Να 'χαμε να λέγαμε. Δεν έχει νόημα να το σκαλίζουμε άλλο βέβαια. Ας ευχηθούμε να αρχίσει να παίρνει ξανά τα πάνω του το συντομότερο.Doomlord4 έγραψε:Οι 80 στους 100 ρίχνουν φταίξιμο για την συνολικά προσφορά του Σαμάττα (απουσία της)
και ΟΧΙ μονο για το πέναλτυ
Αλλά διαρκώς η απάντηση είναι,
γιατί; οι άλλοι 3 δεν το έχασαν
Ναι 4 το έχασαν
Αλλά ο Σαμάττα τ;ακούει για την διαφορά...τηΝ τεράστια διαφορά στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ τους απόδοση
77. Kiril Despodov
- navigator11
Re: 77. Kiril Despodov
Από τότε που γύρισε ο ζιφκο έχει πέσει πολύ .. δυστυχώς και οι 2 δεν μπορούν να συναρπάζουν ..
όταν παίζει αριστερά είναι λες και ξεχνάει την μπάλα, σκουντουφλάει ,
Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση πέρα από το να μην παίζουν μαζί ..
όταν παίζει αριστερά είναι λες και ξεχνάει την μπάλα, σκουντουφλάει ,
Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση πέρα από το να μην παίζουν μαζί ..
Δεν είναι θέμα πλευράς. Στον ζιβκο είναι πολύ πιο έντονο ότι του είναι αβολο οταν παει αριστερα. Ναι μεν και τον Ντεσπο τον βολεύει περισσότερο να πάει δεξιά αλλά είτε δεξιά είτε αριστερά στο συνδυαστικο ποδόσφαιρο μακριά από την περιοχή δεν έχει καταφέρει να κολλήσει (ακομα) Και αυτό είναι το θέμα του
Η ποιότητα του μέσα στην περιοχή είναι τεράστια, θα συνεχίσει να προσφέρει,ελπίζω να ανέβει στο συνδυαστικο, όσο είναι στον ΠΑΟΚ τόσο θα καταλαβαίνει τι παίζουμε ,ή μάλλον θα του βγαίνει πιο αβίαστα
Η ποιότητα του μέσα στην περιοχή είναι τεράστια, θα συνεχίσει να προσφέρει,ελπίζω να ανέβει στο συνδυαστικο, όσο είναι στον ΠΑΟΚ τόσο θα καταλαβαίνει τι παίζουμε ,ή μάλλον θα του βγαίνει πιο αβίαστα
- Amsterdamer_87
Το θεμα ειναι καθαρα τακτικο γιατι ο Κιριλ εχει μαθει να παιζει πιο ελευθερος επιθετικα και τωρα πρεπει να αφιερωνει δυνάμεις για να μαρκαρει σε ολη την πλευρα. Αυτο του κοστοζει σε εντασεις στα σπριντ του.
Στην τελικα δεν μας χαλα να καθαριζει ο ενας στην κακη μερα του αλλου.
Μακαρι να το ειχαμε και σε αλλες κρισιμες θεσεις αυτο, οπως αριστερο εξτρεμ,δεκαρι και φορ.
Στην τελικα δεν μας χαλα να καθαριζει ο ενας στην κακη μερα του αλλου.
Μακαρι να το ειχαμε και σε αλλες κρισιμες θεσεις αυτο, οπως αριστερο εξτρεμ,δεκαρι και φορ.
77. Kiril Despodov
Οταν παιζεις καλα επρεπε να σε βαλει ο προπονητης απο την αρχη. Οταν μπαινεις και δεν κανεις ουτε κοντρολ φταιει ο προπονητης που σου σπαει τον τσαμπουκα και δεν σε ξεκιναει.
Ουτε σχολιο εδω. Μαλλον πηγε καλα χτες. Ή φαινεται ποσο απλοικο και λαθος ειναι να ειναι παντα καλυτερος αυτος που δεν παιζει/δεν ξεκινησε
Ουτε σχολιο εδω. Μαλλον πηγε καλα χτες. Ή φαινεται ποσο απλοικο και λαθος ειναι να ειναι παντα καλυτερος αυτος που δεν παιζει/δεν ξεκινησε
- Patricio_4
Λάθος είναι που ενώ πριν ένα μήνα ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας έγινε παγκίτης
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Ο Κιριλ σε 8 συνεχόμενα ματς είχε συνολικά 8 γκολ και 5 ασίστ, και ξαφνικά στα επόμενα 5 δεν ξεκινάει κανένα ματς για να πάρει χρόνο ο ζιβκοβιτς
77. Kiril Despodov
Α επειδη εγινε «παγκιτης» δεν εκανε κοντρολ χτες; Καινουριο ειναι αυτο. Με ρουλη που δεν ηταν παγκιτης αλλα βασικος εκανε κατι; Αν εχει υπογραψει να παιζει μονο βασικος να μας το πεις. Αν δεν θελει να μοιραστει την θεση με τον Αντριγια το ιδιο
ΥΓ: υποτιμας τον παικτη με το σχολιο
ΥΓ: υποτιμας τον παικτη με το σχολιο
-
giliopoulos
Αποψη σου φιλε, για εμενα ο ζιβκοβιτς ειναι καλυτερος στη θεση που παιζειPatricio_4 έγραψε:Ο Κιριλ σε 8 συνεχόμενα ματς είχε συνολικά 8 γκολ και 5 ασίστ, και ξαφνικά στα επόμενα 5 δεν ξεκινάει κανένα ματς για να πάρει χρόνο ο ζιβκοβιτς
- Patricio_4
Δεν συγκρίνω ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος, είναι διαφορετικοί παίχτες.
Αυτό που λέω είναι ότι είναι αφύσικο να βγάζεις εκτός ρυθμού τον πιο φορμαρισμένο παίχτη του πρωταθλήματος για να φορμαριστεί ένας άλλος, όσο καλός και αν είναι ο δεύτερος.
Αυτό που έχετε να του προσάψετε δηλαδή είναι μια κακή εμφάνιση χθες που έπαιξε για πρώτη φορά 9αρι στην ομάδα και άλλη μια κακή εμφάνιση πριν 2 μήνες στο Κλεάνθης...
Ξέρετε ποιος άλλος δεν έπαιξε καλά σε εκείνο το ματς ? Ο Μειτε. Μάλλον έπρεπε να τον βγάλουμε και αυτόν 5 αγωνιστικές εκτός ενδεκάδας μετά από εκείνο το ματς για να φορμαριστει ο Μάρκος Αντόνιο ή ο Τσιγγάρας
Αυτό που λέω είναι ότι είναι αφύσικο να βγάζεις εκτός ρυθμού τον πιο φορμαρισμένο παίχτη του πρωταθλήματος για να φορμαριστεί ένας άλλος, όσο καλός και αν είναι ο δεύτερος.
Αυτό που έχετε να του προσάψετε δηλαδή είναι μια κακή εμφάνιση χθες που έπαιξε για πρώτη φορά 9αρι στην ομάδα και άλλη μια κακή εμφάνιση πριν 2 μήνες στο Κλεάνθης...
Ξέρετε ποιος άλλος δεν έπαιξε καλά σε εκείνο το ματς ? Ο Μειτε. Μάλλον έπρεπε να τον βγάλουμε και αυτόν 5 αγωνιστικές εκτός ενδεκάδας μετά από εκείνο το ματς για να φορμαριστει ο Μάρκος Αντόνιο ή ο Τσιγγάρας
77. Kiril Despodov
Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
Αδιανόητο να κριθεί από το χθεσινό 20λεπτο που δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο.