρονται σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού.gika έγραψε:Ή παίρνει πολλά για αυτά που προσφέρει, ή προσφέρει λίγα για αυτά που παίρνει.
Πως να το πω αλλιώς.
Γι αυτό οι άλλοι ξερογλείφονται... Δες το παρακάτω. Και φταίμε εμείς. Γι αυτό!!!
*Υ.Γ.: Μόνο αδιάφορος δεν είναι ο Παναθηναϊκός από τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Σαφώς και είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι, διότι λογικά και ο ΠΑΟΚ θα θελήσει (εάν τελικώς δεν τα βρουν οι δύο πλευρές και τον αφήσει ελεύθερο) να "θωρακίσει" το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.
Ομως... Ο "Σάλπι" είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλη ομάδα, πλην του Παναθηναϊκού φυσικά και του Ολυμπιακού (μαζί με τον Βιεϊρίνια) για τους οποίους ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια για την αξία τους στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμά του στο "τριφύλλι" και ταυτόχρονα τυγχάνει της εκτίμηση των φίλων της ομάδας.
Στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι "καραδοκούν", περιμένουν τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξουν. Βασική προϋπόθεση, εντούτοις, είναι να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και να αδειάσει κάποια θέση για να ελευθερωθεί χώρος για το συμβόλαιό του. Δυστυχώς, έτσι όπως είναι τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας χρονικής στιγμής, οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να υπολογίζουν με κάθε λεπτομέρεια και αυτήν την παράμετρο...
Όταν εσύ κι άλλοι θα μιλάτε για κώλο-τούμπα και θα περιμένουμε μετά τα γιούχα σας να μας ενημερώσετε πότε κάνατε την κώλο-τούμπα... Αυτός ίσως να φοράει άλλη φανέλα. παοκτσήδες!!!
Η συζήτηση περί της απόδοσης του Σαλπιγγίδη σε σχέση με την αμοιβή του εκτός από απαξιωτική, πηγή προβλημάτων και από τη φύση της δύσκολη να τεκμηριωθεί, είναι και ατελέσφορη. Είμαι βέβαιος πως αν ξεκινήσει μια διαδικασία αποχώρησης παικτών με βάση το δείκτη (προσφορά/αμοιβή) ο Σαλπιγγίδης δε θα είναι μέσα στην πρώτη ενδεκάδα των παικτών που θα φύγουν (ή θα έπρεπε να έχουν φύγει) πρώτοι από την Τούμπα.

- alex ntepo
Ακριβώς! Υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ άλλοι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμη στην ομάδα με πολύ χαμηλότερη σχέση απόδοσης/κόστους από τον Σάλπι, κι ας έχει ο Σάλπι πολύ υψηλότερο συμβόλαιο.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κουρασαμε πραγματικά όλοι μας και δίνουμε δικαιώματα στην αεκ ναι στην αεκ να λέει τις ανοησίες που λέει .....
[quote="Realcon"]
Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει η κώλο-τούμπα σου και καμιά κώλο-τούμπα άλλων. Βαρέθηκα να βλέπω ποστ ανθρώπων να αναλύουν ως λογιστές να σχολιάζουν ως προπονητές και να φέρουν γνώμη ως Διοικούντες. Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και τον συμπεριφέρονται σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού.
Πάρα πολύ σωστά, μάλιστα θα έλεγα οτι αυτό τα λέει όλα.
Απλός επειδή εδω μέσα είναι ενα φόρουμ δεν μπορεί να λείψει ο σχολιασμός- κριτική, αρκεί βέβαια να είναι καλοπροαίρετη.
Και μιά και ο φίλος μας είπε τα παραπάνω να πώ και εγώ μια Ιστορία που την άκουσα στο ράδιο στην εκπομπή του Γιώργου του Μύρτσου.
Φίλαθλος: ο μαλά@@ς έβαλε αριστερά τον τάδε ενώ μπορούσε να βάλει τον τάδε και να αλλάξει πλευρά ο δείνα κ.τ.λ
Μυρτσος: είστε προπονητής κύριε;
Φ: οχι
Μυρτσος: ε τότε πώς σχολιάζεται -κρίνετε τον προπονητή σας;
Φ: εεε τόσα χρόνια πάω στο γήπεδο δεν ξέρω από μπάλα;;
Μυρτσος: και εγω κύριε μου 40 χρόνια πάω στα μπουζούκια αλλά μπουζούκι δέν έμαθα να παίζω.
Συγγνώμη για το οφ τοπικ και ελπίζω ο Δημητρός να κλείση την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς μας-του και αυτή ειναι σίγουρα ο Π.Α.Ο.Κ.
Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει η κώλο-τούμπα σου και καμιά κώλο-τούμπα άλλων. Βαρέθηκα να βλέπω ποστ ανθρώπων να αναλύουν ως λογιστές να σχολιάζουν ως προπονητές και να φέρουν γνώμη ως Διοικούντες. Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και τον συμπεριφέρονται σαν να είναι παίκτης του Ολυμπιακού.
Πάρα πολύ σωστά, μάλιστα θα έλεγα οτι αυτό τα λέει όλα.
Απλός επειδή εδω μέσα είναι ενα φόρουμ δεν μπορεί να λείψει ο σχολιασμός- κριτική, αρκεί βέβαια να είναι καλοπροαίρετη.
Και μιά και ο φίλος μας είπε τα παραπάνω να πώ και εγώ μια Ιστορία που την άκουσα στο ράδιο στην εκπομπή του Γιώργου του Μύρτσου.
Φίλαθλος: ο μαλά@@ς έβαλε αριστερά τον τάδε ενώ μπορούσε να βάλει τον τάδε και να αλλάξει πλευρά ο δείνα κ.τ.λ
Μυρτσος: είστε προπονητής κύριε;
Φ: οχι
Μυρτσος: ε τότε πώς σχολιάζεται -κρίνετε τον προπονητή σας;
Φ: εεε τόσα χρόνια πάω στο γήπεδο δεν ξέρω από μπάλα;;
Μυρτσος: και εγω κύριε μου 40 χρόνια πάω στα μπουζούκια αλλά μπουζούκι δέν έμαθα να παίζω.

Συγγνώμη για το οφ τοπικ και ελπίζω ο Δημητρός να κλείση την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς μας-του και αυτή ειναι σίγουρα ο Π.Α.Ο.Κ.

επιτελους σαλπιγγιδης.....χειροκροτηθηκε και κατα τη διαρκεια και οταν βγηκε σκεπαστηκαν οι γιουχες(ελεος με κπς)
Η στάση του κόσμου απέναντι του σήμερα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο σημαντική και απο το αποτέλεσμα.
Αυτοί με το πανό που τους ντροπιάζει ο Σαλπιγγίδης και του ζητούν να φύγει, αν έχουν αξιοπρέπεια ας σταματήσουν να ρχονται στο γήπεδο μέχρι να φύγει ο Σάλπι.Και στο γήπεδο και ντροπιαμένοι δεν λέει.