Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
Προσφερει παρα πολλα στο συνολο κι ας μην σκοραρει,επισης ξερει την διπλασια μπαλα απ τον Πολωνο..
Προσφερει παρα πολλα στο συνολο κι ας μην σκοραρει,επισης ξερει την διπλασια μπαλα απ τον Πολωνο..
-
- Επικοινωνία:
Brenet ((RB) Douglas Costa ((AML/AMR/AMC) Mamanna(CB) και δανεικός Chalov(CF) αν μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε Samatta( μακάρι να βγάλει μάτια στο Κοπα Άφρικα μπας και ξεγελαστει κανένας) και πάμε για double και όπου μας βγάλει το Conference!
Ο Σβι εχει το γκολ. Ο Σαματα εχει τα γυρω γυρω. Νομιζω οτι χρειαζομαστε εναν που να κανει και τα δυο.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σαματα κανει πολυ περισσοτερα στο γηπεδο απ τον Σβιντερσκι..
- kataramenos5
Ακριβώς!!! Στο δεξί μπακ είναι το ζουμί. Ο Λημνιός και να μην βγει, τι είχαμε τι χάσαμε. Και θα έρθει και με λίγα χρήματα. Το δεξί μπακ όμως θα έρθει και θα πάρει τη θέση του Λύρατζη, έχοντας και από τα υψηλά συμβόλαια στην ομάδα. Αν γίνει εκεί πατάτα την πατήσαμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Λημνιός είναι η εύκολη μεταγραφή, με την έννοια ότι δεν προσλαμβάνεται για 11δάτος, αλλά για το rotation. Tο δεξί μπακ όμως θα έρθει σαν βασικός και εκεί λάθη δεν συγχωρούνται.
Βέβαια, με τα συνεχή παιχνίδια που θα έχουμε, οι αναπληρωματικοί θα ξεκινάνε βασικοί και σε μερικά κρίσιμα παιχνίδια
Αν η ομάδα δεν πάρει φορ (που δεν ακούγεται κάτι) ευκαιρία για τον Τζήμα να δείξει την αξία του. Μην ξεχνάμε και πως και πέρυσι ο Ντέλιας λόγω ανάγκης χρησιμοποιήθηκε και τελικά έγινε σημείο αναφοράς για την ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Ξεκίνησα προχθές Manager, θα σας πω εγώ τι παίχτες πρέπει να πάρουμε.. 

- Kabamaru11
Μπαρκα,κοψε αυτη την πρεζα,κακο θα σου κανει,ακου κ τον παλιο (απο 1998 μεχρι 2015 το ελιωνα). 

Η πιο ξενερωτη μεταγραφική περίοδος εδώ και πολλά χρόνια προσωπικά για εμένα. Κανένα άγχος και καμία προσμονή για προσθήκες.
Η μόνη μου προσμονή ποτέ να περάσουν οι μέρες να ξαναδώ αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ στο γήπεδο
Η μόνη μου προσμονή ποτέ να περάσουν οι μέρες να ξαναδώ αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ στο γήπεδο
Όχι ρε @@@στη μου...lamosas έγραψε:Λημνιος στη βαζελα
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Mitsospaoki4
- Moderator
Δόξα τον Θεό την γλυτώσαμε!lamosas έγραψε:Λημνιος στη βαζελα
Για να παίξει πού; Το μόνο που δεν χρειάζεται η ομάδα είναι ένα ακόμα χάφ
-
Τελικά έχουμε άστρο φέτος, ευτυχώς!lamosas έγραψε:Λημνιος στη βαζελα

Λογικά εμείς τον θέλαμε ( αν τον θέλαμε )για 0,5 με 1,5 χρόνο και το πλυντήριο ο βαζελος του έδωσε 3,5 χρόνια συμβόλαιο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάλι νομίζω ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαμε ουσιαστικά, ή τουλάχιστον για κάνα δανεισμό μόνο.